Jump to content

mobilemaniac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    203
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mobilemaniac

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 12

mobilemaniac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιρνεις ενα ανταπτορα για το φις και εισαι ok.
  2. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.Μαλλον πλακα σου εκαναν η ειναι απο αλλο πλανητη αυτος που σου το ειπε
  3. Οταν το συνδεω με ethernet κανονικα αναβει το λαμπακι ethenet του μοντεμ και εμφανιζει στο λαπτοπ το εικονιδιο τοπικη συνδεση.Επειδη δεν ειμαι κομπιουτερας πως ακριβως το κανω αυτο που λες.
  4. Το εχω κανει τιποτα ομως.Παιδια εχω τρελαθει δεν ξερω τι να κανω.
  5. και αυτο εκανα αλλα οταν παω στον explorer απο το λαπτοπ δεν ανοιγουν οι σελιδες
  6. Το εχω κανει στο επιτραπεζιο με win2000 και μπαινει χωρις προβλημμα.Το προβλημμα το εχω σε laptop fujitsu-siemens amilo pi 1505 xp.
  7. Ειναι απο την πρωτη μερα που μου το φεραν.Εχω κανει και hard reset αλλα τιποτα.Πραγματικα οι γνωσεις μου στους υπολογιστες δεν ειναι τοσο καλες ωστε να βρω λυση.Εχω 15+ μερες internet και δεν μπορω να μπω.Πραγματικα ποιος μπορει να βοηθησει.
  8. Πριν 15 ημερες ενεργοποιηθηκε το 2play forthnet και μου φερανε το siemens cl 110. Eνω το εχω συνδεση σωστα με το λαπτοπ μεσω ethernet δεν μπορω να μπω στο setup του μοντεμ για να το ρυθμισω.Ανοιγω δηλαδη τον expolrer γραφω 192.168.1.1 και μου λεει οτι η σελιδα δεν μπορει να ανοιξει.Πηρα την forthnet και αφου καναμε καποιες ρυμισεις (οτι μου ελεγε δηλαδη) μου ειπε οτι καποιο προγραμμα μου μπλοκαρει το modem.Tο μονο απο antivirus που εχω στο lapotop ειναι το mcfee και το firewall των xp που τα απενεργοποιησα αλλα δεν εγινε τιποτα.Τα xp home που εχει το λαπτοπ ειναι αυθεντικα.Επειδη δεν ειμαι και κανενας κομπιουτερας δεν ξερω τι αλλο να κανω για να μπορεσω τελικα να ρυθμισω το μοντεμ και να μπω στο internet.Ευχαριστω προκαταβολικα.
  9. Χειριστηριο GameCube
  10. Δεν εχει κανενα απολυτος προβλημμα το ps3 60gb.Θα σου ελεγα μαλιστα να επαιρνες αυτο αντι το 40gb.O λογος παιζει και ps2 παιχνιδια το 40 οχι και εχει και card reader.Βεβαια θα δυσκολευτεις να το βρεις επειδη εχει σταματησει η παραγωγη του.
  11. Σερφαροντας θεν θυμαμαι λινγκ μολις το βρω θα το γραψω η 5 κατα σειρα ταινια saw κανει πρεμιερα 31/10/2008.Επισεις μιλουν και για 6 ταινια
×
×
  • Create New...