Jump to content

panikk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    508
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panikk

  1. panikk

    iOS 10

    Παιδιά καλησπέρα και απο μένα εχω μια ερώτηση .! Μια φίλη έχει το 6s plus με το 10αρι iOS .! Το τηλέφωνο της έπεσε χτες και έσπασε η οθόνη , μέχρι να φτιαχτεί προσπαθω να ενεργοποιήσω ενα 4αρι που έχει με τους ιδιους κωδικους I cloud ( ανέκαθεν ειχε και τα 2 με ενα id απλα το 4αρι έχει κανα χρόνο να το δουλέψει ) και το τηλ λεει οτι έχει διαγραφεί , απενεργοποιηθεί και δεν κανει τίποτα .! Ξέρει κανένας τι μπορεί να παίζει και αν ναι πως μπορώ να το ενεργοποιήσω μέχρι να φτιαχτεί το 6s plus !! Σας ευχαριστω πολυ .!
  2. panikk

    iPhone 6S

    Καλησπέρα παιδιά ... Μόλις απέκτησα και εγώ ένα 6s μετά από 3 και βάλε χρόνια ... Είμαι τυχερός διότι έχω CPU TSMC αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι !! Έκανα συγχρονισμό με το iCloud περαστηκαν όλα κομπλέ αλλά όταν πάω να κάνω αναζήτησή επαφών (να βρω ένα όνομα δλδ ) μου λέει κανένα αποτέλεσμα ... Οι επαφές υπάρχουν κανονικά και τις βρίσκω με την κύλιση ... Ξέρει κανένας τι μπορεί να συμβαίνει ;;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  3. Οι Διαστασεις του 6plus με του 6s plus θα παραμεινουν ιδιες ??? δλδ μια θήκη για 6αρi plus θα κανει και για το 6s plus ??
  4. panikk

    iOS 9

    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα το ρισκάρω και ότι ειναι να γινει θα γινει .. Δεν αργουμε στις 16 του μήνα θα δουμε τι μέλλει Γενέσθαι ...!!!
  5. panikk

    iOS 9

    Παιδία μια ερωτηση .... σε Iphone 4s θα αξιζει να την βαλω την 9 ή να μεινω με την 8 ??? ( ξερω ξερω τοσο χρονων τηλεφωνο τι ψαχνω να βρω αλλα με την 8 δεν ειμαι ευχαριστημενος στο συγκεκριμενο μοντέλο ) Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων ...!!!
  6. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε..!
  7. panikk

    Sony Xperia Z1 Compact

    Τελικά όπως βλέπω και διαβάζω δεν είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 Αρχίζω και σκέφτομαι να το δώσω και να γυρίσω πίσω στο Iphone 5 μου που όπως αποδεικνύετε βγήκε παλικάρι τόσο καιρό :cool: ... πλήρως απογοητευμένος και νευριασμένος με την Sony ..... :mad::mad::mad:
  8. Καλή επιτυχία σε όλους χρόνια πολλά !!
×
×
  • Create New...