Jump to content

Muck Smith

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.290
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Muck Smith

 1. Προφανώς και οι προηγούμενς κληρώσεις είναι άκυρες αφού απροκάλυπτα δεν τηρούνται οι διαδικασίες. Εκτός όμως από την προχειρότητα, αδυνατώ να κατανοήσω και για ποιο λόγο να κάνει κάποιος 3πλές και 4πλές συμμετοχές. Όταν μάλιστα υπάρχει η ποινή αποκλεισμού από το φόρουμ. Εκτός κι αν ξέρει ότι δεν θα τσεκαριστεί.
 2. To να κάνεις έναν διαγωνισμό σύμφωνα με τους ορους που εσύ ο ίδιος ορίζεις δεν είναι σοφιστικέ, είναι αυτονόητο. Δεν χρειάζεσαι προχωρημένα μαθηματικά για να καταλάβεις ότι αλλοιώνεται το αποτέλσμα, στη Στ δημοτικού διδάσκονται πιθανότητες και τα βασικά της στατιστικής. Το να δηλώνεις ευθαρσώς ότι το κάνεις με τον πιο εύκολο και σύντομο τρόπο, απλά προσβάλει όσους έπαιξαν τίμια και σε εμπιστεύτηκαν. Btw το τσεκάρισμα των πολλαπλών συμμετοχών δεν είναι και τόσο μαγικό.
 3. Ως γνωστόν η Ομάδα Διαχείρισης του φόρουμ άλλαξε. Όχι όμως και οι κανόνες του.
 4. Προφανώς δεν εχεις τσεκάρει τα pm σου. Ας διευκρινίσουμε πάλι οτι το συγκεκριμένο τόπικ είναι για συζήτηση επί των συσκευών, χαρακτηριστικά, δυνατότητες, αναβαθμίσεις, συμβουλές, κόλπα. Δεν είναι για σύγκριση τιμών μεταξύ των μαγαζιών. Επιπλέον δεν είναι για software θέματα, υπάρχει ειδικό topic. Αφαιρούνται λοιπόν όσα ποστ περιέχουν προσφορές, κουπόνια, σύγκριση τιμών κτλ. Ομοίως όσα μιλάνε για υπηρεσίες, μεταφορικές, τα οποία είναι offtopic. Συνεχίζουμε on topic :)
 5. :!: Για standalone ρολόγια επισκεφτείτε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7107626 :cool:
 6. Σκέψου και τη λύση κινητό στερεωμένο σε τρίποδο. Αν επιμένεις σε action cam, πήγαινε να τη δοκιμάσεις στο μαγαζί. Συνδέεται με το κινητό χωρίς μεσολάβηση pc, οπότε τράβα κάποια δευτερόλεπτα, πέρασέ το στο κινητό και δες αν σε ικανοποιεί. Εναλλακτικά, οι μεγάλες αλυσίδες έχουν πολιτική επιστροφής εντός κάποιων ημερών ;) υγ: έχεις υπόψιν σου ότι οι action cam τραβάνε ευρυγώνια, εφέ ψαριού...
 7. Ακριβώς όπως το γράφεις. Το topic είναι για boxάκια. Προτείνεις, συμβουλεύεις, βοηθάς τους υπόλοιπους. Το από πού θα το πάρει είναι επιλογή του καθενός. Το topic δεν αφορά ούτε σε υπηρεσίες, ούτε σε μαγαζιά. Επιπλεον συμφωνα με τους Όρους Πρόσβασης Χρήσης δεν επιτρέπονται τα direct links, θεωρούνται spam. Κανονικά λοιπόν θα έπρεπε να γίνεται μόνο αναφορά του μοντέλου. Μένει μέχρι να διαβαστεί Οτιδήποτεπτε άλλο μέσω pm για να μη χαλάμε το θέμα
 8. :!: Αφαιρέθηκαν όσα ποστ δεν σχετίζονταν με το topic. Στο παρόν δεν συζητάμε ούτε για υπηρεσίες ίντερνετ, ούτε για μεταφορικές ούτε για software. Κρατείστε το thread όσο πιο καθαρό γίνεται. Υπάρχουν αντίστοιχα threads για όλα τα παραπάνω.
 9. Λίγο προσοχή με το Remix OS. Τσεκαρετε όσο μπορείτε ότι το μηχάνημα σας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του. Έχει οδηγό για bios, requirements και λίστα με δοκιμασμένα μοντέλα. Μου έτυχε σε δύο παλαιότερα μηχανήματα να μην ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και να πάω σε φορμάτ. Με λίγα λόγια μην το δοκιμάσετε στον κύριο υπολογιστή σας. Αν εγκατασταθεί σίγουρα θα έχετε το Android όπως θα έπρεπε να είναι.:cool:
 10. Οι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία σίγουρα νοσταλγούν τις μέρες που είχε πρωτοεμφανιστεί το MPC στις Hip Hop παραγωγές. Ένα αυτόνομο sampler και music production το οποίο έχει γνωρίσει πολλές αναβιώσεις και χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα. Πριν μερικά χρόνια η AKAI σε συνεργασία με τη Retronyms είχε παρουσιάσει την iOS έκδοσή του. Τώρα σειρά έχει το Android να υποδεχτεί το θρυλικό MPC. H ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του MWC 2017 και έρχεται να δώσει απάντηση σε όσους δεν παρουσίαζαν σοβαρή εφαρμογή μουσικής παραγωγής προφασιζόμενοι το latency του Android. Διαθέτει το ίδιο περιεχόμενο όπως και η έκδοση του iOS, και πιο συγκεκριμένα 1200 samples, 80 sequences και 50 προγράμματα για τον χρήστη. To μόνο αρνητικό είναι ότι μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο μόνο για συσκευές Samsung Galaxy μέσω των Galaxy Apps. πηγή
 11. Πατάς ΟΚ. Απολαμβάνεις 20 λεπτά τον απογευματινό σου καφέ χωρίς κινητό. Το κινητό σου είναι όπως το άφησες. Λίγο πιο όμορφο, πιο όμορφο και πιο μοντέρνο:)
 12. Eίδες την απάντησή μου σε δυό ποστ πιο πάνω; Παρακαλώ Να γράφουμε στο σωστό thread!
 13. Μήπως με τις κινήσεις του καρπού;
 14. :!: Σύμφωνα με τους ΟΠΧ που έχουμε αποδεχτεί κατά την εγγραφή μας, δεν επιτρέπονται οι προσωπικές επιθέσεις ούτε οι χαρακτηρισμοί. Στην επόμενη παραβίαση των ΟΠΧ θα υπάρξουν οι προβλεπόμενες ποινές. Το ίδιο θα ισχύσει για όσους κατ'εξακολούθηση γράφουν offtopic
 15. Της TechGear. Σε λίγο κλείνει χρόνο με flip αναδίπλωση ;)
 16. Τα ηχεία του Μ9 είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει σε ήχο από κινητό. Η θήκη dot view παρέχει πολλές καθημερινές ευκολίες, με την προϋπόθεση βέβαια να έχεις αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση την αντίστοιχη εφαρμογή. Μην αγοράσεις όμως την αυθεντική της HTC αν θέλεις να τη διπλώνεις στην πλάτη. Εϊναι σαφώς πιο ποιοτική αλλά αν τη διπλώνεις θα κοπεί στον πρώτο μήνα.
 17. To 2007 η Korg κυκλοφόρησε μια μοναδική συσκευή, το Kaossilator. Με μέγεθος παλάμης επέτρεπε τη δημιουργία loops έχοντας μόνο μια επιφάνεια αφής Χ+Υ. Ακολούθησαν μεταγενέστερα μοντέλα καθώς και μια μεταφορά του όλου concept στο iOS. Και τώρα έφτασε η ώρα και για το Android! Kaossillator και μάλιστα μισοτιμής μέχρι τις 5/1/17
 18. Από εδώ διαβάζουμε τις οδηγίες και κατεβάζουμε τη ρομ Κάνουμε export σε pdf τις σημειώσεις του s note γιατί με την καινούργια ρομ δεν είναι συμβατό το s note. Ακολουθούμε προσεχτικά τα βήματα και σε λίγο θα έχουμε Android 6 ξεφορτωμένο από τη σαβούρα της Samsung. Στη συνέχεια, αγοράζουμε με 10 ευρώ μια 32άρα καρτούλα παλιάς κοπής (class 4, όχι UHS) και ζητάμε από το tablet να την χρησιμοποιήσει ως εσωτερική μνήμη. Εγκαθιστούμε και την εφαρμογή Squid (το παλιό papyrus) στη θέση του s note. Με γεια το καινούργιο tablet! :) υγ: αν σας σπάσει τα νεύρα για screen overlay / επικάλυψη οθόνης ακολουθείστε τα εξής βήματα Settings -> Device -> Security -> disable permission overlay (τελευταία ρύθμιση κάτω κάτω)
 19. Θεωρώ σχεδόν απίθανο να πετύχεις δισκάκια σε μαγαζί. Αν χρειάζεσαι τα απλά δισκάκια (όχι τα data) μπορούμε να βρεθούμε και να σου δώσω.
 20. :!: Το θέμα του topic είναι τα Android TV Box. Διεγράφησαν τα off topic post και επίσης μεταφέρθηκαν στο Chat+Fun τα ποστ που σχετίζονταν με την αλλαγή στη νομοθεσία. Παρακαλώ να συνεχίσουμε on topic.
 21. Για όσους ασχολούνται με λούπες Remixlive Έχει στο 1/4 της τιμής το ξεκλείδωμα όλων των λειτουργιών καθώς και μισή τιμή για ορισμένα soundpacks. :music:
×
×
 • Create New...