pReHiStoRik Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Μπορεί να γίνει πληρωμή δόσης στον κωτσοβολο με χρεωστική ;;έχω πάρει ένα κλιματιστικό και έχει μείνει μια τελευταία δόση αλλιώς μετά θα πληρώσω με e banking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Έστω ότι έχω μια χρεωστική κάρτα με ημερήσιο όριο αγορών & αναλήψεων 800 ευρώ. Θέλω να πληρώσω δόση στην εφορία 600 ευρώ μέσω web banking και να κάνω κάποιες αγορές πάνω από 200 ευρώ (σούπερ μάρκετ κλπ). Αν πληρωθεί το ποσό στην εφορία μέσω web banking, επηρεάζεται το υπόλοιπο διαθέσιμο που έχω για να κάνω τις αγορές ή εξακολουθώ να έχω 800 ευρώ για αγορές? Αν έχω κάνει ανάληψη 50 ευρώ, το διαθέσιμο υπόλοιπο (ημερήσιο) για αγορές είναι 750 ή 800? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Έστω ότι έχω μια χρεωστική κάρτα με ημερήσιο όριο αγορών & αναλήψεων 800 ευρώ. Θέλω να πληρώσω δόση στην εφορία 600 ευρώ μέσω web banking και να κάνω κάποιες αγορές πάνω από 200 ευρώ (σούπερ μάρκετ κλπ). Αν πληρωθεί το ποσό στην εφορία μέσω web banking, επηρεάζεται το υπόλοιπο διαθέσιμο που έχω για να κάνω τις αγορές ή εξακολουθώ να έχω 800 ευρώ για αγορές? Αν έχω κάνει ανάληψη 50 ευρώ, το διαθέσιμο υπόλοιπο (ημερήσιο) για αγορές είναι 750 ή 800? Μην μπερδεύεσαι, δεν έχει καμιά σχέση η πληρωμή της εφορίας με το ημερήσιο όριο συναλλαγών με χρεωστική κάρτα για αγορές και αναλήψεις. Η εφορία θα την πληρώσεις με άμεση χρέωση του τραπεζικού σου λογαριασμού και δεν θα την βάλεις στην κάρτα το ποσό. Και αν προβείς σε ανάληψη μετρητών με την χρεωστική σου κάρτα, που έχει όριο τα 60 ευρώ/ημέρα πάλι αυτό δεν επηρεάζει το ημερήσιο όριο για αγορές μέσω ιντερνετ σε ελληνικές επιχειρήσεις ή μέσω της φυσικής σου παρουσίας στα καταστήματα που δέχονται χρεωστικές κάρτες και που το όριο του εκτείνεται αναλόγως με την σύμβαση που είχες υπογράψει με την τράπεζα σου από την αρχή της έκδοσης της κάρτας σου. Edited July 3, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 η πειραιως ανακοινωσε τραπεζες που μπορεις να κανεις Καταθεση χρηματων. http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/kentra-eidikon-synallagon το ιδιο και η eurobank http://www.eurobank.gr/online/home/viewNews2.aspx?id=2055&code=PRESS&lang=gr το ιδιο και η εθνικη https://www.nbg.gr/el/the-group/press-office/press-releases/enimerosi-pros-idiotes-kai-epixeiriseis Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 http://www.reporter.gr/Eidhseis/Oikonomia/264224-Diekopse-h-PayPal-tis-yphresies-sthn-Ellada Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 http://www.reporter.gr/Eidhseis/Oikonomia/264224-Diekopse-h-PayPal-tis-yphresies-sthn-Ellada + western union + moneygram +paysafe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Νέες οδηγίες της ΕΕΤ για την τραπεζική αργία 31 επικαιροποιημένες ερωταπαντήσεις http://www.hba.gr/Index.asp?Menu=6&smap=604 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 εχει ενεργοποιησει κανεις αδρανη λογαριασμο της eurobank(ΔΝΤΤ) απο internet banking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 εχω ενα ποσο 200 ευρω σε 8 δοσεις μηπως θα ηταν καλοο να κανω οριμανση δοεσω μην εχουμε κανενα στραβοπατημα με δραχμη και τρεχω και δεν φθανω? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 εχω ενα ποσο 200 ευρω σε 8 δοσεις μηπως θα ηταν καλοο να κανω οριμανση δοεσω μην εχουμε κανενα στραβοπατημα με δραχμη και τρεχω και δεν φθανω? Αν γίνει το στραβοπάτημα που λες, νομίζω οι δόσεις που αναφέρεις θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αν γίνει το στραβοπάτημα που λες, νομίζω οι δόσεις που αναφέρεις θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολει. ετσι ακριβως... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Προχθες (2/7) και χθες (3/7) τα ΑΤΜ της Πειραιώς πραγματικά σέρνονταν, είχαν πολλές ώρες που δεν έβγαζαν ούτε ένα ευρώ και εμφάνιζαν το μήνυμα, να προσπαθήσετε σε λίγα λεπτά και επεξεργαζόμαστε το αίτημα σας,κτλ !!! Δίπλα άλλες τράπεζες έδιναν κανονικά και δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το σύστημα... Πριν τις 23:59 ήμουν μπροστά από ένα ΑΤΜ της Πειραιώς και δεν έδινε τπτ, ενω 2-3 ώρες πριν είχα γυρίσει τουλάχιστον 5 ΑΤΜ της ιδίας τράπεζας και όλες έβγαζαν το ίδιο μήνυμα...μόλις άλλαξε η μέρα άρχισε να δίνει κανονικά χρήματα και μάλιστα 60ευρα. Έκανα λοιπόν μια ανάληψη από τα ΑΤΜ πριν λίγο (4/7) και μπήκα τώρα στο i-banking και βλέπω ότι έχει ημερομηνία συναλλαγής και αξίας στις 6/7 δηλαδή την Δευτέρα. Το αντίστοιχο έκανα και σε ΑΤΜ της Εθνικής και έβγαλε ημερομηνία 4/7. Τι σημαίνει αυτό με λίγα λόγια ;;; Ότι αν δεν είναι εσκεμμένο και δεν το διορθώσουν σύντομα, αύριο ημέρα Κυριακή (5/7) και μεθαύριο ημέρα Δευτέρα (6/7) η Πειραιώς δεν θα δώσει καθόλου ξανά χρήματα σε όσους πραγματοποίησαν ανάληψη σήμερα 4/7 μιας και θα φαίνεται στο σύστημα ότι έχουν τραβηχτεί χρήματα στις 6/7 και δεν δικαιούνται τπτ περισσότερο.... Τέλος να σημειώσω ότι δεν άφηνε να τραβήξουν χρήματα άτομα που είχαν κάρτες άλλων τραπεζών.Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι από τις 4 τράπεζες ίσως είναι η τελευταία σε επίπεδα ρευστότητας.... Edited July 3, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 θα βγαλεις και την κυριακη και την δευτερα χρηματα απο την πειραιως μην ανησυχεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Τι σημαίνει αυτό με λίγα λόγια ;;; Ότι αν δεν είναι εσκεμμένο και δεν το διορθώσουν σύντομα, αύριο ημέρα Κυριακή (5/7) και μεθαύριο ημέρα Δευτέρα (6/7) η Πειραιώς δεν θα δώσει καθόλου ξανά χρήματα σε όσους πραγματοποίησαν ανάληψη σήμερα 4/7 μιας και θα φαίνεται στο σύστημα ότι έχουν τραβηχτεί χρήματα στις 6/7 και δεν δικαιούνται τπτ περισσότερο.... Τέλος να σημειώσω ότι δεν άφηνε να τραβήξουν χρήματα άτομα που είχαν κάρτες άλλων τραπεζών.Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι από τις 4 τράπεζες ίσως είναι η τελευταία σε επίπεδα ρευστότητας.... Δεν ειναι λογικη αυτη για να βγαζεις τετοια συμπερασματα. Μην πανικοβαλεσαι και μην πανικοβαλεις τους γυρω σου, αυτες τις μερες χρειαζεται απο ολους μας οσο μπορουμε περισσοτερη νηφαλιοτητα και ηρεμια. Οτι ειναι να γινει θα γινει και θα το μαθουμε οπως παντα τελευταιοι. Ειναι λογικο να τρελενονται τα μηχανηματα και τα συστηματα τετοιες μερες. Παντως τρεις μερες τωρα απο την πειραιως βγαζω με καρτα αλλης τραπεζας. Edited July 3, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) Μόλις πλήρωσα το Φόρο Εισοδήματος μέσω Web banking της Πειραιώς με άμεση εκτέλεση, αλλά διαπίστωσα ότι έβαλα λάθος ποσό (μεγαλύτερο από αυτό που έπρεπε). Το σύστημα δε με αφήνει να αλλάξω ή να ακυρώσω την πληρωμή. Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Τα κλαίω τα παραπάνω χρήματα? Στο 182838 δεν απαντούν εδώ και 25 λεπτά... Edited July 4, 2015 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Είναι γνωστό ότι πολιτικές συζητήσεις απαγορεύονται. Και ούτε φυσικά είναι δυνατόν, και δεν επιτρέπονται, να γίνονται συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο οποιαδήποτε ανάλογα σχόλια αφαιρούνται άμεσα και χωρίς προειδοποίηση . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Τέλος να σημειώσω ότι δεν άφηνε να τραβήξουν χρήματα άτομα που είχαν κάρτες άλλων τραπεζών.Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι από τις 4 τράπεζες ίσως είναι η τελευταία σε επίπεδα ρευστότητας.... Δεν ξερω τι σημαινει αλλα ακριβως το ιδιο σκηνικο εγινε πριν μιση ωρα στην πειραιως στην ηρωων στον πειραια.εβγαζε μηνυμα οτι το συστημα ειναι προσωρινα μη διαθεσιμο σε ολους οσους ειχαν καρτα αλλης τραπεζας.μαζι με αυτους και εγω.... Και δοκιμασα 2 καρτες αλλων τραπεζων.σε καρτες πειραιως τιποτα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Έστω ότι έχω μια χρεωστική κάρτα με ημερήσιο όριο αγορών & αναλήψεων 800 ευρώ. Θέλω να πληρώσω δόση στην εφορία 600 ευρώ μέσω web banking και να κάνω κάποιες αγορές πάνω από 200 ευρώ (σούπερ μάρκετ κλπ). Αν πληρωθεί το ποσό στην εφορία μέσω web banking, επηρεάζεται το υπόλοιπο διαθέσιμο που έχω για να κάνω τις αγορές ή εξακολουθώ να έχω 800 ευρώ για αγορές? Αν έχω κάνει ανάληψη 50 ευρώ, το διαθέσιμο υπόλοιπο (ημερήσιο) για αγορές είναι 750 ή 800? Στο πρώτο κομμάτι, η μεταφορά από web banking δεν υπολογίζεται στα όρια, οπότε σου μένει ολόκληρο το υπόλοιπο. Στο δεύτερο, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις οι αγορές και αναλήψεις μετρητών αφαιρούνται από το υπόλοιπο της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Δεν ξερω τι σημαινει αλλα ακριβως το ιδιο σκηνικο εγινε πριν μιση ωρα στην πειραιως στην ηρωων στον πειραια.εβγαζε μηνυμα οτι το συστημα ειναι προσωρινα μη διαθεσιμο σε ολους οσους ειχαν καρτα αλλης τραπεζας.μαζι με αυτους και εγω.... Και δοκιμασα 2 καρτες αλλων τραπεζων.σε καρτες πειραιως τιποτα. Δεν ξέρω αν βοηθήσω. Τα ατμ της Πειραιώς ανέκαθεν δεν λειτουργούσαν 14.30-15.00, 21.30-22.00 και 00.00-00.30 καθημερινά λόγω ενημέρωσης των συστημάτων της. Και χθες στην πόλη μου, πήγα λίγο πριν τις 10 το βράδυ και έλεγε ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει. Πήγα στις 11.30 και εβγαζε κανονικά χρήματα. Άλλο βέβαια το να έχει μείνει από χρήματα ή να έχει πάθει άλλη βλάβη. Πάντως τις συγκεκριμένες ώρες έχω τσεκάρει ότι δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγή από ατμ Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Δεν ξέρω αν βοηθήσω. Τα ατμ της Πειραιώς ανέκαθεν δεν λειτουργούσαν 14.30-15.00, 21.30-22.00 και 00.00-00.30 καθημερινά λόγω ενημέρωσης των συστημάτων της. Και χθες στην πόλη μου, πήγα λίγο πριν τις 10 το βράδυ και έλεγε ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει. Πήγα στις 11.30 και εβγαζε κανονικά χρήματα. Άλλο βέβαια το να έχει μείνει από χρήματα ή να έχει πάθει άλλη βλάβη. Πάντως τις συγκεκριμένες ώρες έχω τσεκάρει ότι δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγή από ατμ Πειραιώς. Μπορει ναναι αυτο... Ευχαριστω,θα ξαναδοκιμασω. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Θα παραβλέψω την λογοκρισία που υπέστει σήμερα το πρωί και χάριν του δημοσίου συμφέροντος θα ενημερώσω ότι υπάρχουν άπειρες επώνυμες καταγγελίες στην σελίδα της Πειραιώς στο facebook, από συμπολίτες μας που προσπάθησαν να τραβήξουν χρήματα από τα ΑΤΜ, αυτά δεν τα τράβηξαν ποτε, μιας και το σύστημα έβγαζε το γνωστό μήνυμα επεξεργαζόμαστε το αίτημα σας,κτλ,κτλ και ανακάλυψαν εκ των υστέρων μέσω i-banking ότι η χρέωση του ποσού των 50 ή 60 ευρώ πραγματοποιήθηκε κανονικά στους λογαριασμούς τους, με αποτέλεσμα να περιμένουν αυτοί οι άνθρωποι να ανοίξουν τα καταστήματα από όπου επιχείρησαν να κάνουν τις αναλήψεις τους, και να προσπαθήσουν να βρουν άκρη με ποιον τρόπο θα τους πιστωθούν εκ νέου τα χρήματα τους. Ας το κοιτάξει όποιος αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα μήπως έπεσε και αυτός θύμα της τεχνολογίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Θα παραβλέψω την λογοκρισία που υπέστει σήμερα το πρωί και χάριν του δημοσίου συμφέροντος θα ενημερώσω ότι υπάρχουν άπειρες επώνυμες καταγγελίες στην σελίδα της Πειραιώς στο facebook, από συμπολίτες μας που προσπάθησαν να τραβήξουν χρήματα από τα ΑΤΜ, αυτά δεν τα τράβηξαν ποτε, μιας και το σύστημα έβγαζε το γνωστό μήνυμα επεξεργαζόμαστε το αίτημα σας,κτλ,κτλ και ανακάλυψαν εκ των υστέρων μέσω i-banking ότι η χρέωση του ποσού των 50 ή 60 ευρώ πραγματοποιήθηκε κανονικά στους λογαριασμούς τους, με αποτέλεσμα να περιμένουν αυτοί οι άνθρωποι να ανοίξουν τα καταστήματα από όπου επιχείρησαν να κάνουν τις αναλήψεις τους, και να προσπαθήσουν να βρουν άκρη με ποιον τρόπο θα τους πιστωθούν εκ νέου τα χρήματα τους. Ας το κοιτάξει όποιος αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα μήπως έπεσε και αυτός θύμα της τεχνολογίας. Γνωστή μου πήγε να κάνει ανάληψη και το atm δεν είχε. Μετά στο winbank είδε χρέωση και πίστωσης το ποσό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Γνωστή μου πήγε να κάνει ανάληψη και το atm δεν είχε. Μετά στο winbank είδε χρέωση και πίστωσης το ποσό της. Θετικό αν βρέθηκε τρόπος να πιστώνεται αυτόματα το ποσό...όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά να τρέχεις και στα καταστήματα να προσπαθείς να τους αποδείξεις ότι δεν πήρες τα χρήματα...θα΄ναι σκέτη τραγωδία !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Καλησπέρα παιδιά, έκανα μια δοκιμή για πληρωμή μέσω PayPal που είναι συνδεδεμένη κάρτα πιστωτική της Citibank και σας ενημερώνω ότι δουλεύει. Προφανώς επειδή δεν είναι έκδοση της AlphaBank και η Citibank δεν υπάρχει πια στην Ελλάδα θεωρείται κάρτα εξωτερικού και την έχει γλιτώσει προς το παρών. Οπότε όποιος έχει τέτοια κάρτα μάλλον μπορεί να προχωρήσει σε αγορές από εξωτερικό χωρίς να την κόβει το σύστημα. Κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν προσπάθησα να κάνω πληρωμή της κάρτας από e-banking Ελληνικών τραπεζών και δεν την δεχόταν, οπότε την θεωρεί κάρτα εξωτερικού. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Μόλις πλήρωσα το Φόρο Εισοδήματος μέσω Web banking της Πειραιώς με άμεση εκτέλεση, αλλά διαπίστωσα ότι έβαλα λάθος ποσό (μεγαλύτερο από αυτό που έπρεπε). Το σύστημα δε με αφήνει να αλλάξω ή να ακυρώσω την πληρωμή. Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Τα κλαίω τα παραπάνω χρήματα? Στο 182838 δεν απαντούν εδώ και 25 λεπτά... εγω ειχα κανει ρυθμηση και ειχα βαλει 2-3 δοσεις μαζεμενες δεν τα χανεις τα χρηματα απλα την επομενη φορα θα βαλεις πιο λιγα να συμπληρωθει το ποσό. Τωρα αν δεν ξαναεχεις καμια ενεργεια να κανεις θα περιμενεις με την επομενη δηλωση παντως δεν χάνονται απο οτι μου ειχε πει ο λογιστης μιας και δεν μπηκανε σε τυχαιο λογαριασμο αλλα στην ταυτοτητα οφειλης σου που ειναι ενας και δεν αλλαζει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά, έκανα μια δοκιμή για πληρωμή μέσω PayPal που είναι συνδεδεμένη κάρτα πιστωτική της Citibank και σας ενημερώνω ότι δουλεύει. Προφανώς επειδή δεν είναι έκδοση της AlphaBank και η Citibank δεν υπάρχει πια στην Ελλάδα θεωρείται κάρτα εξωτερικού και την έχει γλιτώσει προς το παρών. Οπότε όποιος έχει τέτοια κάρτα μάλλον μπορεί να προχωρήσει σε αγορές από εξωτερικό χωρίς να την κόβει το σύστημα. Κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν προσπάθησα να κάνω πληρωμή της κάρτας από e-banking Ελληνικών τραπεζών και δεν την δεχόταν, οπότε την θεωρεί κάρτα εξωτερικού. Νίκος οποτε βρισκουμε φιλους με citibank καρτουλα τους βαζουμε χρηματα και μας τα φορτώνει στην paypal not bad... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts