Jump to content

AN7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AN7

  • Ημ. Γέννησης 18/02/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

AN7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Στο xda είχα βρει μια συλλογή με stock roms pre rooted και deodexed (νομίζω)αλλα δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα του thread για να το ξανα βρω. Ψαξτο λίγο.
  2. Πραγματικά, πιο το νόημα να έχω πιο γρήγορο ίντερνετ στο κινητό απο το σπίτι. Τι διαφορετικό δλδ θα έχει το 4g στην καθημερινή χρηση του phablet? Να τραβάω screenshots από speedtest? Φοράω άλλη εκδοση. Απ το csc όπου δεν έχει πειραχτεί όμως ειδα τον κωδικό EUR οποτε φαντάζομαι οτι είναι ελληνικό. :!:Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  3. Περα απο τηλεφωνο στην smartec πως βλέπουμε χώρα προέλευσης?
  4. Θενξ!!!!!! Οσο και αν εψαχνα στο google δεν εβρισκα κατι. Ολα κομπλε τωρα :)
  5. Καλησπερα παιδια. Εχω ενα μικρο θεματακι με το νοτελι. Δεν έχω ελληνικά στο handwriting. Τι λυση υπαρχει για αυτο? Η εκδοση ειναι XXDMF2
  6. Αρα μιλαμε για μια μέρα φουλ. Λογικος χρονος αναμονής .
  7. Απο τις 42 ωρες λειτουργίας τις 17 είχες κλεισει το radio. Ετσι το ειχα κρατήσει και γω 2 μερες με cm10.1 χωρις να πειραξω κατι.
  8. Αυτο που εβλεπα εγω με τις original είναι οτι παντα ειχα καλυτερη μπαταρια σε σχεση με τις cm/aosp/aokp κτλπ. Απ οσο θυμαμαι τα profiles για την εξοικονόμηση η samsung δεν τα δινει.
  9. My BackUp root. Πολύ καλό προγραμματάκι και κλάσης ανώτερο απ της SE.
  10. για να flashareis με το flashtool δεν χρειάζεται να ανοίξεις το κινητό. Το έχεις κλειστό, αποσυδενδεμένο απ το usb καλώδιο. Τρέχεις το flashtool και όταν σου βγάλει μήνυμα ότι πρέπει να συνδέσεις το κινητό τότε κρατάς πατημένο το back button και ταυτόχρονα συνδέεις το usb Καλώδιο. Το ότι σου ανάβει κόκκινο λαμπάκι σημαίνει ότι το κινητό δεν είναι ψόφιο. Με το flashtool αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο το debugging. Άμα περάσεις την 2.3.3 απ το PCC ή το SEUS το κινητό δεν θα είναι rooted οπότε δεν θα έχεις θέμα με εγγύηση.
  11. Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για την κοινότητα του Χ10i. O kmobs απ την ομάδα του cyanogenmod θέλει να γίνει επίσημο port του CM sto X10i και ψάχνει για developers. Αν πραγματοποιηθεί αυτό, τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην :)
  12. To X10i είναι για τις ευρωπαϊκές αγορές και το X10a είναι για την Αμερικάνικη αγορά ;)
  13. Σου παραθέτω ένα ποστ που είχα κάνει στο xda "1. Go Here and download the .504 version and flash it via flash tool. 2. Boot your phone and finish the settings wizard. 3.Shut it down 4. Run SEUS and update to .435 "
  14. Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά στο κινητό, ή ξανα πέρνα την έκδοση με το seus
×
×
  • Create New...