Jump to content

buster11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by buster11

  1. Ότι και να λες από την στιγμή πού έχουν διαφορετικό hardware, σχεδίαση, φυσικό μέγεθος και διαφορετικές roms είναι άλλα τηλέφωνα πώς να το κάνουμε δηλαδή; Άρα πρέπει να μπουν και σε διαφορετικό νήμα.
  2. Όλα τα κινητά με Android τότε ας μπουν στο ίδιο νήμα. Στο συγκεκριμένο θέμα τώρα και εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να χωρίσουν. Έχουν διαφορετικούς επεξεργαστές, το ένα έχει NFC το άλλο όχι αλλά έχει υπέρυθρες που δεν έχει το πρώτο, νομίζω διαφορετικές κάμερες, σίγουρα οθόνες και υποστηρίζουν διαφορετικές μπάντες. Άσε πού αν μπει εδώ και το explorer edition θα έχουμε ένα νήμα για 3 κινητά.
  3. Που είναι και δεν το βρίσκω? Έχεις κάνα link? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Είναι ορθογραφικό λάθος στη σελίδα τους. Εγώ την είχα και ήταν MIUI9, από αυτήν πήγα σε 9.2.1 μέσω ΟΤΑ. Λογικά αν την φλασάρεις μέσω fastboot μετά θα σου έρθει με ΟΤΑ η 9.2.1
  5. Τι link μου ζητας? Με OTA μου ηρθε και εβαλα και screenshot. Δεν ξερω τι κανει η Xiaomi με τα sites της και τα link αλλα με update κατευθειαν στο κινητο υπαρχει.
  6. Ρε παιδια αφηστε την παραπληροφορηση. Ακριβως απο πανω απο το post σου εχω βαλει screenshot με την Global stable 9.2.1(NAGMIEK) που μου ηρθε με OTA σε απείραχτη συσκευη. Αρα υπαρχει MIUI 9 STABLE σε Android 7
  7. Φρέσκια - φρέσκια MIUI Global 9.2.1(NAGMIEK) Σταθερή http://i.imgur.com/MZgAoZ3.jpg
  8. Δυστυχως Marshmallow ειναι. Αμφιβαλω αν καποια συσκευη με MTK παρει ποτε της Nougat.
  9. Υπάρχουν εφαρμογές που τσεκαρουν τις μπάντες αλλά πρέπει να είσαι root. Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω άλλον τρόπο. Αλλά λογικά με αυτά που μου λες είναι το Global οπότε καλά που την κάναμε την συζήτηση άν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά να ξέρει.
  10. Κοίτα, επειδή υπάρχει μια σύγχυση με τα μοντέλα της Xiaomi άλλο το global το οποίο διαθέτει την Β20 band και άλλο το EU το οποίο έχει απλά ευρωπαϊκό φορτιστή. Αν πράγματι είναι το Global η τιμή είναι πολύ καλή και μπράβο που επιτέλους βλέπουμε τέτοιες τιμές και στην Ελλάδα. Αυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και πάντα για την σωστή ενημέρωση. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις απλά έχω βαρεθεί να διαβάζω ανακρίβειες σε διάφορα φόρουμ.
  11. Για πάρε τηλέφωνο να μάθεις έχει την B20? Εδώ δεν κάνουμε διαφήμιση, προτάσεις δίνουμε για καλές προσφορές. Αν είχες διαβάσει τα παραπάνω posts αναφέρεται ότι είναι χωρίς, αν πάλι κάτι άλλαξε και το τηλέφωνο που δίνουν την διαθέτει εεε τότε ΝΑΙ αξίζει και παραξιζει το παραπάνω 10ρικο στην τιμή.
  12. Μάλλον δεν κατάλαβες ότι η τιμή είναι σε δολάρια. 179,99$ δηλ. 152,5€ και με την Β20 μπάντα ποιο μαγαζί το έχει στην Ελλάδα?
  13. Αυτή την στιγμή υπάρχει στην ισπανική αποθήκη του Geekbuying στα 179,99 δολάρια σε μαυρο 3/32 με την Β20. http://www.geekbuying.com/item/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3G-3GB-32GB-Smartphone---Black-378348.html σε γκρι 3/32 με Β20 http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphon----Gray-378347.html και χρυσο 3/32 με B20 http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphone---Gold-376555.html Για τσέκαρε το.
  14. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με cosmote και το +30 δεν το καταλάβαινε. Αντίθετα με το 030 ήταν όλα μιά χαρά. Για δοκίμασε το.
  15. Δηλ. φοράς dev, δηλ. beta και όχι σταθερή. Και φταίει το τηλέφωνο!?
  16. Φυσικά και ΔΕΝ κάνει. Το Note 4 Global έχει την σχεδίαση του Note 4X, άσχετα αν το λέι 4 σκέτο. Για Note 4X πρέπει να ψάχνεις θήκη.
  17. Προς ενημέρωση πάντως όποιος έχει δει και πιάσει το note 4 μην περιμένει την ίδια premium αίσθηση από το 4X και αυτό γιατί το 4 είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο ενώ το 4X είναι από πλαστικό ντυμένο με αλουμίνιο. It's a plastic shell with an aluminum in the middle. This makes it look like the back of the phone is made entirely out of metal and only the top and bottom has plastic caps when in reality the plastic is all around the back and is just hidden by the thin aluminum panel. όπως λέει και το GSM Arena
  18. Από άποψη ποιότητας πάντως μεγάλη απογοήτευση. Σύμφωνα με το GSM Arena δεν είναι σαν το note 4, εξολοκλήρου από αλουμίνιο, αλλά πλαστικό με μία φλούδα αλουμινίου στο μεσαίο κομάτι της πλάτης για να σου δεινει την εντύπωση ότι είναι. http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4-review-1568p2.php
  19. Παρτό και αλλιώς όμως, είναι σαν να πήρες αυτοκίνητο από Αγγλία(δεξιοτίμονο) και να λες ότι είναι φάουλ της VW/TOYOTA/FIAT κλπ γιατί εδώ στην Ελλάδα οδηγούμε δεξια.
  20. Η γνώμη μου είναι να την περάσεις με Fastboot και να κάνεις καθαρό install μέσω MiFlash ώστε να γυρίσεις το τηλέφωνο σε εργοστασιακή κατάσταση και στήσιμο από την αρχή για να μην σου βγάλει προβλήματα. Εγώ δεν κάνω ούτε root στην βασική μου συσκευή, δεν μου χρειάζεται αλλά πάλι οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν. Με την rom αυτή θα παίρνεις και OTA updates.
  21. Καλημέρα. Αυτές που αναφέρεις δεν είναι επίσημες roms αλλα της ελληνικής κοινότητας. Για επίσημη πρέπει να πας εδώ: http://en.miui.com/download-218.html#363 και να κατεβάσεις την Redmi Note 4G Single SIM Global,η οποια έχει και ελληνικά κανονικά.
  22. buster11

    Redmi 4A

    Είναι θέμα hardware, όχι software. Δες πχ. τα δύο νήματα στο forum Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kenzo) και Xiaomi Redmi Note 3 Pro international edition (kate).
  23. buster11

    Redmi 4A

    Και για το Redmi 4A ισχύει ότι και για τα περισσότερα xiaomi, δεν έχει την Β20. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις Wind(και οι φήμες λένε ότι στο μέλλον θα ισχύει και για τις υπόλοιπες) θα έχεις κάποια προβλήματα σε 4G κυρίως επαρχεία. Το international μοντέλο τωρα θα έχει αυτή την μπάντα (σύμφωνα πάντα με τα χαρακτηριστικά που δίνει το GeekBuying) αλλα ακόμα είναι preorder οπότε μέχρι να κυκλοφορήσει τίποτα δεν είναι σίγουρο.
  24. Προσωπική γνώμη πάντα. Αν δεν έχεις χρόνο για φλασαρισμα (κάτι που είναι πολύ εύκολο και δεν θέλει πολύ χρόνο) πας σε άλλο κινητό. Όλα τα κινεζομαγαζα το στέλνουν με πειραγμένες ρομ που είναι για τα μπάζα. Το μονο που μπορείς να τους ζητήσεις είναι να βάλουν china dev ή stable που δεν έχει ούτε ελληνικά ούτε PlayStore και μετά να φλασαρεις εσύ κάποια άλλη.
  25. Tap to wake ναι, ΕΠΙΣΗΜΗ ελληνική όχι, Ρομ με ελληνικα που να μην έχει θέματα πάλι όχι (προς το παρρόν όλες έχουν πρόβλημα με battery drain)
×
×
  • Create New...