Breton Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Μπορεις και με το resco explorer 2007. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Μπορεις και με το resco explorer 2007. Me poly poly ligoteres dynatotites bebaia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 exo parei k exo katebasi to destineitor to 7 jerete an to grs paizei h xriazete kati allo gia na pezei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 exo parei k exo katebasi to destineitor to 7 jerete an to grs paizei h xriazete kati allo gia na pezei Όχι δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Μόλις τρέξεις το πρόγραμμα θα ανοίξει αυτόματα και το GPS. Γιατί όμως ανοίγεις ξεχωριστό θέμα και δεν ρωτάς στο θέμα του Ρ360? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Παίδες, στο P560 της MIO γίνεται να τρέχω κάποιες εφαρμογές dos? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Χρειάζεται κάποιο έξτρα πρόγραμμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Παίδες, στο P560 της MIO γίνεται να τρέχω κάποιες εφαρμογές dos? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Χρειάζεται κάποιο έξτρα πρόγραμμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! pDOSBox v1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 !!!!!!! τι είπες τώρα???? χαχαχαχαχαχαχαα dos σε windows mobile.....τρέμετε vista :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
painterakis Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 ερωτηση: μπορουμε στο Ρ560 να εγκαταστησουμε το skype; αν ναι,με ενα hansfree (ακομε και με καλωδιο) θα ειναι δυνατο η κληση μεσω skype; ευχαριστω υ.γ. περιμενω το δωρο (του πασχα) για να κανω δωρο στον εαυτο μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 http://www.download.com/Skype-for-Windows-Mobile/3000-2163_4-10319520.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
painterakis Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 http://www.download.com/Skype-for-Windows-Mobile/3000-2163_4-10319520.html ευχαριστω. το θεμα τωρα ειναι αν υπαρχει η δυνατοτητα με καποιο (ποιο; ) hansfree (ΒΤ ή με καλωδιο) να εκμεταλευτουμε το skype. ευχαριστω ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Παιδιά το παράγγειλα και εγώ σήμερα πριν από λίγο από PDAplaza. Μέσα σε μισή ώρα είχα μύνημα ότι θα φύγει σήμερα από Ουγγαρία και θα το έχω αύριο. Οι τύποι είναι απίστευτοι... Τέτοιο service θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε στην Ελλάδα πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Οι τύποι είναι απίστευτοι... Nai... exei apodeixthei poly aksiopisto! Kalws na sou erthei ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteiznt Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Χαιρετώ! Άλλος ένας που το περιμένει απο pdaplaza (πραγματικά απίστευτος χρόνος εξυπηρέτησης:rolleyes:) Έκανα ήδη μια αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι οπότε και ρωτάω: Μήπως το έχει καταφέρει κανείς να λειτουργήσει σαν car kit για το κινητό? Επίσης, είναι 100% δοκιμασμένο ότι "σηκώνει" 16GB SD? Έχει επιπτώσεις στην ταχύτητα απόκρισης της συσκευής? Λογικά ναι, ε? Με πόση μνήμη το χρησιμοποιείτε? Όχι μόνο σαν GPS φυσικά αλλά να κουβαλάμε και καμιά ταινία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 μία Sandisk SDHC 4GB που του έχω πάει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Μήπως το έχει καταφέρει κανείς να λειτουργήσει σαν car kit για το κινητό? Τι εννοείς; Τι θέλεις να κάνει δηλαδή; Επίσης, είναι 100% δοκιμασμένο ότι "σηκώνει" 16GB SD? Έχει επιπτώσεις στην ταχύτητα απόκρισης της συσκευής? Λογικά ναι, ε? Με πόση μνήμη το χρησιμοποιείτε? Όχι μόνο σαν GPS φυσικά αλλά να κουβαλάμε και καμιά ταινία ;) Όσο μεγαλύτερης χωρητικότητας είναι η SDHC κάρτα συνήθως τόσο μεγαλύτερο class έχει που σημαίνει ότι είναι πιο γρήγορη. Συνεπώς η αύξηση της χωρητικότητας δε σημαίνει και μείωση της ταχύτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteiznt Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να μιλάω στο κινητό μέσω του mio με bluetooth (σε ανοικτή ακρόαση μέσω του speaker του mio). Τα MLS έχουν αυτή τη δυνατότητα από ότι ξέρω, και είναι PNA. Βέβαια, αν γινόταν φαντάζομαι ότι θα υπήρχε αναφορά και στα χαρακτηριστικά της συσκευής.:( Σχετικά με την κάρτα σκέφτομαι για 8GB class6 οπότε λογικά είμαστε οκ.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Κυκλοφορεί ή υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει το Ρ560 με 1 ή 2 GB RAM με ελληνικά windows; Γιατί σε όλες τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες διατίθεται με 512 ΜΒ; Το ίδιο γράφει και στην επίσημη σελίδα της ΜΙΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να μιλάω στο κινητό μέσω του mio με bluetooth (σε ανοικτή ακρόαση μέσω του speaker του mio). Dyskolo... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να μιλάω στο κινητό μέσω του mio με bluetooth (σε ανοικτή ακρόαση μέσω του speaker του mio). Δε νομίζω να έχει κάνει κανείς τπτ....δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Κυκλοφορεί ή υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει το Ρ560 με 1 ή 2 GB RAM με ελληνικά windows; Γιατί σε όλες τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες διατίθεται με 512 ΜΒ; Το ίδιο γράφει και στην επίσημη σελίδα της ΜΙΟ. δε νομίζω....τώρα γιατί κυκλοφορούν 2 διαφορετικές εκδόσεις...θα σε γελάσω και δεν το θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteiznt Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Το pdaplaza έκανε το θαύμα του :) Ήρθε ήδη στα χέρια μου το 560 και είναι έρωτας κεραυνοβόλος:love::love: Πέρασα αμέσως το Destinator 7 και σε δοκιμή απο Βύρωνα μέχρι Κτελ στον Κηφισό και μετά για Φιλοθέη, ήταν άψογο!:up: Πολύ γρήγορος υπολογισμός διαδρομής (ακόμα και στα εσκεμένα λάθη που έκανα για δοκιμή), και κλείδωμα δορυφόρων στο φτερό :D Επίσης, πολύ καλός ήχος και δυνατό wifi / bluetooth ;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 μαμεί το 560 :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapos Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Παιδιά γειά σας. Πήρα το ΜΙΟ P560 από PDAPLAZA. Πολύ καλό.Έχει κανείς το igo 8 να μου το στείλει με pm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treelooos Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 ψάξε εδώ: forum.ppcwarez.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 kai edw: ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts