Jump to content

mpatsinilas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    129
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mpatsinilas

  • Ημ. Γέννησης 09/10/1972

mpatsinilas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κλήση από αριθμό +9955....... μάλλον είναι ύποπτη, ε?
  2. Διαφήμιση Pantene Pro-V Spa http://www.youtube.com/watch?v=7G-1viu8X94&feature=related Ιδέες?:)
  3. Είμαι σίγουρος ότι εννοείς το Killing Fields, που όμως καταπιανόταν με τα γεγονότα στην Καμπότζη. Για τσέκαρε: http://www.imdb.com/title/tt0087553/
  4. Οπότε αν έχει πεταχτεί, πάπαλα δηλαδή? Θα μιλήσω και με τη UPS αύριο, αλλά θα μου κάνει τρομερή εντύπωση να τους ζητήσω κουτί συσκευασίας για αποστολή (γιατί π.χ. το αρχικό καταστράφηκε) και να μου αρνηθούν. Δεδομένου μάλιστα ότι όλα τα στοιχεία αποστολής είναι ήδη προτυπωμένα στη σχετική αυτοκόλλητη ταινία της yoox. Και στο κάτω κάτω τη yoox θεωρώ ότι την ενδιαφέρει η καλή κατάσταση του ρούχου και όχι τόσο να έρθει στο original χαρτοκούτι. Ίσως και να κάνω λάθος βέβαια...:worry:
  5. Παιδιά, για να κάνει κανείς επιστροφή στο yoox, πρέπει να έχει κρατήσει και το αρχικό χαρτοκούτι συσκευασίας ή η UPS παρέχει νέο? (Πρώτες δύο παραγγελίες και οι δύο προς επιστροφή...:mad:)
  6. Επειδή το yoox δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε Hugo Boss, υπάρχει κάποιο άλλο "κατάστημα" σε στυλ yoox με περισσότερα είδη της φίρμας?
  7. Μάλλον την Ornella Vanoni εννοείς...τώρα για το τραγούδι, δώσε κανά hint!;)
  8. Υπάρχει άποψη για ανδρικό αποσμητικό σε σπρέι? Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ το Azzaro Chrome, αλλά λέω να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό. Απ'ότι είδα σε σχετικά sites, best seller είναι τα Armani (Code, Mania κ.λπ.). :)
  9. Καλοί και οι Kiss...δε λέω... Αλλά με τους Def υπάρχει απωθημένο πολλών ετών (για να μην πω δεκαετιών), μια και είναι η πρώτη (και μάλλον τελευταία) φορά που θα έρθουν Ελλάδα...! Οπότε ένας λόγος παραπάνω να πάει κάποιος να τους δει από κοντά...!;)
  10. 1η Ιουλίου.... Def Leppard μαζί με Whitesnake...! Απλά δεν χάνεται αυτή η συναυλία...!
×
×
  • Create New...