rastabla Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Καλησπέρα σε όλους, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω παιχνίδια για το Omnia? :wacko: Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 απο τις 9 περιπου χθες βραδυ μεχρι τωρα ειναι 90% και οχι με λιγη χρηση. ειμαι ευχαριστημενος. 20 κλησεις 1λεπτο μεσο ορο, 30 λεπτα wifi, 5 λεπτα destinator7, μερικα install και unistall και αρκετο ψαξιμο στο κινητο, δοκιμασα αρκετα skins spb shell και το default μου φενεται το καλυτερο. απο το πρωι 10.30 εως 1 το μεσημερι ηταν σε flight mode αναμονη. εγω πιστευω 3-4 ημερες ακομα με ιδια χρηση με βγαζει.:rolleyes: ελληνικη rom BDHI2 απο plaisio. μολις τελειωσει θα το φορτισω με φορτιστη ρευματος κανονικα να δω διαφορες με usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 και εγω επισης με την ιδια ελληνικη rom....το πρωινο με χρηση wi-fi...μεσημερι gps...τωρα βρισκομαι στις 2 γραμμες η 40 % περιπου...τελικα η ρυθμιση φωτεινοτητας η απενεργοποιηση 3g και ο περιορισμος των Background εφαρμογων εχει καλο αποτελεσμα... Παράθεση Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 nai einai kali version h HI2 to BD pou exei stin arxi simeni oti einai elliniki Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Καλησπέρα σε όλους, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω παιχνίδια για το Omnia? :wacko: Ekei pou briskeis ta panta... ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_z_a_p_c_o_ Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 πεδες εχω ψαξει απο το σαββατο μεχρι και τωρα να δω πως απενεργοποιο το κωλο 3g γιαι εχω προβλημα με την μπαταρια και το σημα.ακομα δεν εβγαλα ακρη ποιος θα με βοηθησει? ειναι ελληνικο.μπορει να με πει καποιος βημα βημα τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ΥΕΣ ΥΕΣ ΥΕΣ! :) Παίδες μόλις παρέλβα το κουκλί στα χέρια μου ! Είναιι εξαιρετικά όμορφο και με πολλά καλούδια στη συσκευασία από ότι βλέπω. Μπορεί κανείς να λυπηθεί τα ματάκια μου και να με απαλλάξει απο το ασήκωτο βάρος του να διαβάζω τις ατελείωτες σελιδες που έχουν προηγηθεί και να μου δώσει μερικές σαφείς απαντησούλες; Το εύχομαι ! Πάμε λοιπόν: - Δερμάτινη θήκη και προστατευτικα παίζουν και που; - Το garmin κανει τιποτα ή να βάλω το destinator? - Ιδανικός τρόπος για πρώτες φορτίσεις; - πως ρυθμίζω mms, internet και email? -ποιες εφαρμογές είναι απαραιτητες και χρήσιμες και είναι free φυσικά; τίποτα σε διαχειρηση οικονομικών, organizer (PIM) και να κλείνει τις ανοιχτες εφαρμογές υπάρχει; >ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ :rolleyes: ευχαριστώ θερμά ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarosi Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 poy exei 280 euro na paroume kai emeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 πεδες εχω ψαξει απο το σαββατο μεχρι και τωρα να δω πως απενεργοποιο το κωλο 3g γιαι εχω προβλημα με την μπαταρια και το σημα.ακομα δεν εβγαλα ακρη ποιος θα με βοηθησει? ειναι ελληνικο.μπορει να με πει καποιος βημα βημα τι πρεπει να κανω? πας εναρξη/ρυθμισεις/τηλεφωνο/περισσοτερα(κατω τερμα αριστερα ,με τα βελακια)/ επιλογη ζωνης +πατας ληψη ρυθμισεων ανοιγει ενα παραθυρακι και επιλεγεις με το βελακι gsm 900/1800 μετα οκ τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 πεδες εχω ψαξει απο το σαββατο μεχρι και τωρα να δω πως απενεργοποιο το κωλο 3g γιαι εχω προβλημα με την μπαταρια και το σημα.ακομα δεν εβγαλα ακρη ποιος θα με βοηθησει? ειναι ελληνικο.μπορει να με πει καποιος βημα βημα τι πρεπει να κανω? Χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα που λέγεται: nodata Είναι δωρεάν και θα το βρεις σίγουρα, γράφοντας την λέξη nodata στο google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_z_a_p_c_o_ Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ειστε ΑΣΤΕΕΕΕΡΙΑ:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Ξέρετε τι χαρτιά χρειάζονται για να πάρω την επιδότηση της vodafone από το πλαίσιο.? Λογικά ότι χρειάζεται και στην vodafone. Αν είναι στο όνομα σου θες απλά ταυτότητα και αφμ. Αν όχι θες εξουσιοδότηση και την ταυτότητα σου φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ΥΕΣ ΥΕΣ ΥΕΣ! :) Παίδες μόλις παρέλβα το κουκλί στα χέρια μου ! Είναιι εξαιρετικά όμορφο και με πολλά καλούδια στη συσκευασία από ότι βλέπω. Μπορεί κανείς να λυπηθεί τα ματάκια μου και να με απαλλάξει απο το ασήκωτο βάρος του να διαβάζω τις ατελείωτες σελιδες που έχουν προηγηθεί και να μου δώσει μερικές σαφείς απαντησούλες; Το εύχομαι ! Πάμε λοιπόν: - Δερμάτινη θήκη και προστατευτικα παίζουν και που; - Το garmin κανει τιποτα ή να βάλω το destinator? - Ιδανικός τρόπος για πρώτες φορτίσεις; - πως ρυθμίζω mms, internet και email? -ποιες εφαρμογές είναι απαραιτητες και χρήσιμες και είναι free φυσικά; τίποτα σε διαχειρηση οικονομικών, organizer (PIM) και να κλείνει τις ανοιχτες εφαρμογές υπάρχει; >ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ :rolleyes: ευχαριστώ θερμά ! Einai xilioeipwmena afta... den xreiazetai na pas poly pisw kai tha breis apantisi se ola ta erwtimata sou. Anagkastika stin arxi oloi kourazoume ta matakia mas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_z_a_p_c_o_ Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 για το πως πρεπει να γινει η πρωτη φωρτιση ειναι στην πισω σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ΥΕΣ ΥΕΣ ΥΕΣ! :) Παίδες μόλις παρέλβα το κουκλί στα χέρια μου ! Είναιι εξαιρετικά όμορφο και με πολλά καλούδια στη συσκευασία από ότι βλέπω. Μπορεί κανείς να λυπηθεί τα ματάκια μου και να με απαλλάξει απο το ασήκωτο βάρος του να διαβάζω τις ατελείωτες σελιδες που έχουν προηγηθεί και να μου δώσει μερικές σαφείς απαντησούλες; Το εύχομαι ! Πάμε λοιπόν: - Δερμάτινη θήκη και προστατευτικα παίζουν και που; - Το garmin κανει τιποτα ή να βάλω το destinator? - Ιδανικός τρόπος για πρώτες φορτίσεις; - πως ρυθμίζω mms, internet και email? -ποιες εφαρμογές είναι απαραιτητες και χρήσιμες και είναι free φυσικά; τίποτα σε διαχειρηση οικονομικών, organizer (PIM) και να κλείνει τις ανοιχτες εφαρμογές υπάρχει; >ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ :rolleyes: ευχαριστώ θερμά ! -screen protector ebay http://cgi.ebay.com/For-Samsung-i900-Omnia-Clear-Screen-Protector-Film-X-6_W0QQitemZ260292898179QQcmdZViewItem?hash=item260292898179&_trkparms=72%3A1419%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 και φορτιστη αυτοκινητου να παρεις πχ http://cgi.ebay.com/CAR-CHARGER-BLACK-LEATHER-CASE-for-SAMSUNG-i900-OMNIA_W0QQitemZ250307257759QQcmdZViewItem?hash=item250307257759&_trkparms=72%3A1419%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 θηκη παραγειλα μια απο σκληρη σιλικονη (rabber) -το garmin ειναι μια χαρα (πουλιεται 130 ευρω:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 @athanaso77 να υποθεσω οτι πηραμε καινουργιο κινητο?:p καλοταξιδο (ή προετοιμαζεσαι ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα που λέγεται: nodata Είναι δωρεάν και θα το βρεις σίγουρα, γράφοντας την λέξη nodata στο google το nodata είναι για άλλη δουλειά. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 @athanaso77 off topic δεν πιστευω να λειτουργεις απο εδω http://tmobile.modeaondemand.com/htc/g1/ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 τίποτα σε διαχειρηση οικονομικών, organizer (PIM) και να κλείνει τις ανοιχτες εφαρμογές υπάρχει; Για διαχείρηση οικονομικών Cash Organizer 2008 δαγκωτό! Είναι απίστευτα χρηστικό και παραμετροποιήσιμο πρόγραμμα. Για όλα τα υπόλοιπα στην υπογραφή του saxo. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 και φορτιστη αυτοκινητου να παρεις πχ http://cgi.ebay.com/CAR-CHARGER-BLACK-LEATHER-CASE-for-SAMSUNG-i900-OMNIA_W0QQitemZ250307257759QQcmdZViewItem?hash=item250307257759&_trkparms=72%3A1419%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 Δες και αυτό που έχει φορτιστή και έχει και car holder. Εγώ αυτό έχω παραγγείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bako1978 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 κανε ένα hard reset γιατί μπλεχτήκανε τα πράγματα στο κινητό σου. όταν με το καλό επαναφερθεί,πήγαινε με τον file explorer βρες το destinator το εικονίδιο με το κόκκινο σύμβολο,πάτησε επάνω του και επέλεξε copy-αντιγραφή,μετά πήγαινε με τον file explorer στο windows>start menu>programs>και επέλεξε από το μενού κάτω δεξιά,past-επικόλληση . Eυχαριστω πολυ saxovts..εισαι αρχοντας:D...προσπαθω να "σκαλισω" οσο μπορω περισσοτερο το omnia(σεχω προτυπο!!!)καταπληκτικη συσκευη...αν και γενικα προτιμω και θα αγορασω απευθειας μολις κυκλοφορησει συσκευες του τυπου UMPC(συγκεκριμενα περιμενω με αγωνια το ASUS R50a,μακαρι να μπορεις να κανεις κα τηλ κλησεις αν και δεν το βλεπω)..πισω στο omnia ελπιζω του χρονου η μαμα samsung να βγαλει το omnia 2 me 800x480 16.7 ekat.χρωματα 120fps vga video recording και τα WM7!αυτα χρειαζεται μονο η σχεδον τελεια αυτη συσκευη...τοσα χρονια symbian ειχα ελεος πια με την nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Θα πάω το απόγευμα στο πλαίσιο να πάρω και εγώ αυτό το κόσμημα.. Θέλω να μου προτείνετε τι να πάρω για την προστασία τις οθόνης. Και πόσες ώρες πρέπει να το αφήσω για φόρτιση.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Θα πάω το απόγευμα στο πλαίσιο να πάρω και εγώ αυτό το κόσμημα.. Θέλω να μου προτείνετε τι να πάρω για την προστασία τις οθόνης. Και πόσες ώρες πρέπει να το αφήσω για φόρτιση.? Ακριβώς λίγο πιο πάνω υπάρχει link για την προστασία της οθόνης. Ήμαρτον:chair:. Για την φόρτιση να μην μιλήσω καλύτερα. Πρέπει να υπάρχει σε κάθε σελίδα αυτού του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Eυχαριστω πολυ saxovts..εισαι αρχοντας:D...προσπαθω να "σκαλισω" οσο μπορω περισσοτερο το omnia(σεχω προτυπο!!!)καταπληκτικη συσκευη...αν και γενικα προτιμω και θα αγορασω απευθειας μολις κυκλοφορησει συσκευες του τυπου UMPC(συγκεκριμενα περιμενω με αγωνια το ASUS R50a,μακαρι να μπορεις να κανεις κα τηλ κλησεις αν και δεν το βλεπω)..πισω στο omnia ελπιζω του χρονου η μαμα samsung να βγαλει το omnia 2 me 800x480 16.7 ekat.χρωματα 120fps vga video recording και τα WM7!αυτα χρειαζεται μονο η σχεδον τελεια αυτη συσκευη...τοσα χρονια symbian ειχα ελεος πια με την nokia Ultra Mobile Χτύπα η το oqo 2 η το Fujitsu Lifebook U810 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 @athanaso77 off topic δεν πιστευω να λειτουργεις απο εδω http://tmobile.modeaondemand.com/htc/g1/ :lol: Mallon edw... http://androidforums.com/ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts