Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας και από μένα!

για όσους δεν μπορούν να δουν flash προγράμματα (πχ youtube βίντεο) στους browsers του κινητου, με το Skyfire όλα γίνονται!

Είναι ένας browser και αυτό αλλά πολύ καλύτερος από τους υπόλοιπους.

http://rapidshare.com/files/330449043/skyfire.rar

ps. Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι, αλλά είναι πάαααρα πολλές οι σελίδες για να τσεκάρω.

Επίσης έχω μια ερώτηση: γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα για rss feeds και podcasting?

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πείτε:

Ποιά εφαρμογή (και που να την βρώ!) πρέπει να εγκαταστήσω ώστε να αλλάξω το operator logo στο Ν86 που έχω. Στη θέση του θέλω να βάλω μια φωτο, ( το είχα κάνει στο Ν70 αλλά δεν θυμάμαι πως). Ααα και τις διαστάσεις της.

Ευχαριστώ.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

BatchUninstall: Easily uninstall apps on your S60 device

http://symbianworld.org/2944-batchuninstall-easily-uninstall-apps-on-your-s60-device/

http://farm5.static.flickr.com/4057/4243923477_7203d79c4f_m.jpg http://farm5.static.flickr.com/4008/4243923619_3b7807ed73_m.jpg

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πείτε:

Ποιά εφαρμογή (και που να την βρώ!) πρέπει να εγκαταστήσω ώστε να αλλάξω το operator logo στο Ν86 που έχω. Στη θέση του θέλω να βάλω μια φωτο, ( το είχα κάνει στο Ν70 αλλά δεν θυμάμαι πως). Ααα και τις διαστάσεις της.

Ευχαριστώ.

το προγραμματακι που ψαχνεις λεγετε oplogo changer, το βρισκεις στα γνωστα μαγαζακια... υποψην θελει hakαρισμενο κινητο η να το υπογραψεις... οσο για τισ διαστασεις, δεν τις ξερω ακριβως μιας και το ιδιο το προγραμματακι παραμορφωνει τις φωτο για να ταιριαξουν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wikipedia Reader widget now available for Symbian S60 phones

http://dailymobile.se/2010/01/06/wikipedia-reader-widget-now-available-for-symbian-s60-phones/

Eπιτέλους και για S60 συσκευές. Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά.:D

"Καλησπερα παιδια κ καλη χρονια σε ολους μας.

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να συνδεσω το κινιτο μου με τον υπολογιστη μεσο wifi με σκοπο να μεταφερω αρχεια? "

Βρηκα τελικα το SymSMB αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Το εχει δουλεψει καποιος ? καμια συμβουλη?

παιδια ειδα οτι εχει βγει προγραμμα για να καθαριζει αν δεν κανω λαθος την registry?? McCleaner καπως ετσι ειναι.... ειναι χρησιμο κατι τετοιο??? ή μπα?

Ευχαριστω :)

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Εγώ έχω κολλήσει με το Μobbler, απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάποιος χρήστης του Last fm. Από εκεί και πέρα, ακούω μουσική συνέχεια η οποία ανεβαίνει και στον λογαριασμό μου στον Last fm.Εδώ και κάτι ημέρες έχω καταργήσει το mp3.Αν και είναι μονοφωνική η ακρόαση, δεν παίζει ρόλο, γιατί ανακαλύπτω νέες μουσικές και καλλιτέχνες.Πάντα με wifi εννοείται.. :)
Ace of Hearts..

Εγώ έχω κολλήσει με το Μobbler, απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάποιος χρήστης του Last fm. Από εκεί και πέρα, ακούω μουσική συνέχεια η οποία ανεβαίνει και στον λογαριασμό μου στον Last fm.Εδώ και κάτι ημέρες έχω καταργήσει το mp3.Αν και είναι μονοφωνική η ακρόαση, δεν παίζει ρόλο, γιατί ανακαλύπτω νέες μουσικές και καλλιτέχνες.Πάντα με wifi εννοείται.. :)

και εισαι υποχρεωμενος να ακους μονο αυτο το σταθμο;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

παιδια ειδα οτι εχει βγει προγραμμα για να καθαριζει αν δεν κανω λαθος την registry?? McCleaner καπως ετσι ειναι.... ειναι χρησιμο κατι τετοιο??? ή μπα?

Το mcleaner ειναι προγραμμα για ελεγχο SMS και κλησεων [ blacklist] . δεν εχει σχεση με την registy.

Το mcleaner ειναι προγραμμα για ελεγχο SMS και κλησεων [ blacklist] . δεν εχει σχεση με την registy.

Yπαρχει ακομη ενα προγραμματακι που δεν θυμαμαι το ονομα του για να το ψαξω και ειναι για αυτη την δουλεια. Απο οσο θυμαμαι ειχε δωθει παλιοτερα στο θεμα: Hacks & Patches και για να λειτουργησει σωστα θα πρεπει να εχουμε προσβαση σε ολους τους φακελους της συσκευης μας. Εαν λεμε για το ιδιο (και εαν θυμαμαι σωστα :O:O) το αρχειο το εχουν γραψει σε γλωσσα προγραμματισμου python για αυτο και ειχε επεκταση .py φυσικα ετρεχε απο το PythonScriptShell. Εαν διαβασεις το κωδικα του αρχειου με ενα editor τις επιλογης σου θα δεις οτι καθαριζει συγκεκριμενους φακελους που εχει ορισει ο developer κατα την κριση του. Αυτη η δουλεια μπορει να γινει χειροκινητα με ενα διαχ. αρχειων. Σε καμια περιπτωση δεν θελω να πω κατι κακο για την δουλεια οσων ασχοληθηκαν με το συγκεκριμενο σκριπτακι (με την ευκαιρια θελω να ευχαριστησω ολους οσους περνουν ατελειωτες ωρες για να μας ανεβασουν την δουλεια τους :bow:) γιατι πραγματικα αξιζουν συγχαρητηρια που με τις γνωσεις τους γινονται οι συσκευες μας ακομη καλυτερες. Προσωπικη μου γνωμη ειναι να κανουμε hard format σε τακτα χρονικα διαστηματα, οποτε χρειαζεται αναλογα με το χρονο που διαθετουμε την συσπεριφορα της συσκευης το πληθος των εφαρμογων που κανουμε εγκατασταση κ.τ.λ.

Edited by gianpithio
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μια τυχαία ανακάλυψη για το vhome v3.23g. Οσοι δεν μπορούσαν να βρουν την πόλη της Θεσ/νικης για τον καιρό, στη search bar να βάλουν "Thessaloníki" (προσέξτε το προτελευταίο 'αι' με λοξό τόνο)! Την πρόγνωση για τον καιρό την παίρνουν απο τους msn servers, δειτε πως γράφεται η Θεσ/νικη:

http://weather.msn.com/local.aspx?wealocations=wc:GRXX0019&q=Thessalon%C3%ADki%2c+GRC

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Τώρα πέτυχα τυχαία μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή.

Λέγεται EQ AltTab και κάνει ότι ακριβώς κάνει o συνδιασμός Alt+Tab στον υπολογιστή δηλαδή εναλλαγή μεταξύ των ανοιχτών εφαρμογών!

Τώρα πέτυχα τυχαία μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή.

Λέγεται EQ AltTab και κάνει ότι ακριβώς κάνει o συνδιασμός Alt+Tab στον υπολογιστή δηλαδή εναλλαγή μεταξύ των ανοιχτών εφαρμογών!

Aαα, στο vhome γινετε πατώντας το κόκκινο κουμπί! :)

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για το τι μουσική/σταθμούς μπορείς να ακούσεις.

Aαα, στο vhome γινετε πατώντας το κόκκινο κουμπί! :)

Mιας και ανέφερες το vhome να σε ρωτήσω κάτι. Απο κατανάλωση ενέργειας πως πάει? Όσο τρέχει τρώει πολύ ram?:)

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για το τι μουσική/σταθμούς μπορείς να ακούσεις.

Αυτό που γίνεται είναι ότι βάζοντας τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, σου βγάζει αυτόν και παρόμοιους καλλιτέχνες/συγκροτήματα με τη μουσική που παίζει.Επίσης μπορείς να βάλεις κατηγορία μουσικής, πχ , "blues, rock" κλπ κλπ.Φοβερό application.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ace of Hearts..

σε ποιο κινητο το κανεις αυτο?? ποση μπαταρια σου τρωει?? :rolleyes:

Καλημέρα! κατέβασα απο το μενού ''ενημέρωση λογισμικού'' (του ΝΟΚΙΑ Ε52) το Python runtime v2.00 (μόνο αυτό βρήκε) και λόγο του οτι δεν είναι και μικρό (2ΜΒ) θα ήθελα να μάθω αν είναι χρήσιμο.. εάν το γνωρίζεται φυσικά.. ευχαριστώ :)

Υπάρχει τρόπος να στέλνω με bluetooth κάποιο αρχείο το οποίο έχω στα εισερχόμενά μου? Κάποτε είχα ένα πρόγραμμα που έβλεπε mail/inbox folders αν θυμάμαι καλα..

σε ποιο κινητο το κανεις αυτο?? ποση μπαταρια σου τρωει?? :rolleyes:

Στο Ε71, δεν έχω θέμα με την μπαταρία, βέβαια η μπαταρία του είναι και απο τις καλύτερες :)

Ace of Hearts..

Υπάρχει τρόπος να στέλνω με bluetooth κάποιο αρχείο το οποίο έχω στα εισερχόμενά μου? Κάποτε είχα ένα πρόγραμμα που έβλεπε mail/inbox folders αν θυμάμαι καλα..

Με to X-plore

Στο Ε71, δεν έχω θέμα με την μπαταρία, βέβαια η μπαταρία του είναι και απο τις καλύτερες :)

Και ηταν απο αυτα που ηθελα να παρω αλλα δεν εκατσε... Τελικα πηρα το Ε66 οπου η μπαταρια του οκ... πεφτει:lol::lol:

Αλλα οκ εχει αλλα ++ διαφορους αισθητηρες κτλ... τελως παντων...

Και εγω ομως μια απο τα ιδια κανω....οποτε δεν εχω το pc ανοιχτο βαζω το κινητακι να παιξει.... :rolleyes::D:D

Με ποιο προγραμμα το κανεις εσυ? Του εχω βαλει το fring και παιζει μια χαρουλα... απλα μηπως ξερετε κανενα καλυτερο ;) :happy:

Ανοιγεις τον x-plorer και πατας το ''4''

θα σου δειξει ολα τα αρχεια που υπαρχουν στα μηνυματα σου!απο εκει επιλεγεις να κανεις οτι θελεις: αποθηκεθση, αντιγραφη, αποστολη κλπ!

[sIGPIC][/sIGPIC]