Jump to content

harrys23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    146
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    66.7%

Everything posted by harrys23

  1. Καλα μιλαμε 1 στις 50000 περιπτωση να μου πέσει. Οποτε καλη επυτηχια σε ολους.
  2. Φανταστικο δωρακι μας δινετε παιδια να στε καλα.
  3. Θα χαρω αν το κερδισω ! Καλη τυχη σε ολους !
  4. Και παλι για ακόμη μια φορά καλη επυτηχια σε ολους μας.
  5. Ευχαριστούμε MyPhone γιαυτο ξεχωριζετε χρόνια τωρα. Καλη χρονια και καλη επυτηχια σε ολους. Ευχαριστουμε!
  6. Έχει κανένας Vodafone hotspot ελεύθερο ? Μετα τα carriers uptade μοιράζει κανονικά και ελεύθερα την σύνδεση Ίντερνετ μου απο το IPhone sto iPad 2 μέσω hotspot αλλα δεν περνάει το σήμα aGPS ξέρει κανείς κατι συγκεκριμένο ? δεν πήρα το 3G iPad γιατί πίστευα ότι θα στέλνει το iPhone το σήμα gps και τώρα την πατησα.
  7. Ναι οκ αλλα το να αγορασει μια εταιρια του εξωτερικου 300 iphone η 300 ηλεφωνα που δεχονται παρεμβαση με προγραμμα μεσω gps μιλαμε για ενα τεραστιο κοστος η κανω λαθος ??
  8. Χερεται μιλώντας με φίλο στο εξωτερικό ενημερώθηκα ότι τους δίνουν σε λίγες ημέρες στην εργασία του συσκευή που έχει περαστεί λέει ειδικο προγραμμα το οποίο μέσω gps αποστέλλει την θέση που βρίσκεται ανα πασα στιγμή και αυτή παρουσιάζεται σε ένα πάνελ ψηφιακό με αποτέλεσμα να ελέγχεται η θέση του ανα πάσα στιγμή . Γίνεται κάτι τέτοιο; Μιλώντας με κάποιους προγραμματιστες σε μια από τις ελληνικές εταιρίες μου είπαν ότι γίνεται πολύ εύκολα . Το θέμα είναι λέτε να έρθει και στις δικές μας Ελληνικές εταιρίες κάτι ανάλογο κατα πόσο θα είναι καταπάτηση των προσωπκων δεδομένων ;
  9. παιδες ειμουν εκτος φορουμ αρκετες μερες ειμαι στην R2AA012 εχει παιξει καμια αλλη επισημη ?? Εαν ναι και εχει καποιος την καλοσυνη ας ποσταρει το search δεν εβγαλε κατι. Ευχαριστω
  10. το εχω αναφερει εδω μεσα αλλα που να ψαχνεις 50 ποστ πισω μεσα απο την σονυ κολλητος εμαθα για μεσα Μαιου.
  11. to eipa prin kamia 30aria post piso edo stin epomeni anabadmisi tis sony the gini enimerosi ton 160 xaraktiron arxes maioy.
  12. Ενημερωση μεσα απο την SE απο φιλαρακι μου. Την άλλη εβδομαδα επισημη ελληνικη ROM αλλα με προβλημα στα sms θα μπορει να στελνει μονο εως 70 χαρακτηρες σε ενα sms,ενω το προβλημα θα διορθωθει μεσα Μαιου στην επομενη ROM .
  13. υπηρχε προβλημα τωρα το ανεβασαν και παλι.
  14. spb mobile shell xperia x1 panel & evernote
  15. Μιλησα μολις με Αθήνα sony ericsson με ενα φιλο σε 2 εβδομαδες επισημη ελληνικη Rom. 2 εβδομαδες πριν εγραφα στο ιδιο φορουμ οτι μεσα μαρτιου κυκλοφορουν xperia x1 καπου στα 1000 κομματια με ελληνικη rom εαν βρω το ποστ μου το παλιο θα το αναφερω. οριστε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2716644#post2716644
  16. βρε παιδιά η μπαταρία πόσο σας κρατάει με χρήση wi-fi ? χτες κάθισα κάνα 45λεπτο στο καναπέ και με wifi παρατήρησα οτι έπεσα στα μισά ενώ το είχα πλήρη φόρτιση με το φορτιστή όχι μεσώ usb.
  17. Πήγαινε στο dreamweaver στις επιλογές και ξετσεκαρισε τα αρχεία με κατάληξη .cab να μην τα ανοιγει το adobe αν και δεν πιστεύω οτι είναι απο εκεί το θέμα .
  18. μέσα μαρτιου τα νέα xperia x1 με ενσωματωμένη ελληνική ρομ και έως της 15 διαθέσιμη ελληνική ρομ.
  19. τι εννοείς ? βγήκε ? η το έστειλες στη se ?
  20. στην κεντρική ώρα στα setting>system >regional settings εχεις βαλει Greek ? (ασχετο με την ωρα πιο πολυ για μετατροπεα και ελληνικο ημερολογιο) και στα setting>system >time εχεις βαλει GMT+2 athens,instabul ?και να ειναι τσεκαρισμενο το home?(πολυ σχετικο) να μην εχεις τσεκαρισμενο το visiting ? κοιτα το ιδιο προβλημα ειχα και εγω εκανα ολα τα παραπανω χωρις τσεκαρισμενο to daylight saving και ολα ειναι στην τοπικη ωρα ελλαδος . το daylight saving ειναι η θερινη ωρα ελλαδος.τωρα δεν το χρειαζεσαι οταν αλλαξει η ωρα τοτε θα το τσεκαρουμε.
×
×
  • Create New...