Kinitomanis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Διαβάζω παντού για αυτό το rotateme...τι ακριβώς κάνει το πρόγραμμα? Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Διαβάζω παντού για αυτό το rotateme...τι ακριβώς κάνει το πρόγραμμα? Αλλάζει την διεύθυνση της οθόνης από portrait σε landscape. Περισσότερα δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 παιδιά έχω ένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση του firmware 20 στο Ν95 μου.. όλα τα java παιχνίδια δεν μπορούσαν να τρέξουν ο΄θτε όμως και να σβηστούν.. τα βρήκα όλα και έτσι δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Εκτός από ένα το CAll of duty 4.. το οποίο παρόλο που το ξαναβρήκα δεν το περνάει από πάνω.. έτσι έχω το εικονίδιο νεκρό στο μενού μου.. *Εχει κανένας κάποια ιδέα για το πως μπορώ να το σβήσω μέσω κάποιου file explorer? Έστω με κάποιο τρόπο να φύγει το εικονίδιο από το μένου... plz help!!!! Διαβασε κανα δυο σελιδες πιο πισω το ποστ μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Διαβάζω παντού για αυτό το rotateme...τι ακριβώς κάνει το πρόγραμμα? Είναι μια εφαρμογή η οποία εκμεταλλεύεται τον ενσωματωμένο αισθητήρα προσανατολισμού του τηλεφώνου (ο οποίος μέχρι τώρα δεν χρησιμοποιούνταν από καμία εφαρμογή) για να αλλάζει τον προσανατολισμό της οθόνης αυτόματα, ανάλογα με το πώς περιστρέφεις το τηλέφωνο. αν γυρίσεις το τηλέφωνο κανονικά (κατακόρυφα), όλο το μενού είναι στην κανονική του μορφή, όπως τώρα. Αν το γυρίσεις στο πλάι, όπως όταν ανοίγεις τα πλήκτρα multimedia (π.χ. για να δεις ένα βίντεο), αυτόματα θα γυρίσει και το μενού με όλες τις λειτουργίες του στο πλάι (σε προσανατολισμό landscape). Σημειωτέον, αυτή η λειτουργία μάλλον θα έρχεται ενσωματωμένη στα επόμενα τηλέφωνα (δηλαδή θα περιλαμβάνεται στο λειτουργικό πρόγραμμα) και δεν θα χρειάζεται να εγκαταστήσεις το rotateme. Το πρώτο τηλέφωνο με αυτή την ενσωμάτωση είναι το Ν82 (βλέπε επίσημο θέμα). Edit: Itchrist86 με πρόλαβες :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 re paidia den mporo me tipta na kano signed to rotetme!kano ola ta parapano alla tipota!mporei kapoios na me voithisi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buster11 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Για οσους εχουν προβλημα με το rotateme2 beta3 πρεπει να εχουν εγκαταστησει και το N95AccelerometerPlugin.sis στην μνημη του τηλεφωνου(στην καρτα μνημης δεν δουλευει) για να τους δουλεψει. Αυτο γιατι στην καινουργια εκδοση το προγραμμα κανει χρηση του παραπανω plugin που εχει δωσει η ιδια η Nokia και οχι του 5500 που χρησιμοποιουσαν οι παλιες εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Επιτελους μια εξηγηση γιατι σε μενα δουλευει και σε αλλους οχι. Ναι καπου ειχα διαβασει οτι ειχε αλλαξει το API Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg69 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 to flash lite 3;;; http://www.adobe.com/products/flashlite/ Παράθεση greg:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_77 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 που μπωρο να βρω το taskmanager και να το περασο στο τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Kapποιος να βοηθήσει... Εχω κάποια θέματα που δεν τα θέλω αλλα δε μπορω να τα σβήσω ούτε κατευθείαν αλλα ούτε και από τη διαχειριση εφαρμογών (δεν υπάρχουν καθόλου εκεί) Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aponia1 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Για οσους εχουν προβλημα με το rotateme2 beta3 πρεπει να εχουν εγκαταστησει και το N95AccelerometerPlugin.sis στην μνημη του τηλεφωνου(στην καρτα μνημης δεν δουλευει) για να τους δουλεψει. Αυτο γιατι στην καινουργια εκδοση το προγραμμα κανει χρηση του παραπανω plugin που εχει δωσει η ιδια η Nokia και οχι του 5500 που χρησιμοποιουσαν οι παλιες εκδοσεις. Ευχαριστώ πολύ! Δουλεύει μια χαρά τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Pio πολυ το nokmote με ενδιαφερει απο το rotate me σας θυμιζω αυτο http://www.intomobile.com/2007/11/07/video-nokmote-when-developers-get-creative-with-the-accelerometer-inside-the-n95.html στο τελοσ απο το βιντεο λεει διαθεσιμο δωρεαν τον δεκεμβριο,αντε να δουμε Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 to flash lite 3;;; http://www.adobe.com/products/flashlite/ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2131712#post2131712 που μπωρο να βρω το taskmanager και να το περασο στο τηλ? Μπορείς να βάλεις το Handy Taskman. Kapποιος να βοηθήσει... Εχω κάποια θέματα που δεν τα θέλω αλλα δε μπορω να τα σβήσω ούτε κατευθείαν αλλα ούτε και από τη διαχειριση εφαρμογών (δεν υπάρχουν καθόλου εκεί) Για δες αυτο: Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»; Απάντηση: Κατευθείαν από την κάρτα μνήμης (μέσω Card Reader ή σύνδεσης USB με Η/Υ για μεταφορά δεδομένων, μεταβαίνετε στο φάκελο private > 10207114 > import. Είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να έχετε επιλέξει στα Windows την εμφάνιση των... κρυφών αρχείων. Δεύτερη απάντηση: Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πρέπει να επέμβετε και σε ένα ακόμη σημείο. Συγκεκριμένα, να διαγράψετε τα σχετικά αρχεία από το φάκελο sys\install\sisregistry\a0000eb\ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω σε Ν95 που θα αγοράσω σήμερα εάν δεν έχει περασμένη την έκδοση 20, θα πρέπει να την περάσω με ΝΕΜΕΣΙΣ και όλα τα σχετικά ή μπορω κατευθείαν απο το NOKIA software updater?:) Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω σε Ν95 που θα αγοράσω σήμερα εάν δεν έχει περασμένη την έκδοση 20, θα πρέπει να την περάσω με ΝΕΜΕΣΙΣ και όλα τα σχετικά ή μπορω κατευθείαν απο το NOKIA software updater?:) Εαν ειναι Ελληνικο,δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο, αρκει να χρησιμοποιησεις το nokia updater Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 oraio ayto... mporeis se parakalo na mou peis pou akrivos egine ayto? Έγινε ακριβώς λίγο με την μεταμόρφωση στις 3 γέφυρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Paidia ti kartes mnhmhs mporo na valo? SDHC? vlepo oti sdhc uparxoun diaforoi tupoi!!! ti protinete na valo? Εγω μόλις αγόρασα νεα SD καρτουλα, αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα, μόλις μπαίνω στο GALLERY / VIDEOS-IMAGES, βλέπω 1-2 εικόνες και μετά κολλάει το κινητό... Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μου δείξει τι συμβαίνει με τις κάρτες μου? η κάποιο άλλο να μου δείξει transfer rates στην κάρτα να τα συγκρίνουμε με κάποιον απο εδω μέσα μοίπως και έχει πρόβλημα το SD-SLOT του κινητου? THANKS Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 microsd φιλε παιρνει μεχρι και 8gb Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 paides thelw th voitheia sas se kati . xtes phga kai ekana syndesh sth wind kai evala thn yphresia internet (blackberry) non stop. sto katasthma mu eipan oti mporei na lene oti einai gia blackberry alla mporeis na to xrhsimopoihseis kai me opoiadhpote 3g syskeyh kai na to valw , de tha yparxei provlhma klp. pairnw shmera thl sthn eksyphrethsh pelatwn na rwthsw an exei exergopoihthei h yperesia intrenet non stop gia na ksekinhsw to browsing kai mu lene oti gia na to xrhsimopoihsw ayto prepei na xw apokleistika blackberry alliws tha xraiwnomai kanonika to traffic klp. kai tus lew giati pou kserei h etairia se ti kinhto exw balei egw th karta kai an xrhsimopoiei allh pylh diadiktyu to blackberry ap oti to n95 kai arxise na mu ta masaei kai na mu leei de mporw na sas apadhsw s ayto kai ta phra ligo ... gnwrizei kapoios kati gia ayto kai an odws exeis aperiosto web browsing mono apo blackberry ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Τελεια η νεα αναβαθμιση!! Επιτελους διορθωθηκε το προβλημα με τα μηνυματα οταν ειχες κλειστο το κινητο κ επιτελους βλεπουμε ποτε σταλεικαν!! Πραγματικη αναγεννηση του Ν95 η 20 :) Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sabbat Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ rotateMe_2_0_beta3 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΗΝ rotateMe_2_0_beta2 ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ 1 ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ Exo mia aporia.. ego oses fores prospathisa na peraso tin efarmogi moy vgazi sfalma pistopiitikoy epikinoniste me ton promithefti:mad: ti pezi re pedia?? Παράθεση BLACK SABBATH:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 α καλα τοσο καιρο με σ60 3 και ακομα τα ιδια. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 α καλα τοσο καιρο με σ60 3 και ακομα τα ιδια. Τι να πεις... εγω ειχα μαθει να υπογραφω εφαρμογες πριν παρω το Ν95 που λεει ο λογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ρε σεις πως βγάζω το "Search" από τη κεντρική οθόνη? Είναι πάνω από το WLAN scan? Έχω ψάξει όλο το κινητό...δε βρίσκω άκρη...δε μου αρέσει αυτό εκεί που είναι. Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Exo mia aporia.. ego oses fores prospathisa na peraso tin efarmogi moy vgazi sfalma pistopiitikoy epikinoniste me ton promithefti:mad: ti pezi re pedia?? Σου βγάζει αυτό το μήνυμα διότι πρέπει να την υπογράψεις. Για το πώς υπογράφουμε δες εδώ τον οδηγό μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου, ή αλλιώς στείλε μου το imei σου σε pm, να κάνω εγώ τη διαδικασία. Για το imei γράψε *#06#. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts