Jump to content

bagg21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    148
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bagg21

  • Ημ. Γέννησης 13/10/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

bagg21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. η vodafone 2.1 update1 ειναι η τελευταια επισημη ? εβαλα αυτη του αστροναυτη αλλα δεν ελεγχει πλεον αν υπαρχει κατι καινουριο .. γιατι ; ευχαριστω
  2. Σωστος ! το βρηκα φιλε ευχαριστω !!:p
  3. εισαι οκ με την rom αυτη ...εισαι στην τελευταια ανεπισημη!!!!! Κυριλελ η παιδες να ρωτησω κατι ......στην 5.5 εχει ενα wallpaper με μια πολιτεια την νυχτα αλλα δεν υπαρχει αυτη η φωτο στο "φοντο" αν αλλαξω wallpaper πως ξαναβαζουμε το αρχικο wallpaper ? ( πολιτεια την νυχτα ) ευχαριστω
  4. γιατι να κανεις ροοτ ? εβαλες την 2.2 froyo ? εαν ναι προχωρησε σε μια του κυριλλου .θα σου προτεινα την 5.5 .( ολες οι ρομ του Κυριλλου ειναι rooted)........ απλα φλασαρε...ακολουθησε τις οδηγιες και θα εισαι οκ... εχω δουλιτσα φευγω...θα τα καταφερεις παιχνιδακι ειναι !!!! διαβασε εδω στο φορουμ και στο site του αστροναυτη και θα εισαι ενταξει !
  5. ακολουθησε τις οδηγιες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161 στο A. Αναβάθμιση σε Froyo.....:p να ξερεις οτι ειναι ανεπισημη και αν παθει καμια βλαβη το κινητο δεν σε καλυπτει η εγγυηση...;) μετα που θα βαλεις την froyo περασε την 5.5 του Κυριλλου και θα δεις τεραστιες διαφορες ! (ειναι και αυτη ανεπισημη οπως καταλαβαινεις)....... ;) κυριλλος ρομ εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 :) α ξεχασα για περισσοτερες πληροφοριες αλλα και φλασαρισμα διαβασε εδω του φιλου αστροναυτη https://sites.google.com/site/astronaytiscom/home
  6. ακομα φιλε μου......οταν θα βγει θα μπορεις να το κατεβασει απο το samsung kies....θα συνδεσεις το κινητο σου και θα σου γραψει υπαρχει καινουρια εκδοση......... αλλα αυτο το λενε απο περσι ........οταν θα βγει παντως να ξερεις οτι θα ειναι παλια εκδοση :)
  7. εβαλα την froyo 2.2 και τωρα περναει την 5.5........αλλα...... ξεχαααααασα πρωτα να βαλω fugu 2.4 beta 3.....:wacko::wacko: grrrrr τα νευρα μου !!
  8. ναι φιλε μου !! ολα καλα !!!!:p μολις αρχιζω τα φλασαρισματα....... καλα ε το site σου μαματο λεμε............. σε ευχαριστω και για την επισημη rom αν και rooted καταφερα να την (καθαρισω).....
  9. μολις το πηρα !!!!!!!:lol::lol: φιλε μου εκανε μια εβδομαδα ακριβως !!! και δωρεαν εννοειτε !!!
  10. Θα σε ενημερωσω συντοπιτη με π.μ ........... :) κυριλλε δηλ δεν εχουν τα μπλε εκεινα τα ωραια χρωματα της 5.1 ??? αν μπορει καποιος ας βαλει καποια φωτο να δουμε πως ειναι το update ακομα και η 5.6 και η 5.5 .... ευχαριστω !
  11. παιδια καλησπερα !!! Κυριλλε πηγα το galaxy στο σερβις για τα "νερακια" και την επομενη μερα μου εστειλαν μηνυμα στο κινητο ... "samsung service : Η συσκευη σας βρισκεται σε αναμονη ανταλλακτικου. θα ενημερωθειτε με μηνυμα για την προοδο της" :p οποτε οσοι εχετε το ιδιο προβλημα φλασαρετε την μαμισια και τρεχτε στο σερβις ! :lol:
  12. νομιζω οτι δεν χρειαζετε να περασεις πρωτα την 5.1 για να βαλεις την 5.5 .....απλα πρεπει να περασεις την froyo και μετα την 5.5....αυτη ειναι η προυποθεση !
  13. Εισαι απιστευτος hack3rakos !!!!:) σιγουρα θα βοηθησει πολλους !!!!! εγω απο σημερα θα ειμαι χωρις galaxy3 μιας και το πηγα στο σερβις για τα "νερακια" στην οθονη :(:( Υ.Γ τα οποια "νερακια" με τις μερες γινανε "ποταμος" ........
  14. 1. οχι.απλα ακολουθα τις οδηγιες οπως ειναι.. 2. αλλο το odin φιλε μου και αλλο οι rom που φορτωνουμε για να περασουμε στο κινητο !:rolleyes: φιλε astronauti δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια διαφορα απο vodafore σε cosmote h αντιστροφα.....εμενα ειχε cosmote και τωρα εβαλα vodafone ... καμια διαφορα......τι σημαινει αυτο ? :rolleyes: φιλικα παντα !! ;)
  15. Αυτες που μου ειπες πριν η αυτες που εβαλα εγω που βρηκα στα αγγλικα ? αν και πιστευω οτι και παλι δεν θα δειχνει το εικονιδιο για να ξερω να το σβησω... εκανα search μεσα στο root explorer και δεν υπαρχει λεξη με Superuser η su...... θα με τρελανει..... thanks !
×
×
  • Create New...