Jump to content

lenaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

lenaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. lenaki

    Sony Xperia T

    Mε bluetooth handsfree πόσο σας κρατάει η μπαταρία??
  2. lenaki

    Sony Xperia T

    φορτιστή χρησιμοποιούσες τον αυθεντικο που πηρες με το κινητο?
  3. lenaki

    Sony Xperia T

    τα δεδομενα αν εννοεις ιντερνετ κτλ.. οκ αυτο μου εχει συμβει πχ οταν εγραφα viber για αρκετη ωρα κ μου φανηκε λογικο..δεν μου ηταν φυσιολογικη η κατασταση να ειναι σε αναμονη απλα να το εχω χωρις να το χρησιμοποιω..κ να ζεσταθει πολυ..ή εχει γινει κ οταν το φορτιζα ανοιχτο.. η πισω πλευρα πολλυυυυυ ζεστή
  4. lenaki

    Sony Xperia T

    καλησπέρες... δεν ξερω αν συμβαινει κ σε αλλους... η πισω πλευρα που ειναι η μπαταρια..σας έχει τύχει να ζεσταθει υπερβολικα ακόμη κ οταν δεν είναι σε χρηση.. ή όταν φορτίζει???
  5. lenaki

    Sony Xperia T

    εκει που τσιμπησα πιο πολυ ειναι για το σπασιμο της οθονης..που κανουν αντικατασταση δωρεαν ..ουφφφφφφ τι να πω?? :cry:μου κανες μαυρη την καρδια... :( την εξτρα εγγυηση την πληρωσα 17 ευρω .. ελπιζω να δουλεψει σωστα το κινητο..τι αλλο να πω... :cry:
  6. lenaki

    Sony Xperia T

    ναι..κ εγω που οπως καταλαβαινεις δεν ξερω κ πολλα..μου φανηκαν γελοία όσα μου ειπαν..αλλα..ειπα να ειμαι ευγενικη... θα δω πως θα παει μεχρι τεταρτη με τις "ρυθμισεις τους" κ μετα θα κανω επαναφορα εργαστηριακών ρυθμίσεων κ ο Θεος βοηθος.. παντως εστειλα κ email στην σονυ γιατι δεν μπορεσα να τους παρω τηλ ηταν αργια σημερα γι αυτους... το doa τους εννοεις το 7ημερο για επιστροφη?? αν ειναι αυτο..πηγα σημερα που συμπληρωνει εβδομαδα μου ειπαν καλο θα ηταν να το κρατησω αλλο ενα 2ημερο κ οταν τους ειπα οτι θα ληξει το 7ημερο ( επειδη ειμαι επαρχια) εεεε μου λεει σε ξερω με ξερεις αυτα δεν υπαρχουν στα επαρχικα υποκαταστηματα μην ανησυχεις θα στο αλλαξω αν εχεις προβλημα :blink: οσο για την εγγυηση ειναι ενας χρονος συν ενα χρονο που κανα επεκταση της εγγυησης μεσω Public :worry:
  7. lenaki

    Sony Xperia T

    απο τα παμπλικ το πηρα.. μια εβδομαδα ακριβως..δεν επεσε ουτε στο νερο ουτε πουθενα πατωμα κτλ... πηγα στα public το κοιταξαν στο σερβις.. δεν τους φανηκε υποτιθετε τπτ περιεργο.. εκαναν κατι ενημερωσεις κατα την γνωμη μου αχρηστες ( πχ στα αλμπουμ κτλ ) αλλα οκ.. και μου ειπαν να το κρατησω μεχρι τεταρτη να δουν αν παρουσιαζει κ παλι τπτ περιεργο κ μετα να παω ξανα...:( για το οτι κολλαει κ δεν μπορω ν ακουσω οταν κανω κλησεις διχως το ακουστικο..μου ειπαν οτι ειναι καποιες ρυθμισεις λεει επειδη εβαλες τ ακουστικα κ γι αυτο...:blink: κ οταν τους ειπα οτι πχ σημερα το κανε χωρις να βαλω ακουστικα δεν ειπαν τπτ...:ninja: δλδ να τα σβησω ολα κ φτου κ απ την αρχη να περασω εφαρμογες ξανα κ να δω πως θ αντιδρασει??
  8. lenaki

    Sony Xperia T

    το πηρα απο public..μπορω σ αυτους δλδ να παω για αντικατασταση?
  9. lenaki

    Sony Xperia T

    Συγνωμη παιδια που επανερχομαι ξανα κ ξανα αλλα θελω την γνωμη σας..καθ ότι πιο ειδικοι... το εχω ουτε βδομαδα... εχει φαει καμια 6-7 κολληματα..εκλεισε μονο του 2-3 ... και σημερα δεν ακουγα καθολου απο το ακουστικο για κανα 2ωρο παρα μονο απο το hands free ,..κ αυτο αφου εκανα restart 2 φορες ..δεν αλλαξε καθολου... για την μπαταρια το χω πει.. καθημερινα..κ οχι με τρελη χρηση... εσεις τι λετε?ειναι ολα αυτα φυσιολογικα για συσκευη ουτε βδομαδας...κ με τα χαρακτηριστικα που εχει το κινητο?? Τι πρεπει να κανω???:cry:
  10. lenaki

    Sony Xperia T

    το δικο μου που τρωει κολληματα κ δεν εχει κλεισει εβδομαδα δλδ τι θα πρεπει να κανω???:cry::cry::cry:
  11. lenaki

    Sony Xperia T

    επειδη μ ενδιαφερει το θεμα..οταν λες μπαταρια εξαιρετικη κτλ..δλδ κάθε ποτε το φορτίζεις :blink:
  12. lenaki

    Sony Xperia T

    το εκλεισα αλλα ειδα οτι καταναλωνει υπηρεσια nfc 31% και οθονη μου γραφει 18% επισης το τηλεφωνο κλειδωνει κ στις μικρες κλησεις κ οταν το βγαλω απο το αυτί μου..δεν ενεργοποιείται η οθονη οπως γινοταν πχ στο προηγουμενο μου τηλεφωνο :mad:
  13. lenaki

    Sony Xperia T

    εχω το συγκεκριμενο κινητο εδω κ 3 μερες .. πριν ειχα παλι το miro ... στο συγκεκριμενο η μπαταρια τελειωνει με φυσιολογικη χρηση μεσα σε μια μερα???????:mad:( εννοω πχ μεχρι το μεσημερι μονο για κλησεις χωρις ιντερνετ ανοιχτο..ελαχιστες συνηθως..κ μετα το απογ σερφαρισμα μην φανταστειτε τρελα πραγματα αλλα το ιντερνετ ανοιχτο) ετσι γινετε κ σε σας?? επισης..επειδη ειμαι λιγο :O ασχετη.. στα εικονιδια εκει που επιλεγεις αν θα ειναι ανοιχτο πχ ασυρματο ιντερνετ ή μεσω τηλεφωνου κτλ ..εχει φωτεινη την ενδειξη NFC τι ειναι?κ πρεπει να το εχω ανοιχτο??? κ κατι τελευταιο..οταν ειμαστε σε κληση ..η οθονη κλεινει..μετα το τελος της κλησης πρεπει να πατησεις το κουμπακι διπλα για να δεις αν ειναι οντως κλειστο..σωστα??σπαστικο:mad::mad::mad:
  14. πως αυτο γινεται?
×
×
  • Create New...