Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ola entaksei paidia. Eyxaristw! H ousia einai oti agorasame apo Ellada, ksenh syskeyh apo Vodafone. Isws perimenw ligo k egw na bgalei update h vodafone.
Κωστας - Κατερινη

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει. Γι' αυτό λέω περιμένουμε... το ελέγχω κάθε μέρα :)

Πολύ κουλό πάντως αυτό με το ξυπνητήρι. Θυμάμαι παλιά που το έκαναν κάποια χαζοκινητά (κλειστό = no ξυπνητήρι) αλλά έλεος, όχι και το Ν95 μας!!!

Έχω ένα φιλαράκι στην Αμερική που όπου ναναι έρχεται για τις γιορτές. Αν του πω και μου φέρει μια πλάτη (ολόκληρη πρόσοψη, όχι μόνο το καπάκι της μπαταρίας) από εκεί, δηλαδή του εκεί απλού Ν95, θα μπορώ να το βάλω στο δικό μου Ν95 και να βάλω την μεγάλη μπαταρία?

Αν είναι του Ν95 γιατί όχι... όπως έγραψα και πιο πάνω, το είχα δοκιμάσει το βάλε βγάλε και δεν με δυσκόλεψε...

αμα η συσκευη σου δεν ειναι ελληνικης παραγωγης

(ασχετα που την πηρες απο ελλαδα)θα χασεις τα ελληνικα.

δες αμα επανω στο πληκτρολογιο εχει ελληνικα η δες το

product cobe(στο κουτι η πισω στην πλακετα κατω απο την μπαταρια).κανε εγκατασταση το αγγλικο nsu και δοκιμασε αμα

σου βρει την 20.αμα χρειαστεις ελληνικα δες εδω τι πρεπει να κανεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189724

post #3.

υπαρχει και το αναλογο θεμα.:!:

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Τι ειναι ομως το αγγλικο nsu? Θα πρεπει να αλλαξω το product code μου? Εχω ακουσει οτι αν κανεις κατι τετοιο χανεις την εγγυηση. Ειναι αληθεια?

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Τι ειναι ομως το αγγλικο nsu? Θα πρεπει να αλλαξω το product code μου? Εχω ακουσει οτι αν κανεις κατι τετοιο χανεις την εγγυηση. Ειναι αληθεια?

ειναι το nokia software update.

ποιο τηλ εχει καλυτερο gps? το ν95 η το 6110? το ξυπνητηρι τελικα δουλευει με το τηλ κλειστο?

το 6110 μου φανηκε καλυτερο.

απ'τι ακουγεται σε κανεναν δεν χτυπαει οταν ειναι κλειστο.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε μένα πάντως, μετά την αναβάθμιση το ξυπνητήρι δουλεύει κανονικά και με κλειστό το κινητό.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Σε μένα πάντως, μετά την αναβάθμιση το ξυπνητήρι δουλεύει κανονικά και με κλειστό το κινητό.

εχεις την τελευταια version??εγω

σ'ενα φιλο μου που το εκανα αναβαθμιση

δεν χτυπαει κλειστο.λες να του την ξαναπερασω??:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια και ολοι λετε για αναβαθμισεις, τι εχω να κερδισω αν το αναβαθμισω; Και μου την κανουν δορεαν στα μαγαζια της Nokia; 2 μηνων ειναι το κινιτο ειναι 2 μηνων, αγορασμενο απο την οτεshop, το ειχε παρει φιλος του πατερα μου και μου το πουλισε προχτες. Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα ε; (το 3660 το ειχα παρει απο καταστιμα της wind και μου κανανε μια χαρα της αναβαθμισεις, δωρεαν οσο ειμουν στην εγκυηση, αλλα παντα πηγενα λογο καπιου προβληματος)

Μια και ολοι λετε για αναβαθμισεις, τι εχω να κερδισω αν το αναβαθμισω; Και μου την κανουν δορεαν στα μαγαζια της Nokia; 2 μηνων ειναι το κινιτο ειναι 2 μηνων, αγορασμενο απο την οτεshop, το ειχε παρει φιλος του πατερα μου και μου το πουλισε προχτες. Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα ε; (το 3660 το ειχα παρει απο καταστιμα της wind και μου κανανε μια χαρα της αναβαθμισεις, δωρεαν οσο ειμουν στην εγκυηση, αλλα παντα πηγενα λογο καπιου προβληματος)

Την αναβάθμιση πρέπει να την κάνεις είτε στο σπίτι σου είτε σε κάποιο ίντερνετ καφέ. Νομίζω πως τα καταστήματα της Νόκια χρεώνουν πλέον 15 ευρώ τις αναβαθμίσεις.

Το καινούριο λογισμικό αυξάνει την ελεύθερη μνήμη RAM της συσκευής, κάνει την κάμερα ασύγκριτα πιο γρήγορη και πιο αξιόπιστο το ραδιόφωνο.

Oχι :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπέρα! Μια βοήθεια γιατι Θα τρελαθώ...'Εχω το N95 και έχω την τελευταία αναβάθμιση 20,0,015.Σήμερα χρειάστηκε να βάλω την αφύπνιση για πρώτη φορά μετά την τελευταία αναβάθμιση, όπου και παρατήρησα ότι το κινητό ενώ ήταν κλειστό δεν χτύπησε ποτέ...Όσες φορές και αν δοκίμασα το ίδιο έκανε...Παλαιότερα όμως πριν την τελευταία αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...Ερώτηση φταίει η αναβάθμιση η φταίει κανένα απο τα διάφορα προγράμματα οπου έχω περασμένα μέσα όπως π.χ. το "Handy Clock" ;

διαβάζω συνεχώς το πρόβλημα με την αφύπνηση και έχω μείνει χαζός. εμένα πάλι δουλεύει κανονικά μετά το Update. Δεν μπορεί να φταίει κάποιο πρόγραμμα, γιατί συμβαίνει σε δεκάδες χρήστες και πραγματικά είνια πολύ σοβαρό
savras is here:lol:

κατι μου βρωμαει απο psiloc παντως εμενα(ειναι και το παρελθον 6600 κτλ)...:shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

To ξυπνητηρι δουλευει τελεια σε μενα.

Η μονη psiloc που εχω ειναι το ir remote. Δεν εχω καμια παρενεργεια εκτος απο το οτι αργει να κανει boot up (κανει οσο εκανε και πριν το update)

Σιγουρα ρε παιδια δεν παιζει τπτ με την εγγυηση;Και εκτος απο αυτο, αμα μη κακο παιξει κατι με το καλωδιο, η κανω καμια λαλακια, η εστω πεσει το ρευμα ρε παιδι μου, δεν υπαρχει σοβαρος κινδινος να παει το κινιτο στο καδο των αχρηστων;.....

διαβάζω συνεχώς το πρόβλημα με την αφύπνηση και έχω μείνει χαζός. εμένα πάλι δουλεύει κανονικά μετά το Update. Δεν μπορεί να φταίει κάποιο πρόγραμμα, γιατί συμβαίνει σε δεκάδες χρήστες και πραγματικά είνια πολύ σοβαρό

Σε μενα το ξυπνητηρι δουλεψε, με την τελευταια αναβαθμιση

Σιγουρα ρε παιδια δεν παιζει τπτ με την εγγυηση;Και εκτος απο αυτο, αμα μη κακο παιξει κατι με το καλωδιο, η κανω καμια λαλακια, η εστω πεσει το ρευμα ρε παιδι μου, δεν υπαρχει σοβαρος κινδινος να παει το κινιτο στο καδο των αχρηστων;.....

1. Σηγουρα δεν χανεις την εγγυηση

2. H επαναφορα νεκρου τηλεφωνου κανει 15-20 ευρο, παραπανω αποκλειεται :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

...

Τζόγος υπάρχει. Ανάλογα με τη παρτίδα. Υπάρχουν και συσκευές χωρίς τζόγο. Πήγαινε το σε Nokia Shop να στο φτιάξουν, μπορούν!

...

Χμμ... σήμερα που ρώτησα σε ένα πάντως είπαν πως ΔΕ μπορούσαν (δε φτιάχνεται ούτε με αντικατάσταση του μηχανισμού). :worry:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

ρε παιδια υπαρχουν εφαρμογες με ξυπνητηρια.δοκιμαστε και μπορει να κανει κποια αυτο που επρεπε να κανει απο μονο του
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Εμένα πάντως μετά την αναβάθμιση σταμάτησε να χτυπά με το τηλέφωνο κλειστό. Πρέπει να το έχω συνέχεια ανοιχτό για να δουλέψει...

Έχω ένα φιλαράκι στην Αμερική που όπου ναναι έρχεται για τις γιορτές. Αν του πω και μου φέρει μια πλάτη (ολόκληρη πρόσοψη, όχι μόνο το καπάκι της μπαταρίας) από εκεί, δηλαδή του εκεί απλού Ν95, θα μπορώ να το βάλω στο δικό μου Ν95 και να βάλω την μεγάλη μπαταρία?

Το αμερικανικο 95αρι δεν εχει κλειστρο για την καμερα και εχει αλλου το φλας!

Δεν νομιζω να κανει για το απλο το 95!