Jump to content

forisp2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    313
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About forisp2004

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

forisp2004's Achievements

  1. Σωστά τα λες και είμαι υπέρ όποιο αδιάβροχο ρολόι ή κινητό ή συσκευή γενικότερα και αν έχει κάποιος να μην το βάζει σε θάλασσα ή πισίνα ηθελημένα. Το ότι ένας φίλος μου το έχει ένα χρόνο και το βάζει σε θάλασσα, πισίνα και δεν έχει πάθει το παραμικρό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνω και εγώ ή ο καθένας. Στο τέλος είπα, όσο το προσέχεις θα σε προσέχει. Απλά σου είπα δεν διάβασες το ποστ μου διότι είπες "Κάπως έτσι παρακολούθα το watch και ως δια μαγείας, όταν χρειαστεί service, η αντιπροσωπία θα σου πεί ότι βρήκε υγρασία μέσα και θα χρειαστεί "μόνο" 150€ περίπου για επισκευή." Εμένα φίλε μου τουλάχιστον από υγρασία ( όσο περνάει από το χέρι μου) δεν θα χρειαστεί ποτέ service.
  2. Ένας φίλος μου με watch 4 classic 46mm εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, το βγάζει από το χέρι του μόνο για φόρτιση, το βάζει και στην θάλασσα κανονικά, δεν το βρέχει με γλυκό νερό ποτέ εκτός όταν κάνει μπάνιο σπίτι που αναγκαστικά βρέχετε γιατί δεν το βγάζει από το χέρι του. Δεν έπαθε ποτέ το παραμικρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνω και εγώ. Όπως και το κινητό έτσι και το ρολόι μόνο αν βραχούν κατά λάθος είτε από γλυκό νερό είτε από θάλασσα. Ηθελημένα δεν θα το κάνω ποτέ. Όσο το προσέχεις θα σε προσέχει.
  3. https://forum.xda-developers.com/t/restrictions-removed-samsung-health-monitor-wearos-1-1-1-191-root-age-country-device-restriction-removed-4th-may-2022.4322527/
  4. Απριλίου έχουμε, όχι Μαρτίου. Έχει βγει Μαΐου, προς το παρόν μόνο Ελβετία, πιθανόν τις επόμενες μέρες να πάρουμε και εμείς.
  5. Και εμένα έτσι λέει, αλλά δουλεύει μια χαρά. Κανένα επανεκκίνηση, Uninstall και ξανά install to Google pay. Είσαι σε καλό δρόμο
  6. Είναι bug. Αν δεν έχει επιλογή Ελλάδα ή άλλη χώρα που δεν υπάρχει samsung pay και να παίζει το lte με Cosmote, ο μόνος τρόπος είναι να ξεφορτωθείς το samsung pay. Αν έχεις όρεξη πήγαινε στο xda - debloat galaxy watch 4 να βρεις οδηγίες πως. Προσοχή στο πως και τι θα κάνεις , μόλις τελειώσεις μην ξεχάσεις να κλείσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων adb γιατί τρώει μπαταρία.
  7. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν είχα άλλη χώρα για να έχω samsung pay. Εργοστασιακες ρυθμίσεις και επιλογή χώρας Ελλάδα, έτσι λύθηκε. Το πρόβλημα ήταν η παρουσία samsung pay (δεν θα έπρεπε) και ένα bug της samsung ή google, που δεν εμφανίζει σαν εφαρμογή πληρωμής στις ρυθμίσεις nfc το google pay. Πάλι δεν θα έχετε default επιλογή, πάλι δεν θα υπάρχει στις ρυθμίσεις, αλλά αφού δεν θα υπάρχει το samsung pay θα δουλεύει μια χαρά το google pay, βάλτε και να ανοίγει με διπλό πάτημα και τέλος.
  8. Για το watch δεν ξέρω περιμένω να έρθει αλλά για το κινητό απλά αλλάζεις το csc σε χώρα που υποστηρίζεται το samsung pay και περνάς την Curve στο Samsung pay και δουλεύει. Εμένα προσωπικά μου την έχει σπάσει η Curve τους τελευταίους μήνες με τα declines και τους διπλοχρεώσεις και δεν την χρησιμοποιώ πλέον. Το έχω γυρίσει σε google pay που υποστηρίζει τις περισσότερες κάρτες. Στο watch το google pay θα χρησιμοποιώ δεν θα ασχοληθώ καθόλου με samsung pay.
  9. Κάποια πατάτα έκαναν εκεί στην Samsung. Σε S10 Plus μέχρι πριν το update στην 11, με την 10 έμπαινε κανονικά στην recovery χωρίς USB σε pc. Δεν χρειάζεται ταυτόχρονα σύνδεση στο USB, απλά από πριν αν το συνδέσεις και μετά το πάτημα των πλήκτρων λειτουργεί. Το θέμα είναι εάν θέλεις να κάνεις οτιδήποτε από recovery και δεν έχει έχεις pc εκείνη την στιγμή τι κάνεις ;;; Ας δοκιμάσουν όσοι έκαναν το update να δούμε εάν όλοι έχουν θέμα.
  10. Το ανάποδο σε εμένα. Η κλήση είχε τον ήχο κλήσης sim1 και φαινόταν ότι γινόταν στην sim1,ενώ η κλήση έγινε στην sim2. Εγώ την επιλογή δεν την είχα ενεργή. Θεωρώ ότι ήταν bug του software.
  11. Έχει συμβεί και σε εμένα σε S10 Plus κάπου αρχές Νοεμβρίου και τρελάθηκα :wacko: . Νομίζω bug πρέπει να ήταν πάντως και έδειξε άλλη sim από αυτή που σε καλούσαν. Κάποια στιγμή το Μάρτιο το είχα ενεργοποιήσει. Μετά από 5 λεπτά το απενεργοποίησα. Όταν έγινε σε εμένα αρχές Νοεμβρίου ήταν απενεργοποιήμενη η επιλογή αυτή πολλούς μήνες. Από τότε έχει πάρει πολλά update και το τσεκάρω μετά από κάθε update και πάντα είναι απενεργοποιήμενο. Σίγουρα πρόκειται για bug. Τώρα αν το bug είναι να δείχνει άλλη sim ή αν το bug είναι να ενεργοποιεί - απενεργοποιεί μόνο του την επιλογή μόνιμη ενεργοποίηση διπλής sim δεν το ξέρω. Αν πρόκειται για το δεύτερο είναι σοβαρό bug. Τι να πω...:blink:
  12. Έκανες wipe cache partition ; Στο xda που κοίταξα για το S10 Plus όμως, λένε ότι με το νέο update DTH7 με το one ui 2.5 έχει καλύτερη αυτονομία και idle και sot.
  13. Εδώ το Note 20 ultra με 1500€ θα κυκλοφορήσει με exynos και εσύ λες για το S20 fan edition που θα έχει τα μισά. Μια φορά γίνονται τα λάθη.
×
×
  • Create New...