Βασίλης Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Sorry αλλά τι σχέση έχει ότι ήταν προσφορά με το ότι δεν είχε manual στη συσκευασία; :X Δεν είχε κουτί;Δεν ήταν σφραγισμένο;Δεν μπορώ να διανοηθώ ηλεκτρική συσκευή που να πωλείται χωρίς manual.. :!: Εδώ ένα μικρό μιξεράκι χειρός παίρνεις και έχει μέσα οδηγίες.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 eggiisi exei 2 xronia kanonika oso gia to allo pou eipes den katalaba ti na bro sto internet H fisrtline είναι εμπορική φίρμα της carefour για τα ηλεκτρονικά . Κάποιος άλλος (πχ Philips ,Toshiba ...αλλά και άγνωστοι Κινέζοι κλπ όπωs έχω δεί σε service) ....τα κατασκευάζει κατά παραγγελία (φασόν) βάζοντας αυτή την φίρμα.Αν μπορείς να το βρείς αυτό,θα λύσεις πολλά μελλοντικά προβλήματα υποστήριξης ανταλλακτικά κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 tha pao simera carrefour na paro odigies na rotiso kai kati teleutaio peste oti bazo to xronodiakopti na grapsei se 2 lepta to kleino pernane 2 lepta kai arxizei kanonika na grafei otan omos as poume xthes giro stis 2 to mesimeri to ebala na grafei gia tis 19:30 apla i eggrafi den anoikse kai otan girisa spiti brika adeio to dvd kai tin endeiksi tou xronodiakopti epano stin othoni eno itan kleisti. molis tin anoigo gia na do ti egine patao na do ti exo balei sto xronodiakopti kai den ipirxe kamia rithmisi oti ego to exo balei na grapsei stis 19:30 genika diladi thelo na rotiso iparxei periptosi na grafei me xronodiakopti sta epomena 5-10 lepta kai na min grafei stis epomenes 4 ores ante giati ta exo parei tora tha to spaso kai :vava: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Μετά απο δύο εβδομάδες χρήσης του Siemens Gigaset A110 μπορώ να πω ένα πράγμα με σιγουριά. Το ασύρματο τηλέφωνο είναι απλά καταπληκτικό για τα λεφτά του!!! Έχει συγκριθεί με Panasonic 410 και το 430 και είναι εμφανώς καλύτερο σε ποιότητα ακουστικής. Η μπαταρία του κρατάει χαλαρά 4 μέρες (ανοιχτό και το βράδυ) και με αρκετή ομιλία. Έχω πάρει 2 συσκευές μέχρι τώρα και σκέφτομαι να πάρψ ένα και για την μάνα μου, με €25 είναι πολύ καλή προσφορά, ίσως η κορυφαία. Επείσης σε πολλά site η προτεινόμενη τιμή του είναι σαφώς ποιό ανεβασμένη απο αυτήν στην ελλάδα!!! http://se.pricerunner.com/phones/co.../175059/details http://de.pricerunner.com/phones/co.../175059/details http://www.technikdirekt.de/main/page.xp?pageid={58643F0C-9F38-42E1-A7D1-B8E01D8E5137}&SESSIONID=228209214232&DS=1&TS=1009472320&type=focus&doctype=article&focus=581593&focuslayout=full5&focuslayout=full5&history=add[/url Υπάρχει και ένα πολύ καλό site με κριτικές και βαθμολογίες σχεδόν όλων των ασυρμάτων της αγοράς. Τσεκάρετέ το. http://www.kieskeurig.nl/nl/product...%20telefoon.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 mallon eimai gia service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Egw pandws pira to Siemens A340 kai de mou aresan arketa pramata opws 1.Edash akoustikou (xamhlh) me tis 3 skales diakosmitikes 2.Mh fwtizomeno pliktrologio 3.Oi anapandhtes klhseis de sinodevondai apo thn wra pou eginan! Meta apo 24 wres to steila pisw giati mou rthe germanikwn prodiagrafwn (germaniko manual kai oxi elliniko menu) kai tha parw ena Panasonic KX-TCD455.Borei na xei 79 eyrw alla exei 200 noumera mnhmh (andi 30) , fwtizomeno pliktrologio,stelnei sms (otan filotimithei o OTE) , exei anoixth akroash ,50 anapadhtes (adi gia 10) me wra pou eginan kai alla polla........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 To Siemens Α110 εχει αναγνωριση στην αναμονη κλισης? Το πουλανε ακομα κ τωρα στα Careefour? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 To Siemens Α110 εχει αναγνωριση στην αναμονη κλισης? Το πουλανε ακομα κ τωρα στα Careefour? Ναι έχει αναγνώριση κλήσης και το πουλάνε ακόμα στο Carrefour. Αν είσαι απο Θεσσαλονίκη προτείνω να πας σε αυτό που είναι δίπλα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου μιά που το έχουν στα €25 σε αντίθεση με το άλλο που το έχουν στα €30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Rwtaei omws an ENW MILAS kai xtypaei i anamonh sou deixnei pios se kalei!Eisai sigouros (dokimases px na kaleseis ap to kinhto sou to sthathero sou enw milas?) oti iposthrizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Αλλη μια καλη ευκαιρια ειναι στα DIA supermarket, General electric στα 24.90 ευρω. Αλλα ουτε αυτο δεν ξερω αν εχει αναγνωριση στην αναμονη κλησεων. Οποιος ξερει για αναγνωριση ενω μιλας ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Ehw anevasei merikes apo tis foto pou travhxa sthn Cebit. Einai fotografies apo thn ekthesh alla kai merikes apo thn periohi sthn opoia emena. Einai oligon proheirodouleia (lege me ...wizard) kai fainetai swsta me Internet Explorer. http://users.forthnet.gr/ath/billdanos/ :cool: PS: Den einai kai oti kalytero gia pstn syndeseis... :rolleyes: PS2: H prwth foto einai apo to aeroplano kai fainontai oi hionismenes periohes plhsiazontas pros to Monaho. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Γιατί δε χρησιμοποιείς το MyGallery; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Γιατί δε χρησιμοποιείς το MyGallery; Tha tis valw kai ekei! Apla twra eimai liwma kai den prolavainw! Ehei kapoio orio ekei??? Einai peripou 100 pics me synoliko size kapou sta 10MB! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpatsinilas Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Μήπως μία καταγγελία στο αρμόδιο τμήμα του ΙΝστιτούτου ΚΑταναλωτών θα ήταν η πιο ενδεδειγμένη ενέργεια under the circumstances? Αλλά και ένα "ενημερωτικό" email στην LG Europe, όπως προειπώθηκε, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα... ;) Παράθεση http://img376.imageshack.us/img376/4599/swingers0hb.jpg "Vegas, baby...Vegas!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Rwtaei omws an ENW MILAS kai xtypaei i anamonh sou deixnei pios se kalei!Eisai sigouros (dokimases px na kaleseis ap to kinhto sou to sthathero sou enw milas?) oti iposthrizei? Σωστά επισήμανες την ερώτηση του φίλου. Όχι δεν έχει αναγνώριση στην αναμονή κλήσης το συγκεκριμένο ασύρματο. Όμως, ψάχνοντας κάποιο διάστημα τώρα την αγορά, θα ήταν μάλλον παράλογο να αναζητήσουμε τέτοια λειτουργία στα χρήματα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ναι το σκέφθηκα κι αυτό,αλλά αν είναι να μπλέξω με δικηγόρους κτλ. μία τηλεόραση των 250 ευρώ θα την πληρώσω στο 5πλάσιο οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ασυζητητή siemens SL100 απλά κορυφή στα ασύρματα. Σα δεύτερη επιλογή το siemens SL440 ή siemens S440 Διαβασα την απάντησή σου μετά την αγορά του νέου ασύρματου αλλά μετά απο ψάξημο στο ιντερνετ κατέληξα στο SL100. Αυτό αγόρασα και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι καταπληκτικό! Κοιτάω τa Ericsson που εξακολουθώ να χρησιμοποιώ (τα ακουστικά DECT) πάνω στην βάση της Siemens και μου΄ρχεται να τa πετάξω. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Όντως είναι πάρα πολυ καλό τηλεφωνάκι και κομψότατο. Εγω το μετάνιωσα που προτίμησα το sl740 (αυτό με την κάμερα) απ'το sl100 :( . Μου φαίνεται πάντως οτι θα παω και εγω να το πάρω ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Γιατί το μετάνιωσες?Η κάμερα δεν είναι καλή?? (που φτάσαμε..αντί να ρωτάμε εάν η ακουστική στο ασύρματο είναι καλή,ρωτάμε για την κάμερα :p :p :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Γιατί το μετάνιωσες?Η κάμερα δεν είναι καλή?? (που φτάσαμε..αντί να ρωτάμε εάν η ακουστική στο ασύρματο είναι καλή,ρωτάμε για την κάμερα :p :p :p) Η κάμερα του είναι επιεικώς άθλια :down: . Αν θες να δείς έχω ανεβάσει μια φωτογραφία στο My gallery. Βέβαια τι να περιμένεις ασύρματο τηλέφωνο είναι... :confused: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Πήρα το ψηφιακό μαγνητόφωνο OLYMPUS VN-480PC για να το χρησιμοποιώ σε μερικά μαθήματα στην σχολή μου. Από την συσκευή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν είμαι όμως καθόλου ικανοποιημένος με το πρόγραμμα διαχείρισης για τον εξής λόγο: όταν θέλεις να μεταφέρεις τα αρχεία στο pc, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (και να θες αλλιώς δεν έχει επιλογή το πρόγραμμα) να μεταφέρεις ΟΛΟ τον φάκελο!! Δεν υπάρχει επιλογή να βλέπεις τα αρχεία και να τα μεταφέρεις ένα-ένα... Και το κακό είναι ότι δεν το βλέπει ως αφαιρούμενο δίσκο. Αν το έβλεπε, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Υπάρχει καμιά λύση; Έψαξα στο site της Olympus και δεν βρήκα τίποτα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Ημαρτον ασυρματα με καμερα?Τι να βγαζεις το μπανιο σου την ωρα που μιλας χεζοντας? :p Εγω πηρα Panasonic τελικα (440) παιδια ειναι κορυφαιο,κλασεις ανωτερο απ το Siemens A340 και σε ποιοτητα και σε features (βλεπε ανοιχτη ακροαση,φωτιζομενη οθονη,πολυ καλυτερες μπαταριες-αυτονομια στην πραξη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Κανείς; Τίποτα; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Το Panasonic KX-TCD455 το πήρα απο το ΜΑΚRΟ με 53 ευρώ (με το ΦΠΑ) πρίν ένα μήνα, την στιγμή που οι άλλες αλυσίδες το πουλάνε στα 80 ευρώ. Ξέρω οτι το ΜΑΚRO κάνει δική του εισαγωγή, όμως καί 2 χρόνια εγγύηση δίνει και Panasonic γνήσιο είναι. Η intertech δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Στα 53 ευρώ πιστεύω οτι είναι η καλύτερη επιλογή. Είχα αγοράσει ενα Siemens πριν ενάμιση χρόνο 200 ευρώ και συγκριτικά η ποιότητα συνομιλίας (ειδικά στην ανοιχτή ακρόαση) είναι πολύ καλύτερη με το Panasonic... Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcha Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Το Panasonic KX-TCD455 το πήρα απο το ΜΑΚRΟ με 53 ευρώ (με το ΦΠΑ) πρίν ένα μήνα, την στιγμή που οι άλλες αλυσίδες το πουλάνε στα 80 ευρώ. Ξέρω οτι το ΜΑΚRO κάνει δική του εισαγωγή, όμως καί 2 χρόνια εγγύηση δίνει και Panasonic γνήσιο είναι. Η intertech δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Στα 53 ευρώ πιστεύω οτι είναι η καλύτερη επιλογή. Είχα αγοράσει ενα Siemens πριν ενάμιση χρόνο 200 ευρώ και συγκριτικά η ποιότητα συνομιλίας (ειδικά στην ανοιχτή ακρόαση) είναι πολύ καλύτερη με το Panasonic... Πήρα και εγώ ένα από το ΜΑΚΡΟ αλλά έχει ισπανικό μενού. Ξέρεις μήπως μπορώ να το γυρίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts