Jump to content

SAXOVTS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.265
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    96.2%

6 Followers

About SAXOVTS

  • Ημ. Γέννησης 17/02/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

SAXOVTS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια καλησπερα.βαζοντας τα 10 ανακαλυψα πως στο facebook και στο beta επισης ,οταν καποιος κανει ποστ σε καποια ομαδα που βρισκομαι γραφει μονο το ονομα του την ημερομινια και τα like.το ποστ που εχει κανει δεν φαινεται?
  2. εγω με 640xl το insider αρνητε πεισματικα να συνδεθει ,μου βγαζει συνεχεια Server error asking to check the Data COnnections and Data/Time.
  3. παιδες σχετικα με τα notifications καποιον εφαρμογων οπως viber k messenger,καποιες φορες δεν λειτουργουν ,λες και παει και τις κλεινει το κινητο.πρεπει να κανω κατι ?????
  4. εχει δοκιμασει κανεις το gps στην kitkat? εμενα δεν μου κλειδωνει παντως
  5. Εκανα επαναφορά το ime,αλλά όταν βάζω την δευτερη κάρτα λέει πως δεν έχει εγκατασταθη.
  6. Παιδες σας δουλεύει η sim2 με την tsounami rom;
  7. καλημερα,χρειαζεσαι 150 ευρω μονο για την οθονη,ητε την φτιαξεις εδω ητε παραγγειλεις την οθονη με το πανελ απο ebay. αν ηταν σπασμενο μονο το digitizer τοτε με 15 ευρω θα εισουν οκ με την προυποθεση ομως να πιανουν τα χερια σου κ να ξεκολλησεις το πανελ απο την οθονη.
  8. το φλας της καμερας σου δουλευει ?
  9. υπαρχει τροπος να εγκατασταθει σε dual boot win7 με native sd android rom η μονο win7 με sd android rom ?
  10. Ρε παιδες πως βλεπεται τα partition της καρτας μετα την εγκατασταση των windows αφου κλειδωνει την καρτα κ δεν μπορει να διαβαστει μετα ;
  11. παιδες καποιος που να χρησιμοποιει το mobile tv μπορει να δοκιμασει αν του δουλευει η nova γιατι εμενα 3 μερες τωρα δεν δουλευει.αναγκαστικα και δοκιμασα το fusion tv και εκει δουλευει.για ενημερωστε με αν μπορειτε.
  12. ρε παιδες εκτος απο το rom manager touch υπαρχει κ ενα αλλο recovery ,δεν θυμαμαι ονομα,δεν μπορω να το βρω με τιποτα
  13. καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω το εξης. ο πεθερος μου ειχε ενα αυτοκινητο και λεω ειχε γιατι απεβιωσε.το αυτοκινητο ηταν στο ονομα του,γνωριζει κανεις τι διαδικασια χρειαζεται για να παει στο ονομα της πεθερας μου?επισης παιζει ρολο που εχουν 3 παιδια?
  14. η όλη ιστορία είναι πως θα μηδενησουμε τον μετρητή κάποιοι που αρχικά κάναμε root με odin και ανεβασαμε τον μετρητή.έπειτα με το zergrush κανείς root χωρίς να έχεις τρίγωνο και ανεβασμένο μετρητή όπως έκανες εσυ.το usb jig λοιπόν χρειάζεται ΜΟΝΟ για την περίπτωση που θέλουμε να μηδενησουμε τον μετρητή και όχι για να κάνουμε ροοτ :) με setcpu και profile σε sleep mode 200-200 και Juicedefender............ 10% μπαταρια μολις εκανα το ποστ
  15. λοιπον η διαδικασια για να μηδενισουμε τον μετρητη ειναι παρα πολυ απλη αρκει να εχουμε USB JIG οποιος δεν εχει απλα θα κολησει το Note. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1328671 μετα το φλασαρισμα του sbl θα εχετε ενα νεκρο Note,επειτα θα βγαλετε την μπαταρια,θα την βαλετε και θα βαλετε το usb jig. δεν θα δειτε το note να μπαινει σε download mode γιατι η οθονη θα ειναι μαυρη,ομως το note εχει μπει σε download mode και αναγνωριζετε απο το οdin. φλασαρε την ρομ που θελετε βαζοντας και το pit και ειστε ετοιμοι με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΜΕΤΡΗΤΗ. επομενο βημα το root χωρις να εχουμε yellow triangle και ανεβασμα του μετρητη... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784 ξεκινατε απο αυτο το βημα και μονο.δεν χρειαζεστε κατι αλλο........... 1.2. If you are not rooted yet: Using the zergRush exploit :) *ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ USB JIG ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΠΥΤΙΧΙΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΟΤΕ ΡΟΥΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ YELLO TRIANGLE
×
×
  • Create New...