Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

α) μπα εμενα δεν μου το εχει αυτο.μονο οταν παω να γραψω ενα μηνυμα τοτε μονο μου το βγαζει στο μενου -- αναφορα παραδοσης και πρεπει να το τσεκαρω.

β) δεν μου αρεσουν τα GREEKLISH .....παρατηρησα οτι οταν γραφουμε κεφαλαια ελληνικα τοτε εχουμε 160 χαρακτηρες.

πως θα γινει να εχουμε μονιμα κεφαλαια? αυτη ειναι η λυση.

Βρες το κουμπακι που μοιαζει με το shift του υπολογιστη, και πατα το παρατεταμενα για 4-5 δευτερολεπτα και αμεσως θα μεινουν κεφαλαια...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πας στα μηνυματα, εργαλεια, επιλογες, κανεις κλικ πανω στα μηνυματα κειμενου και απενεργοποιεις το unicode

Εγω θελω να μαθω επιτελους πως γινεται να ακουω μουσικη χωρις φωτισμο οθονης!:happy:(Αυτο που απενεργοποιει την οθονη απο το power button το ξερω)

το διαβασες το μηνυμα 9646?

ευχαριστω hellas :) stefa ρωτας κατι και δεν μπορεις να διαβασεις δυο σελιδες :( ???

παρατηρησα οτι οταν γραφουμε κεφαλαια ελληνικα τοτε εχουμε 160 χαρακτηρες.

Και μικρά ελληνικά να γράφουμε στα μηνύματα, πάλι 160 χαρακτήρες μου δείχνει εμένα ότι έχουμε.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

ποια χαλια? η φωτογραφικη ειναι κορυφαία :)

Θα σηκωθεί κανένα Ν95/Κ850 απ τον τάφο και θα αρχίσει να μας βαράει.....photos :p

Για wm based κινητό είναι descent η κάμερα ;)

Το δοκιμασα μα δεν βοηθαει!Μονο σε περισσοτερες φασαριες με εβαλε καθως οταν κλεινει ο φωτισμος πρεπει να ανοιγω την οθονη απο το κουμπακι.Αν ειναι δυνατον να μην υπαρχει κανενας τροπος!

Βρες το κουμπακι που μοιαζει με το shift του υπολογιστη, και πατα το παρατεταμενα για 4-5 δευτερολεπτα και αμεσως θα μεινουν κεφαλαια...

μενουν μεχρι ενα γραμμα και μετα παλι τα κανει μικρα..

πας στα μηνυματα, εργαλεια, επιλογες, κανεις κλικ πανω στα μηνυματα κειμενου και απενεργοποιεις το unicode

το unicode εμενα δεν μου το εχει ωστε να μπορω να το απενεργοποιησω.

στην καρτελα μηνυμα μου εχει μονο

"σωμα στην απαντηση", "αντιγραφα στα απεσταλμενα", προειδοποιηση για διαγραφη απο την λιστα μηνυματων"

κ μια επιλογη "μετα την διαγραφη η μετακινηση: επιστροφη στην λιστα,εμφανιση επομενου και εμφανιση προηγουμενου."

μονο αυτα

Και μικρά ελληνικά να γράφουμε στα μηνύματα, πάλι 160 χαρακτήρες μου δείχνει εμένα ότι έχουμε.

εμενα 70 :( μου δειχνει με μικρα.

μα τι γινετε εμενα ειναι τελειος διαφορετικο ??

ολα τα παραπανω υποθετω τα εχει σε εσας.

γιατι εμενα δεν εχει τις ρυθμισεις που εχει εσας ωστε να διορθωσω αυτο το σπαστικο με τα μηνυματα?

μενουν μεχρι ενα γραμμα και μετα παλι τα κανει μικρα..

το unicode εμενα δεν μου το εχει ωστε να μπορω να το απενεργοποιησω.

μενα 70 :( μου δειχνει με μικρα.

μα τι γινετε εμενα ειναι τελειος διαφορετικο ??

ολα τα παραπανω υποθετω τα εχει σε εσας.

γιατι εμενα δεν εχει τις ρυθμισεις που εχει εσας ωστε να διορθωσω αυτο το σπαστικο με τα μηνυματα?

άμα το πατήσεις 2η φορά μένουν κεφαλαία.

Ότι ρυθμίσεις έχουμε εμείς εχεις και εσύ.

Και στην τελική RTFM

Θα σηκωθεί κανένα Ν95/Κ850 απ τον τάφο και θα αρχίσει να μας βαράει.....photos :p

Για wm based κινητό είναι descent η κάμερα ;)

:lol: καλο! αλλα δεν το συγκρινα με το n95 φιλος! μιλαμε για τη συγκεκριμενη συσκευη και σε σχεση με το μεσο ορο ειναι σουπερ. Τωρα αν κανεις θελει την απολυτη κορυφη ε τοτε παιρνει το φτυαρι και ξεθαβει κανενα n95 :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

άμα το πατήσεις 2η φορά μένουν κεφαλαία.

Ότι ρυθμίσεις έχουμε εμείς εχεις και εσύ.

Και στην τελική RTFM

thanks θα το δοκιμασω........ να σαι καλα

Ξερετε αν μπορω να συγχρονισω το Omnia με vista/mobile center μεσω bluetooth ??Προσπαθησα αλλα τιποτα.Ο λογος που το θελω αυτο ειναι γιατι βαζω βγαζω το USB ολη την ωρα και φοβαμαι μην χαλασω την μπαταρια

• Administrators
Ο λογος που το θελω αυτο ειναι γιατι βαζω βγαζω το USB ολη την ωρα και φοβαμαι μην χαλασω την μπαταρια

Δεν παθαίνει τίποτα η μπαταρία μην ανησυχείς. Και σου το λέει αυτό κάποιος που δουλεύει έτσι για αρκετά χρόνια και πάρα πολλές συσκευές του είδους.

Modpic.gif

Τελικα σχετικα με τον φωτισμο στα τραγουδια,βρηκα ενα προγραμμα,το conduit pocket player με το οποιο κανεις αντιστοιχιση π.χ το κουμπι του μενου και απενεργοποιει την οθονη,οπως επισης την ξανα-ενεργοποιει αμεσα χωρις να βγαινει το προγραμμα

Επισης περασα ενα προγραμμα το ''wifi companion''.Πολυ καλο προγραμμα για διαχειρηση wifi αλλα ειναι Trial.Το προβλημα ειναι πως για να το σπ@σω περασα ενα αρχειακι το οποιο μου κανε reboot το τηλεφωνο.Μετα απο αυτο , στο προγραμμα (wifi companiοn) μπερδευτηκε το skin του με το πληκτρολογιο για αγνωστο λογο και τωρα το προγραμμα δεν διαγραφεται αλλα ουτε και μπορω να το περασω ξανα!Μου λεει πως ηταν ανεπιτυχης η αφαιρεση και αν θελω να το αφαιρεσω απο την λιστα.Το ιδιο και οταν το περναω μου λεει ανεπιτυχης και η εφαρμογη δεν ξεκιναει πλεον.Τι να κανω ??

• Administrators
Ginete na xrisimopoihsw to navi sto omnia mou xwris na xrewthw? an nai pws to kanw?

Fysika. Pernontas apla ena apo ta polla programmata ploigisis pou kykloforoun.

Modpic.gif

Καλημερα!

Στα καλα καθουμενα το τηλεφωνο δεν πιανει σημα και αφου το ανοιξα και το ξαναεκλεισα μου βγαζει το μυνημα "παρουσιαστηκε προβλημα με το cprog.exe"

Τι ειναι αυτο ρε παιδια ξερει κανενας? Τι κανουμε τωρα? Δεν το πειραξα καθολου το τηλεφωνο... .στα καλα καθουμενα σας λεω σταμτησε να παιζει το σημα!

Επισης περασα ενα προγραμμα το ''wifi companion''.Πολυ καλο προγραμμα για διαχειρηση wifi αλλα ειναι Trial.Το προβλημα ειναι πως για να το σπ@σω περασα ενα αρχειακι το οποιο μου κανε reboot το τηλεφωνο.Μετα απο αυτο , στο προγραμμα (wifi companiοn) μπερδευτηκε το skin του με το πληκτρολογιο για αγνωστο λογο και τωρα το προγραμμα δεν διαγραφεται αλλα ουτε και μπορω να το περασω ξανα!Μου λεει πως ηταν ανεπιτυχης η αφαιρεση και αν θελω να το αφαιρεσω απο την λιστα.Το ιδιο και οταν το περναω μου λεει ανεπιτυχης και η εφαρμογη δεν ξεκιναει πλεον.Τι να κανω ??

Το ιδιο ειχα πάθει κι εγώ ύστερα απο μια ασχετη δική μου μλκια κι οχι για να το σπ@σω.Τελικά υστερα απο ανεπιτυχείς προσπάθιες η μόνη λύση ήταν ενα hard reset που ετσι κι αλλιώς ειχα αποφασίσει να κάνω

kalimera pedes.. exo megaloprovlima to omnia mu liturguse kanonika mexri pou ipa na kano egatastasi merika spb ... den mu aresane giaTI DEN poli liturgusan .. kai ta apegatestisa.. tora omos.. otan me pernun til den mu emfanizete pios me perni.. katholou... parameni i ikona tu menu.. kamia idea ti na kano?? an kano soft reset.. den alazi tipota.. an kano hard reset ti na soso apo to kinito gia na min xathi?? tha xathun ola?? epafes kai arxia apo tin memory?

• Administrators
kalimera pedes.. exo megaloprovlima to omnia mu liturguse kanonika mexri pou ipa na kano egatastasi merika spb ... den mu aresane giaTI DEN poli liturgusan .. kai ta apegatestisa.. tora omos.. otan me pernun til den mu emfanizete pios me perni.. katholou... parameni i ikona tu menu.. kamia idea ti na kano?? an kano soft reset.. den alazi tipota.. an kano hard reset ti na soso apo to kinito gia na min xathi?? tha xathun ola?? epafes kai arxia apo tin memory?

Pare ena backup twn epafwn, sms, calendar, ktl me to PIM Backup kai kane ena hard reset gia na ta epanafereis meta. Ola ta ypoloipa pou exeis balei tha xathoun. Ean einai kati pou to theleis... kratise to xwrista monos sou.

Modpic.gif

Pare ena backup twn epafwn, sms, calendar, ktl me to PIM Backup kai kane ena hard reset gia na ta epanafereis meta. Ola ta ypoloipa pou exeis balei tha xathoun. Ean einai kati pou to theleis... kratise to xwrista monos sou.

to pim back up den to kserp exo to MIT AFTO pou erxete me to logismiko tu omnia... simiosis kai tetia tha xathun?? to destinator pou exo ?? den iparxi allos tropos? ti ******* egine?

• Administrators
To PIM Backup einai free. Tha to breis me mia apli anazitisi sto internet. To Destinator ean to exeis egkatastisei stin karta mnimis den xanetai. Apla tha xreiasteis ena shortcut tou programmatos sto Programs. Pistevw oti einai oti kalytero exeis na kaneis. Ean exeis alla pragmata dika sou mesa, metakinise ta xeirokinita sto PC sou gia na ta epanafereis meta.

Modpic.gif

To PIM Backup einai free. Tha to breis me mia apli anazitisi sto internet. To Destinator ean to exeis egkatastisei stin karta mnimis den xanetai. Apla tha xreiasteis ena shortcut tou programmatos sto Programs. Pistevw oti einai oti kalytero exeis na kaneis. Ean exeis alla pragmata dika sou mesa, metakinise ta xeirokinita sto PC sou gia na ta epanafereis meta.

den to vrisko g a m o to ... ekana me to mit.. back up .. kai karta den exo.. exo 16 giga ... omnia.. tha ta metafero sto pc kai meta hard reset.. an kai to ixa mia klisi kai mu emfanistike o kalon... trela thike to omnia.. hahah gia na katalabo an kseris.. me to hard reset.. to omnia kratai kati o den kratai apolitos tipota.. apo ti memory pou exi..?