Jump to content

derizio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    706
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About derizio

  • Ημ. Γέννησης 08/04/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

derizio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εμένα όπως ξαναεγραψα με αναβάθμιση μέσω OTA το κινητό δεν κάνει καθόλου κολλήματα. Όμως, δεν ξέρω αν ειναι τυχαίο, 1 μέρα μετά το update τα έφτυσε η κάρτα sd που είχα. Το τηλέφωνο κόλλαγε μόλις πήγαινες να τραβήξεις φώτο. Έπρεπε να βγάλεις μπαταρία να ξεκολλησει και αν πήγαινες να τραβήξεις φώτο, πάλι τα ίδια. Μόλις έβγαλα την sd, κανένα πρόβλημα. Όλα δουλεύουν κανονικά και κανένα κόλλημα. Να πω επίσης ότι το κινητό μια μέρα πριν το update είχε γίνει reset και το είχα στήσει από την αρχή, καθώς και ότι η sd μπήκε κατευθείαν, χωρίς format από το note 3 που είχα. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο στο ότι τα έφτυσε η sd, η αναβάθμιση, απλά όσοι έχετε sd και κολλήματα, για βγάλετε την και δοκιμάστε το τηλέφωνο μερικές μέρες να δείτε μπας και σταματήσουν τα κολλήματα.
  2. Ωραία! Μεγαλώνει η συλλογή βλέπω!
  3. Είναι το blog της συλλογής μου, αλλά λείπουν πολλά κομμάτια από μέσα. Ξεχνάω να τα φωτογραφίσω, ξεχνάω να τα ανεβάσω, αλλά είναι ένα δείγμα της συλλογής όπως και να έχει! Υ.Γ. επιβεβαιωνω, και στο δικο μου ολα γραφουν, τυπος 1, τυπος 2 κτλ
  4. Θεωρώ ότι είναι αδύνατον να βρεθούν αλλά ποτέ δεν λέω μεγάλες κουβεντες :P Όσο για του ήχους, πρέπει να δω σε ένα από τα δικά μου αν είναι έτσι και θα σου απαντήσω.
  5. Σωστα, η nokia δεν τα φτιαχνει και για να το φλασαρεις πρεπει να εχεις το αναλογο καλωδιο και το αναλογο software που θεωρω λιγο δυσκολο να βρεθουν. Οσο για το θεμα μετα λογοτυπα, εκει πιστευω οτι κατι δεν παει καλα με το software γιαυτο και κολλαει και κανει επανεκκινησεις.
  6. Εγώ δυστηχως δεν έχω τόσο παλιά κάρτα για να κάνω δοκιμές, αλλά έχω πολλά τηλέφωνα που δουλεύουν με καινούργιες κάρτες και αντίστοιχα ίδια μοντέλα δεν δουλεύουν καθόλου, οπότε εκεί θεωρώ ότι είναι η κάρτα.
  7. Καλή πληροφορία αυτή! Άρα δουλεύει και το 380;
  8. Απ οσου γνωρίζω δεν μπορεί να το κάνει κανένας πλέον. Δεν υπάρχει ούτε εξοπλισμός ούτε software πλέον.
  9. Εγω εχω μια της Cosmote που εχω, δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα. Οπου την εχω βαλει, το τηλεφωνο δουλευει κανονικα. Αν χανει το σημα μετα απο λιγο, ισως ειναι στα προθυρα του γνωστου προβληματος με το σημα που εχουν και αλλα Sony Ericsson.
  10. Στα ericsson ο κωδικος ειναι 0000. Αν εχει αλλαχτει δεν υπαρχει προγραμμα σαν τον Νοκια που να μπορεις να τον αλλαξεις, οποτε δεν γινεται τιποτα. Αυτη ειναι η εμπειρια που εχω οσο και αν εχω ψαξει να βρω κατι. Οσο για την μπαταρια, πολυ ευκολα να της δωσεις λιγο ταση με μια 9voltη μπαταρια ή ενα μετασχηματιστη μπριζας.
  11. Καλα δεν πειραζει, αρκει να παει σε καλα χερια!
  12. Εγω δηλωνω παρον και ενδιαφερομαι αν δεν εχει κλεισει να φυγει! Αυτο το κομματι αξιζει να μεινει στην συλλογη μου!
×
×
  • Create New...