Jump to content

Gary Kokkin

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.178
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Gary Kokkin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Mόνο που δεν έχεις απαντήσει πώς τυχαία λέγονται αυτά για την Gree, από τότε που άρχισε να δίνει ακριβώς ίδια εγγύηση με την Ιnventor. Και γιατί προτείνεις μόνιμα επιλογές απο Ιnventor ,σαν να είναι όλα καλά τα προιόντα της ,πέρα του ρίσκου του φασόν.Οπως και αν ξέρεις τι έχει γίνει σε κάθε περίπτωση ,στις εταιρίες που ανέφερες με προβλήματα .Και δεν προτείνεις κάποια προιόντα από άλλες εταιρίες ακόμα και όταν σε ρωτάνε . Το ποιός παίζει λοιπόν με τις λέξεις,παραποιεί,τραμπουκίζει ,έχει εμμονές κλπ φαίνεται γιατί. Επιλεκτικές απαντήσεις,οι άλλες εταιρίες δεν είναι καλές, δεν υπάρχουν καλύτερες ,δεν δίνουν καλή εγγύηση. Πάντα για όσους έχουν μια άλλη ή αντίθετη άποψη ή επιλέγουν κάτι άλλο από ότι σας αρέσει. Δεν παραξενεύει λοιπόν ότι το forum δεν έχει πλέον αρκετές συμμετοχές εδώ και καιρό.
 2. Οτι έχεις αναφέρει υπάρχουν σε προηγούμενα.Παλαιότερα υποστήριζες τα Gree ,ενώ τώρα με ίδια εγγύηση με τα φασόν Ιnventor, όχι δεν είναι καλά :) Αν γνωρίζεις σε κάθε φασόν προιόν τι συμφωνίες γίνονται για το κόστος, μπορείς να προτείνεις συγκεκριμένα σε ότι ρωτά καθένας.Οχι έχει-δεν έχει καλό service ενώ το προιόν έχει ρίσκο τι θα σου βγεί.Και όταν αφορά προιόντα πολυεθνικών τι ισχύει,γιατί πωλούνται και σε άλλες χώρες.Αν εσύ,ο φίλος σου,επαγγελματίες που σου είπαν κλπ έχετε παράπονα για οτιδήποτε, υπάρχουν οι νόμιμες διαδικασίες, όπως σε όλες τις συναλλαγές.Σε παράπονα οι πολυεθνικές αλλάζουν τους συνεργάτες τους, και όλοι σταματάνε ότι δεν τους συμφέρει.Δεν σε υποχρέωσε και κανείς από όλους για αγορά σε οτιδήποτε . Απάντηση μόνο αν γνωρίζεις τι γίνεται σε κάθε προιόν ,γιατί πουθενά δεν έγραψα αν έχουν ή δεν έχουν τα συγκεκριμένα .:)
 3. Από που προκύπτει ότι τα Toyotomi έχουν θέματα με διαθεσιμότητα ανταλλακτικών κατά καιρούς .Μήπως το ίδιο όπως η Gree που ανέφερες επίσης πρόσφατα ,επειδή πουλάνε σε σχέση με την Ιnventor που προωθείς ; Και τι σχέση έχουν με Toshιba που είναι από τις καλύτερες εταιρίες στον κλάδο . Επειδή δεν δίνουν μεγάλη εγγύηση ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7541760#post7541760
 4. Δεν ξέρεις τον ελεύθερο χρόνο καθενός,και όποτε είναι αυτός, αν θέλει να διαβάζει τα ίδια από κάποιους.Μόνιμα όταν αναφέρονται άλλες επιλογές τρίτων. Εκτός αν ξέρεις εσύ και άλλοι,τι γίνεται εμπορικά ανά περίοδο σε κάθε εταιρία .Οπως για την Daikin που άλλος αναφέρθηκε αν δεν το πρόσεξες.
 5. Για ακόμα μια φορά ,στις κορυφαίες εταιρίες πρώτα πληρώνεις δεν θα χαλάσει εύκολα το μηχάνημα τους,και μετά οτιδήποτε άλλο. Συνέχισε να επαναφέρεις τα ίδια και τα ίδια ,όταν γράφονται άλλες απόψεις και επιλογές ,για να καταλήξεις στο τέλος σε αυτά που προωθείς εσύ και κάποιοι άλλοι για δικούς σας λόγους :!: Εκτός αν άλλος έγραψε τα παρακάτω παλαιότερα .... H DAIKIN είναι όνομα ! Είναι πρωτοπόρα εταιρία σε νέες τεχνολογίες στον τομέα του κλιματισμού . Έχει μεγάλη ιστορία και φημίζεται για την αξιοπιστία της αλλά και για τα ακριβά ανταλλακτικά .....Η Daikin αν βάλεις μέσα στην έξίσωση και τον παράγοντα τιμή δεν είναι ανταγωνιστική πλέον . Εκτός όμως αν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις ότι καλύτερο υπάρχει στο εμπόριο αυτή την στιγμή. Σε αυτό η Daikin μια ζωή είναι πρώτη...... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6763343#post6763343 Συνέχισε επίσης να επαναφέρεις συνέχεια επίσης, το θέμα των εγγυήσεων από προηγούμενα εδώ μέσα,για επίσης τους γνωστούς δικούς σου λόγους .Για να παίρνεις και την ίδια απάντιση ,και να διαβάζει άλλος τα ίδια και τα ίδια,και να μην μετέχει στο τέλος .:) Για ακόμα μια φορά ,οι εγγυήσεις που διαφήμιζουν ,έχουν όρους, εξαιρέσεις ,και δεν είναι κριτήριο αγοράς .Αφορά εμπορική πολιτική για κέρδος.Αν θέλουν να μην σε εξυπηρετήσουν θα επικαλεστούν οτιδήποτε αναφέρουν και τους συμφέρει.Δεν σημαίνει μια μεγάλη εγγύηση καλύτερο προιόν .Γι'αυτό οι κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο δίνουν μικρότερες,γιατί δίνουν σημασία ότι δεν θα χαλάσουν εύκολα τα προιόντα τους. Aπό που προκύπτει επίσης ότι η Gree δεν έχει επάρκεια ανταλλακτικών ,όταν αφορά επώνυμη και διεθνή εταιρία με συμβάσεις κλπ και προιόντα της σε πολλές αγορές και για απευθείας αγορά .Μήπως οι φήμες άρχισαν από τότε που άρχισε να δίνει ,ακριβώς την ίδια εγγύηση με τα φασόν Ιnventor που προωθείς ; Φασόν που έχουν ρίσκο τι θα σου βγούν, διαφοροποιήσεις ποιότητας όπως τους συμφέρει κάθε φορά για το κόστος ,και κίνδυνο να ψάχνεις ανταλλακτικά αν τα σταματήσει η εταιρία . Τα TCL επίσης είναι επώνυμα και κυκλοφορούν προιόντα τους σε πολλές αγορές .Οι όροι που αναφέρουν στην 10 ετή εγγύηση τους είναι πολύ γενικοί .Τα φέρνει η εταιρία που εμπορεύεται χρόνια τα κλιματιστικά Mitsubishi Ηeavy Industries.Αύριο και άλλοι μικροί ,μεγάλοι,και καταστήματα μπορούν να ακολουθήσουν εμπορική πολιτική με μεγάλες εγγυήσεις, με ότι τους συμφέρει επίσης σε προιόντα και υπηρεσίες.Δεν σε υποχρέωσε κανείς να αγοράσεις,και όποιος νομίζει τον εξαπάτησαν σε οτιδήποτε, υπάρχουν οι νόμιμες ενέργειες. https://www.kokotas.gr/el/ypiresies/service-texniki-ypostiriksi/deka-xronia-egguisi/ https://www.alphaclimagr.gr/product/1408288/cvmore-atmo-cvati-09-cvato-09-9000btu-inverter-a.html
 6. Κάνε ενα κόπο να διαβάσεις και προηγούμενα .:) Εχουν αναφερθεί σχεδόν όλα τα μοντέλα της αγοράς .Τα Ιnventor είναι φασόν μηχανήματα ,και έχουν ρίσκο πως θα σου βγουν ,γιατί κριτήριο τους είναι το κόστος.Η Fujitsu διεθνώς είναι αμέσως μετά τις κορυφαίες εταιρίες που οδηγούν τον κλάδο,που κριτήριο τους έχουν πρώτα πληρώνεις ότι δεν θα χαλάσει εύκολα ,και μετά ευκολίες κλπ. Το 24αρι Fujitsu μπορείς να στο δειξουν εύκολα κάπου, σε καταστήματα κλιματισμού Είναι δημοφιλές σε μικρές εγκαταστάσεις ,αλλα κυκλοφορεί και σε παραλλαγή για πιο φθηνά.Συνήθως είναι πολύ δυνατό μηχάνημα,θέλει μεγαλύτερη ασφάλεια στον ηλεκτρικό πίνακα .Μπορεί να το βρείς και κατασκευής Ταιλάνδης ,με καλύτερη κατασκευή και πλαστικά.Στην Ιnventor, το μοντέλο passion pro πoυ κοιτάς επίσης, θεωρείται το πιο πετυχημένο μοντέλο της εταιρίας.Αν μπορείς και αυτό να το δείς κάπου απο κατάστημα κλιματισμού, καλύτερα. Οι εγγυήσεις που διαφήμιζουν πολλοί,έχουν όρους, εξαιρέσεις ,και δεν είναι κριτήριο αγοράς .Αφορά εμπορική πολιτική.Αν θέλουν να μην σε εξυπηρετήσουν θα επικαλεστούν οτιδήποτε αναφέρουν τους συμφέρει. Δεν σημαίνει μια μεγάλη εγγύηση καλύτερο προιόν. Οτι προιόν περιέχει εξαρτήματα από τρίτους,πρέπει ν'αναφέρει ρητά συναρμολόγιση κάπου,όχι σαν κατασκευή.Οι εισαγωγείς ανάλογα την πολιτική τους επιλέγουν τι θα φέρουν.Τα υπόλοιπα αφορούν διαφήμιση .Μπορούν και στο κάθε skroutz που καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει ,ενώ σε άλλα προιόντα δεν υπάρχουν απόψεις ,σαν να μην υπάρχουν. Tα Μitsubishi και Hitachi είναι αδοκίμαστα νέα μοντέλα .Δεν κυκλοφορούν πολύ για συμπέρασμα .Ειδικά τα Hitachi δύσκολα θα βρείς να δεις ,δεν τα προωθούν .Αν μπορούν να στα δείξουν κάπου σε κατάστημα κλιματισμού που συνεργάζονται .Το Toyotomi είναι φασόν από gree, και όπως σου βγεί. Είναι δημοφιλή σαν φίρμα για καλής ποιότητα αέρα λόγω φίλτρων.Τελευταία φαίνεται άλλαξε εταιρία που τα φέρνει .Αγνωστο τι έχει γίνει.
 7. Στα χρήματα αυτά πλέον παίρνεις επώνυμα μηχανήματα στον κλάδο .Μειώνεις το ρίσκο τι θα σου βγουν.Το παρακάτω είναι απο τα νέα μοντέλα για φέτος, οπότε αδοκίμαστο .https://www.alphaclimagr.gr/product/1408286/gree-bora-grs-181-ei-jbr1-n3-18000btu-inverter-a.html Μαζί και εγγύηση με όρους όπως και άλλοι διαφημίζουν .Με λίγα χρήματα παραπάνω όμως πας και σε κορυφαία φίρμα ,δοκιμασμένο μηχάνημα που δεν θα χαλάσει εύκολα https://www.skroutz.gr/s/4689028/Daikin-FTXS50K-RXS50L.html Σε κάθε κατάστημα κλιματισμού σε κάθε περιοχή ,υπάρχουν διάφορες προσφορές.Κάνε μια επίσκεψη ,και ρώτα τους και τι ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου. Συνήθως δίνουν και απόδειξη για την εγκατάσταση ,γιατί συνεργάζονται με ανεξάρτητα συνεργεία .Οπότε αν αυτοι θέλουν να σε έχουν πελάτη μετά, ανεξάρτητα από το κατάστημα,αν δεν κάνουν καλή δουλειά,δεν θα σε έχουν .Eπίσης διαφημίζει τελευταία, επέκταση εγγύησης με μικρή επιβάρυνση στην τιμή .Καλύπτει και αλλαγή μηχανήματος σε βλάβη αν δεν φτιάχνεται ,που δεν καλύπτουν πλέον οι κανονικές εγγυήσεις .Λογικά θα δίνει και γραπτά ότι καλύπτει ,και όρους. Οπότε θεωρητικά είσαι καλυμμένος αν δεν γίνει κάτι σωστά και στην τοποθέτιση .Ρώτησε τους σχετικά ,και δες τι σε συμφέρει.
 8. Καλύτερα να ρωτήσεις και άλλους για τον χώρο σου επιτόπου ,και ότι θές να κάνεις σε σχέση με ότι σου πρότειναν. Αυτά τα μηχανήματα που κοιτάς ,πιθανόν να έχουν κάποια θέματα λόγω παρτίδας των εισαγωγέων, για πιο φθηνό κόστος .Ρώτα σε καταστήματα που συνεργάζονται για απόψεις τι ισχύει αυτήν την περίοδο.Αν έχεις αμφιβολίες για οτιδήποτε ρωτάς στον χώρο σου και για άλλες επιλογές,μέχρι να καταλήξεις.
 9. Αλλη κατασκευή το Mitsubishi ,από εργοστάσιο που απευθύνεται επαγγελματικά.Τοποθετείται ψηλότερα,έχει άλλες ρυθμίσεις .Το θέμα είναι μηχανήματα που έχουν κυκλοφορήσει λίγο,δεν μπορείς να το προτείνεις έτσι απλά,και ας είναι φίρμα.Κανείς δεν ξέρει την ποιότητα τους,παιζει και τι έχει φέρει ο κάθε εισαγωγέας για κέρδος . Το παρελθόν και τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικής κρίσης,έχει δείξει ότι πολλά νέα μοντέλα ,δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερα στην πράξη,απο αυτά που αντικαθιστούν.Κοίταξε να στα δείξουν κάπου σε εγκατάσταση τους αυτοί που στα προτείνουν, να κρίνεις σχετικά.Ρώτησε και άλλους για τον χώρο σου.
 10. Και τα δύο είναι αδοκίμαστα μοντέλα ,με θεωρητικά καλύτερο το Mitsubishi .Kαλύτερα να ρωτήσεις και άλλους τεχνικούς για τον χώρο σου. Δυσκολα θα καλύψουν τα πίσω δωμάτια ,από τις συνθηκες που περιγράφεις .Μάλλον χρειάζεται ένα κλιματιστικό σε κάθε χώρο.
 11. Ξέχασες ότι για την εξυπηρέτιση αναφέρθηκες ,σε ένα μοντέλο Fujitsu σε περίπτωση που κανείς δεν ξέρει, επειδή έχουν τον ίδιο εισαγωγέα με Μidea.Στο παραπάνω Μidea ,άλλος αναφέρει αντίθετα για την περίπτωση του. Δεν ενδιαφέρουν κανένα τα υπόλοιπα για τυχόν λάθος επιλογή προιόντος ,επειδή δεν του αρέσει κάτι .:) Για τους γνωστούς δικούς σου λόγους ,παρέλειψες τα θετικά που ανέφερε για το συγκεκριμένο Μidea ,για όσους θέλουν να ασχολούνται με περιπτώσεις άλλων.
 12. Eδω αλλος καλοθελητής αναφέρει αλλα για εξυπηρετιση σε Μidea .Ποιον να πιστέψουμε ; :lol: SoKoFLiKo στις 07/07/2017 Είμαι νέος χρήστης, ως εκ τούτου θα αναφερθώ μόνο σε όσα γνωρίζω ως προς την λειτουργία του σε ψύξη: (+) Η εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία. Έχεις απορία? Τηλέφωνο και λύθηκε. Πολύ εξυπηρετικοί (μπράβο στον Όμιλο Φειδάκη). https://www.skroutz.gr/s/7035428/Midea-Mission-MSMBBU-12HRFN1.html#reviews
 13. Στο Mitsubishi πληρώνεις ότι δεν χαλάσει εύκολα και ότι διαφημίζει ισχύει λόγω ονόματος στον κλάδο.Αν δεν πρόσεξες όμως σε προηγούμενα ,το πρώτο είναι νέο μοντέλο αδοκίμαστο, και επαγγελματικού προσανατολισμού .Το δεύτερο ειναι πιο δημοφιλές και δοκιμασμένο.Τι ακριβώς ταιριάζει στον χώρο σου,θα το κρίνει τεχνικός στον χώρο σου.Αν έχεις αμφιβολίες ρωτάς και άλλον ή κοιτάς και άλλες επιλογές με ότι σου πουν και ,στα χρήματα που διαθετεις. Mην επανέρχεσαι με τα ιδια κάθε τόσο να προωθείς πλάγια την Ιnventor,εσύ και άλλος,για να μην λέμε τα ιδια :) Συγκριση δεν μπορεί να γίνει γιατί όλα τα φασόν έχουν διαφορές ποιότητας κάθε φορά ,για να τις ρυθμίζουν όποτε θέλουν για το κόστος οι εισαγωγείς τους,για κέρδος.Αλλιώς θα έφερναν να πουλήσουν φθηνότερα,τα γνήσια τους,έστω παραλλαγή για άλλη αγορά ,όπως πρόσφατα το Leroy με το Gree Lomo.Ηταν για αλλη αγορά με διαφορές,αλλά επώνυμο . H εγγύηση για ακόμα μια φορά,είναι θέμα εμπορικής πολιτικής για κερδος,δεν σημαίνει καλύτερη ποιότητα.Aν θελήσουν να μην σε εξυπηρετήσουν ,πάντα θα υπάρχει σχετικός όρος να επικαλεστούν. Εταιρίες με πολλά χρόνια μια επώνυμη αντιπροσωπεία,όπως η Μitsubishi ,θα είχε κλείσει αν εξαπατούσαν.Κάθε πολυεθνική,αλλάζει αντιπρόσωπο αν υπάρχουν παράπονα.Οποιοι θεωρούν τους εξαπάτησαν σε προιόν ή υπηρεσία,ότι λέει ο νόμος για την περίπτωση τους.
 14. Οι εγγυήσεις είναι εμπορική πολιτική,ότι συμφέρει τις εταιρίες .Δεν σημαίνουν καλύτερη ποιότητα .Επίσης έχουν όρους με γενική ερμηνεία,με τρόπο να είναι καλυμένοι νομικά, αν θέλουν να μη σε εξυπηρετήσουν .Εταιρίες με πολλά χρόνια παρουσία με μια επώνυμη αντιπροσωπεία,όπως αυτή με Fuitsu, και τώρα με Midea,θα είχαν κλείσει αν εξαπατούσαν.Μπορούμε να λέμε τα ίδια κάθε τόσο :)
 15. Τα φασόν έχουν τις διαφορές ποιότητας ,για να μπορούν να τις ρυθμίζουν όποτε θέλουν για το κόστος οι εισαγωγείς τους,για κέρδος.Αλλιώς θα έφερναν να πουλήσουν φθηνότερα,τα γνήσια τους σαν παραλλαγή.Οπως κάνει τo Leroy με το Gree Lomo.Eίναι για άλλη αγορά,έχει διαφορές,αλλά είναι επώνυμο.
×
×
 • Create New...