Jump to content

tsotos1000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    493
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About tsotos1000

  • Ημ. Γέννησης 22/12/1988

tsotos1000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. tsotos1000

    iPhone 4

    Το προβλημα λυθηκε ανοιγοντας το iphone και καθαριζοντας την μεμβρανη που εχει πισω απο την "σιτα" του ακουστικου για να μην μπαινουν βρομιες.. Τωρα ακουω καμπανα :)
  2. tsotos1000

    iPhone 4

    Παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης. Εχω στα χερια μου ενα 4αρι και το προβλημα του ειναι οτι δεν ακουγεται δυνατα το ακουστικο (earpiece). Ενω ο ηχος σαν ηχος ειναι πολυ καθαρος στην συνομιλια ειναι σχεδον μισος σε ενταση σε σχεση με αλλα 4αρια που ειδα. Εννοειται οτι εχω τερμα την ενταση του ακουστικου. Καμια ιδεα κανεις ? Ευχαριστω προκαταβολικα:)
  3. Καλησπερα και καλη χρονια ! Αυτες τις μερες θα προχωρησω σε αγορα μεταχειρισμενου iphone 4 16gb. Mπορειτε να μου πειτε τι θα πρεπει να προσεξω πριν το αγορασω? Υπαρχει κατι το οποιο θα πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα ? Ευχαριστω
  4. Καλησπερα παιδια Θα ηθελα να ρωτησω πως τερματιζω τις εφαρμογες στο παρασκηνιο εντελως? π.χ ανοιγω τις επαφες παταω το πισω αλλα οταν παταω συνεχομενα το μεσαιο πληκτρο δειχνει οτι η εφαρμογη τρεχει ακομη... Ευχαριστω εκ τον προτερων
  5. καλημερα, Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Το κινητο εμεινε απο μπαταρια και απο κει και περα ενω το κινητο φαινεται να δουλεψε οταν το βαλα στο φορτιστη η οθονη παραμενει σβηστη. Καμια ιδεα κανεις ?
  6. Ρε παιδια ενω ως τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα με αναβαθμιση μεσω fota, ενω εχω την 31 και παταω αναζητηση ενημερωσεων μου βγαζει οτι δεν υπαρχει νεοτερη εκδοση (40). Γιατι συμβαινει αυτο ?
  7. Επειδη ειναι σε προσφορα στα 579 λογω εκπτωσεων υπαρχει καποιο αλλο που προσφερει περισσοτερα στα ιδια χρηματα ακομη και με πιο μικρη οθόνη?
  8. παιδια τι γνωμη εχετε για τον presario cq70-150ev?
  9. μνημες αλλαξα πολυ προσφατα εχει κανα 2μηνο οποτε δεν νομιζω να ειναι απο μνημες. Θα δοκιμασω μια αλλη καρτα γραφικων και δω. Ευχαριστω για το ενδιαφερον...
  10. ρε παιδια τελευταια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Ανοιγω τον υπολογιστη και καθως παει να bootαρει τα bios κανει συνεχως επανεκινηση μονος του. Αυτο το καταλαβαινω γιατι αναβει συνεχως το λαμπακι του dvd-rom. καποια στιγμη αυτο σταματαει και ο υπολογιστης δεν κανει τπτ. Πρεπει να πατησω αφου νεκρωσει reset να ξανακανει το ιδιο που προαναφερω κανα 2 φορες και μετα να ανοιξει. Οταν ανοιξει μολις παει να φορτωσει τα windows πριν δηλαδη βγαλει το logo των windows κανει παλι κανα 2 επανεκινησεις μονος του και μετα ανοιγει. Δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα μεσα στα windows ουτε κολλαει ουτε κρασαρει ουτε τπτ. Επειδη μου εχει σπασει τα νευρα με το να κανει κανα 10λεπτο να ανοιξει καθε φορα μηπως ξερει κανεις τι ειναι? Ευχαριστω εκ των προτερον και συγνωμη για το μεγαλο ποστ.
  11. re paidia ena tragoudi pou einai kainourgio bittaki kai paei" oh like it like it i do it ..." mipos kserete pos legete?:)
  12. ρε παιδια ενα τραγουδι του σφακιανακη που λεει ¨ετσι ξεκινησα λοιπον ετσι ξεκινησα" πως λεγεται?
  13. +1 σε ολα και ειδικα για HoBao
×
×
  • Create New...