Jump to content

ophion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ophion

  1. Από την παρουσίαση το περιμένω!!Χαχαχα Καλή τύχη..
  2. Αν δεν ήταν τόσα λίγα τα προγράμματα, πραγματικά θα το έπαιρνα το smartphone. Το interface είναι απλά άπαιχτο!
  3. Καλή τύχη σε όλους! Τόσο καιρό το γλυκοκοιτάζω το άτιμο....Μακάρι...
  4. Πολύ ωραίο το tablet! Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους!
  5. Έχει καταντήσει πραγματικά ενοχλητικό αυτό!Με παίρνουν κατά μέσο όρο 1 φορά το μήνα, ενώ τους λέω συνέχεια ότι δεν με ενδιαφέρει!Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπλοκάρονται αυτές οι κλήσεις;Εμένα πάντως ποτέ δε μου έκαναν κάποια προσφορά.Απλά μου λένε αυτά που είναι επίσημα γνωστά.Πάντως μόνο η κοσμοτέ το κάνει.Καμία άλλη εταιρία δε με έχει καλέσει.
  6. Καλησπέρα. Μήπως είχε κανένας πρόβλημα μετά το update του ultrasn0w?Είμαι με fw 3.1 με την παλιά baseband(4.26....) και αφού έγινε το update κάνει συνέχεια έλεγχο data/δικτύου. Δηλαδή, αν το έχω δίπλα από ηχείο, κάνει θόρυβο κάθε 10 λεπτά+όταν πατάω το home button+όταν αποσυνδέεται από usb+όταν ανοίγω κάποια εφαρμογή. Δεν έχει αλλάξει τίποτε στο κινητό εκτός από το update του ultrasn0w(δεν έχω ενεργοποιημένα push,e-mail account κλπ). Μήπως είναι υποχρεωτική η αναβάθμιση σε 3.1.2;
  7. Πειράζει αν επιλέξω restore from backup μετά το upgrade; Και να επαναλάβω την προηγούμενη ερώτηση: 500mb,700mb,1000mb custom firmwares από pwnage tool έχουν καμιά διαφορά;Σε FAQ λέει ότι 500mb είναι για πολλά mp3 και 1000 για πολλά apps...
  8. Απίστευτες εξελίξεις στο χώρο του jailbreak!Δε σας προλαβαίνω.Τρομερός ο George(Geohot)!! Για να σου απαντήσω ktsak για το ποιο fw έβαλα(ξέχασα να το αναφέρω:oops:): επειδή είμαι με κινητό αγορασμένο από ΗΠΑ, απέρριψα κατευθείαν αυτό με τη νέα baseband. Πήγα να βάλω το άλλο, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη(δυστυχώς ή ευτυχώς) γιατί είδα ότι δεν ήταν activated και ήταν από ελληνικό legit unlocked iphone και είπα να μην το ρισκάρω. Τελικά έβαλα άλλο που βρήκα(activated-unlocked) 500mb από site που είχε συνολικά 4 διαφορετικές με μία για την περίπτωσή μου.(εάν θέλει κανείς μπορώ να στείλω την πηγή να την εξετάσει) Ultrasn0w δουλεύει κανονικά και κανένα πρόβλημα (μέχρι τώρα)με wifi,δίκτυο κλπ. Πολύ καλή η ανανέωση του ipod με τα genius mix! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:βρίσκω εκδόσεις 500mb και 1gig. Και η μόνη διαφορά που βρήκα να λένε είναι ότι η 1η είναι για περισσότερα mp3 κλπ και η 2η είναι για περισσότερα προγράμματα....το οποίο δε μου βγάζει νόημα. Μπορεί κανένας να εξηγήσει;
  9. "iphone firmware file is corrupt"...Έχει κανένας να μου στείλει custom ipsw;Υπενθυμίζω 3gs AT&T unlocked 3.0.1 με 3.1 ECID SHSH αποθηκευμένο από Cydia. Μήπως φταίει τίποτε άλλο; Edit:Ευχαριστώ φίλε Κώστα!!!Για να δούμε τι θα γίνει... Update:Επιτυχής ενημέρωση σε 3.1 και όλα δουλεύουν άψογα!!!Λίγο που το χρησιμοποίησα μου φάνηκε να πάει καλύτερα από μπαταρία, αλλά μάλλον το φαντάζομαι.
  10. Ok.thanx!Εγώ έχω ΑΤ&Τ iphone αλλά προφανώς unlocked.Τι χρειάζομαι:Custom 3.1 AT&T not activated ή custom non-AT&T hacktivated?
  11. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για εμάς τα λίγα τα παιδιά τα "κλειδωμένα": Αν βάλω custom fw μέσω itunes, το unlock χάνεται(χρειάζεται να γίνει κάτι διαφορετικό στη διαδικασία για να διατηρηθεί baseband ή κάποιο ειδικό custom);Μετά απλά ξαναβάζω ultrasn0w από cydia; Υπάρχει περίπτωση με custom fw να γίνει un-unlockable; Apps χάνονται...τα πάντα;;;Με sync μετά από upgrade μπορούν να επανέλθουν όλες οι μη-cydia εφαρμογές; Τι είναι καλύτερο; Custom fw ή blackra1n κλπ εργαλεία jailbreak; Να πω ευχαριστώ από πριν για να μη γεμίζω με posts...
  12. Λοιπόν επειδή ή κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ ή όλοι είναι σε κάποιο κλαμπάκι το οποίο δε γνωρίζω...πως έχουμε pwnage tool για windows και δε χρειάζεται mac???Αφού οι dev team στο blog τους λένε ξεκάθαρα: Με vmware θα γίνει;Πως έχει κάποιος με windows το προνόμιο "once jailbroken always jailbroken" με custom ipsw's?Ή μήπως οι "παραθυρικοί" δεν έχουν θέση στον κόσμο του jailbreak(διακρίσεις....); Έχω 3.0.1 jailbroken/unlocked με redsn0w και saved ecid 3.1 αλλά δε βρίσκω τρόπο να πάω σε 3.1 με custom ipsw...:confused:
  13. Παιδιά άκυρο το restore. Δε γίνεται. Για το θέμα του ikeyex έκανα λάθος. Όταν το δοκίμασα δεν είχε τελειώσει την αποστολή. Τι κάνω λάθος;;;Δοκίμασα με layout ελληνικά και με ελληνικά sms.Και στις 2 περιπτώσεις input manager αγγλικά ΗΠΑ. Το bitesms μου βγάζει μόνο στη 2η περίπτωση 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα αλλά χρεώνομαι 3!!!Δοκίμασα και από native εφαρμογή και πάλι τα ίδια!(λες και ήταν τόσο δύσκολο να υπάρχει έτοιμο αυτό όπως τόσα πολλά καλά κινητά):angry:
  14. Ευχαριστώ πολύ minos197.Μάλλον θα κάνω restore. Περίμενα ότι θα ήταν 2-3 αρχεία τα οποία θα αντικαθιστούσα...άτιμη mapple:mad: Λίγο off-topic, έχοντας jailbroken+unlocked 3gs,μπορώ να κάνω restore με ipsw 3.0, αλλαγμένο hosts ώστε να περιέχει το line gs.apple κλπ,χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να μου κάνει upgrade σε 3.1(έχει αποθηκεύσει το ECID από cydia);Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  15. Καλησπέρα. Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία με τα repo/apps. Το beta ikeyx δουλεύει πολύ καλά δοκιμασμένο 160 χαρακτήρες με κεφαλαία ελληνικά! Κατά 2ον, επειδή έκανα βλακεία βάζοντας meta package σε 3gs, το οποίο όταν βγήκε πήρε μαζί του και τα ελληνικά της 3.0.1, υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τα original αρχεία για τα ελληνικά που αντικατέστησαν τα native igreek και sorting(μέσω openssh);Ευχαριστώ.
  16. alcamus06 ευχαριστώ αλλά, από όσο ξέρω, η διαδικασία restore δε δουλεύει για 3gs λόγω ecid. Βέβαια σκέφτηκα ότι αφού έχω κάνει back up το ecid μέσω cydia δε μπορώ να κάνω τη διαδικασία restore αν πρώτα αλλάξω το αρχείο hosts εισάγοντας το "74.208.105.171 gs.apple.com"; Ρωτάω πριν δοκιμάσω γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να χάσω το unlock. Αν υπάρχει πιθανότητα να με μεταφέρει σε 3.1 χωρίς να το καταλάβω προτιμάω να μείνω με τα αγγλικά! Αν τελικά γίνεται, χάνω όλες τις εφαρμογές μόνιμα ή μπορώ να κάνω sync από itunes και όλα οκ?
  17. Υπάρχει δυνατότητα να κάνω restore ή να ξαναπεράσω αρχεία από ipsw σε 3gs χωρίς να πάω σε 3.1; Ψιλο...κατέστρεψα τα ελληνικά στο 3gs βάζοντας κατά λάθος ελληνικό meta package από το minappps repo!Κάνοντάς το απεγκατάσταση, το μενού δε γίνεται ελληνικό και οι επαφές δεν εμφανίζονται καν!!!Επίσης το πληκτρολόγιο δε γυρίζει σε landscape στις περισσότερες εφαρμογές(safari). Αν δεν μπορώ να κάνω κάποιου είδους restore, μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι τα αντίστοιχα αρχεία που πειράζουν τα native igreek και το sorting: layout και πως μπορώ να βρω τα original?:help: υγ: Αυτό το θέμα είναι από τα ποιο χρήσιμα που υπάρχουν για το iphone!Μπράβο παιδιά!!
  18. Ευχαριστώ πολύ. Τώρα είδα την απάντηση και πριν λίγο το διαπίστωσα μόνος μου, το λόγο για το θόρυβο. Από ότι φαίνεται κάποια εφαρμογή "έτρεχε" και προσπαθούσε να μπει στο ίντερνετ με κλειστό το wifi. Έκλεισε η εφαρμογή, έκλεισα και το 3g από τις ρυθμίσεις(έτσι κι αλλιώς δεν έχει) και τώρα είναι οκ! djuan1988, κατά πάσα πιθανότητα και σε σένα το ίδιο συμβαίνει. Δοκίμασε να κάνεις restart ή να κλείσεις/απενεργοποιήσεις(αν έχεις) καμία εφαρμογή (μάλλον από cydia) που να τρέχει στο background και να θέλει ίντερνετ (πχ e-mail, καιρός κλπ). Άκυρο για τη μπαταρία, μάλλον για τον ίδιο λόγο. 1 μέρα με μικρή χρήση(λίγα sms και λίγο net surfing) και είναι στο 94%! Και όσο αφορά τη συσκευή/jailbreak είναι απόλαυση οι εφαρμογές σε iphone os!!Το έχω 3 μέρες και έχω βάλει ήδη πάνω από 4gb apps!Θα σκάσει το μηλαράκι!
  19. Καλησπέρα και πάλι. Έχω iphone 3gs jailbroken+unlocked και ένα περίεργο πρόβλημα με το gsm receiver. Κάθε λίγη ώρα αρχίζει και κάνει έλεγχο δικτύου/σήματος(το καταλαβαίνω από το θόρυβο που κάνει αν το βάλω δίπλα σε ηχείο) και φαίνεται να μπαίνει σε ένα συνεχή κύκλο και δε σταματάει,ενώ έχει πλήρες σήμα. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει είναι να το κλείσω και να το ξανανοίξω! Είναι φυσιολογικό αυτό; Επίσης υπάρχει περίπτωση κάποια από τις ακόλουθες εφαρμογές να μου "τρώει" μπαταρία(δηλαδή να δουλεύει σε background κλπ): installous,appsync,bitesms,cydia ή το unlock(ultrasnow); Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  20. Αυτό θα πει ταχύτητα. Δίκιο, το είχα ξεχάσει ότι το pwnagetool είναι για custom ipsw. Ας περιμένω, αφού γίνεται αυτό είναι που μετράει. Καταραμένη baseband...:mad:Ευχαριστώ και πάλι!:respect:
×
×
  • Create New...