Jump to content

HP iPAQ 210 (Enterprise Handheld)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς η HP δεν πουλάει το καλώδιο και πρέπει να κάνεις πατέντα με το καλώδιο συγχρονισμού για να δουλέψει.Αν υπάρχει κάποιος που έχει καταλάβει ποια pins αλλάζουμε και πιάνουν τα χέρια του,ας το πει.Ευκαιρία για ένα έξτρα μεροκάματο;)

• Απαντήσεις 425
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι κρίμα πάντως που δεν υποστηρίζεται κανονικά usb host.

Υπάρχει κάποιο μηχάνημα αυτή τη στιγμή στην αγορά που να υποστηρίζει?

Α, και για όσους σε παλιότερα ποστ είχαν ρωτήσει για το πώς γίνεται να συνδέσουν το κινητό τους με το ipaq μέσω μπλέ δοντιού για να έχουν ιντερνετ στο ipaq, αυτό είναι πολύ εύκολο και απλό με το πρόγραμμα Bluetooth manager που είναι ενσωματωμένο στο 214:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Χαιρεται , μου μπηκε στο ματι το εν λογω μηχανημα τις τελευταιες μερες

Στην αρχη προσπαθησα να βολευτω λιγο με το palm tx που αγορασα πριν μια 2ετια και ειχα 3εχασμενο :lol: αλλα μαλλον συνειδητοποιησα οτι πιο πολυ με νευριαζει παρα με ψυχαγωγει το εν λογω.

Οχι οτι ειναι κακο , αλλα αυτο το ipaq 214 υποσχεται πολλα.

Θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του αν θα το ξανα αγοραζαν η αν θα περιμεναν κατι που ειναι να βγει

Να ξεκαθαρισω οτι ΔΕΝ με ενδιαφερει , και ουτε θελω pocket pc + cellphone ,θελω ενα απλο pda , οπως αυτο της συζητησης.

Τωρα, παρολο που διαβασα ολες τις σελιδες του τοπικ , καποια σημεια θα ηθελα να τα αποσαφηνισω οσον αφορα τη συσκευη

1. Μπορει να παιζει απροβληματιστα xvid kai divx mp3 ogg ? Αν παιζει και youtube videos ευπροσδεκτο.

2. Να Εχει απαραιτητα καλη λειτουργια με wi fi , γρηγορη κι απροβληματιστη συνδεση , υπαρξη internet browser που επιτρεπει αναγνωση και γραφη σε βασικες σελιδες οπως φορουμ κλπ (οχι οπως o blazer tou palm tx :cry: )

3. Σε συναρτηση με το σημειο 2 , τι αυτονομια εχει οταν το wi fi ειναι ενεργοποιημενο. Αυτονομια παιζοντας βιντεο ? Αυτονομια παιζοντας μουσικη ?

4. Ειμαι εντελως ασχετος με windows mobile , γιατι παντα εβρισκα λογους να παρω μηχανηματα που δεν ειχαν windows mobile λογω αρνητικων σχολιων.

Τα windows mobile 6 ειναι οντως τοσο λιγοτερο αισχος απο τα προηγουμενα ?

Εχουν καταληξει να ειναι μια σχετικα αξιοπιστη πλατφορμα ? Η παλι αγκομαχει κανεις με ρεσετ ? :cry:

Αυτα ειναι τα βασικα μου ερωτηματα , οσον αφορα κυριως το ipaq 214.

Τωρα αν καποιος απο εσας εχει και καμμια αλλη ιδεα για καποιο αλλο μηχανημα που υπαρχει η ειναι να κυκλοφορησει στα ιδια λευτα (250/300 ευρω) ας το ποσταρει .

ΥΓ

(και να σκεφτει κανεις οτι το μικροβιο με το 214 το κολλησα τυχαια εν μεσω ψαξιματος να αγορασω το cowon q5w , οταν καποιος σε ενα ξενογλωσσο φορουμ ειπε σε καποιον που ρωταγε...γιατι δεν παιρνεις ενα WM6 PPC με 100 δολλαρια λιγοτερα το εν λογω ipaq 214....και δεν ειχε και καθολου αδικο....)

Χαιρεται , μου μπηκε στο ματι το εν λογω μηχανημα τις τελευταιες μερες

Στην αρχη προσπαθησα να βολευτω λιγο με το palm tx που αγορασα πριν μια 2ετια και ειχα 3εχασμενο :lol: αλλα μαλλον συνειδητοποιησα οτι πιο πολυ με νευριαζει παρα με ψυχαγωγει το εν λογω.

Οχι οτι ειναι κακο , αλλα αυτο το ipaq 214 υποσχεται πολλα.

Θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του αν θα το ξανα αγοραζαν η αν θα περιμεναν κατι που ειναι να βγει

Να ξεκαθαρισω οτι ΔΕΝ με ενδιαφερει , και ουτε θελω pocket pc + cellphone ,θελω ενα απλο pda , οπως αυτο της συζητησης.

Τωρα, παρολο που διαβασα ολες τις σελιδες του τοπικ , καποια σημεια θα ηθελα να τα αποσαφηνισω οσον αφορα τη συσκευη

1. Μπορει να παιζει απροβληματιστα xvid kai divx mp3 ogg ? Αν παιζει και youtube videos ευπροσδεκτο.

2. Να Εχει απαραιτητα καλη λειτουργια με wi fi , γρηγορη κι απροβληματιστη συνδεση , υπαρξη internet browser που επιτρεπει αναγνωση και γραφη σε βασικες σελιδες οπως φορουμ κλπ (οχι οπως o blazer tou palm tx :cry: )

3. Σε συναρτηση με το σημειο 2 , τι αυτονομια εχει οταν το wi fi ειναι ενεργοποιημενο. Αυτονομια παιζοντας βιντεο ? Αυτονομια παιζοντας μουσικη ?

4. Ειμαι εντελως ασχετος με windows mobile , γιατι παντα εβρισκα λογους να παρω μηχανηματα που δεν ειχαν windows mobile λογω αρνητικων σχολιων.

Τα windows mobile 6 ειναι οντως τοσο λιγοτερο αισχος απο τα προηγουμενα ?

Εχουν καταληξει να ειναι μια σχετικα αξιοπιστη πλατφορμα ? Η παλι αγκομαχει κανεις με ρεσετ ? :cry:

Αυτα ειναι τα βασικα μου ερωτηματα , οσον αφορα κυριως το ipaq 214.

Τωρα αν καποιος απο εσας εχει και καμμια αλλη ιδεα για καποιο αλλο μηχανημα που υπαρχει η ειναι να κυκλοφορησει στα ιδια λευτα (250/300 ευρω) ας το ποσταρει .

ΥΓ

(και να σκεφτει κανεις οτι το μικροβιο με το 214 το κολλησα τυχαια εν μεσω ψαξιματος να αγορασω το cowon q5w , οταν καποιος σε ενα ξενογλωσσο φορουμ ειπε σε καποιον που ρωταγε...γιατι δεν παιρνεις ενα WM6 PPC με 100 δολλαρια λιγοτερα το εν λογω ipaq 214....και δεν ειχε και καθολου αδικο....)

Μιας και δεν είχες ποτέ συσκευή με windows mobile θα σου εξηγήσω τι συμβαίνει.

Τα windows πολύ σπάνια κολλάνε. Σχεδόν ποτέ. Αυτό που μπορεί να κολλάει καμιά φορά είναι τα διάφορα επιπλέον προγράμματα που βάζεις εσύ στη συσκευή.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα pc και με οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να δέχεται επιπλέον προγράμματα.

Γενικά δεν κολλάει συχνά, αλλά θέλει να κάνεις και μόνος σου 2- 3 επανεκκινήσεις τη βδομάδα.

Τώρα, για αυτά που ρωτάς:

1. Παίζει τα πάντα, αλλά με το κατάλληλο κάθε φορά πρόγραμμα.

Από θέμα μηχανήματος πάντως έχει αρκετή επεξεργαστική ισχύ για οτιδήποτε.

Για να στο πώ διαφορετικά, αν δεν μπορεί το 214 δεν μπορεί κανένα pocket pc.

2. Το wifi λειτουργεί σε εμένα τουλάχιστον πολύ καλά. Κανένα πρόβλημα.

3. Mπορείς να σερφάρεις στο ιντερνετ μέσω wifi για 4,5-5 ώρες. Μπορείς να παρακολουθήσεις βίντεο για περίπου 5 - 5,5 ώρες.

Μουσική δεν έχω μετρήσει, αλλά με σβηστή οθόνη πολλές ώρες, σίγουρα πάνω από 15 (μπορεί να λέω και πολύ λίγο)

Γενικά η μπαταρία του είναι θηριώδης. Εξαιρετικό σε αυτόν τον τομέα.

4. Σου είπα για αυτό πιο πάνω. Γενικά δουλεύει καλά, δεν έχει προβλήματα.

Σε αυτά τα λεφτά, θα νιώσεις οτι τους κλέβεις πραγματικά.

Προσωπικά δεν θα το άλλαζα με κανένα άλλο. Είναι το πιο δυνατό μηχάνημα που υπάρχει σήμερα στους τομείς: 1.επεξεργαστής, 2.μνήμη ram, 3. οθόνη, 4.αυτονομία.

Τι άλλο θέλεις?

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα.Το μοναδικό του μειονέκτημα ειναι το χαμηλό ηχείο.Για να ευχαριστηθείς την μουσική,χρειάζεσαι οπωσδήποτε ακουστικά.Το wi-fi του είναι πάρα πολύ καλό.Προσωπικά το χρησιμοποιώ και ως τηλέφωνο μέσω του skype.Aπλά άψογο.

Τα windows πολύ σπάνια κολλάνε. Σχεδόν ποτέ. Αυτό που μπορεί να κολλάει καμιά φορά είναι τα διάφορα επιπλέον προγράμματα που βάζεις εσύ στη συσκευή.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα pc και με οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να δέχεται επιπλέον προγράμματα.

Μόνο σε αυτό διαφωνήσω. Τα wm κολλάνε και κολλάνε συχνά και χωρίς λόγο.

Το 210 δεν είναι βεβαίως η εξαίρεση.

• Administrators
Τα wm κολλάνε και κολλάνε συχνά και χωρίς λόγο.

Afto eksartatai apo pollous paragontes pou den exoun na kanoun mono me to leitourgiko. Stis teleftaies syskeves pantws afto einai ena fainomeno pou exei arxisei pleon na eskafanizetai.

Modpic.gif

Μόνο σε αυτό διαφωνήσω. Τα wm κολλάνε και κολλάνε συχνά και χωρίς λόγο.

Το 210 δεν είναι βεβαίως η εξαίρεση.

Μπορεί, αλλά προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ να μου έχει κολλήσει μηχάνημα χωρίς επιπλέον προγράμματα πάνω του, ή όταν δεν χρησιμοποιούσα κάποιο από τα επιπλέον προγράμματα.

Πάντως, συμφωνώ οτι τα wm , δεν είναι οτι πιο σταθερό υπάρχει, αλλά δεν είναι και αίσχος.

Τα windows mobile χωρίς επιπλέον προγράμματα είναι μη λειτουργικά. Για να δουλέψει κάποιος αξιοπρεπώς χρειάζεται τουλάχιστον καμιά 10αριά προσθήκες.

Τα windows mobile χωρίς επιπλέον προγράμματα είναι μη λειτουργικά. Για να δουλέψει κάποιος αξιοπρεπώς χρειάζεται τουλάχιστον καμιά 10αριά προσθήκες.

Και λίγα λες.

Αλλά δεν συζητάμε για αυτό το πράγμα.

Θα μου πείς οτι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο......

Gianni, ean mpoun ta swsta programmata kai oxi oti nanai (opws synithizoun polloi), mporei na doulepsei aproblimatista akoma kai me polla perissotera apo 10.

Δίκιο έχεις, αλλά αυτό προϋποθέτει εμπειρία.

Anyway, το 210 πολύ καλό γενικά, αλλά δεν το ερωτεύτηκα. Μάλλον θα φύγει για πούλημα.:p

Δίκιο έχεις, αλλά αυτό προϋποθέτει εμπειρία.

Anyway, το 210 πολύ καλό γενικά, αλλά δεν το ερωτεύτηκα. Μάλλον θα φύγει για πούλημα.:p

Φίλε αν το δώσεις ενδιαφέρομαι......

Party your LIFE...

:yahoo:

• 2 weeks later...
  • Administrators
Ειναι μεγάλα ρε παιδια τα notebooks και αντε να περιμένεις να φορτώσουν windows κλπ...

Δε νομίζω ότι αυτό είναι λόγος για να μην το πάρεις πάντως! Εξάλλου για αυτά τα παραπάνω που προσφέρουν... αξίζουν και με το παραπάνω.

Modpic.gif

Δε νομίζω ότι αυτό είναι λόγος για να μην το πάρεις πάντως! Εξάλλου για αυτά τα παραπάνω που προσφέρουν... αξίζουν και με το παραπάνω.

Μη συγκρινετε ανομοια πραγματα. Τό 214 μπαινει σε μια τσεπη, εχει αυτονομια οσο 2 notebook μαζι, γινεται ευκολα GPS κλπ κλπ που δεν κανει ενα notebook. Ειναι αλλη συσκευη για αλλη χρηση.

Μόλις παρέλαβα το hp 214 για δεύτερη φορά γιατι το πρώτο μου το φάγενεεε....

Παρατήρησα μια διαφορά στην οθόνη..έχει λιγοτερη απόσταση μεταξύ της μεμβρανης και του σκληρου μερους! Ρώτησα ένα φίλο που ασχολείτε με αυτά (λόγω εξοπλισμού εστιατορίων) κα μου είπε οτι οι παρτίδες με την μεγαλύτερη απόσταση ήταν προβληματικές....σε 2-3 μήνες οι οθόνες -ειδικά με επαγγελματική χρήση εστιατορίου ή καφέ - τα "παιζανε"!!!

Γνωρίζεται κάτι επ' αυτού?

Υ.Γ. Προτείνω ανεπιφύλακτα pda4u.

Εκανα την παραγγελεία χθές 12 το πρωί και σήμερα στις 11 βρισκόταν σπίτι μου στα Χανια...

9 ευρώ βέβαια μεταφορικά δεν είναι και λίγα....κατα τα άλλα αψογοι!

Party your LIFE...

το εχει φερει και e-shop στην ιδια τιμη πανω κατω , κι αν παραλαβεις απο μαγαζι τους δεν πληρωνεις τιποτα μεταφορικα

Ακομα το σκεφτομαι εγω...δεν εχω καταληξει σε νετμπουκ και μαλλον δεν το βλεπω γιατι το notebook που εχω την κανει μια χαρα τη δουλεια του.

Δεν μπορω να πω το ιδιο για το palm tx που μου ρχεται να το πεταξω απο το παραθυρο. :lol:

Θα περιμενω για την ωρα , αν και θα ενδιαφερομουν να μου πεις εντυπωσεις σε σχεση με την παλια σου συσκευη αν εχουν διορθωθει οποιες ατελειες κλπ

το εχει φερει και e-shop στην ιδια τιμη πανω κατω , κι αν παραλαβεις απο μαγαζι τους δεν πληρωνεις τιποτα μεταφορικα

Ακομα το σκεφτομαι εγω...δεν εχω καταληξει σε νετμπουκ και μαλλον δεν το βλεπω γιατι το notebook που εχω την κανει μια χαρα τη δουλεια του.

Δεν μπορω να πω το ιδιο για το palm tx που μου ρχεται να το πεταξω απο το παραθυρο. :lol:

Θα περιμενω για την ωρα , αν και θα ενδιαφερομουν να μου πεις εντυπωσεις σε σχεση με την παλια σου συσκευη αν εχουν διορθωθει οποιες ατελειες κλπ

Πολύ πιο ευαισθητη οθόνη.....Κατα τα άλλα είναι απαιχτο μηχάνημα.....

Party your LIFE...

Μόλις παρέλαβα το hp 214 για δεύτερη φορά γιατι το πρώτο μου το φάγενεεε....

Παρατήρησα μια διαφορά στην οθόνη..έχει λιγοτερη απόσταση μεταξύ της μεμβρανης και του σκληρου μερους! Ρώτησα ένα φίλο που ασχολείτε με αυτά (λόγω εξοπλισμού εστιατορίων) κα μου είπε οτι οι παρτίδες με την μεγαλύτερη απόσταση ήταν προβληματικές....σε 2-3 μήνες οι οθόνες -ειδικά με επαγγελματική χρήση εστιατορίου ή καφέ - τα "παιζανε"!!!

Γνωρίζεται κάτι επ' αυτού?

Υ.Γ. Προτείνω ανεπιφύλακτα pda4u.

Εκανα την παραγγελεία χθές 12 το πρωί και σήμερα στις 11 βρισκόταν σπίτι μου στα Χανια...

9 ευρώ βέβαια μεταφορικά δεν είναι και λίγα....κατα τα άλλα αψογοι!

6 μηνάκια το λεχω και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.

Βέβαια η οθόνη δεν μπορεί εύκολα να δουλευτεί χωρίς γραφίδα(με το δάχτυλο ας πούμε) ακριβώς γιατί δεν είναι και πάρα πολύ ευαίσθητη.

Αλλά είναι καθαρά θέμα που συνηθίζεται.

Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το μηχανάκι!!!!

Τελικα δεν κρατηθηκα και το παρηγγειλα :lol:

Ελπιζω να μου ερθει συντομα , ανυπομονω :cool:

Θα ειναι πολυ αν ζητησω απο οσους χρησιμοποιουν καιρο τη συσκευη να μου πουνε το τοπ 10 των εφαρμογων που προσθεσανε ? :ninja:

Για μένα must have είναι

Destinator,giniusdriver,igo8

Resco explorer 2007

spb mobile shell με spb mobile skins από http://www.imarche.net/omnia/index.php#nogo

core player

wktask manager

sk tools

windows video downloader

netfront browser

en alarm ppc