Jump to content

ghostdoc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    708
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ghostdoc

  1. Παρομοίως (Vodafone-203 άρτι αφιχθείσα). Αναμένω αποτελέσματα
  2. δεν αμφιβαλλω καθολου οτι το ψάχνεις, απλώς κατέθεσα και τη δική μου εμπειρία χρήσης, που ειναι εντελώς απροβλημάτιστη στο κομμάτι που ανέφερες.
  3. Καλημερα και καλο μήνα. Δεν υπαρχει κανενα απολυτως drain στη δική μου συσκευή. Προφανώς κάτι εσυ κανεις λάθος στις ρυθμισεις, μια χαρουλα ειναι το optimization της, η συσκευη πεταει και η μπαταρια αντεχει οπως ο Mike Tyson (με εντατικο σφυροκοπημα 1,5-2 μερες χαλαρα)
  4. Eiσαι βεβαιος οτι σου βγαζει "το τηλεφωνο λειτουργει κλπ .." και οχι οτι "το σύστημα λειτουργει στη βελτιση κατασταση" ; Το δευτερο παντως μηνυμα, εμφανιζεται καθε φορα που επιλεγεις να κάνεις βελτιστοποιηση του τηλεφωνου μεσα απο την αντιστοιχη εφαρμογή ή πατωντας το αντιστοιχο widget
  5. Eγω αγορασα την παρακάτω και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τη θεωρω Best value for money https://www.skroutz.gr/s/10979661/Spigen-Kuel-Black.html
  6. Δεν απευθυνομουν σε σένα :D όμως ασφαλώς θα συμφωνήσουμε, το κινητό ειναι μαγεία ;) Η μπαταρία εμφανίζει διακυμάνσεις αποδοσης ακόμη και στην ίδια έκδοση αλλα παίζουν τόσες πολλές παράμετροι που την επηρρεάζουν που πλέον δεν ασχολούμαι. Θα ασχοληθώ μόνο εάν παρατηρήσω θεαματική πτώση. Προς το παρόν 2 μέρες τις έχει χαλαρά.
  7. Πέτα το στον Κηφισό φιλε, να ησυχάσεις κι εσύ κι εμείς :lol:
  8. Tι να σου πω.. ούτε κι εγω έκανα hard reset γιατί δεν είναι απαραίτητο. Η αυτονομία στη μπαταρία του δικού μου τηλεφώνου έχει αυξηθεί με την 9. Τις πρώτες ημέρες, που ήταν αναγνωριστικές, έδειξε σημεία πτώσης αλλά πολύ σύντομα πήρε τα πάνω της και πλέον με αρκετά σκληρή χρήση διαρκεί χαλαρά 2 μέρες .
  9. Mπορεί να θέλει μερικές φορτίσεις ακόμη για να στρώσει και να "μαθει " η τεχνητή νοημοσύνη πώς να εξοικονομεί ενέργεια. Επίσης, για να κάνεις σύγκριση θα πρέπει να έχεις πανομοιότυπες ρυθμίσεις και ολόιδια χρήση από την επαναφόρτιση μέχρι το άδεισμα, πράγμα πολύ δύσκολο έως αδύνατο.
  10. Σ ευχαριστω πολυ φίλε. Εχει 3 επιλογες αποκλεισμου, ολων των εισερχομενων, ολων των αγνωστων , αγνωστων/κρυφων. Αν με το "αγνωστων" εννοει μη καταγεγραμμενων στον καταλογο μου τοτε αυτο προφανως δεν ειναι επιθυμητο. Δε δινει επιλογη αποκλεισμου μονο των κρυφων
  11. Nα ρωτήσω κάτι παιδιά; Υπάρχει τρόπος (μέσω ρυθμισης ή κάποιας εφαρμογής) αποκλεισμού κλήσεων απο αγνωστο αριθμό (με απόκρυψη) ; Δεν απαντώ σε κλήσεις με απόκρυψη βάσει ιδεολογίας και με έχει ζαλίσει ένας άγνωστος τις τελευταίες μέρες..
  12. Me too και τα πάντα δουλεύουν περίφημα.
  13. Συγνώμη αν σου το χαλάω λίγο αλλά το meteo παίζει να ναι από τα χειρότερα και πιο αναξιόπιστα.. Καρατσεκαρισμενο ουκ ολίγες φορές
  14. H τιμή πάντως είναι γελοιωδώς χαμηλή (1,49 €/έτος) γι αυτα που προσφέρει..
  15. Σ ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια φίλε :)
  16. Kι εγώ αρχικά το ίδιο σκέφτηκα για να μαι ειλικρινής. Ωστόσο, το επιχείρημα του ότι το στρώμα αέρα που υπάρχει στιςε γωνίες για την απορρόφηση των κραδασμών, προοδευτικά ξεραίνεται και επομένως παύει να προστατεύει , δεν ακούγεται και τελείως παράλογο. Στη Spigen πχ το ονομάζουν Air Cushion Technology ΒΟΟΜ1: Οσοι έχουν κάνει reset μετά την αναβαθμιση αλλά και όσοι δεν έχουν κάνει , δεν το έχουν μετανοιώσει. Κοντολογίς, δεν είναι επιβεβλημένο να γίνει. Αν πάντως θελήσεις να το κάνεις μπορεις να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα HiSuite για να επαναφέρεις τα δεδομένα. Επίσης, εαν έχεις λογαριασμό στη Google , η διαδικασία μεταφοράς επαφών,σελιδοδεικτών στον Chrome , φωτογραφιών, σημειώσεων κλπ γίνεται αυτομάτως. Μιselacos : χρησιμοποιώ το Business Calendar 2.32.2 (την πληρωμένη πλήρη έκδοση) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος .
  17. Kι εγώ την ίδια απορία έχω. Μου είναι πολύ ενοχλητική αυτή η ταυτόσημη ηχητική ειδοποίηση γιατί έχω ένα επαγγελματικό ημερολόγιο στο οποίο περνάω πολλά δεδομένα και δε γνωρίζω (αν δεν το ανοίξω) αν η ειδοποιηση αφορά συμβάντα-ραντεβού ή εισερχόμενα μηνύματα. Να προσθέσω και επί τη ευκαιρία κάτι που πληροφορήθηκα προσφατα : ένας καταστηματάρχης με αξεσουάρ κινητής κλπ μου ειπε οτι επιβάλλεται να αλλάζουμε θήκη προστασίας κάθε 6 μήνες, ασχέτως εάν παρουσιάζει ή όχι σημεία φθοράς, έστω και αν το κινητό δεν έχει πέσει ούτε μια φορά. Ο λόγος είναι ότι χάνεται ο αέρας που προστατευει σε περίπτωση πτώσης. Γνωρίζει κάποιος εάν αυτό ισχύει;
  18. Καλησπέρα και καλοδούλευτη η νέα σου συσκευή. Μπορείς να αράξεις στην 163 όπως οι περισσότεροι από εμάς που δεν έχουμε λάβει (ακόμα) την 195 , μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να εγκατασταθεί. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος βιασυνης. ;)
  19. Η μαζική διαγραφή λειτουργει κανονικά σε μένα. Στην 9 δεν έχω παρατηρησει τίποτε απολύτως που να δυσλειτουργεί, δεν καταλαβαινω ποια ειναι τα θέματα ..
  20. Αναρωτιέμαι γιατί τόση αδημονία για τη μετάβαση απο 163 σε 195. Προσφέρει η νέα έκδοση κάποιο τόσο ουσιαστικό και απαραίτητο έξτρα χαρακτηριστικό ώστε να σπεύσουμε να την εγκαταστήσουμε το ταχύτερο δυνατό ; Προσωπικά πάντως είμαι στην 9-163 και όλα λειτουργούν στην πούδρα.
  21. Στον 2ο άρχισε να στρώνει και απο τον 3ο έχει πλέον αυξηθεί ελαφρώς σε σχέση με την ήδη εξαιρετική αυτονομία της 8. Οσο και αν το σκαλίζω την ημέρα τη βγάζει υπεράνετα. Με φυσιολογική χρήση πλησιάζει το διήμερο και αν το βάλω εξαρχής στην εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί και να το ξεπερνά.
  22. Aναφορικά πάντως με το στρώσιμο της μπαταρίας στην 9 επιβεβαιώνω ότι ισχύει. Αρχικά είχα παρατηρήσει μικρή πτώση αλλα πλέον είναι κανόνι. Στην προτελευταία φόρτιση που το ειχα τσεκάρει ήμουν Μία ημέρα και 19 ώρες χρήσης στο 32 % . Τέρμα το άγχος ότι δε θα βγάλει τη μέρα. Huawei rocks :D
  23. Πάμε λίγο να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα για να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Καταρχήν συμφωνούμε ότι ως πράξη είναι παράνομη καθώς αποτελεί επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σημειωτέον ότι δε θεωρείται απλό πλημμέλημα αλλά κακούργημα. Εκεί κολλάει το μπορεί να μπλέξεις άσχημα.Αν σε ανακαλύψει κάποιο "θύμα" γατόνι που γνωρίζει το νόμο, φωτιά στα μπατζάκια σου..αποδείξεις μπορούν να βρεθούν αν υπάρχει αυτόπτης ή αυτήκοος μαρτυρας (πχ τρίτο άτομο στην περίπτωση με τον πελάτη σου) ή φαντάζομαι αν κατασχεθεί και ελεγχθεί το κινητό σου. Είναι τυχαίο που οι κάμερες απαγορεύεται να καταγράφουν ήχο; Είναι τυχαίο που όλες οι εταιρείες που ηχογραφούν σε ενημερωνουν πριν απαντήσεις, ώστε να έχεις την επιλογή να το δεχτείς ή να το αρνηθείς ; Δεν αμφισβητώ την πρακτική αξία της ηχογράφησης αλλα αυτό ακριβώς την κάνει και πιο επικινδυνη , καθώς είναι βολική λειτουργία και μπορεί κάποιος να τη χρησιμοποιεί συχνά , πχ για επαγγελματικούς λόγους ή ακόμα και ασυναίσθητα για πλάκα με την παρέα ή τη γκόμενα.. Δεν είναι προτιμότερο να έχεις ήσυχο κεφάλι από το να παίζεις με την τσιμπίδα; Γι αυτο ανέφερα ότι το πρόβλημα είναι η αγνοια κινδύνου, καθώς η πλειοψηφία υποτιμά τον κίνδυνο (το θεωρεί υπερβολή, όπως εσύ) .
  24. Το ποσο κακό θα είναι θα το αντιληφθεις αν σε τσακώσει :) Η αγνοια κινδύνου είναι το πρόβλημα.. και η πεποιθηση οτι δε θα τυχει σε μένα.. Ασχέτως προφυλάξεων μπορει να συμβεί.. Και γενικά με όλα τα αντιγραφα ασφαλείας που παιρνουμε, τα δεδομενα που ανεβαζουμε στο συννεφο, οσα μεταφερονται μέσω δικτυων κλπ ο κινδυνος ειναι υπαρκτος. Με 3 δικηγορους στην ευρυτερη οικογένεια νομίζω οτι γνωριζω το θεμα αρκετα καλά..
×
×
  • Create New...