Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Pedia 8elo na agorasw kati apo to ebay to opio kostizi £19.99 kai ine apo United Kingdom tin agora 8a tin kano meso paypal to 8ema ine oti pragmata apo United Kingdom erxonte se ellada??? sigkekrimena afto pou 8elo na agoraso ine afto EDW ti na kano na ksekiniso tin agora??

Ο πωλητής είναι αρκετά αξιόπιστος, 99.8% των πελατών του μείνανε ευχαριστημένοι. Τα πράγματα στέλνονται σχετικά γρήγορα, το κόστος αποστολής δεν είναι υψηλο, σύνολο 20£ και 8£ μεταφορικά για Ελλάδα.

Αγόρασέ το, αν θεωρείς ότι η τιμή είναι καλή. Η ισοτιμία είναι περίπου 32-33€.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Pedia 8elo na agorasw kati apo to ebay to opio kostizi £19.99 kai ine apo United Kingdom tin agora 8a tin kano meso paypal to 8ema ine oti pragmata apo United Kingdom erxonte se ellada??? sigkekrimena afto pou 8elo na agoraso ine afto EDW ti na kano na ksekiniso tin agora??

αν ειναι πιο φτηνα απο εδω παρτα. ο πωλητης ειναι οκ.

Τελικα την πηρα στα χειρα μου το σαββατο. Ολα καλα. ο τυπος επισης μου εβαλε πεννες κτλ στην βαλιτσα π συνολο εβγαιναν καμια 60$. οχι κ ασχημα εφοσον δε ζητησα τπτ εξτρα. τελωνειο εσκασα 500κατι ευρω ομως

δέμα από ιρλανδία στην ελλάδα πόσες μέρες θέλει?

Από Δουβλίνο..

δέμα από ιρλανδία στην ελλάδα πόσες μέρες θέλει?

Από Δουβλίνο..

απο αγγλια υπολογισε 5-6 μερες.

Ναι, από Αγγλία κάνουν 5 εργάσιμες να έρθουν, κάθε φορά που παραγγέλνω.

Άρα και από Ιρλανδία τόσο να υπολογίσω?

Είναι και μέσα στην ΕΕ..

Ναι, από Αγγλία κάνουν 5 εργάσιμες να έρθουν, κάθε φορά που παραγγέλνω.

Άρα και από Ιρλανδία τόσο να υπολογίσω?

Είναι και μέσα στην ΕΕ..

πανω-κατα τοσο.

μου εχει ερθει δεμα και σε 3 μερες αλλα και σε 8 μερες.

Μέσα στη βδομάδα θέλω να παραγγείλω κάποια πράγματα (εφόσον πρώτα βγάλω κάρτα). Δεν έχω ξανακάνει αγορά από το ebay. Μπορείτε να μου πείτε τί να προσέξω?

Συγκεκριμένα θέλω να αγοράσω τα παρακάτω:

Fuji NP-50 NP50 Battery for Fujitsu FinePix F50fd F60fd

Gorillapod Flexible Mini Tripod Stand Grip For Camera

SoundMAGIC PL30 Bass Adjustable In-Ear Earphone Metalic

Για το Gorillapod πώς μπορώ να καταλάβω ότι είναι γνήσιο?

Γενικώς πείτε μου ότι χρειάζεται να ξέρω μιας και δεν έχω ξανακάνει αγορά από ebay!

Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω τα £23.99 σε euro ποσο είναι για να ξέρω να βάλω λεφτά στην κάρτα υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω την μετατροπή?

Σας ευχαριστώ

spacer.png

Είναι 17,0166 ευρώ.

Εγώ βρήκα την ισοτιμία στο ίντερνετ, την πέρασα στην εφαρμογή "Μετατροπέας¨του κινητού μου και τα βρίσκω κατευθείαν.

Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω τα £23.99 σε euro ποσο είναι για να ξέρω να βάλω λεφτά στην κάρτα υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω την μετατροπή?

Σας ευχαριστώ

εινια 28Ε περιπου

http://www.xe.com/ucc/convert.cgi

Είναι 17,0166 ευρώ.

Εγώ βρήκα την ισοτιμία στο ίντερνετ, την πέρασα στην εφαρμογή "Μετατροπέας¨του κινητού μου και τα βρίσκω κατευθείαν.

:down:

εινια 28Ε περιπου

http://www.xe.com/ucc/convert.cgi

:up:

Παιδιά η ισοτιμία με λίρα με κάποια πάνω κάτω, εκτός από πέρυσι τον Δεκέμβρη που είχε φτάσει σχεδόν στο 1:1 (η καλύτερη εποχή για EBAY:):) ) παίζει στο 1,15 υπέρ της λίρας.

Οπότε οι 23,99 λίρες μας κάνουν περίπου 27,5€.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ουπς.. σόρρυ. Δεν πρόσεξα το σύμβολο γιατί οι τιμές που κοιτάζω εγώ στο ebay είναι σε δολάρια και το υπολόγισα σε δολάρια!

Ουπς.. σόρρυ. Δεν πρόσεξα το σύμβολο γιατί οι τιμές που κοιτάζω εγώ στο ebay είναι σε δολάρια και το υπολόγισα σε δολάρια!

Το αγγλικό ebay είναι σε λίρες και το αμερικάνικο σε δολλάρια. Γερμανικό, ιταλικό κ.ο.κ, σε ευρώ. :rolleyes:

Αν βρήκες το προϊόν από το global.ebay.com τότε έκανε μετατροπή με την τρέχουσα ισοτιμία.

Το παραπάνω λινκ για τις ισοτιμίες δεν μου ανοίγει. Μπορείτε να χρησιμοποιείται και αυτό:

http://www.loupassis.gr/euro-el.jsp

Επίσης επειδή είμαι νέος χρήστης στο ebay.. έχω ψιλομπερδευτεί! Η διαφορά του global.ebay.com με το ebay.com είναι μόνο η γλώσσα?

Έκανα αναζήτηση από το ebay.com για κάτι ακουστικά και μου βρήκε 7 αποτελέσματα + 2 που λέει "found in eBay Stores" και έβαλα για προορισμό Ελλάδα.

Στο global.ebay.com βρήκε 9 αποτελέσματα για τα ακουστικά χωρίς να μου εμφανίζει αποτελέσματα από eBay stores και ήταν από διαφορετικά άτομα!

Τέλος.. σε κάποια αποτελέσματα μπορεί να λέει οτι τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και μόλις ανοίγεις το προϊόν να σου λέει οτι έχει τελικά έξοδα!

To global.ebay.com ειναι για εμενα πιο βολικο για τους εξης λογους οταν του ορισεις γλωσσα και χωρα.

Ολες οι αξιες φαινονται και σε ευρω

ΟΛΑ τα αποτελεσματα της ερευνας ειτε διευκρινιζονται τα εξοδα αποστολης ειτε οχι ,αποστελλονται στην Ελλαδα. (αναφερομενο και στην ερωτηση του navi55)

navi, το global αναζητεί σε όλα τα ebay, πλην των καταστημάτων, σε αντίθεση με τα εγχώρια που αναζητούν μόνο μέσα στο δικό τους site. Αυτός είναι και ο σκοπός του, είναι μια πολύγλωσση μηχανή αναζήτησης για το ebay.

Μετατροπή ισοτιμιών προσφέρει και το google.. Γράψτε απλά "29 uk pounds to euros" στο πεδίο αναζήτησης του google που προσφέρει ο browser που χρησιμοποιείτε.. Αντίστοιχα μπορείτε να κάνετε μετατροπές και σε άλλα νομίσματα..

Μιχάλης

Να βάζετε κάτιτί παραπάνω στην κάρτα γιατί η μετατροπή μπορεί να γίνει με λίγο διαφορετική ισοτιμία και να απορριφθεί το αίτημα στην κάρτα.

Πάντως καλό είναι να ψάχνετε και στο global και στο κανονικό γιατί μπορεί σε κάποιο από τα 2 να βρείτε καλύτερη προσφορά!

Κάτι άλλο.. υπάρχει τρόπος όταν κάνω αναζήτηση κάτι να μην μου ανοίγει δημοπρασίες? Πχ είχα μπει στα κινητά όπου μου εμφάνισε στην αρχή 5-6 κινητά καινούρια και μετά ήταν δημοπρασίες. Στις επόμενες σελίδες μπορεί να είχε πάλι καινούρια..

Στο global στα αριστερα εχει ενα κουτακι που λεει "Αντικειμενα αμεσης αγορας"

Οι δημοπρασιες ειναι απο κατω που λεει "καταχωρησεις που ληγου σε ταδε χρονο"

Παιδιά πόσες μέρες κάνουν να φτάσουν τα προϊόντα από τη μέρα παραγγελίας?

Προχθές το βράδυ παρήγγειλα κάποια πράγματα για πρώτη φορά από ebay και απλά θέλω να ξέρω περίπου πότε θα τα πάρω!