Nikos_s3 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καλησπέρα σε ολους.Σε επικοινωνια με την Alpha μου ανεφεραν οτι με τους λογαριασμους του Μαιου θα λαβουμε και την επιστολή για το το προιον αντικαταστασης.Η Blue και η Gold που εχω δεν εχουν αλλάξει ακομη.H AMEX Gold θα γινει Platinum και οι Blue θα γινουν (Gold) ΜasterCard ή Diners ανα περιπτωση βασει κριτηριων της τραπεζας.Επισης η αλλαγη αριθμού θα γίνει στο υφισταμενο προιον και θα ειναι ορατο μεσω web banking.Δηλαδη στη (φιλικη) ονομασια θα γραφει αλλο αριθμο.Αν εχετε βαλει φιλικες ονομασιες στις AMEX καντε reset να φαινεται αριθμός καρτας.Επισης ανεφεραν οτι δοθηκε εμφαση στις εταιρικες καρτες και σε οσες εληγαν συντομα.Δηλαδη μεχρι και Ιουνιο που ειναι η προθεσμια μεταβολής.Επισης το συστημα δεν διαβαζει αν εχεις ηδη Diners που αυτο σημαινει οτι μπορει να βρεθουμε με 2 ή και 3 ιδια προιοντα(ενεημερωση απο το cc).Σ αυτες τις περιπτωσεις προτεινω συγχωνευση οριων με αλλη και κλεισιμο καρτας ή νέα αιτηση με μεταφορα του ορίου.Οπότε όποιος έχει νεα γραφει.... Βγήκε ο λογαριασμός Μαϊου της ΑΜΕΧ και πουθενά δε βλέπω ενημέρωση για την αντικατάσταση και τα σχετικά...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Υπάρχει κάποιος που να έβαλε ανέπαφη πιστωτική στο πλυντήριο ρούχων; Και αν ναι, επιβιωσε το "ξεπλυμα χρήματος"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Υπάρχει κάποιος που να έβαλε ανέπαφη πιστωτική στο πλυντήριο ρούχων; Και αν ναι, επιβιωσε το "ξεπλυμα χρήματος"; Για τι ποσό μιλάς; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καλύτερη ερώτηση είναι σε τι πρόγραμμα την εβαλε για πλύσιμο Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καλύτερη ερώτηση είναι σε τι πρόγραμμα την εβαλε για πλύσιμο Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Το πρόγραμμα δεν εξαρτάται από το ποσό; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 40β. Δεν ηταν και τοσο μεγαλο το ξεπλυμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 40β. Δεν ηταν και τοσο μεγαλο το ξεπλυμα :lol: Δεν πρέπει να έχει πρόβλημα. Την δοκίμασες και δεν σου δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Βγήκε ο λογαριασμός Μαϊου της ΑΜΕΧ και πουθενά δε βλέπω ενημέρωση για την αντικατάσταση και τα σχετικά...:ninja: Aπό τον Ιανουάριο έτσι λένε ότι θα έρθει τον επόμενο μήνα ενημερωτικό και έτσι πάμε από μήνα σε μήνα οπότε καλό Ιούνιο τώρα όπως το βλέπω Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Καλησπερα στην ομαδα.Θελω να κανω αιτηση για πιστωτικη στη eurobank.Θα ηθελα να ρωτησω με δανειο στην ιδια τραπεζα που τρεχει αλλα το πληρωνω κανονικα και μια βδομαδα πριν με 11000 φορολογικη και γυρω στα 800 μισθοδοσια θα μου εγκρινουν;ή λογο δανειο θα φαω ακυρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Καλησπερα στην ομαδα.Θελω να κανω αιτηση για πιστωτικη στη eurobank.Θα ηθελα να ρωτησω με δανειο στην ιδια τραπεζα που τρεχει αλλα το πληρωνω κανονικα και μια βδομαδα πριν με 11000 φορολογικη και γυρω στα 800 μισθοδοσια θα μου εγκρινουν;ή λογο δανειο θα φαω ακυρο; Κάνε την αίτηση και σε λιγες ημέρες θα ξέρεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Καλησπέρα.Τελικα την έκανα μέσο ίντερνετ.Γνωριζουμε πόσο χρόνο θα πάρει;περίμενα σήμερα τηλ απτην τράπεζα άλλαζε με πήραν.Παρασκευη βράδυ την έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Καλησπέρα.Τελικα την έκανα μέσο ίντερνετ.Γνωριζουμε πόσο χρόνο θα πάρει;περίμενα σήμερα τηλ απτην τράπεζα άλλαζε με πήραν.Παρασκευη βράδυ την έκανα Παρασκευή βράδυ έκανες της αίτηση και θέλεις απάντηση σε λιγες ώρες; Και γιατί να σε πάρουν τηλέφωνο; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Παρασκευή βράδυ έκανες της αίτηση και θέλεις απάντηση σε λιγες ώρες; Και γιατί να σε πάρουν τηλέφωνο; για να στειλω τα δικαιολογητικα.Δεν επρεπε να με καλεσουν;Δε ξερω κιολας γιαυτο ρωταω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 για να στειλω τα δικαιολογητικα.Δεν επρεπε να με καλεσουν;Δε ξερω κιολας γιαυτο ρωταω.. Πιστεύω την άλλη βδομάδα. Μέχρι τότε μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της αίτησης με τον κωδικό της από το site της Alpha Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Στην eurobank την έκανα που έχω την μισθοδοσία μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Στην eurobank την έκανα που έχω την μισθοδοσία μου Α, συγνώμη. Λάθος μου. Δεν ξέρω σιγουρα εκεί. Νομίζω ότι θα σου τηλεφωνήσουν πιο σύντομα. Ίσως έχεις δικιο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Δεδομένα: 1. Λογαριασμός εθνικής με δηλωμένο αριθμό κινητού 6900000000 2. Λογαριασμός Πειραιώς με κινητό 6911111111 Χρησιμοποιώ iris/ibank pay για να μεταφέρω δωρεάν χρήματα από εθνική σε Πειραιώς. Τι θέλω να κάνω: Να καταργήσω τελείως τον αριθμό που έχω δηλωμένο στην Πειραιώς (6911111111)-να μην τον χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά(πλήρης κατάργηση, με κούρασαν οι 2 αριθμοι) Ερώτηση: Μπορώ να δηλώσω και στην Πειραιώς τον αριθμό που έχω δηλωμένο στην εθνική(6900000000)????? Το iris/ibank pay θα λειτουργήσει(Να στείλω απ' τον 6900000000 στον ίδιο 690000000)???? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 επανερχομαι σχετικα με την αιτηση μου.Τελικα μολις με καλεσαν ζητησαν καποια στοιχεια και Τεταρτη θα μου φερουν την αιτηση με κουριερ και θα στειλω και γω τα δικαιολογητικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Δεδομένα: 1. Λογαριασμός εθνικής με δηλωμένο αριθμό κινητού 6900000000 2. Λογαριασμός Πειραιώς με κινητό 6911111111 Χρησιμοποιώ iris/ibank pay για να μεταφέρω δωρεάν χρήματα από εθνική σε Πειραιώς. Τι θέλω να κάνω: Να καταργήσω τελείως τον αριθμό που έχω δηλωμένο στην Πειραιώς (6911111111)-να μην τον χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά(πλήρης κατάργηση, με κούρασαν οι 2 αριθμοι) Ερώτηση: Μπορώ να δηλώσω και στην Πειραιώς τον αριθμό που έχω δηλωμένο στην εθνική(6900000000)????? Το iris/ibank pay θα λειτουργήσει(Να στείλω απ' τον 6900000000 στον ίδιο 690000000)???? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπορεί να δηλωθεί ο ίδιος αριθμός σε 2 τράπεζες, και ο λόγος είναι , ότι αν στείλεις ή σου στείλουν από τρίτη τράπεζα που θα πάνε τα χρήματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Αυτό φοβόμουν.... Κρίμα ρε γμτ. Δε πειράζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Δεδομένα: 1. Λογαριασμός εθνικής με δηλωμένο αριθμό κινητού 6900000000 2. Λογαριασμός Πειραιώς με κινητό 6911111111 Χρησιμοποιώ iris/ibank pay για να μεταφέρω δωρεάν χρήματα από εθνική σε Πειραιώς. Τι θέλω να κάνω: Να καταργήσω τελείως τον αριθμό που έχω δηλωμένο στην Πειραιώς (6911111111)-να μην τον χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά(πλήρης κατάργηση, με κούρασαν οι 2 αριθμοι) Ερώτηση: Μπορώ να δηλώσω και στην Πειραιώς τον αριθμό που έχω δηλωμένο στην εθνική(6900000000)????? Το iris/ibank pay θα λειτουργήσει(Να στείλω απ' τον 6900000000 στον ίδιο 690000000)???? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπορεί να είναι ο ίδιος αριθμός κινητού ως αποστολέας και ως παραλήπτης. Νομίζω πως στην Πειραιώς ο αριθμός για extraPIN (One Time Password) είναι άσχετος από την υπηρεσία IRIS 24/7 οπότε θα μπορείς να στέλνεις λεφτά από το i-bank Pay στον αριθμό που έχει δηλωθεί στην Πειραιώς αλλά έχει κλείσει. Ακόμα και αν ο αριθμός σου κλείσει και δωθεί σε άλλο χρήστη και αυτός προσπαθήσει να τον χρησιμοποιήσει για να εγγραφεί στο IRIS 24/7, θα του βγάζει σφάλμα διότι ο αριθμός είναι δηλωμένος στην ΔΙΑ.Σ. στον δικό σου Α.Φ.Μ. Εγώ βέβαια θα σε συμβούλευα να βάζεις κάθε 12 μήνες μια κάρτα ώστε να κρατήσεις τον αριθμό. Δεν μπορεί να δηλωθεί ο ίδιος αριθμός σε 2 τράπεζες, και ο λόγος είναι , ότι αν στείλεις ή σου στείλουν από τρίτη τράπεζα που θα πάνε τα χρήματα ; Μην απαντάτε αν δεν γνωρίζετε! Μπορείς να ορίσεις τον αριθμό σου σε όλες τις τράπεζες (που συμμετέχουν στο online κύκλωμα) για να μπορείς να στείλεις λεφτά σε άλλους αλλά σε περίπτωση εισερχόμενης εντολής πιστώνονται στην τράπεζα από την οποία πραγματοποιήθηκε η τελευταία εγγραφή/μεταβολή της υπηρεσίας IRIS 24/7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Σε δημόσιο φόρουμ είμαστε και γράφουμε την άποψη μας , όποιος ξέρει καλύτερα μας διορθώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Θεωρώ ότι η παρανόηση ξεκίνησε με το λάθος διατύπωση του mol. Προφανώς μπορείς να δηλώσεις το ίδιο κινητό σε όλους σου τους λογαριασμούς. Στο IRIS όμως πρέπει να είναι μοναδικός για κάθε "IRIS-λογαριασμό". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Πράγματι κι εγώ έχω τον ίδιο αριθμό κινητού σε 3 τράπεζες. Έχω ενεργοποιημένο της alpha μόνιμα. Αν θέλω τα χρήματα που θα μου στείλει κάποιος μια φορά να πάνε στην εθνική πχ, μπαίνω στην εφαρμογή ibank pay και το ξανα ενεργοποιώ εκεί ώστε η τελευταία ενεργοποίηση να έγινε από εκει για να τα λάβω. Και μετά ξανα ενεργοποιώ της alpha κοκ... Το μόνο πρόβλημα είναι να στείλεις από τον ένα λογαριασμό στον άλλον όταν είσαι δικαιούχος ο ίδιος. Αυτό μπορεί να λυθεί με ένα δεύτερο άτομο. Εγώ τα στέλνω στον αδερφό μου, μετά ενεργοποιώ τον δεύτερο λογαριασμό και μου τα ξαναστέλνει πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Πράγματι κι εγώ έχω τον ίδιο αριθμό κινητού σε 3 τράπεζες. Έχω ενεργοποιημένο της alpha μόνιμα. Αν θέλω τα χρήματα που θα μου στείλει κάποιος μια φορά να πάνε στην εθνική πχ, μπαίνω στην εφαρμογή ibank pay και το ξανα ενεργοποιώ εκεί ώστε η τελευταία ενεργοποίηση να έγινε από εκει για να τα λάβω. Και μετά ξανα ενεργοποιώ της alpha κοκ... Το μόνο πρόβλημα είναι να στείλεις από τον ένα λογαριασμό στον άλλον όταν είσαι δικαιούχος ο ίδιος. Αυτό μπορεί να λυθεί με ένα δεύτερο άτομο. Εγώ τα στέλνω στον αδερφό μου, μετά ενεργοποιώ τον δεύτερο λογαριασμό και μου τα ξαναστέλνει πίσω εάν πχ στον λογαριασμό που έχεις φτιάξει έχεις συνδικαιουχο τον πατέρα σου. μπορείς να φτιάξεις ένα iris payments με το κινητό του μπαμπά σου και εσύ με το δικό σου νούμερο. οπότε κάνεις μεταφορά από ένα κινητό στο άλλο. αλλά τυπικά γίνεται η διαδικασία από το καθένα ξεχωριστά. εγώ έτσι κάνω μεταφέρω χρήματα από τηνalpha στην Πειραιώς . μπαίνω στην εφαρμογή του κινητού της alpha bank στο δικό μου internet banking και στην υπηρεσία quick transfer και τα στέλνω στο πατέρα μου στην Πειραιώς. οπότε δεν χρειάζεται δεύτερο νούμερο. αλλά κάποιος από τους συνδικάιουχους να ενεργοποιήσει την υπηρεσία. ! Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts