Jump to content

WIND Mobile Broadband / Web&Mail

chris_2005
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ και πάλι παίδες! :)

Η αλήθεια είναι ότι τα έχουν κάνει λίγο αχταρμά, και είναι μπέρδεμα για εμάς που ασχολούμαστε τόσα χρόνια φανταστείτε για τον απλό κοσμάκη.

Φίλε H2SO4 εχώ εταιρικό και όσες φορές πήγα να ενεργοποιήσω κάτι από το CC εταιρικών μου είπαν ΟΚ, αλλά περνούσαν οι μέρες και δε γινόταν τίποτα. Μάλλον θα πρέπει να πάω σε κατάστημα να το κάνω και αυτό, με σφραγίδες, κλπ

Ενεργοποιείται άμεσα; Αν ενεργοποιηθεί μισό μήνα ας πούμε πριν έρθει ο λογαριασμός πληρώνεις το μισό πάγιο και έχεις τα μισά GΒ; (αν και δε νοείται "μισά" στο non-stop κανονικά)

Ενεργοποιουνται αυτοματα με την επομενη εκδοση του λογαριασμου

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω ,εκει που θα παω διακοπες μεσω του κινητου μου που ειναι 3g βλεπω οτι στα 500 μετρα πριν απο εκει που θα μεινω σταματαταει το 3g,επειδη με ενδιαφερει λογο διακοπων το adsm της wind ειναι αξιοπιστο μεσου κινητου να δω αν οντος πιανει το 3g και εαν ναι υπαρχει κατι (κεραια εξαρτημα)το οποιο μπορω να βαλω για να πιανει εκει που θα ειμαι??

Προσοχή για τους χρήστες προπληρωμένου ADSM. Μόλις έβαλαν μια υποσημείωση στην ιστοσελίδα, ότι οι τιμές και πάλι διπλασιάζονται μετά την 15 Ιουνίου 2009.

Μόλις είδα ότι άλλαξαν και πάλι τη διάρκεια της προσφοράς. :wacko:

"Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2009. Η χρέωση μετά τη λήξη της προσφοράς θα είναι €10 και €30 για το ΝS2 και το NS7 αντίστοιχα."

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1443

Τι το παιδεύουν και δεν το παρατείνουν για όλο το καλοκαίρι (ως 30 Σεπτεμβρίου) όπως πέρυσι? Περίεργα πράγματα. Επέκταση προσφοράς σε μια υπηρεσία που δεν έχει ανταγωνισμό για δυο μόνο εβδομάδες, είναι σπάνιο. Ίσως ετοιμάζουν άλλες χρεώσεις ή πακέτα προπληρωμένου ADSM για το καλοκαίρι. ;)

Μόλις είδα ότι άλλαξαν και πάλι τη διάρκεια της προσφοράς. :wacko:

"Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2009. Η χρέωση μετά τη λήξη της προσφοράς θα είναι €10 και €30 για το ΝS2 και το NS7 αντίστοιχα."

Τι το παιδεύουν και δεν το παρατείνουν για όλο το καλοκαίρι (ως 30 Σεπτεμβρίου) όπως πέρυσι? Περίεργα πράγματα. Επέκταση προσφοράς σε μια υπηρεσία που δεν έχει ανταγωνισμό για δυο μόνο εβδομάδες, είναι σπάνιο. Ίσως ετοιμάζουν άλλες χρεώσεις ή πακέτα προπληρωμένου ADSM για το καλοκαίρι. ;)

Η' απλά θα το επεκτείνουν σιγά-σιγά για όλο το καλοκαίρι με σκοπό να μη σαμποτάρουν πιθανές νέες 12μήνες συνδέσεις με αφορμή το καλοκαίρι... :)

EvEn DeAtH MaY DiE

Επισκέπτης
Εχω χρησιμοποιησει σχεδον ολους τους γνωστους browser (firefox - chrome - o ie ειναι απαραδεκτος ετσι και αλλιως). Δοκιμασα και τον safari 4 ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ......ταχυτατος λες και σερφαρω με ADSL!!!. Την δοκιμη την εκανα ακριβως στην ιδια θεση και την ιδια ωρα με 3 γραμμες και HSDPA.

Εχω χρησιμοποιησει σχεδον ολους τους γνωστους browser (firefox - chrome - o ie ειναι απαραδεκτος ετσι και αλλιως). Δοκιμασα και τον safari 4 ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ......ταχυτατος λες και σερφαρω με ADSL!!!. Την δοκιμη την εκανα ακριβως στην ιδια θεση και την ιδια ωρα με 3 γραμμες και HSDPA.

Πολύ ενδιαφέρον αν και δεν καταλαβαίνω γιατί. Το δοκίμασες ξανά άλλες και με άλλες ιστοσελίδες και συνεχίζει να είναι αισθητά πιο γρήγορος;

Επισκέπτης
Πολύ ενδιαφέρον αν και δεν καταλαβαίνω γιατί. Το δοκίμασες ξανά άλλες και με άλλες ιστοσελίδες και συνεχίζει να είναι αισθητά πιο γρήγορος;

Αυτο ακριβως. Στο google που εψαξα να βρω συγκρισεις βγαλανε τον chrome γρηγοροτερο αλλα ο safari 4 ηταν ακομη σε beta εκδοση. Το προβληματακι που εχω παρατηρησει ειναι οτι καμια φορα αργει οταν κανεις back - αλλα δεν ειναι ενοχλητικο δεν το κανει παντα. Παντως το myphone το φορτωνει σφαιρα οπως και πολλα αλλα site που δοκιμασα. Ο firefox εχει βαρυνει αρκετα τελευταια και τον ψιλοπαρατησα, 2η επιλογη ο chrome ο οποιος ομως σε καποιες σελιδες ειναι ασυμβατος και μου βγαζει ιερογλυφικα - ευτυχως ειναι λιγες και αυτες.

Το κατέβασα κι εγώ αλλά είμαι σε DSL και βέβαια βλέπω μικρές διαφορές. Θα το δοκιμάσω και σε 3G ή GPRS μεθαύριο που ταξιδεύω.

Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει αλλά σε δίκτυα 3G με χαμηλές ταχύτητες ή σε δίκτυα EDGE/GPRS ο νέος Opera 10 είναι αχτύπητος. Έχει την επιλογή Opera Turbo όπου όταν η ταχύτητα του δικτύου είναι μικρή συμπιέζει πάνω από 70% τα δεδομένα με αποτέλεσμα να κατεβαίνουν σφαίρα (κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει το Opera Mini στα κινητά). To turbo μπορεί να μπει στο αυτόματο, off ή συνέχεια on (όταν π.χ. έχεις μόνο GPRS ή dial up).

Δοκίμασέ το κι αυτό αν θες, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Είναι beta ακόμα αλλά δε μου έχει παρουσιάσει προβλήματα.

http://www.opera.com/browser/next/

δεν εχω πολυασχοληθει με ασυρματο internet και θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις: ενδιαφερομαι να χρησιμοποιεισω το adsm της wind για τις καλοκαιρινες μου διακοπες θα μπορουσε καποιος φιλος που το χρησιμοποει στην περιοχη ρεθυμνου-επισκοπης να μου πει για την καλυψη του δικτυου της wind στην περιοχη.το ρωταω γιατι στην περιοχη βουλα-γλυφαδας δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος με την καλυψη της εταιριας και ρωτας μηπως το βαλω τσαμπα και επισης εχω εχω usb stick απο αγγλια της εταιριας three και ειναι για πρππληρωμενη χρηση να υποθεσω οτι δεν εχει σχεση η sim που θα χρησιμοποιησω? ευχαριστω

δεν εχω πολυασχοληθει με ασυρματο internet και θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις: ενδιαφερομαι να χρησιμοποιεισω το adsm της wind για τις καλοκαιρινες μου διακοπες θα μπορουσε καποιος φιλος που το χρησιμοποει στην περιοχη ρεθυμνου-επισκοπης να μου πει για την καλυψη του δικτυου της wind στην περιοχη.το ρωταω γιατι στην περιοχη βουλα-γλυφαδας δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος με την καλυψη της εταιριας και ρωτας μηπως το βαλω τσαμπα και επισης εχω εχω usb stick απο αγγλια της εταιριας three και ειναι για πρππληρωμενη χρηση να υποθεσω οτι δεν εχει σχεση η sim που θα χρησιμοποιησω? ευχαριστω

Απ' όσο ξέρω δεν έχει πολύ καλό σήμα η Wind στην περιοχή, μόνο η Cosmote.

Τον χάρτη κάλυψης της Wind θα τον βρεις εδώ:

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=26

Είναι σχετικά ακριβής αν και το καλύτερο είναι να πάρεις μια κάρτα Wind και να δεις αν έχεις σήμα 3G. Αν όχι, τότε δεν αξίζει να βάλεις προπληρωμένο ADSM. Βάλε αντίθετα, Wind Plus ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πακέτο.

To USB stick της Three θα δουλεύει με κάρτα SIM άλλης εταιρίας μόνο αν δεν είναι κλειδωμένο.

Πάντως εμένα είτε μου βγάζει ενδειξη UMTS ειτε ΗSDPA, πάλι σέρνεται!!!!!!!!!!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Πάντως εμένα είτε μου βγάζει ενδειξη UMTS ειτε ΗSDPA, πάλι σέρνεται!!!!!!!!!!!!!
Είναι με τις ώρες του.Αναλογα με το ποσο φορτωμενο ειναι το δικτυο.Εγω το ADSM to κρατησα 6 μηνες.Μπορει θεωρητικά να ειχα ιντερνετ οπου ήθελα αλλά το ερωτημα ειναι "Ειχα οντως ιντερνετ οπου το ήθελα και σημαντικότερο όποια ώρα το ήθελα?" Δεν νομιζω πάντα θα εξαρτάσαι απο το φόρτο του δικτυου.
Υπογραφή....

• 2 weeks later...

Ενεργοποίησε κανείς το προπληρωμένο ADSM τον Ιούλιο; Στην ιστοσελίδα της WIND ακόμα γράφει ότι κοστίζει 5€ ανα δύο μέρες αλλά μάλλον δεν την έχουν αλλάξει ακόμα επειδή γράφει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου.

Μακάρι να το έχουν παρατείνει ως τέλος Σεπτεμβρίου όπως πέρυσι και απλά να μην άλλαξαν ακόμα τη συγκεκριμένη σελίδα.

Ενεργοποίησε κανείς το προπληρωμένο ADSM τον Ιούλιο; Στην ιστοσελίδα της WIND ακόμα γράφει ότι κοστίζει 5€ ανα δύο μέρες αλλά μάλλον δεν την έχουν αλλάξει ακόμα επειδή γράφει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου.

Μακάρι να το έχουν παρατείνει ως τέλος Σεπτεμβρίου όπως πέρυσι και απλά να μην άλλαξαν ακόμα τη συγκεκριμένη σελίδα.

Κοιτάξτε εδώ..http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=294

Μείωσαν τις τιμές και μάλλον είναι μόνιμο..

Tο alcatel ισχυει εως εξαντλησεως των αποθεματων. Επισης υπαρχουν 2 πακετακια pcmcia+usb stick 16gb και pcexpress+usb stick 16gb με κοστος μονο 65€!!! εχουν μεσα 1 εβδομαδα απεριοριστο ιντερνετ και αν βαλεις εντος του μηνα 10€ ανανεωση (παραμενουν μεσα τα χρηματα) σου δινει αλλη μια εβδομαδα δωρο :)

Ξέρει κανείς αν ισχύει ακόμα αυτή η προσφορά για το USB Modem ή έστω για το PCMCIA; Μόλις είδα ότι σήμερα την έβγαλε από την ιστοσελίδα της.

πριν Μια εβδομάδα πήρα το PCI-Express με τα 65 ευρώ αλλά με παραγγελία σε κατάστημα

Αν σε περίπτωση βάλω το πακέτο της μίας εβδομάδας και μετά βάλω 10E κάρτα, έχω άλλη μία εβδομάδα internet δώρο?

πριν Μια εβδομάδα πήρα το PCI-Express με τα 65 ευρώ αλλά με παραγγελία σε κατάστημα

Ευχαριστώ. Ελπίζω να ισχύει ως και τις 21/7 που κατεβαίνω Ελλάδα.

Αν σε περίπτωση βάλω το πακέτο της μίας εβδομάδας και μετά βάλω 10E κάρτα, έχω άλλη μία εβδομάδα internet δώρο?

Ναι έτσι έλεγε η προσφορά αρχικά, οπότε μάλλον ισχύει.

Ποια προσφορα ειναι αυτη που σου δινει δωρεαν βδομαδα? Το ADSM 7 ?

Είναι η προσφορά, ADSM μαζί με usb stick πρόσβασης ή PCI-Express card

Καλησπέρα,

Ξέρει κάποιος ποιά είναι η χρέωση του προπληρωμένου ADSM ανά KByte; (όχι τα πακέτα NS2/NS7, γιατί μπορεί να συνδεθεί και χωρίς να στείλεις SMS για πακέτο κάποιων ημερών...)

Δεν υπάρχει άλλο προπληρωμένο πακέτο εκτός από τα Ns2 Ns7 Και το WIND PLUS NON STOP