Jump to content

denial

Members
  • Δημοσιεύσεις

    285
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

denial's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. denial

    iPhone X

    Οταν ολοι τρεχουΜΕ σαν τα zombies να βρουμε Iphone X με 1200 & 1400 ευρω πιστεψε με το πηραν το μυνημα . Και η samsung πρωτη εβγαλε 1000 ευρω κινητο (αν δεν κανω λαθος το νεο Note) και φυσικα οπως παντα η apple ανεβασε τον Πηχη. Η μονη λυση του τελικου καταναλωτη για να δωσει μυνημα σε οποιαδηποτε εταιρια ειναι "Δεν αγοραζω", που δυστηχως δεν συμβαινει πουθενα. Αρα ναι ας περιμενουμε νεα κινητα σε ενα χρονο που το φθηνοτερο θα εινια 1000+ ευρω και καλα να παθουμε ολοι μας με την τρελα που κουβαλαμε :lol:
  2. denial

    iPhone X

    Παντως αν ειναι παρομοιο με το προβλημα που παρουσιαστηκε στα S7 (Βλεπε πρασινη ή ροζ γραμμη) δεν διορθωθηκε με Software Update χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο προς θεου απλα επειδη απο οσο γνωριζουμε η samsung εφτιαξε και τις συγκεκριμενες οθονες μαλλον κατι βρωμισε. Το θεμα ειναι οτι ξαφνικα εχουμε οτι χειροτερο μπορουσε να συμβει στο νεο iphone , προβλημα στην οθονη , κουραγιο και μακαρι να φτιαχτει με software update (χλωμο το βλεπω) ή να ειναι ελαχιστες οι προβληματικες οθονες και οσο πιο συντομα γινεται να αλλαχτει στα παιδια που εχουν προβλημα και να χαρουν το Χ τους. Και φυσικα ας περιμενουμε και την επισημη θεση της Apple που μαλλον περιμενει να δει τον ογκο του προβληματος και μετα να ανακοινωσει κατι ....οπως παντα.
  3. Εχει καει το μεγαφωνακι.Η πας σε Ericsson Point η στον Γερμανο. Ανταλλακτικο στο ιντερνετ εχει 3-4Ε αλλα με τα μεταφορικα δεν συμφερει. Ισως μονο service point Μπορει να δωσει λυση :(
  4. Ολα οκ ευχαριστω για ολα παιδια.
  5. Ευχαριστω παιδια γιατι ειχα καιρο να ασχοληθω και ειμαι δουλεια και θα εψαχνα ωρες. Στους xda εχει την R3AA007 οταν την βαλω μετα απο Sonyericsson Updater θα κανει update αν βγει νεοτερη ελληνικη σωστα? και κατι ακομα , οταν το ειχα παρατησει βαζαμε το ΑΕΚ για το hardware keyboard, ισχυει ακομα η το εφτιαξαν να γραφουμε ελληνικα πλεον by defult και με το keyboard? και παλι ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας !!!
  6. Καλησπερα σε ολους. Μηπως ειναι ευκολο καποιος να μου πει πως μπορω να βαλω την ελληνικη ROM γιατι το ειχα παρατησει καιρο. Εκτος απο το να το παω σε Sony Ericsson Service Point μπορω να το κανω μονος με hardspl τι ακριβως γινεται με την ελληνικη? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  7. Ενος φιλου το w890i σταματησε να εχει ηχο στις εισερχομενες κλησεις και στα μυνηματα.Κατα τα αλλα παιζει τα παντα Mp3 ,videos κλπ. Εκανα master reset τα ιδια, update firmware , τα ιδια .:( Εχει τυχει σε κανεναν αλλο? Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει γιατι ειναι τρελο προβλημα ενω εχει ηχο να μην δουλευει στις εισερχομενες? Υπαρχει περιπτωση να εχει 2 μεγαφωνακια αλλο για τα multimedia αλλο για τις κλησεις κλπ και να καηκε?
  8. Φανταστικο.... Εχει κατι μικρες ελλειψεις αλλα αξιζει.Καλη δουλεια.
  9. Υπηρχε την ειχα δει σε ενα Νοκια ενος γνωστου που επεσε στα χερια μου αλλα δεν εδωσα σημασια τοτε , φυσικα ειχε symbian, απλα για windows mobile δεν εχω βρει κατι γιαυτο ρωταω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο.
  10. Ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο να φιλτραρει τις επαφες και οταν καποιος αγνωστος παρει το τηλεφωνο μου στα χερια του και κοιταει τις επαφες να ειναι της μορφης "694*******" και για να εμφανιστουν κανονικα σε πληρη μορφη "6944101010" να ζηταει κωδικο . Υπηρχε κατι τετοιο νομιζω παλια αλλα δεν μπορω να θυμιθω το ονομα. Μηπως θυμαται κανει ή εχει κατι στο μυαλο του σχετικο? Ευχαριστω και καλο Πασχα!
  11. Ειπα να βαλω παλι σε λειτουργια το ξεχασμενο μου 8800 και οι δυο μπαταριες που ειχα στο κουτι του εχουν φουσκωσει :( Καποτε ειχα διαβασει οτι μπορουμε να παρουμε του sirocco, ισχυει αραγε? η να παρω την κανονικη μπαταρια. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  12. Γεια χαρα σε ολους. Υπαρχει εφαρμογη για το 8800 να μπορει να κοβει τις κλησεις απο απορρητα και να δεχεται κλησεις μονο απο τον phonebook μου και ολα τα αλλα να τα κοβει? Γινεται κατι τετοιο σε S40? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  13. Οντως κατι ειναι και αυτο , ματωνες χωρις ελληνικα αν ηθελες να κανεις κληση απο favorites Κλπ. BTW επισημα υπαρχει για εγκατασταση τελικα ή μονο απο xda developers την βαζουμε αν θελουμε?
  14. Ε ναι το θεμα δεν ειναι να την παρουμε απο "μαυρη αγορα" αλλα επισημα θα δοθει σαν update μεσω seus τελικα? και εγω την ιδια απορια εχω :) Ας κανουμε υπομονη λογικα θα την βαλουν αφου βγηκε. Η αληθεια ειναι οτι το seus δεν μου δουλευει σωστα και δεν μπορω να δοκιμασω αν βγαζει κατι για update.Δοκιμασε κανεις?
  15. Το ξερεις το ανεκδοτο με τον γρυλο? :lol: Καλο θα ηταν να το πας , και δεν μπορει αν εχει καποιο προβλημα θα το βρουνε.Εγω σε περιεργα προβληματα σε κινητα που ειχα της SE πηγαινα παντα στο κεντρικο SE Service POint και ποτε δεν μου ειπαν κατι περιεργο ή το εφτιαξαν ή το αντικατεστησαν.Τωρα σε διαφορα αλλα Service Points της γειτονιας μου ειχα ακουσει κατι περιεργα του στυλ "Δεν ειχε τιποτα" και οταν το πηγα στο κεντρικο απλα το αντικατεστησαν.....
×
×
  • Create New...