Jump to content

nteiznt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nteiznt

  1. Καλησπερα! Μολις ανοιξα το 32αρι μαυρο, παρτιδα 503 Γαλλικο και προσεξα οτι το κινητο ειχε ηδη μια κληση στο 888 και φυσικα ειχε ενεργοποιηθει. Επικοινωνησα με το καταστημα και μου ειπαν οτι στα γαλλικα κινητα επιβαλεται να τα ενεργοποιουν πριν φυγουν απο Γαλλια και κατι με στιγμα κλπ κλπ οποτε και γι'αυτο εγινε η κληση, απο τη Γαλλικη αντιπροσωπεια. Υπαρχουν αλλες τετοιες περιπτωσεις? Γνωριζετε κατι πανω στο θεμα? Το τηλεφωνο εδειχνε ολοκαινουργιο εξωτερικα με τοαυτοκολητο ασφαλειας στη θεση του.
  2. Τωρα που πλησιαζει η παρουσιαση του G4 δεν ειναι λογικο να πεσουν ακομα περισσοτερο οι τιμες του G3? Γενικα ειμαι αναποφασιστος αν αξιζει η αγορα του G3 32gb τωρα, ή ισως να περιμενω να δω τιμες στο 4αρι και ποσο θα βουτηξει το 3. Γνωμες?
  3. καλημέρες! Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί εμένα η έκδοση είναι 8160XXLH3 και δεν βρίσκει άλλο update.. :worry: Αγορασμένο από OTEshop με τις βλακείες της Cosmote μέσα..
  4. Καλημέρα και από εμένα! Αντιμετωπίζω το ίδιο σχεδόν πρόβλημα με αγορά απο το ebay.co.uk μέσω paypal με την χρεωστική της Πειραιώς. Έκανα κατάθεση σε ΑΤΜ, το ποσό εμφανίστηκε στην κάρτα, δοκίμασα να πληρώσω και μου έβγαλε σφάλμα (dennied). Το ποσό όμως έφυγε από την κάρτα μου (έχει δεσμευτεί, επειδή υπάρχει σαν λογιστικό υπόλοιπο, όχι όμως σαν διαθέσιμο) ΑΛΛΑ δεν φαίνεται καμία συναλλαγή στο history του Paypal. Έστειλα email στο paypal και (μετά το αυτόματο mail) μου απάντησαν ότι όντως βλέπουν τη συναλλαγή αλλά ουσιαστικά τους την αρνήθηκε η τράπεζα (και το ποσό μένει δεσμευμένο...) αλλά με παρέπεμψε στην πειραιώς για περισσότερες πληροφορίες. Τηλέφωνο στην πειραιώς λοιπόν και (μέσω phone banking) μου είπαν ότι βλέπουν την προσπάθεια χρέωσης, η οποία έχει πάρει έγκριση:blink: αλλά δεν προχώρησε (ίσως γιατί δεν είχε όρεξη, τι να πω...:X). Εν κατακλείδι, το ποσό είναι δεσμευμένο και άνοιξαν ticket να το κοιτάξουν και να γίνει αποδέσμευση, και εγώ πρέπει να κάνω ξανά κατάθεση για να μπορέσω να πληρώσω τον άνθρωπο που περιμένει...:worry: Να επισημάνω ότι υπήρχαν αρκετά χρήματα στην κάρτα για να γίνει η αγορά, και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που την χρησιμοποιώ στο paypal. Για ότι νεότερο θα ενημερώσω! :)
  5. και για άντρα και για οποιονδήποτε! ;) Μετά τα πολύ καλά λόγια που διάβασα εδώ, το πήρα και εγώ πριν 2 μέρες στα χέρια μου (με επιδότηση συσκευής από cosmote, και ενώ στο τηλέφωνο που είχα μιλήσει μου είπαν ότι δεν υπάρχει και μπορεί να μην το ξαναφέρουν, παρόλα αυτά στο oteshop που πήγα το είχαν κανονικά..! :rolleyes::D ) Πάρα πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του! Σοβαρές ελλείψεις δεν έχει, η ποιότητα της οθόνης είναι πολύ καλή, ο ήχος φοβερός (μου έκανε εντύπωση πόσο καλά άκουγα το συνομιλητή μου) και μέχρι στιγμής δείχνει να μην μασάει από κολλήματα, διπύρηνο γαρ! :D Και μια ερώτηση: έχουμε τρόπο να μην έρχονται οι αναφορές στα sms σαν ξεχωριστό μήνυμα?
  6. Πήρα σήμερα την απόφαση να ασχοληθώ με το θέμα της RAM και διαπίστωσα ότι έχει "κατέβει" το αρχείο με τα απαραίτητα απο το hotfile. Υπάρχουν πουθενά αλλού τα αρχεία αυτά? Ευχαριστώ!:)
  7. Ευχαριστώ πολύ psyched:) Διαβάζοντας το site της cosmote λέει ότι "Η παραπάνω μειωμένη χρέωση ισχύει και για τους χρήστες που βρίσκονται σε Προνομιακή περίοδο χρέωσης (χρήστες COSMOKAPTA που έχουν ανανεώσει το χρόνο ομιλίας τους με κάρτα ανανέωσης COSMOKAPTA προνομιακή)" Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά για να επωφεληθώ από την υπηρεσία πρέπει να πληρώνω τουλάχιστον 20€/μήνα για προνομιακή κάρτα?:wacko: edit: Προφανώς όχι.:O
  8. Καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν ισχύει ακόμα, και πως ενεργοποιείται η υπηρεσία "0,01 €/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE" της cosmoκάρτας? Πήρα πρόσφατα ένα κινητό με 2sim και σκέφτομαι να δοκιμάσω τη σύνδεση σε συνδιασμό με μια cosmoκάρτα :D
  9. Επειδή είμαι έτοιμος για παραγγελία, υπάρχει κανείς που να έχει συναντήσει πρόβλημα με κάρτα 8GB? Σκέφτομαι να πάρω την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555089 :) Κανένα καλό addon για weather έχουμε?
  10. Για δωρεάν κλήσεις πρέπει να φτιάξεις account στο voipdiscount και να εγκαταστησεις το sjphone στο PDA σου. Είχα κάπου ένα .pdf με οδηγίες. Όποιος Θέλει ας μου στείλει pm να το στείλω όταν πάω σπίτι. http://www.voipdiscount.com/en/download.html http://www.sjphone.org/softphone/SJphone-PPC2003SE-303c.exe
  11. Μα, δεν είπε κανείς ότι είναι τηλέφωνο. Όπου όμως έχει ασύρματο δίκτυο, μπορώ να κάνω τις (δωρεάν) κλήσεις μου σε σταθερά (μαμά άναψε το θερμοσίφωνα :lol:) και επειδή με το speaker έχει echo στον συνομιλητή, και δεν έχει ιδιωτικότητα πουθενά:O, θέλω να είμαι σίγουρος πιο BT Να πάρω :)
  12. Says who?:rolleyes: http://www.voipdiscount.com :up::up::up:
  13. Καλημέρα, έχει βγάλει κανείς άκρη με BT handsfree? Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο θέλουμε, η πρέπει να υποστηρίζει A2DP? Έχει κανείς κάποια πρόταση που να λειτουργεί σίγουρα?
  14. Εμένα πάντως δεν έχει ανοίξει ποτέ μόνο του, και έχει περασμένες επαφές. Δεν νομίζω ότι οι καινούργιες συσκευές το κάνουν, αλλά και πάλι ίσως να είναι θέμα ρυθμίσεων και προγραμάτων. Συνολική εντύπωση άριστη από εμένα πάντως :D
  15. Opera_Mobile_8.65 έβαλα, και ήταν για wm5 αλλά λένε ότι λειτουργεί και σε wm6. Να υποθέσω πως όχι? :rolleyes: Στην ουσία είναι σαν να λειτουργεί μόνο η συντόμευση του πληκτρολογίου. Μπορώ να γράψω κάποια σελίδα, την περναέι στο adress bar, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να κάνω go, ή enter ή οτιδήποτε άλλο:(
  16. Για και πάλι :) Έχω τον opera αλλα μου κάνει κόλπα. Βασικά δεν λειτουργεί σχεδόν καθόλου. δεν μπορώ να γράψω καμία διεύθυνση και δεν λειτουργούν τα Links που έχει στην αρχική σελίδα. Είναι σαν να μην λειτουργέι το touch screen (ενώ λειτουργεί βέβαια ;) ) Καμία ιδέα?
  17. Το pdaplaza έκανε το θαύμα του :) Ήρθε ήδη στα χέρια μου το 560 και είναι έρωτας κεραυνοβόλος:love::love: Πέρασα αμέσως το Destinator 7 και σε δοκιμή απο Βύρωνα μέχρι Κτελ στον Κηφισό και μετά για Φιλοθέη, ήταν άψογο!:up: Πολύ γρήγορος υπολογισμός διαδρομής (ακόμα και στα εσκεμένα λάθη που έκανα για δοκιμή), και κλείδωμα δορυφόρων στο φτερό :D Επίσης, πολύ καλός ήχος και δυνατό wifi / bluetooth ;):)
  18. Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να μιλάω στο κινητό μέσω του mio με bluetooth (σε ανοικτή ακρόαση μέσω του speaker του mio). Τα MLS έχουν αυτή τη δυνατότητα από ότι ξέρω, και είναι PNA. Βέβαια, αν γινόταν φαντάζομαι ότι θα υπήρχε αναφορά και στα χαρακτηριστικά της συσκευής.:( Σχετικά με την κάρτα σκέφτομαι για 8GB class6 οπότε λογικά είμαστε οκ.:D
  19. Χαιρετώ! Άλλος ένας που το περιμένει απο pdaplaza (πραγματικά απίστευτος χρόνος εξυπηρέτησης:rolleyes:) Έκανα ήδη μια αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι οπότε και ρωτάω: Μήπως το έχει καταφέρει κανείς να λειτουργήσει σαν car kit για το κινητό? Επίσης, είναι 100% δοκιμασμένο ότι "σηκώνει" 16GB SD? Έχει επιπτώσεις στην ταχύτητα απόκρισης της συσκευής? Λογικά ναι, ε? Με πόση μνήμη το χρησιμοποιείτε? Όχι μόνο σαν GPS φυσικά αλλά να κουβαλάμε και καμιά ταινία ;)
  20. Χαιρετώ και εγώ :) Υποψήφιος αγοραστής ενός 560 και εγώ, και θέλω να ρωτήσω αν το pdaplaza δέχεται προπληρωμένες κάρτες ή θα πρέπει να βρω κάποιον με πιστωτική? Η κάρτα μου είναι prepaid της Τράπεζας Κύπρου (με ονοματεπώνυμο και το 3ψήφιο verification number). Έχω και paypal account συνδεδεμένο με την prepaid. Αυτό μας κάνει? :rolleyes: Υ.Γ. Συγγνώμη για το off-topic:O
  21. Παρακαλώ να μην μιλαμε στον αερα. Άλλο το ότι η γραμμή δεν πιάνει τα 24Mbit (είναι στα βασικά για ADSL) και άλλο να ανεβαίνει ο συγχρονισμός και να μην ανεβαίνουν οι πραγματικές ταχύτητες.*Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει μόνο μια λύση=μετακόμιση κοντά στον ΟΤΕ. Στην δεύτερη, είναι απλά πίτα το DSLAM και σε αυτό φταίει ο πάροχος αν το ελέγχει. Αν όμως έχεις γραμμή ΑΡΥΣ και άλλο πάροχο, και πάλι ο ΟΤΕ κάνει παιχνίδι. Αυτά εν ολίγοις :O Το ΕΩΣ 24 είναι απολύτως ρεαλιστικό, γιατί είναι καθαρά θέμα απόστασης. Αν οι πάροχοι αφηναν τα όρια στα 10Mbit πχ, το 90% των συνδρομητών θα είχε ότι πλήρωνε και θα ήταν όλα καλά.. ακόμα και αν με τα ίδια χρήματα τώρα έχει 12-15MBit.. Όταν ακούς 24 όμως, τα 12 σου φαίνονται λίγα. marketing και ψυχολογία είναι. και 100Μβιτ να λέγανε (πάντα ΕΩΣ) εμείς θα πιάναμε όσα σηκώνει η γραμμη του χαλκού ;) *
  22. Έναρξη στα windows ---> εκτέλεση, εκεί γράφεις cmd, και στο επόμενο παράθυρο που ανοίγει (DOS περοβάλλον) γράφεις το ping 192.168.1.1 :)
  23. Καλημέρα, σκέφτομαι να πάρω το Destinator R3900BT http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=1054511 και συγκεντρώνω γνώμες. Είναι κανείς εδώ που να το χρησιμοποιεί ήδη? Με ενδιαφέρει κυρίως το user interface και η δυνατότητα να το χρησιμοποιώ σαν car-kit για το κινητό τηλέφωνο.
  24. Καλημέρα, νέος κάτοχος του W810i και εγώ απο προχτές:D Έχω κάποιες μικρές απορίες: Πώς γίνεται (αν γίνεται) να φαίνεται η ώρα όταν το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής? Τα Flash menu είναι απλά στην εγκατάσταση? Γίνεται με το καλώδιο usb ή θέλει άλλο εξοπλισμό? Κανένα σχετικό F.A.Q. υπάρχει? Ευχαριστώ:)
  25. Λοιπόν, το Z710 το βρήκα μετά απο πολύ ψάξιμο σε ένα κεντρικό κατάστημα της Cosmote, οπότε ελπίζω από βδομάδα να το έχω στα χέρια μου. Ποιό firmware ver είναι αυτό που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία? Θα χρειαστώ Upgrade αμέσως μόλις το πάρω η να δοκιμάσω πως θα πηγαίνει "μαμα"?:lol: Υπάρχει πρόβλημα με κάρτες 1GB ή προχωράω άφοβα? Αυτό είναι το μέγιστο μέγεθος, σωστά? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, είναι απλά ο ενθουσιασμός του καινούργιου :O:D
×
×
  • Create New...