Jump to content

lordelesar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    889
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by lordelesar

  1. Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ. Το είχα υπόψιν μου αυτό απλά έλεγα μήπως υπάρχει κανένα θέμα "ελαττωματικου".
  2. Ποιο είναι το θέμα με τον φορτιστή? Τι πρεπει να προσέξουμε?
  3. Έχει πάρει κάποιος απο amazon.de? Έχει hi-res ακουστικά? Είναι branded? Από updates πως πάει? Τα παίρνει σε λογικό χρόνο?
  4. Οσοι το έχουν, κυρίως αν είχαν το S7 πριν, έχετε παρατηρήσει ή οθόνη του Note να είναι πιο ζεστή από του S7? Πάντα στο ίδιο mode. Πάντα βάζω το amoled cinema που έχει πιο κρύο λευκό αλλα στο note φαίνεται να είναι πολύ ζεστό. Το έβαλα στο adaptive και προς το παρόν μου φαίνεται οκ αλλά ξέρω ότι αλλαζει ανάλογα το περιεχόμενο και το περιβάλλον σε αυτό. Το έχετε παρατηρήσει?
  5. Ωραίος! Μπορείς να βάλεις μία φώτο από το πάνω μέρος σε παρακαλώ? Τι χρώμα είναι το πλαστικό πάνω?
  6. Σε ποιο patch level είναι το κινητό παιδιά? Επίσης έχω τη δυνατότητα να πάρω το κόκκινο (έκδοση Ταϊβάν) αλλά με προβληματίζει η πλαστική φλούδα στο πάνω μέρος. Στο ένα βίντεο που βρίσκω στο youtube μου φαίνεται ροζ... Το έχει δει μήπως κανείς?
  7. Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Τα 4gb είναι αρκετά?
  8. Για χρήση Office (word, powerpoint), Internet, Spotify, internet radio, πολύ ελαφρύ photo editing, αντε και κανένα παιχνιδάκι του στυλ Botanicula/Machinarium, πως τα πάει το Μ3? Αρκεί ή να πάω στο i5+8gb να έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Ο χρήστης για τον οποίο προβλέπεται, δεν είναι τρομερά προσεκτικός, οπότε θέλω και λίγο περιθώριο (πχ αφήνει 40 tabs ανοιχτά, κάνει pause youtube και το ξεχνάει εκεί κλπ)
  9. Ναι μου τα έστειλε ο κωστας. Ευχαριστώ.
  10. Επειδή δεν είμαι Ελλαδα (αυτός είναι ο λόγος υποθετω) και δεν μου τα βγάζει στο play store, μπορεί κάποιος να μου στείλει τα apks? Σε pm ένα link αν γίνεται.
  11. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλαιότερα και αν δεν έχει μου κάνει εντύπωση, αλλά νομίζω ότι εν έτει 2016 καιρός είναι να μπει TLS στο myphone. Ακόμα και δωρεάν μπορείς να το κάνεις πια. Μπορεί να μην θεωρούνται σημαντικά ή προσωπικά τα δεδομένα των χρηστών στο φόρουμ αλλά θα δείξει ένα σεβασμό προς τα μέλη σας.
  12. lordelesar

    OnePlus 2

    Παίδες μου ήρθε ένα κουπόνι για 50$ μείον στο Oneplus 2. Εγώ δεν θα το χρησιμοποιήσω και είναι transferable. Αν ενδιαφέρεται κάποιος με ενημερώνει με πμ να του το δώσω (χωρίς αντίτιμο εννοείται).
  13. lordelesar

    OnePlus 2

    Παιδιά ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνει να έρθει μια συσκευή από την παραγγελία της?
  14. Να κάνω μια ερώτηση, μετά από το update στην 6 κάποια system utils φαίνεται να μην έχουν πρόσβαση στη μνήμη του τηλεφώνου. Πχ ανοιγω το gallery και δεν έχει τίποτα μέσα. Ή η κάμερα για παράδειγμα δεν δείχνει τι φωτό πήρε,παρόλο που αποθηκεύεται σωστά. Επίσης δεν μπορώ να αλλάξω ringtone γιατί δεν βλέπει κανένα μέσα, ούτε τα defaults. Τέλος ή μουσική επίσης δεν βλέπει κανένα αρχείο. Το ότι υπάρχουν τα αρχεία μέσα το επιβεβαίωνω με κάποιο file explorer. Αν ανοιξω ένα αρχείο ήχου με τη μουσική από τον file explorer παίζει κανονικά. Έχω ψάξει τα permissions στο storage, υπάρχουν κανονικά. Καμία ιδέα;
  15. Μόλις μου έσκασε update σε 6.0 στο αυστραλέζικο Μ8 μου. Έχει βάλει κάποιος την ΜΜ? Να το κάνω το update ή θα κλαίμε μετά?
  16. Αν θέλει το myphone να με χρηματοδοτήσει, πάω και παίρνω ένα αύριο το πρωί, τώρα που είναι διαθέσιμο και στα μαγαζιά εδώ, και το προσπαθώ :lol::p;)
  17. Περίπου 1ω15λ από 20% έως 100% με τον δικό του φορτιστή.
  18. Ακολουθούν ακόμα κάποιες παρατηρήσεις μετά από κάμποση χρήση ακόμα. Θετικά: - Το πίσω μέρος είναι (σχεδόν τελείως) flat. Σε αντίθεση με το Ν6 που κάνει σβούρες πάνω σε τραπέζι και το S6 που χοροπηδάει αν δεν το έχεις σε θήκη, αυτό κάθεται σταθερά και μπορείς να το χειριστείς ή και να γράψεις με άνεση. - Αρχικά το silver ήταν το τελευταίο χρώμα που θα επέλεγα, αλλά όσο το βλέπω τόσο μου αρέσει. Η πρόσοψη δεν είναι τελείως μαύρη, αλλά φαίνεται το ασημένιο περίγραμμα όταν κοιτάς την οθόνη και το εφέ που κάνει νομίζω είναι πολύ όμορφο. Δεν το είχα δει σε κανένα unboxing ή φωτογραφία αυτό. - Πάλι στα της εμφάνισης, επίσης αισθητικά στα δικά μου μάτια είναι εξαιρετικό το πόσο συμμετρική είναι η πρόσοψη. Αν εξαιρέσεις την εμπρόσθια κάμερα, δεν έχει καμία διαφορά το πάνω μέρος από το κάτω. Ακόμα και οι γραμμές των κεραιών είναι συμμετρικά τοποθετημένες. Τα "δεν ξέρω ακόμα": - μου έχει κάνει κάποια μικρο-bugs. Για παράδειγμα κάποια στιγμή κόλλησε η περιστροφή οθόνης και ενώ ήταν portrait το περιεχόμενο (tapatalk) η διεπαφή ήταν landscape. Δηλαδή το notification bar ήταν στο πλάι. Έφτιαξε με ένα rotation lock-unlock. Ασήμαντο (πιθανότατα και τυχαίο) αλλά το Ν6 με Μ από τις preview δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Τελική τιμή δεν ξέρω αν έχει νόημα να αναφέρω καθότι μένω στο εξωτερικό (όπως προανέφερα) και επίσης έχουμε και επίσημα playstore εδώ. Τα υπόλοιπα θα τα αναφέρω όταν τα παρατηρώ όπως παραπάνω.
  19. Αν και ακόμα είναι νωρίς, το έχω λιγότερο από 24 ώρες, κάποια πραγματάκια μπορώ να τα γράψω. Δεν θα αναφέρω τίποτα για το Android M αφού εκτός από το fingerprint reader (το οποίο δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη) δεν βλέπω μεγάλες διαφορές από το Ν6. Ούτε ταχύτητα κλπ, είναι περιτό να αναφέρω για smoothness σε Nexus συσκευή. Θετικά: - ποιότητα και σχεδιασμός είναι φανταστικά. Ιδανικό (για μένα) βάρος, ούτε ελαφρύ ούτε βαρύ. Σωστό ζύγισμα (σε αντίθεση με το Ν6). Γενικά το grip είναι πολύ σωστό, κάθεται πολύ καλά στο χέρι μου προσωπικά. Οι άκρες είναι τείλείως flat οπότε μπορείς να το πιάσεις πολύ ασφαλώς. Σαφώς καλύτερο από το S6 Edge που δεν πιάνεται χωρίς θήκη, το Ν6 που είναι λεπτότερο χαμηλά και πιο βαρύ προς το πάνω μέρος και το Note 5 που γλυστράει από το χέρι για πλάκα. - Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή. Κλάσεις ανώτερη του Ν6, αλλά ένα κλικ κάτω από το Note 5. Κυρίως σε φωτεινότητα. Το λευκό τήνει προς θερμό, αλλά γενικά προτιμώ το πολύ κρύο λευκό, οπότε για κάποιον άλλον μπορεί να είναι ιδανικό. Ευτυχώς δεν ροζίζει σε χαμηλή φωτεινότητα, αλλά και πάλι χαλάει σχετικά. Δεν με βλέπω να το κατεβάζω ποτέ κάτω από τη μέση. - Μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα με σιγουριά φυσικά. Ενδεικτικά όμως, περίπου 6 ώρες το βράδυ έχασε 1% χωρίς airplane mode, χωρίς wifi με 4G+ αλλά γενικά όχι πολύ κίνηση (4-5 emails και κάποια hangout messages. Viber, facebook, whatsup κλπ δεν χρησιμοποιώ). Αν είναι καθόλου ενδεικτικό, τώρα έχω 2ω43λ SOT, 16ω περίπου που το ένγαλα από το φορτιστή , 33 λεπτά κλήσεις, 25 λεπτά youtube και 45 λεπτά spotify από 4G και είναι στο 61%. - Ενδιαφέρουσα επιλογή που δεν έχω δει σε άλλη συσκευή είναι στα USB settings που μπορείς να επιλέξεις να φορτίσεις άλλο κινητό από την μπαταρία του 6Ρ. Αρνητικά: - προς το παρόν το μόνο αρνητικό είναι το USB-C. Ξέρω ότι είναι το μέλλον μπλα μπλα μπλα. Αλλά μαζί με το τηλέφωνο δίνουν ένα μακρύ καλώδιο USB-C to USB-C και ένα μικρούτσικο (~15εκ) USB-C to USB 3.1. Επίσης ο φορτιστής είναι USB-C! Που σημαίνει ότι δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για άλλο κινητό. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αν δεν αγοράσεις έξτρα καλώδια για να συνδέσεις το 6Ρ στον υπολογιστή πχ. έχεις 15εκ περιθώριο στο καλώδιο και επίσης για να χρησιμοποιήσεις έναν από τους ήδη υπάρχοντες φορτιστές επίσης έχεις 15εκ περιθώριο. Αφού έπρεπε να είναι έτσι, είναι μεγάλο φάουλ η παντελής απουσία ασύρματης φόρτισης. Τα "δεν ξέρω ακόμα": - ο φορτιστής δίνει 5V - 3A! Πρώτη φορά βλέπω φορτιστή να δίνει τόσο ρεύμα. Δεν ξέρω τι επίπτωση μπορεί να έχει στην μπαταρία εν ευθέτω χρόνω.
  20. Αυστραλία. Όχι σε όλες τις πολιτείες, αλλά δώθηκαν κάμποσα χθες με αυτό τον τρόπο.
  21. Εδώ μία από τις αλυσίδες ηλεκτρονικών ξέχασε να ενημερώσει τους πωλητές της ότι υπάρχει εμπάργκο πώλησης μέχρι τη Δευτέρα οπότε με το που παρέλαβαν στοκ σήμερα το πρωί έπεσε σύρμα στα τοπικά φόρα και ξεπουλήσανε :lol: Έχω ένα ασημένιο 64άρι από το πρωί :)
×
×
  • Create New...