Billys_RR Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Yeap. Έχω δει μέχρι 1GB στη συσκευή μου. Καλά δεν έχω δοκιμάσει σε hd βέβαια αλλά ταινίες σε 700-800MB άνετα.;) Μα μπορεις και να μετατρεψεις ενα .avi σε mp4, 320-240 (για το Ν95 που εχω) και η ταινια πεφτει κατω απο 300mb.Το χω κανει, αλλα οταν ημουν φανταρος και δεν την ευχαριστηθηκα και πολυ.. Τωρα αν βαλεις μεσα μια ταινια οπως ειναι, με τα αντιστοιχα καλωδια tv out δεν μπορει να παιξει και στην τηλεοραση? θελει καποιον player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Μα μπορεις και να μετατρεψεις ενα .avi σε mp4, 320-240 (για το Ν95 που εχω) και η ταινια πεφτει κατω απο 300mb.Το χω κανει, αλλα οταν ημουν φανταρος και δεν την ευχαριστηθηκα και πολυ.. Τωρα αν βαλεις μεσα μια ταινια οπως ειναι, με τα αντιστοιχα καλωδια tv out δεν μπορει να παιξει και στην τηλεοραση? θελει καποιον player? Δεν εχω κινητο με tv out... αλλα απο οσο ξερω το tv out δειχνει οτι ακριβως δειχνει η οθονη του κινητου στην τηλεοραση... το θεμα ειναι ομως να δεις μια ταινια στο κινητο... αν ειναι στην τηλεοραση... εχω τον υπολογιστη :lol::rolleyes: ;) :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Δεν εχω κινητο με tv out... αλλα απο οσο ξερω το tv out δειχνει οτι ακριβως δειχνει η οθονη του κινητου στην τηλεοραση... το θεμα ειναι ομως να δεις μια ταινια στο κινητο... αν ειναι στην τηλεοραση... εχω τον υπολογιστη :lol::rolleyes: ;) :) Ναι σιγουρα, αλλα σε περιπτωση που θες να δεις καπου αλλου, σε αλλο σπιτι π.χ, και δεν υπαρχει αλλος τροπος να παιξει divx.. κι εγω συνδεω την 32αρα στον υπολογιστη,και βλεπω σαν ανθρωπος :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 που μπορω να βρω την εφαρμογη που ηχογραφει τις κλησεις? αλλα χωρις μπιπ Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ναι σιγουρα, αλλα σε περιπτωση που θες να δεις καπου αλλου, σε αλλο σπιτι π.χ, και δεν υπαρχει αλλος τροπος να παιξει divx.. κι εγω συνδεω την 32αρα στον υπολογιστη,και βλεπω σαν ανθρωπος :P ok σε αυτο συμφωνω... που μπορω να βρω την εφαρμογη που ηχογραφει τις κλησεις? αλλα χωρις μπιπ απαγορευονται τα λινκ προς κατεβασμα παρανομου υλικου... ;) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 απαγορευονται τα λινκ προς κατεβασμα παρανομου υλικου... ;) δωσε λινκ το σαιτ της εταιριας που το κατασκευαζει, πραγμα που προφανως δεν απαγορευεται Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 δωσε λινκ το σαιτ της εταιριας που το κατασκευαζει, πραγμα που προφανως δεν απαγορευεται εγω παλια χρησιμοποιουσα το ultimate voice recording και ημουν ικανοποιημενος μεχρι που πηρα μια νεα εκδοση και ειχα προβληματα οσο αφορα το μπιπ... Τωρα απο οτι μου προτεινε ενα παιδι παραπανω (στην αρχη της σελιδας) υπαρχει και το VoxTrack... δεν το εχω δοκιμασει ομως ακομα :rolleyes: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 εγω παλια χρησιμοποιουσα το ultimate voice recording και ημουν ικανοποιημενος μεχρι που πηρα μια νεα εκδοση και ειχα προβληματα οσο αφορα το μπιπ... Τωρα απο οτι μου προτεινε ενα παιδι παραπανω (στην αρχη της σελιδας) υπαρχει και το VoxTrack... δεν το εχω δοκιμασει ομως ακομα :rolleyes: στο Ε52 που εχω και μεχρι προτεινος δεν ειχε κατορθωθει να μην υπαρχει μπιπ, με το Totalrecall λυθηκε για δοκιμασε Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 το εβαλα το προγραμματακι φιλε μου :) αλλα μου κανει μπιπ.. γιατι αυτο? Ευχαριστω :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ο κατασκευαστης λεει οτι το μπιπ το ακους εσυ και οχι ο αλλος. αυτο το εχεις ψαξει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Eπίσης όσοι ψάχνεται να αφαιρέσεται το μπιπ και έχετε χακάρει την συσκευή σας δεοκιμάστε τα ανάλογα πατσάκια που κυκλοφορούν.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) ο κατασκευαστης λεει οτι το μπιπ το ακους εσυ και οχι ο αλλος. αυτο το εχεις ψαξει; Ναι το διαβασα και αυτο... αλλα δεν το εχω ψαξει... θα το ψαξω :) edit: ναι... το μπιπ ακουγεται και στους δυο... Edited January 17, 2010 by vgnFE31h Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Αν και εχω διαβασει αρκετες σελιδες στο θεμα των εφαρμογων δεν βρηκα τιποτα. Υπαρχει καμμια εφαρμογη για FP2 που να εμφανιζει την ταπετσαρια σε πληρη οθόνη ευχαριστω Βαγγελης Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Αν και εχω διαβασει αρκετες σελιδες στο θεμα των εφαρμογων δεν βρηκα τιποτα. Υπαρχει καμμια εφαρμογη για FP2 που να εμφανιζει την ταπετσαρια σε πληρη οθόνη ευχαριστω Βαγγελης Κάνε μια αναζήτηση στο google το Full Screen Wallpaper. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Κανω αλλα οτι βρηκα ως τωρα δουλευει σε fp1 (πχ FSWP 1.01) Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ναι το διαβασα και αυτο... αλλα δεν το εχω ψαξει... θα το ψαξω :) edit: ναι... το μπιπ ακουγεται και στους δυο... Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου έκανε το άλλο: Ενώ την πρώτη μέρα δεν ακουγόταν κανένα μπιπ, μετά από επανεκκίνηση άρχισε να κάνει μπιπ. Το έβγαλα, το ξανάβαλα αλλά πάλι το μπιπ δεν σταμάτησε.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου έκανε το άλλο: Ενώ την πρώτη μέρα δεν ακουγόταν κανένα μπιπ, μετά από επανεκκίνηση άρχισε να κάνει μπιπ. Το έβγαλα, το ξανάβαλα αλλά πάλι το μπιπ δεν σταμάτησε.... το δοκιμασα αυτο που λες και το προγρμμα λειτουργει τελεια, χωρις μπιπ. μηπως αυτο συνεβαινε σε παλαιοτερες εκδοσεις του προγραμματος, για δοκιμασε την τελευταια Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 το δοκιμασα αυτο που λες και το προγρμμα λειτουργει τελεια, χωρις μπιπ. μηπως αυτο συνεβαινε σε παλαιοτερες εκδοσεις του προγραμματος, για δοκιμασε την τελευταια Την 3 κάτι είχα βάλει. Την πρώτη ημέρα μια χαρά. Μετά όμως, πάλι μπιπππππππππ. Υπόψη ότι η συσκευή μου δεν είναι χακαρισμένη και γενικά δεν ασχολούμαι με τέτοια... Παρόλα αυτά βρήκα αρχείο που το έκανα κανονικά εγκατάσταση και δούλευε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου έκανε το άλλο: Ενώ την πρώτη μέρα δεν ακουγόταν κανένα μπιπ, μετά από επανεκκίνηση άρχισε να κάνει μπιπ. Το έβγαλα, το ξανάβαλα αλλά πάλι το μπιπ δεν σταμάτησε.... χρησιμοποιω το Ε66... ποια ειναι δηλαδη η τελευταια εκδοση του προγραμματος? η οτυλαχιστον πια χρησιμοποιεις εσυ... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 χρησιμοποιω το Ε66... ποια ειναι δηλαδη η τελευταια εκδοση του προγραμματος? η οτυλαχιστον πια χρησιμοποιεις εσυ... Την 3.00 στο Ε71. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Την 3.00 στο Ε71. :worry: εγω εχω την 4.01. :X καθησε φιλε μου... μιλαμε για το totalrecall απο killermobile LLC??? δεν μπορει... το Ε71 και το Ε66 ειναι ακριβως ιδια τηλεφωνα (οσο αφορα τα χαρακτηριστικα τους...)... :ninja: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Για μενα το καλυτερο call recorder ειναι το Ultimate Voice Recorder εχω σε δυο κινητα την εκδοση 6.1.1 χωρις κανενα απολυτως προβλημα, ουτε μπιπ, και γραφει μονο του καθε κληση σε .amr αλλα και αν πατησεις τρεις φορες το κοκκινο κουμπι ηχογραφεις σε .mp3, καμια φορα το παταω καταλαθοςμ και γραφει για ωρες, αλλα αμα θελεις το απενεργοποιεις αυτο. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 :worry: εγω εχω την 4.01. :X καθησε φιλε μου... μιλαμε για το totalrecall απο killermobile LLC??? δεν μπορει... το Ε71 και το Ε66 ειναι ακριβως ιδια τηλεφωνα (οσο αφορα τα χαρακτηριστικα τους...)... :ninja: Τι να σου πώ? Το βάζω, ηχογραφεί κανονικά χωρίς μπιμ, ωραία λέω, μια χαρα, το λύσαμε και αυτό. Την επόμενη μέρα, αρχίζει τα μπίπ:blink: Το βγάζω, το ξαναβάζω, πάλι μπιπ. Ε, λέω, δεν τρώγεσαι... Και τελικά τα έσβησα να ησυχάσω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Οποτε πιο προγραμμα να παρουμε για να ηχογραφουμε χωρις μπιπ?? :S Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Καλησπέρα.:) Μια και βλέπω να γίνεται λόγος για προγράμματα ηχογράφησης και πιο είναι καλύτερο να αναφέρω την άποψη μου επί αυτού.Ο μόνος τρόπος για να βρούμε το καταλληλότερο πρόγραμμα για την συσκεύη μας είναι η δοκιμή.Μπορεί όλα να είναι symbian αλλά αυτό δεν σημαίνει πως,μιλώντας για τις συγκεκριμένες εφαρμογές πάντα,ότι <<τρέχει>> στην μία <<τρέχει>> και στην άλλη.Ακόμα και στην ίδια συσκευή,μου έτυχε στο 5800 με το total recall,μετά από μήνες χρήσης άρχισε τα μπιπ. Έπισης αυτό που θυμάμαι από το n82 έιναι πως με το total recall και με τον φάκελο του προγράμματος να γεμίζει,αν δεν κάνω λάθος γύρω στις 100 και ηχογραφήσεις,τότε έκανε κάτι περίεργα κολλήματα το πρόγραμμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts