Jump to content

john75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    698
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by john75

  1. Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να έχεις free το go καρτοκινητό στο οποιο μπορείς να χρησιμοποίησης την υπηρεσία ADSM Non-Stop 7,και τι sim να τι βάλεις σε ένα "στικακι" τις wind για να χρησιμοποίησης το internet στο laptop?
  2. Παιδιά ξέρουμε ποτέ θα ερθει το ν8 σε μπλε χρώμα? Ενδιαφέρετε ένας ξάδελφος μου να το αγοράσει και το περιμένει σε μπλε.Ευχαριστώ!
  3. Ένας ξάδερφος μου ενδιαφέρεται για το ν8 και θα ήθελα να ρωτήσω τι θα πρέπει να προσέξει κατά την αγορά του κινητού και θα ήθελα επίσης να με ενημερώσετε για τυχόν προβλήματα του κινητού.Επίσης ενδιαφέρετε για το μπλε,αυτό κυκλοφορεί η πρέπει να περιμένει?
  4. Πω πω τι εχω σήμερα :D καλή ακρόαση :) :) :)
  5. john75

    iPhone 4

    ναι δε θα διαφωνήσω ότι κάποια έχουν πρόβλημα μάλλον είναι σχεδόν σίγουρο πλέον!
  6. john75

    iPhone 4

    ρε παιδιά ήμουν το καλοκαίρι στο χοριό μου με το iphone 4 και για μια ώρα το βραδυ ήμουν με 3g στο internet και το κρατούσα από εκείνο το σημείο,δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα στα δεδομένα και στο σήμα τι να πω δε ξέρω πραγματικά τι γίνετε!!!
  7. john75

    iPhone 4

    Έχει το safari τον browser τις apple ναι συνδέεσαι και κατεβάζεις δεδομένα η αν θες χρησιμοποιείς το wifi για δεδομένα
  8. john75

    iPhone 4

    Έχει την παλιά τι sim με το μεγάλο chip που είναι ολόκληρο σεντόνι :D Έτσι ήταν και η δικια μου sim τις κοσμοτέ δε κόβετε αυτή νομίζω κάπου είχα διαβάσει.
  9. john75

    iPhone 4

    Αυτό σκέφτηκα και εγώ θα την πάρο τηλ να τις το πω,μιλάμε είμαι μέσα στα νεύρα είναι απαράδεκτο αυτό το πράμα!!Αλλα και σε άλλο κατάστημα να πάει αυτά όλα είναι online θα δουν την αίτηση φορητότητας και μπορεί και αυτοί να τις πουν το ίδιο!Το άλλο που σκέφτηκε η φιλί μου είναι να πάει και να ζήτηση μια καινούρια κανονική sim με το μικρό chip για να την κόψουμε εμείς αλλα και αυτό ταλαιπωρία είναι.
  10. john75

    iPhone 4

    Τους είπε φιλε μου πως είναι για το iphone 4 και δε τις δίνουν!!Απαράδεκτο έτσι?Ναι έχει κάνει αίτηση φοριτοτιας γιαυτο; και η κοσμοτέ θα δουλέψει σε 10 μέρες,μέχρι τοτετ; πως θα το δει όμως το κινητό απλά το έχει τώρα στο κουτί άχρηστο!!!!
  11. john75

    iPhone 4

    Τις έχουν λέει κρατημένες για τα iphone 4 τι να πω ρε παιδιά απαράδεκτο αυτό!Δε μπορεί να το δουλέψει καθόλου και να το δει το κινητό,τι δηλαδή θα περιμένει 10 μέρες να ενεργοποιηθεί η κοσμοτέ για να το δουλέψει είναι χαζό αυτό το πράμα.Κανονικά δε θα έπρεπε η vodafone να τις δώσει μια micro sim,η σου λέει φεύγεις από εμάς και πας κοσμοτέ και θέλουν να φέρουν δυσκολία?
  12. john75

    iPhone 4

    Καλησπέρα το πήρα και εγώ στις 26 αυγούστου μετά από τηλεφωνα σε όλους τους γερμανούς τις θεσσαλονίκης χάχα :D Το κινητό μια χαρά και κανένα πρόβλημα με το σήμα :D Λοιπόν έχω ερώτηση?? Το παρέλαβε σήμερα το 4 μια φιλί μου από γερμανό,έκανε μεταφορά αριθμού από βόδα σε κοσμοτέ,το πρόβλημα είναι πως σε 10 μέρες θα ενεργοποιηθεί η κοσμοτέ οποτε ουσιαστικά δε μπορεί να χρησιμοποίηση το κινητό και η vodafone δεν τις δίνει micro sim!!Τι μπορεί να κάνει ρε παιδιά??
  13. john75

    iPhone 4

    50 με 100 euro είναι πολύ καλο κέρδος και δίκαιο πιστεύω,παραπάνω είναι το πρόβλημα!
  14. john75

    iPhone 4

    Μα δε μας υποχρεώνει κανένας σε τελική να αγοράσουμε από αυτούς!είναι "δικιαμας" καθαρά επιλογή,εγώ απλά εκνευρίζομαι παρα πολύ που εκμεταλλεύονται την κατάσταση που δεν έχει έρθει ακόμα ελλάδα και το δίνουν σε τέτοιες τιμές!
  15. john75

    iPhone 4

    είναι εκνευριστικό βασικά που εκμεταλλεύονται το πάθος μας για αγορά τις συσκευής,ένταξη το καταλαβαίνω θα το δόσεις πιο ακριβά από όσο το αγόρασες αλλα σε κάποια λογικά πλαίσια ρε ****το που προσωπικά πιστεύω είναι τα 100 euro πάνω το θεωρώ λογικό αλλα αυτοί κοιτάνε να βγάλουμε όπως λέει και η έκφραση από τι μίγα ξίγκι,έλεος δηλαδή!!! Μου κάνει εντύπωση και η αισιοδοξία τους,ο άλλος ζητούσε 900 euro για 16 ari ανοιγμένη συσκευασία κλειδωμένο στη vodafone και με γρατζουνιά!!Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό,πιστεύει πως θα το πουλήσει δηλαδή σε αυτή την τιμή και με τόσα μειονεκτήματα??δε ξέρω τι να πω.....
  16. john75

    iPhone 4

    Για κάποιο κατάστημα θεσσαλονίκης έχουμε καμια ενημέρωση?Χθες πήρα στην κοσμοτέ δεν έχουν ιδέα και στο γερμανό τις πασαλίδη και αυτοί δε ξέραν τίποτε :/
×
×
  • Create New...