Jump to content

Kinitomanis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    418
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kinitomanis

  • Ημ. Γέννησης 18/11/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Kinitomanis's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Πωλείται καινούριο, σφραγισμένο, στο κουτί του το νέο κινητό Sony Xperia 1iii. Αναλυτικά χαρακτηριστικά εδώ: https://www.sony.gr/electronics/smartphone/xperia-1m3

    1.150 €

    Νέα Σμύρνη - GB

  2. Δεν έχω μόνο cellular data network και 3G. :( Το ψάχνω κι αυτό...κανείς καμιά πρόταση?
  3. Βοήθειααααα!!! Έκανα update και πήγα να βάλω την 2.2.1 για να παίξει σωστά η RebelSIM και τώρα μου ζητάει την την SIM που είχε το τηλέφωνο και δε προχωράει!! Έχει βγάλει το slide for emergency και στο iTunes γράφει the SIM card inserted in this iPhone does not seem to be supported....please insert the SIM that came with your iphone. Τι κάνωωωωω? Την έκανα τη χαζομάρα? Όλα ΟΚ...έψαξα στο google και βρήκα ένα τρόπο κρατόντας το Home 10 δευτερόλεπτα, μετά έβαλα το USB και μετά μπήκε το κινητό σε recovery. Έκανα shift+restore και πέρασα την 2.2.1 restore. Μετά quickpwn και όλα ΟΚ :D
  4. Τη παρήγγειλα κι εγώ μόλις χθες και τη περιμένω αύριο να μου έρθει. Ελπίζω να δουλέψει καθώς έχω πελαγώσει, σε σημείο που σκέφτομαι να το πουλήσω πάλι στο ebay στην Αγγλία από εκεί που το πήρα. Πάντως έχω να πω ότι ο κύριος στο turbosim.gr είναι ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ! Μπράβο...σπανίζουν τέτοιοι επιχειρηματίες από την Ελλάδα, ελπίζω τελικά να δουλέψει χωρίς προβλήματα. :) Ένα quick update...ήρθε η RebelSIM, όλα καλά!! Δουλεύει μια χαρά το τηλέφωνο, παίρνω τηλέφωνο...αλλά δε μπορεί να λάβει calls!!! Το έχω κάνει jailbreak...μήπως φταίει αυτό και θέλει τη 2.2.1? Τελικά έσβησα το 3G και όλα εντάξει. Δεν έχω όμως cellular data network...ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?
  5. Αυτό ήθελα να ρωτήσω...τι άλλα limitations θα έχω? Κάποιο software θέμα, υπάρχει για παράδειγμα? Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποια προβλήματα με το τηλέφωνο ή να χάσω κάποια features? Εν ολίγοις, κάνουν δουλειά αυτές ή είναι κανένα scam? :) Τέλος, μόνο από το εξωτερικό μπορώ να τη βρω ή τις πουλάνε πουθενά και στην Ελλάδα? Σκέφτομαι να το κάνω έστω προσωρινά όσπου να βγει κανένα unlock ή κανένα καινούριο baseband που θα γίνεται unlock.
  6. Έτσι ακριβώς είναι...και γιαυτό είναι τόσο μα τόσο δημοφιλές. Αν όμως δεν υπήρχε αυτή η διαδικασία καθόλου, δε πιστεύεις ότι ίσως να υπήρχαν σίγουρα σημαντικά λιγότερα iPhone? :) Να δοκιμάσω καμιά turbosim? Μου είπαν ότι έχει αποτελέσματα. Θα ξεκλειδώσει κανονικά ή πιθανόν να έχω κάποιο πρόβλημα γενικά ή αργότερα? Ζητώ την έμπειρη άποψή σου, γιατί καταλαβαίνεις ότι (είμαι εντελώς αρχάριος για ότι έχει να κάνει με το iPhone) το έχω αγοράσει από ebay και τώρα απλά το κοιτάω. Ο αδερφός μου από την άλλη έχει το Ελληνικό ξεκλείδωτο, αν μπω με WinSCP και κάνω τα πάντα copy/paste, δε το ξεκλειδώνει ε? :lol: (λίγο χιούμορ κάνω)
  7. Φιλικά πάντα, το iPhone έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει επειδή υπάρχει η δυνατότητα να το ξεκλειδώσεις! Η Apple έχει κάνει χρυσές δουλειές! Είχες δει ποτέ κόσμο να φέρνει με το σωρό κινητά από το εξωτερικό?? Πάντως δε ξέρω και πολλούς που έχουν δώσει χρήματα για ολοκαίνουριο, ξεκλείδωτο iPhone από τη Vodafone. Άλλωστε, η Apple δεν έχει καταφέρει να "κλειδώσει" το j/b με το οποίο κατεβάζεις δωρεάν εφαρμογές, νομίζω ότι αυτό μπροστά στο unlock του baseband είναι πιο σημαντικό. Τέσπα...περιμένω, δεν έχω τι άλλο να κάνω...όταν το πήρα δεν είχε ιδέα ο τύπος ότι το είχε κάνει update και στο baseband. Αυτές οι sim που κυκλοφορούν κάνουν τίποτα?
  8. Αμφιβάλω αν τελικά δε μπορεί να ξεκλειδωθεί...σίγουρα κάτι θα βρούνε γιατί νομίζω ότι δε συμφέρει ούτε την ίδια την Apple. Δε μπορούμε να κάνουμε downgrade το firmware & modem version?
  9. Πήρα ένα iPhone από Αγγλία που έχει firmware 2.2.1 και συνεπώς δε μπορώ να το κάνω j/b & unlock...σύμφωνα με προηγούμενη εμπειρία, από τότε που βγαίνει το νέο firmware μετά από πόσο καιρό βγαίνει unlock & j/b?
  10. Ποιο να κατεβάσω? :O Μου το έκαναν δώρο χθες το Omnia και σκέφτομαι να το πουλήσω 500 ευρώ να πάρω το iPhone, ποιός το θέλει? :)
  11. Ωραία. Ευχαριστώ. Κατεβάζω το i900DZHK3 από το forum που μου υπέδειξες κάνει ώρες βεβαίως ατέλειωτες να κατέβει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά...έκανα τα backup μου. Υποθέτω θα κατεβάσει το τελευταίο update :O
  12. Συγνώμη για τις ερωτήσεις...είμαι καινούριος στα WinMobile και δη ΟΜΝΙΑ :O Άρα αν αντιγράψω το Pim.vol είμαι ΟΚ, σωστά? Μπορείς να με βοηθήσεις που το βρίσκω αυτό? Αλλάζοντας τη ROM, να υποθέσω ότι θα "φύγει" και το VodaLive, ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Ευχαριστώ. :)
  13. Θα χάσω τα πάντα και πρέπει να κάνω format?
  14. Μου έκαναν δώρο το Omnia, πάνω στην ώρα γιατί στο Ν95 χάλασε η οθόνη του. Το θέμα είναι ότι μου έφεραν Vodafone Live. Παίζει κανονικά βεβαίως με Cosmote, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...βρήκα και κάτι στο ίντερνετ και το έσπασα. Το πρόβλημά μου είναι αλλού...είναι στα Ελληνικά όλο το τηλέφωνο και δε μου αρέσει, το θέλω στα Αγγλικά. Αλλάζει? Δε μπόρεσα να βρω κάτι!! Έλεος αυτά τα Windows!! Πόσο καλύτερο είναι το Symbian?! Επίσης, στη κεντρική οθόνη γράφει κάτω δεξιά "Vodafone Live" σαν συντόμευση. Πως αλλάζει αυτό? Έχω φάει ΟΛΟ το τηλέφωνο...δε βρήκα τίποτα. Άνετα το άλλαζα με iPhone πάντως!!! Τέσπα...μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
×
×
  • Create New...