Zouperman Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Το βρηκα και εδώ: http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/698?cat_id=100 Εγω λεω να το συνδιασω και με ενα καραμελενιο στρινγκακι :) :) :) Ελενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadegtman Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Πολύ καλό και το http://www.axbo.com αν και το Sleeptracker έχει το πλεονέκτημα ότι είναι και ρολόι χειρός Δεν μου απαντήσατε αν υπάρχει και άλλο forum με gadget στην Ελλάδα? Λέω να το παραγγείλω αύριο δεν ξερώ ίσως από http://www.sleep-tracker.gr ή από http://www.ouaou.gr εγώ Ελένη με τι να το συνδυάσω ? Πάντως άμα λειτουργεί σε εμένα που κοιμάμαι σαν τούβλο θα σας δώσω review :D αλλιώς με βλέπω για το http://www.axbo.com γιατί κάτι πρέπει να κάνω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadegtman Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Πήγα να αγοράσω σήμερα και τα δυο (το ξέρω είμαι τρελός, αλλά όταν είναι για gadget τρελαίνομαι !!!!) :lol: το επιτραπέζιο ρολόι από http://www.axbo.com είναι sold out καλό μου ακούγεται αυτό θα περιμένω….:!: και http://www.sleep-tracker.gr το αγόρασα θα περιμένω και ετοιμάζομαι για crash test με review και τα πάντα. Stay tuned for more news!!!!:X Α και κάτι που με ψάρωσε στο site του sleeptracker ξέρατε ότι η κάρτα του λογαριασμού μας που γράφει Visa Electron είναι χρεωστική!!!!!! :O Και μπορείς να πληρώσεις απευθείας από το λογαριασμό σου ? τι μαθαίνει κανείς !!!!!! Το έμαθα Όταν έκανα την παραγγελία , αν είναι όπως τα λένε αύριο πρέπει να το έχω για να δω :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Αγαπητέ gadgetάκια... Forum δεν έχουμε αλλά έχουμε 2 ultimate sites που μας έχουν ξετρελάνει... το www.findyourgadget.com το οποίο είναι από τα ελάχιστα Ελληνικά sites αφιερωμένα μόνο σε gagdets (με τίτλο: Άχρηστα GADGETS που ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ) και το άλλο το www.stuffmag.gr που είναι το site του περιοδικού Stuff που είναι για gadget. Και στα δύο μπορείς να κάνεις σχόλια... Τώρα όσο για forum μακάρι να υπήρχε κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Ελληνικους εξωτερικους υποτιτλους θα βλεπει αραγε ???? Πολύ καλή προσφορά!Πάντως αν κρίνω από την τιμή, δεν νομίζω να σε καλύπτει.Παρόλα αυτά ψάξε για τα χαρακτηριστικά του, μήπως και βρείς τίποτα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Φοβερά τα usb stick με τους διάσημους παιδικούς ήρωες!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Διακόπτης σε σχήμα VW Beetle Θα γέμιζα ευχαρίστως το σπίτι αλλά κάνουν 30 λίρες το ένα...Πάντως έχουν πλάκα... Να μην είχαν κι όλο αυτό τον ανθόκηπο background καλά θα ήτανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariobits Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 αυτο εξαρταται απο το ποσα watt εξοδο εχει το μηχανημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Γινεται? και αν ναι τι χρειαζεται για να συνδεθουν με το pc ?? Θελω να κανω ενα παρτακι σε μερικες μερες και κοιταζω πως θα εξοπλισω ηχητικα το σπιτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 α ξεχασα να αναφερω το οτι ειναι χαλασμενο το βασικο μερος του hi-fi και ετσι δεν μπορω να το συνδεσω μεσω rca καλωδιων με το pc. εχω μονο κατι τεραστια ηχεια μοναχά τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Τα ηχεία πώς συνδέονται με το Hi-Fi; Μάλλον θες κάποιον ενισχυτή, δε νομίζω η έξοδος του υπολογιστή να μπορεί να τα οδηγήσει. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δεν γίνεται μόνα τους... Εκτός αν θες πυροτεχνήματα αντί για μουσική... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δεν γίνεται μόνα τους... Εκτός αν θες πυροτεχνήματα αντί για μουσική... Tο ξερω οτι δεν γινονται μόνα τους γι'αυτό ρωτούσα το πως. Τα ηχεία τωρα κάθονται μόνα τους. Με τον ενισχυτή δεν υπάρχει προβλημα μήπως δεν τα σηκώνει ή τα κάψει ? Η μπορώ με έναν οποιονδήποτε ενισχυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadegtman Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Λοιπόν άργησα αλλά επέστρεψα με ενδιαφέροντα νέα!!!! Καταρχήν το πήρα όντος σε μια μέρα και προς έκπληξη μου είδα μέσα ότι έχω τι δυνατότητα να το δοκιμάσω για δέκα μέρες και αν δεν μου κάνει να το στείλω πίσω «έχουν ειδική φόρμα» !!!!:rolleyes: Το δοκίμασα και έπαθα πλάκα !!! πρώτα από όλα με τις ώρες αφύπνισης που έχω…καλά κοιμάμαι χάλια 15 φορές κάθε βραδύ είμαι σχεδόν ξύπνιος και κατά μέσο όρο ξυπνώ κάθε 25 με 30 λεπτά για αυτό είμαι ένα ράκος τελικά όλη την ημέρα….:( Είναι αλήθεια ότι με ξύπνησε πολύ πιο εύκολα από ένα κανονικό ξυπνητήρι όταν μου βρήκε αφύπνιση γιατί όταν δεν μου βρήκε (2 φορές μέχρι στιγμής) ούτε που το άκουσα γιατί χτυπά πολύ σιγά…. :D Γενικά είμαι χαρούμενος με την αγορά μου και έχω μπει στο τριπακι να τσεκάρω τους κύκλους του ύπνου μου !!!! το συνιστώ σε οπίων ξυπναει δύσκολα το πρωί , Α βρήκα και ένα επίσημο review από το cycling news http://www.cyclingnews.gr/?id=1362&parent=home αν θέλετε τσεκάρετε το. Πάντως ενθουσιαστικά τόσο πολύ που παρήγγειλα και το http://www.axbo.com και ετοιμάζομαι για crash test μεγατόνων stay tuned for more news :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 προχτές ο θείος μου πήρε αυτό καθώς έγραφε ότι συνδέεται κ με τηλεόραση! Δυστυχώς μετά από μια μικρή έρευνα είδα ότι μόνο το HP-8BT έχει ανταπτοράκι για εκπομπή bt και όχι το HP-4BT :blink: μπορώ να βρω κάτι τέτοιο ξεχωριστά;;; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Απορια 1. Υπαρχει η θα υπαρξει DVD που να αναπαράγει στην TV μορφες αρχειων οπως wmv, avi κλπ? Με λιγα λογια θα μπορω να βλεπω ταινιες που παιζει ο pc? 2. (δες πανω) Υπάρχει κάποιο αλλο μηχνμα που να το συνδεω με την tv και να κανει αυτη τη δουλεια? μφχ Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Tο ξερω οτι δεν γινονται μόνα τους γι'αυτό ρωτούσα το πως. Τα ηχεία τωρα κάθονται μόνα τους. Με τον ενισχυτή δεν υπάρχει προβλημα μήπως δεν τα σηκώνει ή τα κάψει ? Η μπορώ με έναν οποιονδήποτε ενισχυτή? Τελικά έχεις ενισχυτή? Πιο πάνω γράφεις ότι μόνο τα ηχεία δουλεύουν. Αν έχεις τον ενισχυτή τους, σύνδεσε το line out του PC σου στον ενισχυτή. Θα χρειαστείς ένα καλώδιο που στη μία άκρη θα έχει jack και στην άλλη RCA κόκκινο+άσπρο. Μετά θέλει προσοχή και ρυθμίσεις στα volume control. Αν δεν έχεις ενισχυτή, πρέπει να βρεις έναν αντίστοιχο, να ανταποκρίνεται δηλαδή στα watt+ohms των ηχείων σου. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Παιδιά ωραία τα ηχεία και οι ενισχυτές που λέτε και μπορεί πράγματι να είναι hifi αλλά εγώ επιλέγω την fun πλευρά του ήχου κι έτσι κατέφυγα σε αυτά εδώ τα ηχεία (που θα δείτε ΕΔΩκαι που είμαι σίγουρος ότι ούτε τα έχετε ξαναδει αλλά ούτε και τα έχετε ακούσει.... Ε; Πώς σας φαίνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Αν δεν έχεις ενισχυτή, πρέπει να βρεις έναν αντίστοιχο, να ανταποκρίνεται δηλαδή στα watt+ohms των ηχείων σου. Οχι ενισχυτη δεν εχω. Το κυριο μερος του hi-fi τα τιναξε! Τελικως τα ηχεια μου ειναι 100W δηλαδη total 200W των 6 Ohm. Ενισχυτη μου ειπε ενας φιλος μου να φερει αλλα το μονο που ανεφερε ειναι οτι ειναι επαγγελματικος και ισως μου τα καψει... Αυτο λογικα θα συμβει αν ξεπεραστει το maximum volume η τα watt που δεχονται ετσι? Θελει και αντιστοιχια με Ohm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 κάποιος;;; :confused: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Πρώτον, μπορείς να μετατρέψεις τις ταινίες σου σε πιο γνωστές μορφές αρχείων.Δεύτερον, στο μέλλον θα υπάρχουν συσκευές που θα μπορούν να αναπαράγουν τέτοιου είδους αρχεία.Τέλος, εάν δεν έχεις κάποια επιτραπέζια συσκευή dvd, τότε μπορείς να συνδέσεις την κεντρική μονάδα με την tv και να βλέπεις τις ταινίες από εκεί.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Kalispera:) 8a i8ela ti boi8ia sas,8elo na balo doriforiki sto spiti,8elo na mou pite sxetika me ton eksoplismo,ti prepei na prosekso,ti piato na paro ti apokodikopiiti me ti dinatotites na epilekso. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
connectionman Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 kalimera exartate ti kanalia thes na pianeis & posoys doryforoys enas kalos apokoikopiitis mpori na soy parexei evros syxnotiton kai kanalion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Ta posa kanalia piano eksartate apo ton apokodikopiiti?Ego nomiza apo to piato diladi an einai sta8ero i kinite.Auta pou kinounte den einai kalitera? Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Ο ενισχυτής είναι ο εγκέφαλος που μπαίνουν και τα cd? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts