Jump to content

buster11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About buster11

  • Ημ. Γέννησης 08/03/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

buster11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ότι και να λες από την στιγμή πού έχουν διαφορετικό hardware, σχεδίαση, φυσικό μέγεθος και διαφορετικές roms είναι άλλα τηλέφωνα πώς να το κάνουμε δηλαδή; Άρα πρέπει να μπουν και σε διαφορετικό νήμα.
  2. Όλα τα κινητά με Android τότε ας μπουν στο ίδιο νήμα. Στο συγκεκριμένο θέμα τώρα και εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να χωρίσουν. Έχουν διαφορετικούς επεξεργαστές, το ένα έχει NFC το άλλο όχι αλλά έχει υπέρυθρες που δεν έχει το πρώτο, νομίζω διαφορετικές κάμερες, σίγουρα οθόνες και υποστηρίζουν διαφορετικές μπάντες. Άσε πού αν μπει εδώ και το explorer edition θα έχουμε ένα νήμα για 3 κινητά.
  3. Που είναι και δεν το βρίσκω? Έχεις κάνα link? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Είναι ορθογραφικό λάθος στη σελίδα τους. Εγώ την είχα και ήταν MIUI9, από αυτήν πήγα σε 9.2.1 μέσω ΟΤΑ. Λογικά αν την φλασάρεις μέσω fastboot μετά θα σου έρθει με ΟΤΑ η 9.2.1
  5. Τι link μου ζητας? Με OTA μου ηρθε και εβαλα και screenshot. Δεν ξερω τι κανει η Xiaomi με τα sites της και τα link αλλα με update κατευθειαν στο κινητο υπαρχει.
  6. Ρε παιδια αφηστε την παραπληροφορηση. Ακριβως απο πανω απο το post σου εχω βαλει screenshot με την Global stable 9.2.1(NAGMIEK) που μου ηρθε με OTA σε απείραχτη συσκευη. Αρα υπαρχει MIUI 9 STABLE σε Android 7
  7. Φρέσκια - φρέσκια MIUI Global 9.2.1(NAGMIEK) Σταθερή http://i.imgur.com/MZgAoZ3.jpg
  8. Δυστυχως Marshmallow ειναι. Αμφιβαλω αν καποια συσκευη με MTK παρει ποτε της Nougat.
  9. Υπάρχουν εφαρμογές που τσεκαρουν τις μπάντες αλλά πρέπει να είσαι root. Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω άλλον τρόπο. Αλλά λογικά με αυτά που μου λες είναι το Global οπότε καλά που την κάναμε την συζήτηση άν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά να ξέρει.
  10. Κοίτα, επειδή υπάρχει μια σύγχυση με τα μοντέλα της Xiaomi άλλο το global το οποίο διαθέτει την Β20 band και άλλο το EU το οποίο έχει απλά ευρωπαϊκό φορτιστή. Αν πράγματι είναι το Global η τιμή είναι πολύ καλή και μπράβο που επιτέλους βλέπουμε τέτοιες τιμές και στην Ελλάδα. Αυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και πάντα για την σωστή ενημέρωση. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις απλά έχω βαρεθεί να διαβάζω ανακρίβειες σε διάφορα φόρουμ.
  11. Για πάρε τηλέφωνο να μάθεις έχει την B20? Εδώ δεν κάνουμε διαφήμιση, προτάσεις δίνουμε για καλές προσφορές. Αν είχες διαβάσει τα παραπάνω posts αναφέρεται ότι είναι χωρίς, αν πάλι κάτι άλλαξε και το τηλέφωνο που δίνουν την διαθέτει εεε τότε ΝΑΙ αξίζει και παραξιζει το παραπάνω 10ρικο στην τιμή.
  12. Μάλλον δεν κατάλαβες ότι η τιμή είναι σε δολάρια. 179,99$ δηλ. 152,5€ και με την Β20 μπάντα ποιο μαγαζί το έχει στην Ελλάδα?
  13. Αυτή την στιγμή υπάρχει στην ισπανική αποθήκη του Geekbuying στα 179,99 δολάρια σε μαυρο 3/32 με την Β20. http://www.geekbuying.com/item/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3G-3GB-32GB-Smartphone---Black-378348.html σε γκρι 3/32 με Β20 http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphon----Gray-378347.html και χρυσο 3/32 με B20 http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphone---Gold-376555.html Για τσέκαρε το.
  14. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με cosmote και το +30 δεν το καταλάβαινε. Αντίθετα με το 030 ήταν όλα μιά χαρά. Για δοκίμασε το.
  15. Δηλ. φοράς dev, δηλ. beta και όχι σταθερή. Και φταίει το τηλέφωνο!?
×
×
  • Create New...