Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεγειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

http://www.imageshack.gr/files/djrn16mn7vj5lbprkch8.png' alt='djrn16mn7vj5lbprkch8.png'>

:lol::):)

Αχ σας ευχαριστω! Ειμαι κατενθουσιασμενη!!! :D

Δεν ειναι και τοσο μανικι τελικα τα WM... Με βολευουν περισσοτερο απο οσο περιμενα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδες! Διαβαζοντας παλαιοτερα posts πηγα να κατεβασω ενα εορτολογιο (http://www.turboirc.com/ppc/). Το κατεβασα και πηγα να κανω το αρχειο setup στο κινητο. Αλλα εδω και πολυ ωρα μου κανει install το αρχειο και δεν λεει να τελειωσει. Το εκλεισα μια φορα το τηλεφωνο μπας και ειχα κανει καμια μπαρουφα και μετα το ανοιξα και πηγα να του ξανακανω setup. Παλι ομως γινεται τα ιδιο πραγμα εχει μεινει και εκει κανει τοση ωρα install!! :rolleyes::rolleyes:

Πρεπει να αργει τοσο πολυ ωρα ή εγω εχω κανει πατατα?? :confused:

ετσι κανει

• Administrators
Καλησπερα παιδες! Διαβαζοντας παλαιοτερα posts πηγα να κατεβασω ενα εορτολογιο (http://www.turboirc.com/ppc/). Το κατεβασα και πηγα να κανω το αρχειο setup στο κινητο. Αλλα εδω και πολυ ωρα μου κανει install το αρχειο και δεν λεει να τελειωσει. Το εκλεισα μια φορα το τηλεφωνο μπας και ειχα κανει καμια μπαρουφα και μετα το ανοιξα και πηγα να του ξανακανω setup. Παλι ομως γινεται τα ιδιο πραγμα εχει μεινει και εκει κανει τοση ωρα install!! :rolleyes::rolleyes:

Δεν είναι αυτό, κάνε minimize την οθόνη της εγκατάστασης γιατί σου ανοίγει ένα παράθυρο από πίσω (κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης) σε κάτι που σε ενημερώνει στο οποίο πρέπει να πατήσεις ένα απλό ok για να συνεχίσει.

Modpic.gif

Εμείς δηλαδή με αγγλικό xperia θα μπορέσουμε να βάλουμε τα επίσημα ελληνικά με update από sony ericsson online?

Δεν βλέπω κανένα λόγο για το αντίθετο, αλλά ακόμα και αν δεν "εκδώσουν" την rom (απίθανο) σίγουρα θα μπορούμε να την κάνουμε dump από κάποιον που θα έχει official ελληνικό xperia.

Χωρίς να έχω ψάξει πολύ πολύ, προσπαθώ να μπω στη φωτογραφική μηυχανή όταν είναι σε κατάσταση αναμονής αλλά πατώντας το κουμπάκι στο πλάι δε γίνεται τίποτα.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Χωρίς να έχω ψάξει πολύ πολύ, προσπαθώ να μπω στη φωτογραφική μηυχανή όταν είναι σε κατάσταση αναμονής αλλά πατώντας το κουμπάκι στο πλάι δε γίνεται τίποτα.

Πατα το κουμπι απλα πιο δυνατα προς τα μεσα. Ειναι σα να εχει δυο "θεσεις". ;)

Καλημερα σας.

Δεν ξερω τι παιζει αλλα το Update Service δεν την παλευει.

Εβαλα χθες το βραδυ το Χ1 να κανει Update και 45 λεπτα για να παει στο 2% και αλλα 20 λεπτα για να παει στο 3% :(

Δεν ξερω αν αργει τοσο αλλα φοβηθηκα μην τελειωσει η μπαταρια και κλεισει οποτε το εβγαλα και τωρα λεει Rop Update Error και δεν ανοιγει το κινητο.

Ξαναδοκιμασα το Update αλλα παλι κανει πολυ ωρα :X

Τωρα το κινητο δεν ανοιγει...

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Στη σελίδα του ΑΕΚMap έχει διάφορα αρχεία (κάποια τα λέει qwertz). Τι διαφορά έχουν αυτά; Εγώ ποιό πρέπει να κατεβάσω για να έχω ελληνικό πληκτρολόγιο software και hardware;

QWERTZ είναι για όσους έχουν το γερμανικό πληκτρολόγιο.

SMS160 είναι για να γράφεις μέχρι 160 κεφαλαία ελληνικά στα SMS.

Δεν βλέπω κανένα λόγο για το αντίθετο, αλλά ακόμα και αν δεν "εκδώσουν" την rom (απίθανο) σίγουρα θα μπορούμε να την κάνουμε dump από κάποιον που θα έχει official ελληνικό xperia.

δε νομιζω οτι μπορουμε να περασουμε ελληνικα μεσω seus.μονο αναβαθμηση της ρομ που εχουμε θα μπορουμε να κανουμε.εμεις ουσιαστικα θελουμε νεα ρομ αρα μαλλον θα τα τρεχουμε στη se...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια γιατι μπερδευεστε με το εορτολογιο κλπ υπαρχει μια απλη λυση

κατεβαζετε αυτο το αρχειο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784&page=6 sto post 90 !!!!!

Το ξεζιπαρετε και θα δειτε οτι εχει ενα αρχειο excel ok ?

Μετα

Πατε στο outlook και επιλεγετε

ΑΡΧΕΙΟ /ΕΙΣΑΓΩΓΗ -ΕΞΑΓΩΓΗ/Εισαγωγη απο αλλο προγραμμα η αρχειο/microsoft excel/και διαλεγετε το αρχειο που εχετε ξεζιπαρει

Κανετε συγχρονισμο με το ppc και να ολες οι γιορτες μεχρι το 2020 !!! :)

Αν το κανετε αυτο καθε φορα που θα αγοραζετε ppc η θα κανετε format το χ1 με το που κανετε συγχρονισμο θα περνανε οι γιοτες τοσο ευκολα οπως οι επαφες σας

Αυτο κανω εδω και 1 χρονο και πλεον

Αλλα σας ειπα ξανα για ολα υπαρχουν λυσεις αρκει να διαβαζετε , δειτε και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784&page=6

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Παιδιά πήρα τηλ sony ericsson για το xperia στο 2106896200 και μου είπαν ότι η ελληνική γλώσσα θα έχει βγει μέχρι τέλος του μηνός σίγουρα, και θα γίνει μάλλον μέσω αναβάθμισης από το ιντερνετ δωρεάν...

Παιδια τα αρχεια .cab στον υπολογιστη μου τα συσχετιζει με το Adobe Dreamweaver (προγραμμα κατσκευης ιστοσελιδων) στον υπολογιστη μου και οταν τα μεταφερω στο Xperia τα ανοιγει σαν ιστοσελιδες...:cry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια τα αρχεια .cab στον υπολογιστη μου τα συσχετιζει με το Adobe Dreamweaver (προγραμμα κατσκευης ιστοσελιδων) στον υπολογιστη μου και οταν τα μεταφερω στο Xperia τα ανοιγει σαν ιστοσελιδες...:cry:

Πήγαινε στο dreamweaver στις επιλογές και ξετσεκαρισε τα αρχεία με κατάληξη .cab να μην τα ανοιγει το adobe

αν και δεν πιστεύω οτι είναι απο εκεί το θέμα .

Πήγαινε στο dreamweaver στις επιλογές και ξετσεκαρισε τα αρχεία με κατάληξη .cab να μην τα ανοιγει το adobe

αν και δεν πιστεύω οτι είναι απο εκεί το θέμα .

1) ! Από πού μπορει να ειναι;;;

2) Αν σου πω οτι στα συσχετισμενα με Dreamweaver αρχεια...δεν εχει πουθενα .cab??? :X

edit: τουλαχιστον τα εγκαθιστα κανονικα απο τον υπολογιστη :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε νομιζω οτι μπορουμε να περασουμε ελληνικα μεσω seus.μονο αναβαθμηση της ρομ που εχουμε θα μπορουμε να κανουμε.εμεις ουσιαστικα θελουμε νεα ρομ αρα μαλλον θα τα τρεχουμε στη se...

Μπααα, στο HTC diamond περνουσα την Αγγλικη αναβαθμιση και μετα ενα αρχειο cab και γυρνουσε στα Ελληνικα. Ποιος ο λογος να τρεχουμε σε SE service λοιπον? Μια απλα αναβαθμιση μεσω SEUS θα ειναι. :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπααα, στο HTC diamond περνουσα την Αγγλικη αναβαθμιση και μετα ενα αρχειο cab και γυρνουσε στα Ελληνικα. Ποιος ο λογος να τρεχουμε σε SE service λοιπον? Μια απλα αναβαθμιση μεσω SEUS θα ειναι. :ninja:

Αυτή ήταν όμως η λύση της ελληνικής αντιπροσωπείας γιατί η HTC δεν παρείχε έτοιμη ελληνική rom. Το σωστό θα είναι να έρχεται η συσκευή με έτοιμη ελληνική rom. Και από ότι φαίνεται αυτή είναι η λύση της SE.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators
Το σωστό θα είναι να έρχεται η συσκευή με έτοιμη ελληνική rom. Και από ότι φαίνεται αυτή είναι η λύση της SE.

Και έτσι να είναι... εύκολα μπορεί να γίνει και από το σπίτι. Μη ξεχνάμε ότι η συσκευή αυτή έχει τον bootloader που βλέπουμε και στα HTC.

Modpic.gif

Μα έτσι και αλλιώς κάθε φορά που "flashαρεις" τη συσκευή σου νέα rom περνάς από την αρχή. Αν βγάλουν "Ελληνική Rom" Θα είναι ένα αρχείο που θα μπορείς να κάνεις flash όπως όλες οι άλλες rom στο διαδίκτυο.

Τώρα αν αρχίσουν και κάνουν άλλες αλχημείες δεν ξέρω....

Μα έτσι και αλλιώς κάθε φορά που "flashαρεις" τη συσκευή σου νέα rom περνάς από την αρχή. Αν βγάλουν "Ελληνική Rom" Θα είναι ένα αρχείο που θα μπορείς να κάνεις flash όπως όλες οι άλλες rom στο διαδίκτυο.

Τώρα αν αρχίσουν και κάνουν άλλες αλχημείες δεν ξέρω....

μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι αυτό, κάνε minimize την οθόνη της εγκατάστασης γιατί σου ανοίγει ένα παράθυρο από πίσω (κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης) σε κάτι που σε ενημερώνει στο οποίο πρέπει να πατήσεις ένα απλό ok για να συνεχίσει.
εχει εικονιδιο για minimize εκει για να το κανουμε?ειναι σημαντικη η ειδοποιηση?ρωταω γιατι το εχω εγκαταστησει μια χαρα .να το ξανα περασω?

Ρε παιδια εκανα αναβαθμιση μεσω zeus στην R2A και δεν βρισκω καπου πλεον να βαλω ΜΟΝΙΜΑ αναφορα μυνηματων.

Μονο οταν γραφω νεο sms στα Options εχει επιλογη και πρεπει να το επιλεγεις καθε φορα που στελνεις sms.

Αλλαξε κατι? Παρατηρησε κανεις πουθενα ΜΟΝΙΜΗ επιλογη για αναφορες?

Ευχαριστω !

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned