Vasileios Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Πολύ καλή προσφορά, και μάλιστα για προπληρωμένα πακέτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Θα μπορουσα να ενεργοποιησω μια τετοια προσφορα για την συνδεση μεσω του κινητου μου; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Αν εννοείς να το ενεργοποιήσεις και να το λειτουργεις απο το κινητο χωρίς να εχεις στικακι, ναι γιατί οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται με το adsm? 1 GB 30 μέρες 9,90€ http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-/Mobile-Broadband-%28WIND-ADSM%29/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF.aspx 1GB για έναν μήνα πιστεύω πως είναι πολύ λίγο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Αν εννοείς να το ενεργοποιήσεις και να το λειτουργεις απο το κινητο χωρίς να εχεις στικακι, ναι γιατί οχι... ναι αλλα με τη sim που εχω τωρα, χωρις να αγορασω αλλη εννοω. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Ποσο δινει το usb stick οταν δεν εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 ναι αλλα με τη sim που εχω τωρα, χωρις να αγορασω αλλη εννοω. Ναι με τη δική σου sim. Ενεργοποιείς το πακέτο που θές, περνάς τις ρυθμίσεις στο κινητό και το χρησιμοποιείς. Τουλάχιστον αυτό ξέρω οτι ισχύει για τα πακέτα των 3 και 7 ημερών γιατι αυτα τα έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Αυτό με το 1 giga το μήνα δεν μου έχει χρειαστεί προς το παρόν αλλά δεν βλέπω το λόγο να μην ισχύει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 (edited) το adsm card ειναι σαν το καρτοιντερνετ? νετ με καρτα? ποσο κανει το στικακι που εχει τη σιμ? edit συγνωμη mobile broadband με καρτα,οχι adsm Edited July 11, 2010 by RAVEN_ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Ναι αλλά έχει και κάπιες διαφορές Το καρτοinternet Vodafone είναι μόνο για internet δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο ούτε να σε πάρουν ενώ το προπληρωμένο ADSM είναι βασικό τηλέφωνο, και μπορείς να αγοράσεις και internet Της Vodafone δεν χρειάζετε να δηλώσεις τα στοιχεία σου στην WIND έφόσον είναι και τηλέφωνο πρέπει να δηλώσεις στοιχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 βάσει αυτών που γράφει στην σελίδα... με την vodafone δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις το ιντερνετ για φωνητική επικοινωνία πχ voip. Με την wind μπορείς κανονικά. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 δε με ενδιαφερει να κανω κλησεις. νετ θελω για να μιλαω στο msn και να περνα η ωρα τις μερες που ειμαι εκτος πολης. το στικακι ποσο κοστιζει? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Ποσο δινει το usb stick οταν δεν εχεις? δε με ενδιαφερει να κανω κλησεις. νετ θελω για να μιλαω στο msn και να περνα η ωρα τις μερες που ειμαι εκτος πολης. το στικακι ποσο κοστιζει? Απ' ότι βλέπω στο φυλλάδιο των μηνιαίων προσφορών, δίνει USB stick μαζί με 7 ημέρες προπληρωμένο internet (που κοστίζει κανονικά 14€) για 34.90€. Άρα το στικάκι σου βγαίνει 20€ περίπου. ;) http://www.wind.com.gr/%CE%92%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%8D/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%9C%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 έχει βγάλει συσκευές MiFi η Wind? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Όχι μέχρι στιγμής Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondan Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Φιλε nikosr78 εκανα τελικα και γω αγορα του HUAWEI E5830 MIFI απο ebay, για καρτα data απο wind. Ελπιζω να δουλεψει χωρις προβλημα στο καινουργιο macbook pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robotech Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Παιδιά ξέρετε ποιο στικάκι δίνει η Wind με την προσφορά στα 34,90 και αν μπορεί να συνεργαστεί και με SIM άλλων παρόχων? Ευχαριστώ. Παράθεση Robotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Παιδιά ξέρετε ποιο στικάκι δίνει η Wind με την προσφορά στα 34,90 και αν μπορεί να συνεργαστεί και με SIM άλλων παρόχων? Ευχαριστώ. To είδα κι εγώ το εν λόγω πακετάι στο κατάστημα γιατι δε το διαφημίζουν, μήπως ξέρει κανένας ποιο στικάκι ειναι;; γιατί της vodafone το αντίστοιχο κοστίζει 50€ αν δε κάνω λάθος, πάντως μου ειπαν ότι μπορεις να βαλεις οποιαδήποτε καρτούλα μέσα μετά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 παιρνει και αλλες sim? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Μια ερώτηση επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το στικάκι για τις διακοπές. Λόγω του ότι θα την κάνω για Τήνο για καμιά 10 μέρες ξέρετε αν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή της χώρας και γύρω γύρω?? Θα πάω να ρωτήσω αλλά επειδή δεν τους έχω εμπιστοσύνη, ήθελα να ρωτήσω μην και τυχόν έχει κανένας εμπειρία από το συγκεκριμένο μέρος. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Μια ερώτηση επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το στικάκι για τις διακοπές. Λόγω του ότι θα την κάνω για Τήνο για καμιά 10 μέρες ξέρετε αν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή της χώρας και γύρω γύρω?? Θα πάω να ρωτήσω αλλά επειδή δεν τους έχω εμπιστοσύνη, ήθελα να ρωτήσω μην και τυχόν έχει κανένας εμπειρία από το συγκεκριμένο μέρος. από όσο ξέρω από μια φιλη μου που μένει στην τήνο στον ΚΟΥΜΕΛΑ. Μόνο η βοντα έχει πολύ καλό σήμα, η κοσμοτε έχει ελάχιστο σήμα και η γουίντ καθόλου. Ρώτα και άλλους για να είσαι μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 στη μεσσηνια εχει καλυψη?αν ξερει κανεισ για περιοχη γαργαλιανων Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Εγώ βασικά θέλω να ρωτήσω ,έχω το πακέτο 5gb αλλά θέλω να βάλω το 300MB ,διότι δεν κάνω χρήση πολύ (δηλαδή δεν κατεβάζω ταινίες , μόνο τραγούδια), θα με καλύψει το 300MB ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Εγώ βασικά θέλω να ρωτήσω ,έχω το πακέτο 5gb αλλά θέλω να βάλω το 300MB ,διότι δεν κάνω χρήση πολύ (δηλαδή δεν κατεβάζω ταινίες , μόνο τραγούδια), θα με καλύψει το 300MB ? Βάλε 1GB καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...:) 300Mb φεύγουν χωρίς να το καταλάβεις :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Βάλε 1GB καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...:) 300Mb φεύγουν χωρίς να το καταλάβεις :cool: Δεν υπάρχει πρόγραμμα με 1GB στη WIND. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Καλημέρα Με την σίμ f2g και ενεργοποιημένο το ίντερνετ από την προσφορά του Μαρτίου αγοράζοντας το κατάλληλο στίκ δουλεύει σε λάπ-τοπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts