Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

αν υπάρχει νέα πληροφορία γιαυτό, please share..:)

στο μεταξύ , σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν λίγο, ακόμα δεν γνωρίζουν τι κάρτα θα αντικαταστήσει την Premium AMEX , καθώς όπως είπαν, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις χρεωστικές, οπότε υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση.

Αν δεν φτιάξουν νέο προϊόν, τότε λογικά θα μας πάνε σε Χρυσή Mastercard ώστε να έχει 2x bonus πόντους.

logo-vwclub-2016.png

Με καλέσανε Προ ημερών από την Alpha να με ενημερώσουν για την Χρυσή Amex.Θα μετατραπεί σε Alpha Bank Platinum Mastercard και θα την παραλάβω εντός των επόμενων μηνων.Το προϊόν ήδη υπάρχει στην διαφήμιση της Άλφα για την MasterCard .Στο σάιτ όχι όμως.Τσεκαρετε το YouTube ...Το δειχνει κανονικα.

Το προϊόν ήδη υπάρχει στην διαφήμιση της Άλφα για την MasterCard .Στο σάιτ όχι όμως.Τσεκαρετε το YouTube ...Το δειχνει κανονικα.

Πολύ σωστά. Η διαφήμιση δείχνει την παρακάτω κάρτα:

8d40afbd92295e99f0f62370bc10c017-full.jpg

Edited by pluss

Πιο πολύ για "ακυρωμένο" προϊόν μου μοιάζει...αλλιώς τι σόι κάρτα είναι, χωρίς να γνωρίζει κανείς τί και πώς από τα χαρακτηριστικά της?? Τηλεφωνικά χτες πάντως , η υπάλληλος δεν γνώριζε καν για mastercard platinum...

Πιο πολύ για "ακυρωμένο" προϊόν μου μοιάζει...αλλιώς τι σόι κάρτα είναι, χωρίς να γνωρίζει κανείς τί και πώς από τα χαρακτηριστικά της?? Τηλεφωνικά χτες πάντως , η υπάλληλος δεν γνώριζε καν για mastercard platinum...

Στην τηλεφωνική ενημέρωση που μου έκαναν αναφέρθηκαν σε πλήρη χαρακτηριστικά.Οπως δωρεάν είσοδο σε lounges,WiFi access σε αεροδρόμια,ότι θα είναι bonus με απόδοση όπως όλες οι premium καρτες,προγραμμα μηδενικής ευθύνης για τυχόν λανθασμένες διαδικτυακές χρεώσεις και πολλά αλλά.Σημειωτεον ότι θα είναι η διάδοχος της Χρυσής American Express που σημαίνει ότι θα είναι καρτα διευκολυνσεως=ολική μηνιαία εξόφληση.Πραγματι στο τηλεφωνικό κέντρο δεν δίνουν κανενός είδους πληροφορία παρά μόνο αν έχουν συστημικά την διάδοχη κατάσταση.Επιπροσθετως το γεγονός ότι δεν αναφέρουν τίποτα θεωρώ πως είναι στοχευμένο,έτσι ώστε να μην μπαίνουν σε συζητήσεις τύπου #α δεν θέλω αυτή,και γιατί αυτή και τα λοιπα#.Αν ανέφεραν αυτή θα γίνει αυτό η τάδε θα γίνει το άλλο...καλά ξεμπερδέματα.Οπως φόρεσαν κολάρο την Diners σαν αυτούς που είχαν Dynamic με μια απλή επιστολή που συνόδευε τον λογαριασμό έτσι θα φάμε κολάρο και τις υπόλοιπες αντικατάστασεις.Περιμενω τον λογαριασμό της Blue μέσα στις μέρες αυτές για την οποία από τηλεφωνημα που έκανα προ μηνός εγώ μου είχαν πει για Gold Mastercard..Αν έχει επιστολή θα ενημερώσω guys.

thanks victor...γενικά μιας και οι αντικαταστάσεις των πιστωτικών AMEX θα αρχίσουν να προχωράνε, όποιος έχει νέα, ας γράφει τι και πώς..:)

Περιμενω τον λογαριασμό της Blue μέσα στις μέρες αυτές για την οποία από τηλεφωνημα που έκανα προ μηνός εγώ μου είχαν πει για Gold Mastercard..Αν έχει επιστολή θα ενημερώσω guys.

Κι εγώ περιμένα μπας και μάθουμε αυτό το μήνα αλλά πριν 5 μέρες που εκδόθηκαν και η blue και η notos amex καμία ενημέρωση σε καμία από τις δύο για το τι θα γίνει. Και μένα για gold μου είχανε πει αλλά πριν 2+ μήνες που τους είχα ρωτήσει. Καλό Ιούνιο τώρα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μου ήρθε ειδοποίηση από την εφαρμογή του bonus ότι σε ένα μήνα λήγουν κάποιοι πόντοι μου. Ισχύει το κόλπο με την αποστολή σε άλλη κάρτα (3ου μόνο πλέον) και αποστολή πίσω για επέκταση της διάρκειάς τους για 2 χρόνια;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ξέρετε αν μπορεί κάποιος να φτιάξει ebanking μέσω ιντερνετ ή αν στείλεις τα δικαιολογητικά με κάποιον άλλο?

Με μια υπεύθυνη δήλωση ότι ο τάδε είναι το πρόσωπο που στέλνω εγώ, το δέχονται?

Για ποια τράπεζα; Εγώ στη eurobank έκανα την ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου . Αλλά είχα κάνει επικαιροποιηση στοιχείων αυτοπροσώπως σε κατάστημα.

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

Ξέρετε αν μπορεί κάποιος να φτιάξει ebanking μέσω ιντερνετ ή αν στείλεις τα δικαιολογητικά με κάποιον άλλο?

Με μια υπεύθυνη δήλωση ότι ο τάδε είναι το πρόσωπο που στέλνω εγώ, το δέχονται?

Για ποια τράπεζα; Εγώ στη eurobank έκανα την ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου . Αλλά είχα κάνει επικαιροποιηση στοιχείων αυτοπροσώπως σε κατάστημα.

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

Για εθνική ενδιαφέρομαι εγώ.

Ο λογαριασμός μου είναι κανονικά σε ισχύ (μισθοδοσίας) αλλά κάποιος μου είχε πει ότι θέλουν πάλι εκκαθαριστικά, λογαριασμους κλπ κλπ για κάποιο λόγο.

Μήπως να έκαναν λάθος και να μην χρειάζονται όλα αυτά?

Ναι ισχύει .

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ο λογαριασμός μου είναι κανονικά σε ισχύ (μισθοδοσίας) αλλά κάποιος μου είχε πει ότι θέλουν πάλι εκκαθαριστικά, λογαριασμους κλπ κλπ για κάποιο λόγο.

Εξαρτάται, πόσο ΠΑΛΑΙΑ είναι.

Επικαιροποιηση στοιχείων μάλλον ζητάνε

Εκτός αυτού με το ζόρι μου έβαλαν στο ebanking και μια go visa prepaid(5€ η έκδοση της).

Δεν ξέρω για εσένα που είναι μισθοδοσίας όμως.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Επικαιροποιηση στοιχείων μάλλον ζητάνε

Εκτός αυτού με το ζόρι μου έβαλαν στο ebanking και μια go visa prepaid(5€ η έκδοση της).

Δεν ξέρω για εσένα που είναι μισθοδοσίας όμως.

Γύρνα την πίσω ζήτα ακύρωση και πίστωση του τάλιρου για να μην τους την βάλεις αλλού! :X:angry: Καμιά τέτοια υποχρέωση δεν υπάρχει αλλά ψάχνουν ύπουλους τρόπους για να πιάσουν τους στόχους τους και λένε τα ψέματα της αρκούδας.

Γύρνα την πίσω ζήτα ακύρωση και πίστωση του τάλιρου για να μην τους την βάλεις αλλού! :X:angry: Καμιά τέτοια υποχρέωση δεν υπάρχει αλλά ψάχνουν ύπουλους τρόπους για να πιάσουν τους στόχους τους και λένε τα ψέματα της αρκούδας.

Απλά δεν την ξανανανεωνω...το ταληρο πίσω μπορω να το πάρω μετά από κάτι μήνες; Δεν νομίζω. Αύγουστο πέρυσι έμπλεξα μαζί τους.

Αντιθέτως ο πατερας μου δεν είχε κανένα θέμα.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Είχα κάνει αίτηση για την Cosmote της eurobank τη πιστωτική.. Αλλά σήμερα είδα στην εφαρμογή ότι μου εγκρίνανε την eurobank mastercard.. Έτσι σκέτο.. Τι ξέρουμε για αυτή; τι επιστροφή έχει;

Screenshot-20190423-233630-Eurobank.jpg

Είχα κάνει αίτηση για την Cosmote της eurobank τη πιστωτική.. Αλλά σήμερα είδα στην εφαρμογή ότι μου εγκρίνανε την eurobank mastercard.. Έτσι σκέτο.. Τι ξέρουμε για αυτή; τι επιστροφή έχει;

Από τις κλασικές πιστωτικές της Eurobank. Έχει λίγο καλύτερο επιτόκιο από τη Visa και 1% επιστροφή.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Το επιτόκιο δε με απασχολεί διότι δεν αφήνω ποτέ τίποτα να τοκιστει... Έχω τη yes και είχα κάνει αίτηση για Cosmote για να παίρνω έκπτωση στο σταθερό και κινητό.. Όχι για classic.. Δε ξέρω αν αξίζει να τη κρατήσω.. Στη yes έχω 3 χιλιάρικα όριο.. Αυτή τώρα την ξεκίνησαν με χίλια...

Να τους πεις ότι εσύ δεν ζήτησες αυτή την κάρτα και να την δώσεις πίσω.

Screenshot-20190423-233630-Eurobank.jpg

Μονο από την εφαρμογή και τη φωτογραφία της καρτας κατάλαβες ποια κάρτα σου έβγαλαν; Ή είχες ενημέρωση; Όταν υπέγραψες τις συμβάσεις για την έκδοση, για ποια κάρτα υπέγραψες;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Η καλύτερη πιστωτική κάρτα της τράπεζας eurobank ποια είναι;

Εξαρτάται από τις ανάγκες σου.εμενα με εξυπηρετεί πάρα πολύ η yes με το 3% στα πρατήρια εκο, οπότε ψηφιζω yes

Έχω και εγώ την yes, λέω μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη

Edit μάλλον δεν ξέρω να την δουλεύω, έχει επιστροφή η yes; για επιστροφή έχω μια χρεωστική κάρτα της eurobank που το αναφέρει πάνω της, η yes δεν λέει κάπου επιστροφή, επίσης στην πιστωτική πως βλέπουμε το ποσό της επιστροφής;

Edited by dimtz