Jump to content

nektaria

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.055
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by nektaria

  1. Αφού δεν κέρδισα το note 4 θα συμβιβαστώ με αυτό :lol: Καλή τύχη σε όλους.
  2. Καλησπέρα. Νομίζεις πως θυμάμαι από που έχω κατεβάσει όλα τα αρχεία που έχω στον υπολογιστή μου; Αυτά θυμάμαι πως τα είχα περάσει και στο 808 πριν από περίπου ένα χρόνο. Πάντως για να λες πως είναι από το blog σου σε πιστεύω και όταν μπορέσω από τον υπολογιστή μου θα αλλάξω το ποστ μου. Edit : δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω το ποστ μου, μάλλον επειδή πέρασε καιρός.
  3. Καλησπέρα. Λίγη υπομονή ακόμη και θα μπορείς να κάνεις αυτό με τα 8.1 :)
  4. Κάνε ένα νέο σημείο πρόσβασης πατώντας το + στο κάτω μέρος με το όνομα π.χ. wind1, και μετά κάνε αυτό ενεργό :)
  5. Καλημέρα. ρυθμίσεις-εύρεση του κινητού μου-τικάρεις "αποστολή εφαρμογών στο τηλέφωνο μου με push" :)
  6. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο :lol:
  7. Καλησπέρα. Παιδιά νομίζω πως με λίγα χρήματα παραπάνω (2 καφέδες) αξίζει να πάρετε αυτήν την θήκη. Βλέποντας τις φωτογραφίες του apVga παραπάνω, και την δική μου ζωντανά, είναι μεγάλη η διαφορά :)
  8. Καλημέρα. Για να μην ψάχνετε δείτε το ποστ μου εδω :)
  9. Καλησπέρα. Εγώ δουλεύω το Expense Tracker. Μπορείς να κάνεις όσες κατηγορίες και υποκατηγορίες θέλεις,κάνεις και backup στο skydrive. Εχει και δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις :)
  10. 1000 ήχοι της nokia από το 1994 μέχρι σήμερα σε μια εφαρμογή :)
  11. Δεν έχω βάλει το screen protector και δεν ξέρω να σου πω :)
  12. Καλησπέρα. Δοκίμασε αν θέλεις αυτήν την εφαρμογή. Είναι για ξένη μουσική όμως :)
  13. Από 925 όσες εφαρμογές είχα αγοράσει τις είχα και στο 1020. ΔΕΝ τις είχα αγοράσει όμως με την κάρτα δώρου, αλλά με paypal.
  14. Καλημέρα. Από τις καλύτερες εφαρμογές που έχω δει :)
  15. Πρέπει να κάνω ένα αρχείο με λάθη από την αυτόματη διόρθωση.... δρομολόγιο του ΚΤΕΛ ? :lol:
  16. Καλησπέρα. Εγώ πήρα αυτήν την θήκη για το 1020. Πολύ καλή κατά την γνώμη μου :)
  17. Καλημέρα. Το έχω 3 περίπου μήνες,στο 925 και τώρα στο 1020, και δεν έχω κάνενα πρόβλημα :) Έχω την paid έκδοση. edit: ο καιρός του βέβαια για την πόλη μου (Δράμα) δείχνει ότι θέλει, αλλά εγώ από την αρχή το ήθελα για το ημερολόγιο του στην lock screen.
  18. καλησπέρα σε όλους.Κρύο σήμερα,δεν είναι για βόλτα, και είπα να κάνω τεστ στην μπαταρία του Nokia Lumia 1020. Το κινητό μου "τρέχει" την black κι έχω κάνει 7-8 καλές φορτίσεις. Ξεκινάω λοιπόν... 11:45 το 1020 πλήρως φορτισμένο και ξεκινάει να παίζει 1 επεισόδιΟ criminal minds (διάρκειας 42 λεπτών περίπου με μέγεθος 350mb) με τον moliplayer pro. Στο τέλος στις ρυθμίσεις δείχνει 88% υπόλοιπο μπαταρίας. 12:35 αρχίζει η προβολή ενός επεισοδίου mentalist, αυτήν την φορά με τον ενσωματωμένο player. Μετά από 43 λεπτά στις ρυθμίσεις πλέον δείχνει 80% υπόλοιπο μπαταρίας. 13:30 τέλος της βιντεοπροβολής.Τώρα μουσική με συνδεδεμένα τα ακουστικά για 60 λεπτά. Στο τέλος στις ρυθμίσεις δείχνει 76% υπόλοιπο μπαταρίας. 14:35 σειρά εχει το ραδιοφωνο. Παίζει για μία ώρα και στις ρυθμίσεις 71% το υπόλοιπο μπαταρίας. 15:40 ανοίγω το nokia camera και "γράφω" video 720p στα 30 fps για 20 λεπτά. Στο τέλος στις ρυθμίσεις δείχνει 55% υπόλοιπο μπαταρίας. 16:00... ώρα για internet. Συνδέομαι στο wifi, ανανεώνω τον καιρό και τους λογαριασμούς mail που έχω. Με την εφαρμογή tapatalk διαβάζω myphone,ψάχνω για αναβαθμίσεις με το sysapp. Ανοίγω το play to και "στέλνω" φωτογραφίες και μουσική στην τηλεόραση μου. Βλέπω ενα video με το mytube. Όλα τα παραπάνω έχουν διάρκεια 30 λεπτά. Στις ρυθμίσεις δείχνει 43% υπόλοιπο μπαταρίας. 16:45 αρχίζει η προβολή ενός ακόμη επεισοδίου mentalist με τον ενσωματωμένο player. Μετά από 42 λεπτά η μπαταρία στο 34%. 17:45 Συνδέομαι παλι στο wifi και ακούω online ραδιοφωνο με την εφαρμογή TuneIn Radio. 18:55 Η μπαταρία στο 20%.Το κινητό "μπαίνει" σε εξοικονόμηση ενέργειας κι εγώ σταματάω το τεστ. τελος να πω πως: α.όλη την ώρα έιχα κατάσταση "σε σύνδεση" στο facebook. β.είχα κλήσεις συνολικής διάρκειας 10 περίπου λεπτών. γ. Έχω "πάντα ενεργή" την γρήγορη ματιά.
×
×
  • Create New...