Jump to content

robotech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by robotech

  1. Καλησπέρα παιδία. Μόλις πήρα κι εγώ το C6. Θέλω να αλλάξω product code γιατί είναι branded η συσκευή. Προσπαθώ να το κάνω με το Nemesis αλλά κατά το read μου βγάζει error. Έχω εγκαταστήσει τα τελευταία Nemesis, Software Updater και Ovi Suite σε Win7. Μπορεί να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ. EDIT: Το έκανα τελικά με JAF!
  2. Ευχαριστώ. Μήπως γνωρίζεις αν πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο λογισμικό της Cοsmote για να δουλέψει ή το software της Vodafone σου επιτρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις?
  3. Παιδιά ξέρετε ποιο στικάκι δίνει η Wind με την προσφορά στα 34,90 και αν μπορεί να συνεργαστεί και με SIM άλλων παρόχων? Ευχαριστώ.
  4. Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε ή άν πιστεύετε πως το Internet on the Phone του whatsup μπορέι να συνεργαστέί με το usb Modem που δίνει η Vodafone με το καρτοΐντερνετ. Ευχαριστώ.
  5. Παιδιά διάβασα μια αναφορά πως το USB modemάκι είναι συμβατό με ότι κάρτα SIM και να του βάλεις. Εγώ ενδιαφέρομαι να χρησιμοποιήσω το modem με μια κάρτα whatsup και με το πακέτο Internet On The Phone όπου πλέον έχεις πρόσβαση μέσω του internet APN και όχι μέσω του wap. Πιστεύετε πως θα δουλέψει? Ο φίλος με το F2G μπορεί να μας πει ποιο πακέτο χρησιμοποιεί? Ευχαριστώ.
  6. Έχω Vodafone συμβόλαιο. Λόγω κρίσης και ανεργίας μου, πήγα τον περασμένο μήνα που έληγε ο χρόνος, να το γυρίσω σε καρτοκινητό καθώς δεν είχα και καμιά μεγάλη επιδότηση. Αφού όμως έκανα την αίτηση μετά απο λίγες ώρες μου τηλεφώνησαν κάνοντας μου μια γενναία προσφορά για να ανανεώσω. Και έτσι έμεινα για 4η χρονιά στην Vodafone. Αν του χρόνου δεν μου γίνει κάποια συμφέρουσα επιδότηση έφυγα για Wind Medium λόγω οικονομίας (εκτός αν βγάλει κάποιο καλό πακέτο με data η Cosmote).
  7. Μόλις παρατήρησα λήψη σήματος EDGE Vodafone στην Κερατέα Αττικής με ένα HTC Touch.
  8. Παιδιά ο ήχος αναπαραγωγής mp3 και ράδιο από τα ακουστικά είναι καλός? Δεν είμαι υπερβολικά απαιτητικός σε multimedia γι αυτό και με ενδιαφέρει το κινητό αλλά ακούω πολύ συχνά ραδιόφωνο όταν είμαι στο δρόμο και λίγες φορές mp3 αλλά θέλω ο ήχος να είναι καλός. Να φανταστείτε τώρα έχω το SE W715 και ο ήχος του με ικανοποιεί. Τέτοια ποιότητα αναζητώ. Έχει κάποιος εμπειρία να μου κάνει μια παρόμοια σύγκριση? Επίσης, είδα χτές το κινητό στο πλαίσιο αλλά μου φάνηκαν πολύ μικρά τα γράμματα σε όλο το μενού. Υπάρχει ρύθμιση για μέγεθος γραμματοσειράς? Ευχαριστώ.
  9. Παιδιά ο ήχος αναπαραγωγής mp3 και ράδιο από τα ακουστικά είναι καλός? Δεν είμαι υπερβολικά απαιτητικός σε multimedia γι αυτό και με ενδιαφέρει το κινητό αλλά ακούω πολύ συχνά ραδιόφωνο όταν είμαι στο δρόμο και λίγότερες φορές mp3 αλλά θέλω ο ήχος να είναι καλός. Να φανταστείτε τώρα έχω το SE W715 και ο ήχος του με ικανοποιεί. Τέτοια ποιότητα αναζητώ. Έχει κάποιος εμπειρία να μου κάνει αυτή τη σύγκριση? Ευχαριστώ.
  10. Οτι λέει ο τίτλος. Τη μια φορά ήταν 15 ευρώ και είχε να κάνει μόνο με χρεώσεις Ιντερνετ τη στιγμή που έχω 1,5GB και παρακολουθώ στενά τα counters του κινητού μου. Την επόμενη ήταν κλήσεις που έγιναν 2 μήνες πριν την έκδοση του λογαριασμού. Και στις δύο περιπτώσεις τα χρήματα μου επιστράφηκαν. Στον τελευταίο λογαριασμό, μετά και την αλλαγή της ημερομηνίας κατά την οποία αρχίζουν να μετράνε τα προπληρωμένα λεπτά ομιλίας παρεμβάλλονται στο διάστημα 18/11-18/12 τέσσερις κλήσεις στις 23-24/11 οι οποίες έχουν τιμολογηθεί κανονικότατα. Εκτός από την πρώτη περίπτωση που ήταν σημαντικό το ποσό για έναν μήνα, την 2η και την 3η τα ποσά είναι πολύ μικρά κοντά στο 1 ευρώ. Αλλά εμένα έχει βάλει στο στόχαστρο το μηχανογραφικό τους σύστημα και γίνονται λάθη??Είναι γενικότερο?Για κοιτάξτε λίγο τους λογαριασμούς σας... Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να ανανεώσω..Θα μου πείτε σε όλους τα ίδια θα πληρώσεις...το καρτελ μου μεσα....κατά τα άλλα ρίξαν το τέλος το τερματισμού αλλά τις τιμές λιανικής δεν τις ρίχνουν...
  11. Πάντως έχει πάρει τα πάνω του το κινητό κατά την περιήγηση στο μενου(σε ταχύτητα) ή είναι ιδέα μου?? Το YouTube θα μας λείψει πολύ.
  12. Τελικά το GPS κλειδώνει σε πολύ καλους χρόνους από ότι φαίνεται.Μάλλον δεν ήμουνα προχθές σε καλό σημείο.Και το wayfinder φαίνεται πολύ δυνατό.Ειδικά σε περιοχές με 3G+ οι χάρτες κατεβαίνουν άνετα.Σε συνδυασμό με ένα καλό πακετάκι για Internet μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει έναν μέσο, προς τα κάτω όμως, χρήστη. 3G+ παιδιά σημαίνει HSPA?
  13. Πάντως μάγκες εγώ το ψώνισα...Έβαλα και πακετάκι με δωρεάν ΜΒ που με την προσφορά ανεβαίνει στο 1,5GB και ειμαι αρχηγος. Παρατήρησα λίγο ότι αργεί να κλειδώσει το GPS αλλά βλέπουμε. Έχω να παρατηρήσω ότι με ικανοποιεί πολύ η οθόνη του.
  14. παιδιά μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το τηλέφωνο και θέλω να το πάρω αλλα φοβάμαι μήπως απογοητευτώ από τον ήχο στην αναπαραγωγή mp3 από τα ακουστικά. Είναι καλή η ποιότητα?
  15. Παιδιά μπορώ να κάνω χρήση του cosmote my view και του πακέτου με τα 40mb με ένα πακέτο WhatsUp???
  16. Εγώ σύνδεση έχω αλλά δεν μπορώ να βεβαιωθώ ότι το wap.vodafone.gr δεν χρεώνει. Πάντως σε POP3 συνδέθηκε. Θα το ξανατσεκάρω όμως
  17. Παιδιά εγώ έλαβα να ένα MMS να γραφτώ (μάλλον) στο Surf & Mail 30 δωρεάν για 2 μήνες. Το ενεργοποίησα αλλά θα ήθελα να ρώτησω αν πρέπει να βάλω κάποιο συγκεκριμένο APN ή Proxy στις ρυθμίσεις ώστε να μην χρεωθώ κάτι για τα 30ΜΒ. Έχω ήδη το internet.vodafone.gr χωρίς Proxy. Εννοείται πως έχω μιλήσει 2 φορές με το support και δεν έχω πάρει μια απάντηση που να με καλύπτει. Και επίσης μου έστειλαν κάποιες ρυθμίσεις που απαιτούν proxy μέσω του οποίου το outlook δεν δουλέυει όπως είναι φυσιολογικό. Εκτός αν εννοούν να το βλέπουμε μέσω browser (γελοία πράματα δηλαδή).
  18. Παιδιά θέλω να πάρω το 3452 και ψάχνω να βρώ το sar αλλά δεν το έχω βρεί ακόμα και η αναζήτηση στο θέμα δεν επιστρέφει κάτι. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ.
  19. 1,02 SAR πολύ δεν είναι???
  20. Το θέλω με τα χίλια.....
  21. Αγόρασα το w660i και σας ενημερώνω πως δεν το βρήκα στη λίστα με τα Avatars. Ευχαριστώ. EDIT:Τώρα είδα το από πάνω...
  22. Έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου από την Παρασκευή και έχω μέινει πολύ ευχαριστημένος.Μια μέα μετά πήρε η κοπελιά μου το w610.Ως μενού δεν είδα ιδιαίτερες διαφορές.Από όσο ξέρω οι σημαντικότερες διαφορές τους είναι ότι το 610 υποστηρίζει EDGE και η κάμερα έχει Auto Focus.Αντίθετα το 660 είναι και 3G.Και πιο ωραίο.
  23. Μάλλον θα πάω προς το z710.Μου αρέσει που είναι έτσι πιο σοβαρόφανές τηλέφωνο.Φοβάμαι ότι και τα ακουστικά του θα με εκνευρίζουν καμιά φορά. Επίσης προτιμή την μπλέ οθόνη και τον φωτισμό του Ζ.
  24. Σήμερα πήγα σε κατάστημα και τα είδα και τα 2 κλειστά. Πολύ όμορφα και τα δύο.Το Ζ είναι πιο σοβαρό τηλέφωνο.Στο w με ανησυχεί το ότι είναι σκληρά τα μπροστινά κουμπιά για τον player και χρειάζεται αρκετό πάτημα.Δεν ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στο καπάκι. Βέβαια η μεγάλη διαφορά είναι η χωριτηκότητα της κάρτας που έχουν τα δύο πακέτα.Αλλά με τα 70 ευρώ διαφορά που έχουν παίρνεις αμα θες καρτούλα 1GB. Βουρ για Ζ510 λοιπόν και παρέα μια καρτούλα 512 ή 1024.
×
×
  • Create New...