Jump to content

OrganisedChaos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

OrganisedChaos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και Oreo η συσκευούλα μας :alien: Οσονούπω στην επίσημη Κινέζικη με προσθήκη notification reply. Περισσότερα για την ZUI 3.5.099 DEV εδώ.
  2. Για δες κανα disassembly video πιθανό να έχει χαλαρώσει ο κονεκτορας οθόνης με τη μητρική, κάνε και μια αναζήτηση στο zukfans έχει αρκετά αντίστοιχα θέματα.
  3. Υπάρχει άλλο φόρουμ για το pro μοντέλο! (δε θάχεις θέμα με 4G)
  4. Πέρνα την Ινδική με qfil όχι με miflash.
  5. Πλέον είμαι σίγουρος ότι δε κοιτάζετε καθόλου το θέμα γιατί η απάντηση βρίσκεται ούτε καν σε προηγούμενες σελίδες αλλά στην ίδια που έστειλες! :lol: Πέρνα την Ινδική όπως είσαι και θα'σαι άρχοντας.
  6. Σωστά. Του το ανέφερα λίγο παραπάνω.
  7. Η ινδική και η κινέζικη είναι οι επίσημες Rom. Πάτα στα links που σου έδωσα και θα βγάλεις άκρη. Την ινδική έχω και είναι καθαρή, πάει σφαίρα και με playstore.
  8. Η Rom που έχει αυτή τη στιγμή είναι η λεγόμενη shop-rom, τη βάζουν τα καταστήματα για να απευθύνονται σε περισσότερες αγορές με αστεία μετάφραση και είναι το πρώτο πράμα που πρέπει να αλλάξουμε. Έτσι αλλάζεις σε επίσημη. Υπάρχει η Ινδική και η Κινέζικη που ενημερώνονται και οι δύο σε Android 7. Σου προτείνω την πρώτη γιατί είναι καθαρή, έχει Playstore αλλά είναι στην αγγλική χωρίς ελληνικά, ενώ την περνάς χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader. Από custom roms έχεις αυτές τις επιλογές.
  9. Για τσέκαρε τα developer options Στο zukfans μέχρι και 143000 έβγαζαν χωρίς overclock, αν και η ουσία είναι να μη κολλάει και με ανησυχεί αυτό που λες, γιατί η 2.0.133 ST που έχω τώρα πάει σφαίρα. Δοκίμασες επαναφορά μετά την ενημέρωση (που γενικά συνίσταται)? Ας μας πουν και υπόλοιποι που έκαναν την ενημέρωση πως πάει το κινητό αφού περάσουν μερικές εφαρμογές.
  10. Καλή επιτυχία! Ρώτησα στο "Eρωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ" πριν μια εβδομάδα εάν απαιτείται και το YouTube/FB share αλλά δεν πήρα απάντηση, οπότε μόνο σχόλιο από εμένα.
  11. Καλώς (ξανα)ήρθες! Αν θες πες μας από περιέργεια τί πρόβλημα είχες και πως το χειρίστηκε η banggood (τιμές και χρόνος επισκευής/αποστολής) Με Qfil φλασάρεις και σε 5 λεπτά είσαι κομπλέ :alien:
  12. Έχει και ελληνικό forum στο zukfans. Πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πριν κάνεις root.
  13. Αν θες ρίξε και μια ματιά =1&c[node]=5"]εδώ, στα θέματα έχει πληροφορίες όπως από πού αγόρασαν ανταλλακτικά έως και videos συναρμολόγησης. Έκτος από επανεκκίνηση που λογικά έκανες, δοκίμασε εκκαθάριση cache και δεδομένων της εφαρμογής "camera". Αλλιώς επαναφορά εργοστασιακών και στην χειρότερη ξαναπέρασε την Ινδική. Ίσως βολευτείς και με εφαρμογή κάμερας τρίτου. Με την επίσημη Ινδική rom (που θα πάει σε Nougat αυτόν το μήνα) δεν έχω θέματα και σα συσκευή τα σπάει, 0 lag.
  14. Και σε μένα θέλει λίγο χρόνο στο "files" να εμφανιστεί σα δίσκος, αλλά όταν κάνω μια γρήγορη εναλλαγή photo->files εμφανίζεται αμέσως.
×
×
  • Create New...