Jump to content

CCGio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by CCGio

  1. Καλησπέρα στο forum Έκανα δώρο στη σύζυγο ένα S7 και μαζί αγόρασα και μια tempered glass της Puro. Λόγω καμπυλότητας της οθόνης όμως, το τζάμι δεν καλύπτει όλη την οθόνη με αποτέλεσμα το tempered να τελειώνει μέσα στην οθόνη του κινητού και τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά είναι τραγικό. Διάβασα και από άλλες εταιρείες ότι δεν καλύπτουν 100% της οθόνης του κινητού. Υπάρχει λύση να προστατευτεί εντελώς η οθόνη, εκτός από την τοποθέτηση θήκης ή s-view cover κλπ; Γνωρίζει κανείς;
  2. Αφού δε μου απάντησε κανείς... ή δεν ήξερε ή... βαριότανε :p Τελικά το βρήκα! Ξετσεκάρεις τον συγχρονισμό που γίνεται από το email Πηγαίνεις στη διαχείριση εφαρμογών Βρίσκετε τη Συλλογή στο ΟΛΑ Πατάς την εκκαθαριση δεδομένων Και μετά ανοίγεις πάλι τη Συλλογή Και βουαλά!
  3. Μετα απο το iphone 2g 16gb, 3G 16GB, 3Gs 32GB, 4 16GB, 4s 16GB και 5 16GB κατεληξα στο samsung S4 και δεν το μετανοιωσα...
  4. Καλησπερα παιδια! Επειδη εχω 2-3 blog και εχω το gmail μου συνδεδεμενο εκει, μου εχει περασει και στη συλλογη μου τις φωτογραφιες καθε blog μου... με picasa... κατι τετοιο, και δεν σβηνονται... δε θελω να υπαρχουν καθολου στο κινητο μου... γινεται???
  5. Ετσι το ειχα, αλλα παρολο αυτα μου ανοιξε νεο φακελο καμερα στη μνημη της συσκευης οταν εβγαλα μια φωτογραφία και νομιζα οτι εκανα κατι λαθος... Οπως και να εχει, ευχαριστω πολυ για την απαντηση...
  6. Έχω κιάλλη μια ερώτηση στους γκουρού του Android :cool: Πως μπορώ να βγάζω φωτογραφία και να πηγαίνει κατευθείαν στην sdcard και στο φάκελό μου καμερά, αντί να μου ανοίγει νέο φάκελο κάμερα και να μου το βάζει μέσα στη μνήμη του κινητού? Και γενικά, αν γίνεται, ότι φωτογραφία και να μπαίνει από bt, whatsapp κλπ. μπορεί να μπαίνει στην sdcard κατευθείαν? Έχω το S4...;) Ευχαριστώ!!!!
  7. Είχα στείλε σε λάθος θρέντ την παρακάτω δημοσίευση! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... :confused: Μιας και ειμαι καινουριος σε android, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου λυσει ενα προβλημα που εχω, σχετικα με τη μουσικη που περναω μεσα στο κινητο μου, αφου δε μου διαβαζει τους ελληνικους μικρους χαρακτηρες και τα βγαζει ¨κινεζικα¨! Μηπως υπαρχει καποιο codec ή καποιο player που να τα διαβαζει χωρις προβληματα??? Ευχαριστω!! (Στο μέλος που με ρώτησε από που κατεβάζω τραγούδια, δεν κατεβάζω απλά τα περνάω από τον υπολογιστή μου στην sdcard)
  8. Γεια σας παιδια! Μιας και ειμαι καινουριος σε android, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου λυσει ενα προβλημα που εχω, σχετικα με τη μουσικη που περναω μεσα στο κινητο μου, αφου δε μου διαβαζει τους ελληνικους μικρους χαρακτηρες και τα βγαζει ¨κινεζικα¨! Μηπως υπαρχει καποιο codec ή καποιο player που να τα διαβαζει χωρις προβληματα??? Ευχαριστω!!
  9. Εμένα δε με βλέπω να πηγαίνω και στην 5η γενιά του iPhone γιατί πολύ φοβάμαι οτι το μόνο που θα κάνουν είναι μια μεγαλύτερη οθόνη (έως 1 ίντσα) και τοποθέτηση του νέου επεξεργαστή dualcore A5 και κάποιες μικρολεπτομέρειες.... Όσο για πιο πάνω που διάβασα κάτι για Bluetooth Transfer, η Apple αποκλειεται να ξεκλειδώσει και να το έχει ελεύθερο το bluetooth (πολεμάει την πειρατία) , οτι γίνει θα γίνει με jailbreak....
  10. Ξεκίνα να παίζεις....ΤΩΡΑ! :D
  11. ""μόνο και μόνο που ξανάκουσα αυτή τη φωνή ανατρίχιασα!"" Και εγώ μαζί σου!!!
  12. Sorry παιδιά... είχα ασχοληθεί πιο παλια με στο "σπάσιμο" του 2G και τώρα πήρα το 3G με 2.2.1 και προσπαθώ να κάνω jailbreak. Διαβάζω τον οδηγό αλλά δε συμβαδίζει με ορισμένα πράγματα...π.χ. otan ξεκιναω το winpwn και βάζω to 3G δεν εχει το 2.2.1 αλλά το 2.0.1, 2.0.2.... Κάποιος άλλος οδηγός λίγο πιο αναλύτικός δεν υπάρχει??? Ευχαριστώ!
  13. Ευχαριστώ, αν και δε βρήκα ακόμα πως λειτουργεί....:(
  14. Παιδιά, μήπως έχει κάποιος μια λύση να μου δώσει, γιατί όταν το έχω στην τσέπη μου και χτυπήσει, απαντάει μόνο του λόγο του οτι πατιούντε τα πλήκτρα! Ευχαριστώ!
  15. Παιδια κανένα εορτολόγιο που να φαίνετε στο TF3D υπάρχει?
  16. Sorry που δεν απάντησα νωρίτερα... Τελικά το κινητό δόθηκε στην Htc και περιμένω νέα τους! (2 μέρες πέρασαν και τίποτα)
  17. Μπαίνει.....έχεις καμια ιδεα? Πόσα ευρω θέλει η htc να το επαναφέρει?
  18. Αφού έκανα τα πάντα μετά από 5 ώρες δεν κατάφερα τίποτα απολύτως! Πάει για Service!
  19. Γιατί δε μου αλλάζει από μικρά σε κεφαλαία όταν γραφω sms με το touch keyboard ή keypad? με αποτέλεσμα να πρέπει να έχω 70 χαρακτηρες μονο? Παιδια SOS! Δεν ανοιγει το κινητο! Φλάσαρα μια ρομ (αλλαξα το uspl) και μετα περασα τη γνησια ρομ και ειναι νεκρό! Μου αναβει μονο το smart mobility και μετα σβηνει πάλι!!! Help!!!
  20. Ρε παιδιά, τι θα γίνει με αυτό το πρόβλημα με το βίντεο? Εννοώ με τα κοψίματα που κάνει!!! 2η φορα μου το'κανε, παλι μπακ απ, παλι φορματ.....παλι τα ίδια! Τι φταίει? υπάρχει μια μονιμη λύση? δε μπορεί να φταίει κάποιο πρόβλημα γιατί αφενός δεν εχω βάλει κανένα πρόγραμμα εξτρα ποτέ και αφετέρου δε μπορεί όλοι να βάζουμε συγκεκριμένα προγράμματα! Επίσης θέλω να ρωτήσω πως σβήνονται κάποια θέματα εγκατεστημένα στο κινητό? Αλλα να μη μπορούν να διαγραφούν απο τη ''διαχείρηση'' ουτε από πουθενα? Ευχαριστώ!
  21. CCGio

    Nintendo Wii

    Παιδια καινούριος με Wii!!! Το πήρα σήμερα μαζι με το wii fit και εχω πάθει την πλάκα μου!!! Τρομερό!!! ΌΤαν έβαλα το Wii Sports δεν το επαιζε και μου εβγαζε ενα μηνυμα ''a problem has occured....μπλα μπλα'' μήπως δεν κάνω κατι σωστα? το wii fit το παίζει κανονικα! Να το πάω πίσω αύριο το πρωί??? Από εκεί και πέρα δεν έχω την παραμικρη ιδέα τι άλλες δυνατότητες έχει.... (Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα του τσιπαρίσματος....:ninja:)
×
×
  • Create New...