Jump to content

kdiamant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    510
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kdiamant

  1. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Έχω το iPhone 3GS 4.2.1 Untethered Jailbreak και παρατηρώ ότι ενώ του έχω περασμένα αρκετά custom ringtones στις επιλογές ήχου κλήσης μου εμφανίζει μόνο το ένα custom ringtone. Γιατί? Με παλαιότερο firmware νομίζω 3.1.3 μου εμφανιζόντουσαν όλα κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλους με τα δεδομένα τα δικά μου? Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Έχω το iPhone 3GS 4.2.1 Untethered Jailbreak και παρατηρώ ότι ενώ του έχω περασμένα αρκετά custom ringtones στις επιλογές ήχου κλήσης μου εμφανίζει μόνο το ένα custom ringtone. Γιατί? Με παλαιότερο firmware νομίζω 3.1.3 μου εμφανιζόντουσαν όλα κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλους με τα δεδομένα τα δικά μου? Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Θέλω παρακαλώ τη βοήθειά σας. Έχει ένας φίλος το iPhone 4 αγορασμένο απο Vodafone GR (δηλαδή ξεκλείδωτο). Έχει πιθανόν τα SHSH της 4.1 και της 4.2.1. Αυτή τη στιγμή φοράει την 4.2.1 στην οποία έχει γίνει Tethered Jailbreak. Βλέπω ότι η Dev-Team έχει βγάλει beta έκδοση του Redsnow όπου γίνεται Untethered Jailbreak στην 4.2.1. Ερωτήσεις: 1) Για να περάσω την beta έκδοση διαβάζω ότι χρειάζεται να έχει τα shsh της 4.2b3. Δοκίμασα μέω TinyUmbrella ώς έχει το κινητό(4.2.1 TJ) να τα σώσω αλλά δεν. Μπορώ να κάνω κάτι για να τα σώσω ώστε να προχωρήσω στη διαδικασία του untether? 2) Αν ναι την beta έκδοση την περνάω απο πάνω ώς έχει? 3) Αν δεν έχει τα shsh της 4.1 μπορώ να γυρίσω σε αυτήν ώστε να μπορώ να του κάνω untether jailbreak? Σας ευχαριστώ, παρακαλώ τα φώτα σας!
  4. kdiamant

    iPhone 4

    Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια! Μάλλον θα περιμένω...
  5. kdiamant

    iPhone 4

    Με συμβόλαιο θα το αγοράσει δεν το ανέφερα. Αλλάζει κάτι?
  6. kdiamant

    iPhone 4

    Καλησπέρα! Μερικές ερωτήσεις για το iPhone 4 γιατί πρόκειται να μου το φέρει ο αδελφός μου από Αγγλία αυτές τις μέρες γι' αυτό παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει. 1ον) Απ'όσο διάβασα στην Αγγλία πωλείται official ξεκλείδωτο(δηλαδή να μπορώ να βάλω οποιαδήποτε κάρτα sim άλλης χώρας π.χ. Ελλάδα). Αληθεύει όντως? Θα ρωτήσει και ο αδελφός στο κατάστημα που θα το αγοράσει απλά για να ξέρω και εγώ απο κάποιον που ξέρει σίγουρα ή το έχει αγοράσει απο Αγγλία. 2ον) Με το σήμα λίγο που έχει τύχει να πιάσω στα χέρια μου το iPhone 4 δεν συνάντησα πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα τόσο μεγάλο ώστε να μην αγοράσω το iPhone 4 ή όχι? Δεν σκοπέυω να αγοράσω θύκη εξωτερική παρα μόνο ζελατίνη για την οθόνη γι' αυτό ρωτάω. Αν είναι να χάνω κλήσεις όπως το κρατάω τότε δεν το αγοράζω. 3ον) Η προθεσμία με τις τσάμπα θήκες αν τα λέω καλά τελείωσε. Έχουν βγάλει πλέον νέες παρτίδες διορθωμένες ή αναμένονται? Ίσως και το άσπρο ακόμα γι' αυτό να μην έχε βγεί για να διορθώσουν το πρόβλημα. 4ον) Το πρόβλημα με το proximity sensor λύνεται με την αναβάθμιση του iOS 4.1 όντως? Διάβασα ότι σε άλλους παραμένει. Τι γίνεται? Σας ευχαριστώ!
  7. kdiamant

    iPhone 4

    Καλησπέρα! Με ενδιαφέρει πολύ να αγοράσω το iPhone 4 αλλά θέλω πρώτα να μάθω πληροφορίες σχετικά με το GPS του. Είμαι κάτοχος του iPhone 3GS και το GPS του είναι χοντρομάπα.Τι εννοώ. Όποιο πρόγραμμα και να ανοίξω για navigation π.χ. Navigon το στίγμα μου το ανανεώνει με πολύ καθυστέρηση με αποτέλεσμα να έχω πάρει τη στροφή να πλησιάζω στην επόμενη και αυτό ακόμα να μου δείχνει ότι δεν έχω κάν πάρει τη στροφή με αποτέλεσμα να χάνω τον δρόμο... Anyway όσοι έχουν iPhone 3G ή 3GS καταλαβαίνουν τι εννοώ. Στο iPhone 4 συμβαίνει το ίδο ή έχει ταχύτερη ανανέωση θέσης? Επίσης κάτι άσχετο για το συγκεκριμένο θέμα απλά επειδή μιλάω για το GPS. Στο maps δεν μπορεί να προχωράει και ο χάρτης μαζί με το "μπλέ σημάδι" που δείχνει που βρίσκομαι? Ευχαριστώ!
  8. kdiamant

    iPhone 4

    Μία ερώτηση σε όσους έχουν το iPhone 4. Στο θέμα του GPS είναι καλύτερο απο το 3GS ή τα ίδια χάλια δηλαδή να κάνει να ανανεώσει τη θέση που βρίσκεσαι 5-6" με αποτέλεσμα να μην σε βοηθάει τόσο?
  9. kdiamant

    iPhone 4

    Καλησπέρα! Σήμερα είχα μια επαφή με ένα iPhone 4 αγορασμένο απο Αγγλία με Cosmote κάρτα. Κάλυψα σφιχτά με το χέρι μου το σημείο με την κεραία περίπου 30" και δεν παρατήρησα καθόλου πτώση της ένδειξης του σήματος ούτε μία γραμμή. Βέβαια το σήμα που είχε εκεί το κινητό με Cosmote ήταν τέρμα. Αυτά περι σήματος...Στο θέμα στιβαρότητας συσκευής καμία σχέση με το 3GS που έχω. Η οθόνη του πραγματικά δεν συγκρίνεται. Χιλιόμετρα μπροστά!!! Χρώματα πολύ πιο έντονα και ευκρίνεια που έκανε μπάμ και στην αφετηρία! Όσον αφορά την κάμερα με το flash δεν έβγαζε νύχτα καθόλου καλές φωτογραφίες (πολύ αχνές) αλλά σε αυτό πρέπει να φταίει το ότι η κοπέλα που το είχε δεν είχε βγάλει καν τις ζελατίνες που έχει απο την Apple το κινητό με αποτέλεσμα να καλύπτεται η κάμερα με την ζελατίνη. Αυτά με μια επαφή 10' που είχα. Καλό βράδυ!
  10. Με το Jailbreak του iOS4 γιατί αργεί τόσο το θέμα απο τη στιγμή που ήταν όπως έδειχνα τα πράγματα έτοιμο απλά περίμεναν το νέο update 4.0.1?
  11. Κανα νεότερο? Γιατί έχει παγώσει έτσι το θέμα με το Skype?
  12. Καλησπέρα! Ξέρει κανένας τι γίνεται με το Skype και την έκδοση για το iOS 4? Έχει περάσει κοντά μήνας και ακόμα να βγεί η αναβαθμισμένη έκδοση που είχαν παρουσιάσει στο event.
  13. Καλησπέρα! Για να συνδέσω το iPhone με Mac ώστε να φαίνεται στην οθόνη του υπολογιστή η οθόνη του iPhone και να κάνω capture ποιό πρόγραμμα χρειάζομαι? Θέλω να κάνω δηλαδή αυτό που κάνει και ο Steve στα events. Ευχαριστώ!
  14. Το δοκίμασε κανένας? Παίζει κανονικά ή υπάρχει πρόβλημα?
  15. Ωραία πληροφορία! Αν το δοκιμάσει κάποιος ας μας πεί...
  16. Δε νομίζω γιατί έχω δοκιμάσει και σε Windows με πολύ παλιό iTunes custom απο Sn0breeze και πάλι δεν μπορώ...
  17. Εδώ είμαι και πάλι. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Τι σημασία έχει που κάποτε είχα χρησιμοποιήσει το Spitit για jailbreak της 3.1.3 απο τη στιγμή που ξαναπερνάω της 3.1.3 official δηλαδή πλέον δεν έχει Spirit αφού δεν είανι jailbreak. Tι σημασία έχει? Το θέμα είναι γιατί δεν μου δουλεύει το custom 3.1.3 με pwnage... Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!
  18. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ενοείς. Εγώ λέω γιατί να μην μπορώ να κάνω jailbreak στην 3.1.3 με το αντίστοιχο εργαλείο pwnage για την 3.1.3?
  19. Γιατί δεν περίπενα ότι θα έχω ποτέ πρόβλημα με το Spirit σε μελλοντικό jailbreak. Όσο γιατί πέρασα την 3.1.3 για τον προηγούμενο λόγο και γιατί απλά με ήθελα να δώ με την μπαταρίας τι παίζει με την 3.1.3. Ποιό πολύ βλακεία μου. EDIT: Επίσης δεν περίμενα ότι θα μπορώ να γυρίσω σε 3.1.3 και δεν θα υπάρχει άλλος εργαλείο πέρα του Spirit για jailbreak. Με το pwnage tool γιατί δεν μπορώ να κάνω δουλειά μου?
  20. Μπορείς να το πείς και ετσι. Τώρα που σου γράφω έχω την iOS 4 official, αλλά μπορώ με downgrade να γυρίσω σε 3.1.3 official. EDIT: Τώρα διάβασα καλύτερα το μήνυμά σου. Όταν είχα την 3.1.3 προσπαθούσα να την κάνω jailbreak για να περάσω την custom iOS 4 αλλά δεν μπορούσα με τίποτα.
  21. Καλησπέρα και απο μένα! Λοιπόν τα πράγαμτα έχουν ώς εξής: Έχω iPhone 3GS old bootrom, iTunes 9.2, Mac/Windows. Είμαι με iOS 4 official. Έχω κρατήσει τα SHSH αρχεία ΜΟΝΟ της 3.1.3 στον server του Saurik. Κατάφερα να γυρίσω(downgrade) σε 3.1.3 για να προσπαθήσω να πάω σε custom iOS 4 pwnage. Εδώ αρχίζει το πρόβλημα. Ενώ κατάφερα και γύρισα σε 3.1.3 για να περάσω το custom iOS 4 μέσω pwnage λέει ότι δεν πρέπει να έχει γίνει jailbreak η 3.1.3 με Spirit. Ωραία λέω θα ψάξω για άλλο πρόγραμμα. Δοκιμάζω με pwnage για 3.1.3 δεν γίνεται με τίποτα μου βγάζει error 1600 και αν θυμάμαι καλά και το error " his device isn't eligible for the requested build" Δοκιμάζω με "sn0wbreeze" τα ίδια. Με λίγα λόγια για να μην σας κουράζω έχοντας ώς δεδομένα όλα τα παραπάνω μπορώ να περάσω custom iOS 4? Θέλω σίγουρη απάντηση απο κάποιον που ξέρει ή απο κάποιον που το έχει καταφέρει έχοντας ώς δεδομένα τα δικά μου, γιατί το να ξαναπάω σε 3.1.3 και να δοκιμάζω τρόπους που ίσως δουλέψουν δεν το ξανακάνω. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
  22. Υπάρχει πρόγραμμα εκτός spirit για jailbreak σε iPhone 3GS old bootrom με 3.1.3 official σε mac ή windows?
  23. kdiamant

    iOS 4

    Υπάρχει πρόγραμμα εκτός spirit για jailbreak σε iPhone 3GS old bootrom με 3.1.3 official σε mac ή windows?
×
×
  • Create New...