zazasnet Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Paides sas xreiazomai........ S.O.S Pira ena K850i apo ton filo mou kai einai VODAFONE LIVE...koinos gia ta skoupidia..... Mipos kserei kaneis na me voithisei na oste na vgalo to menu VODAFONE kai na to kano kanonika opos ola ta Sony Ericsson??? Giati den doulevei sosta to kinito epeidi exo WIND Karta.. An kserei kaneis an ginetai na allaksei kai na doulepsei alios as mou stili kapios... THANKS...... Kai i kamera den doulevei kala to vradu me flash... an kapios kserei as mou stili ena minima.... Kai pali EYXARISTO........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Ευγενής κάτοχος (!) ενός Κ850 όπως είχα προαναφέρει πριν λίγα 24ώρα και σας γράφω τις πρώτες εντυπώσεις μου οι οποίες φυσικά είναι καθαρά υποκειμενικές. Καταρχήν ρίσκαρα να μεταφέρω το βιβλίο επαφών ολόκληρο με τη βοήθεια 2 καρτών (διαφορετικών) sim από το παλίότερο μου Κ800 (το οποίο εξακολουθώ να θέλω να πουλήσω παρότι θα δείτε παρακάτω ότι είχα αμφιβολίες) και μια χαρά δούλεψαν. Μάλιστα μετέφερε ακόμα και τις φωτογραφίες που είχα ενσωματώσει στα προφίλ επαφών χωρίς πρόβλημα (!). Η κάρτα μνήμης από το Κ800 δούλεψε μια χαρά επίσης απλά μου εμφανίζει ένα νέο κατάλογο postcads το οποίο απλά με ενοχλεί... Ας περάσουμε όμως στη βασική κριτική (ότι έχω βρει ως τώρα). Καταρχήν είναι δύσχρηστη και πολλές φορές ΟΧΙ άμεσα ΑΠΟΚΡΙΣΙΜΗ η ιστορία με τα touch keys στην οθόνη. Η οποία όντως με τον τρόπο αυτό λερώνει γρήγορα-πολύ και αυτό πρέπει να λειτουργεί ανασταλτικά στη λειτουργία (;) των πλήκτρων αφής. Δεύτερο μείον η οργάνωση των αρχείων που δυστυχώς στο Κ800 ήταν νομίζω κορυφαία. Αν αφαιρέσω το φάκελο postcads (πάλι το αναφέρω!) που απλά με ενοχλεί οπτικά και δεν αφαιρείται (;) η οργάνωση των εικόνων ΚΥΡΙΩΣ με ενοχλεί αφάνταστα αφού μου τα χωρίζει σε μήνες και ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ χάθηκε η δυνατότητα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ που μπορούσα ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να χωρίζω όπως θέλω τις φωτογραφίες μου. Τρίτον κακός ήχος αναπαραγωγής σε κλήσεις η Play μουσικής γενικά μοιάζει σα ξεκούρδιστο παιδικό μουσικό όργανο (!). Θετική εικόνα (πάντα σε σχέση με το Κ800 αλλά και ένα Κ750 πιο παλιά που είχα) η λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής αφού επιτέλους ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ο φακός στις τσέπες ΜΟΝΟΣ του (!!!). Δόξα τον πανάγαθο αυτό το πρόβλημα λύθηκε και με το κουμπί επιλογής όλα είναι πιο εύκολα. Στον τομέα ποιότητα φωτογραφίας πρέπει να σας πω το εξής: Δεν είδα δραματική διαφορά σε σχέση με τα 3.2ΜΡ του Κ800 πάντα όμως βλέποντας τις εικόνες στην οθόνη του τηλεφώνου και τον υπολογιστή. Θα σας πω σύντομα σε πιθανή εκτύπωση τους σε φωτογραφικό χαρτί (κανένα KODAK kiosk θα έχει την τιμητική του σύντομα...) αν και δε νομίζω να δω κάτι πολύ extreme θετικότερο. Το τηλέφωνο αν και πιο ογκώδες από το Κ800 είναι πιο ελαφρύ (ίδια κάρτα μνήμης έχω !!! πλάκα κάνω) και αυτό ΜΑΛΛΟΝ σημαίνει υλικά πιο κακής ποιότητας (;) πχ αλουμίνιο, πλαστικό, κτλ. Τεσπά στην τσέπη έχει λίγο καλύτερη αίσθηση βάρους. Επίσης επιτέλους δεν υπάρχει ανομοιομορφία καλλύματος λόγω φακού στο πίσω μέρος. Τα πλήκτρα είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ και ειδικά ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ ΕΠΙΛΟΓΗ των πλήκτρων αποδοχής - τέλους κλήσης ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Πρέπει να αφήσω νύχι αν και έχω μικρά δάκτυλα να τα πετυχαίνω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ επίσης ότι λείπει από το βασικό μενού οθόνης η επιλογή "ΚΛΗΣΕΙΣ" και πρέπει να πατώ το κουμπί κλήσης. Θέμα συνήθειας ίσως... Το μενού τώρα δεν τροποποιήθηκε πια τόσο θετικά μου έκανε εντύπωση το γιατί η Sony ξεχώρισε το...ξυπνητήρι (!!!) μα τόσο πολύ δημοφιλής εφαρμογή είναι; Για μια ακόμα φορά (δεν το είχα διαβάσει πουθενά δυστυχώς) το ράδιο θέλει hands free να λειτουργήσει (απίστευτο δε μπορώ να το καταλάβω αυτό). Αλήθεια η λειτουργία ξυπνητηριού με ράδιο πως το εννοεί η εταιρεία; κοιμάσαι με τα hands free;;;; Μπαταρία δε μπορώ να σας κρίνω ακόμα μία αρχική και ακόμα μία έκανα (στην προτελευταία γραμμή). Σήμερα το πρωί απενεργοποίησα και την επιλογή GPRS δικτύων μήπως και έχει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας. Πάντως από εκείνη την ώρα έχω καλύερη ένδειξη σήματος...(λογικό;) Δεν έχω ακόμα προλάβει να κάνω ρυθμίσεις MMS (έχω Cosmote πλέον). τελειώνοντας να σταθώ στην πληκτρολόγηση κειμένου. Προσωπικά είναι ΣΠΑΣΤΙΚΗ η εμφάνιση των γραμμάτων που αντιστοιχούν στο κάθε κουμπί. Μπορώ να το βλέπω στην οθόνη τι πληκτρολογώ δεν είναι ανάγκη το pop up παράθυρο και επιπλέον με μπερδεύει γιατί δε συγχρονίζεται το κουμπί με την κύλιση στο παράθυρο της εναλλαγής γραμμάτων! Δε ξέρω αν μπορεί να αφαιρεθεί αυτή η δυνατότητα. Σε γενικές γραμμές: Αν και ακόμα δεν έχω ούτε 50% τεστάρει το τηλέφωνο παρά μόνο ίσως στα βασικά του λειτουργικά στοιχεία έχω να πω ότι ΔΕΝ εντυπωσιάστηκα σε σχέση με το Κ800 που είχα πριν. Τα 5ΜΡ φωτογραφίας ακόμα δεν τα έχω αξιολογήσει (...) και σε μερικά πράγματα μάλλον έπεσε στην εκτίμησή μου η εταιρεία. Να σας πω ότι εκτός από ένα ΝΟΚΙΑ 8210 που είχα για 1 μήνα μόνο (το χάρισα) και δεν άντεχα τα μενού-πληκτρα-μηνύματα του πάντα είχα SONY. (α...και μια εβδομάδα ένα D900 μιας φίλης μου σε διακοπές που της το πείραζα...!). Παρόλο ότι είμαι fun λόγω συνήθειας πιο πολύ των Sony και ειδικά της σειράς CyberShot (και η κουτσή Μαρία βγάζει φώτο εκεί που δεν περιμένεις...!) οφείλω να πω ότι περίμενα κάτι περισσότερο. Να πω επίσης ότι για κάποια στιγμή (όχι λόγω τιμής) στο κατάστημα της Cosmote αμφιταλαντεύτηκα να πάρω το Κ770 με τα 3.2ΜΡ που είναι πιο λεπτό και πιο στυλάτο ή να περιμένο το νέο C902 αλλά τελικά αποφάσισα το κ850. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το κορυφαίο κινητό της εταιρείας προ φωτογραφικής εποχής ήταν (και κρατάω πάντα ως δεύτερο ένα τέτοιο) το Τ65 (...ΘΕΟΣ) που κλειστό το έχω το άμοιρο 3-4μήνες και η μπαταρία του είναι γεμάτη. Όσο για την μετά Cybershot εποχή μάλλον το K750 με 3.2ΜΡ θα ήταν το τέλειο κινητό (σχεδόν...απόλυτος ποτέ δεν πρέπει να είσαι). Αυτά ελπίζω να μη σας κούρασα και κάποιους να βοήθησα. Οι αναφορές μου είναι καθαρά προσωπικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Τα μόνα που θα ήθελα να πω είναι: 1) Τις επαφές μπορούσες όλες να τις στείλεις με bluetooth χωρίς να παιδευτείς, γιατί δεν το έκανες; 2) Το ράδιο θέλει hands free γιατί αλλιώς δεν πιάνει τίποτα, μιας και το hands free είναι η κεραία. Από κει και πέρα συμφωνώ με τα περισσότερα. Ειδικά για τα πλήκτρα touch και την οργάνωση των φωτογραφιών. Βέβαια πολλά από τα μείον που του βρίσκεις δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά για μένα προσωπικά, αλλά γούστα είναι αυτά :). Εγώ τελικά το πούλησα και γύρισα στο Κ810. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Ευγενής κάτοχος (!) ενός Κ850 όπως είχα προαναφέρει πριν λίγα 24ώρα και σας γράφω τις πρώτες εντυπώσεις μου οι οποίες φυσικά είναι καθαρά υποκειμενικές. Καταρχήν ρίσκαρα να μεταφέρω το βιβλίο επαφών ολόκληρο με τη βοήθεια 2 καρτών (διαφορετικών) sim από το παλίότερο μου Κ800 (το οποίο εξακολουθώ να θέλω να πουλήσω παρότι θα δείτε παρακάτω ότι είχα αμφιβολίες) και μια χαρά δούλεψαν. Μάλιστα μετέφερε ακόμα και τις φωτογραφίες που είχα ενσωματώσει στα προφίλ επαφών χωρίς πρόβλημα (!). Η κάρτα μνήμης από το Κ800 δούλεψε μια χαρά επίσης απλά μου εμφανίζει ένα νέο κατάλογο postcads το οποίο απλά με ενοχλεί... Ας περάσουμε όμως στη βασική κριτική (ότι έχω βρει ως τώρα). Καταρχήν είναι δύσχρηστη και πολλές φορές ΟΧΙ άμεσα ΑΠΟΚΡΙΣΙΜΗ η ιστορία με τα touch keys στην οθόνη. Η οποία όντως με τον τρόπο αυτό λερώνει γρήγορα-πολύ και αυτό πρέπει να λειτουργεί ανασταλτικά στη λειτουργία (;) των πλήκτρων αφής. Δεύτερο μείον η οργάνωση των αρχείων που δυστυχώς στο Κ800 ήταν νομίζω κορυφαία. Αν αφαιρέσω το φάκελο postcads (πάλι το αναφέρω!) που απλά με ενοχλεί οπτικά και δεν αφαιρείται (;) η οργάνωση των εικόνων ΚΥΡΙΩΣ με ενοχλεί αφάνταστα αφού μου τα χωρίζει σε μήνες και ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ χάθηκε η δυνατότητα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ που μπορούσα ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να χωρίζω όπως θέλω τις φωτογραφίες μου. Τρίτον κακός ήχος αναπαραγωγής σε κλήσεις η Play μουσικής γενικά μοιάζει σα ξεκούρδιστο παιδικό μουσικό όργανο (!). Θετική εικόνα (πάντα σε σχέση με το Κ800 αλλά και ένα Κ750 πιο παλιά που είχα) η λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής αφού επιτέλους ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ο φακός στις τσέπες ΜΟΝΟΣ του (!!!). Δόξα τον πανάγαθο αυτό το πρόβλημα λύθηκε και με το κουμπί επιλογής όλα είναι πιο εύκολα. Στον τομέα ποιότητα φωτογραφίας πρέπει να σας πω το εξής: Δεν είδα δραματική διαφορά σε σχέση με τα 3.2ΜΡ του Κ800 πάντα όμως βλέποντας τις εικόνες στην οθόνη του τηλεφώνου και τον υπολογιστή. Θα σας πω σύντομα σε πιθανή εκτύπωση τους σε φωτογραφικό χαρτί (κανένα KODAK kiosk θα έχει την τιμητική του σύντομα...) αν και δε νομίζω να δω κάτι πολύ extreme θετικότερο. Το τηλέφωνο αν και πιο ογκώδες από το Κ800 είναι πιο ελαφρύ (ίδια κάρτα μνήμης έχω !!! πλάκα κάνω) και αυτό ΜΑΛΛΟΝ σημαίνει υλικά πιο κακής ποιότητας (;) πχ αλουμίνιο, πλαστικό, κτλ. Τεσπά στην τσέπη έχει λίγο καλύτερη αίσθηση βάρους. Επίσης επιτέλους δεν υπάρχει ανομοιομορφία καλλύματος λόγω φακού στο πίσω μέρος. Τα πλήκτρα είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ και ειδικά ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ ΕΠΙΛΟΓΗ των πλήκτρων αποδοχής - τέλους κλήσης ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Πρέπει να αφήσω νύχι αν και έχω μικρά δάκτυλα να τα πετυχαίνω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ επίσης ότι λείπει από το βασικό μενού οθόνης η επιλογή "ΚΛΗΣΕΙΣ" και πρέπει να πατώ το κουμπί κλήσης. Θέμα συνήθειας ίσως... Το μενού τώρα δεν τροποποιήθηκε πια τόσο θετικά μου έκανε εντύπωση το γιατί η Sony ξεχώρισε το...ξυπνητήρι (!!!) μα τόσο πολύ δημοφιλής εφαρμογή είναι; Για μια ακόμα φορά (δεν το είχα διαβάσει πουθενά δυστυχώς) το ράδιο θέλει hands free να λειτουργήσει (απίστευτο δε μπορώ να το καταλάβω αυτό). Αλήθεια η λειτουργία ξυπνητηριού με ράδιο πως το εννοεί η εταιρεία; κοιμάσαι με τα hands free;;;; Μπαταρία δε μπορώ να σας κρίνω ακόμα μία αρχική και ακόμα μία έκανα (στην προτελευταία γραμμή). Σήμερα το πρωί απενεργοποίησα και την επιλογή GPRS δικτύων μήπως και έχει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας. Πάντως από εκείνη την ώρα έχω καλύερη ένδειξη σήματος...(λογικό;) Δεν έχω ακόμα προλάβει να κάνω ρυθμίσεις MMS (έχω Cosmote πλέον). τελειώνοντας να σταθώ στην πληκτρολόγηση κειμένου. Προσωπικά είναι ΣΠΑΣΤΙΚΗ η εμφάνιση των γραμμάτων που αντιστοιχούν στο κάθε κουμπί. Μπορώ να το βλέπω στην οθόνη τι πληκτρολογώ δεν είναι ανάγκη το pop up παράθυρο και επιπλέον με μπερδεύει γιατί δε συγχρονίζεται το κουμπί με την κύλιση στο παράθυρο της εναλλαγής γραμμάτων! Δε ξέρω αν μπορεί να αφαιρεθεί αυτή η δυνατότητα. Σε γενικές γραμμές: Αν και ακόμα δεν έχω ούτε 50% τεστάρει το τηλέφωνο παρά μόνο ίσως στα βασικά του λειτουργικά στοιχεία έχω να πω ότι ΔΕΝ εντυπωσιάστηκα σε σχέση με το Κ800 που είχα πριν. Τα 5ΜΡ φωτογραφίας ακόμα δεν τα έχω αξιολογήσει (...) και σε μερικά πράγματα μάλλον έπεσε στην εκτίμησή μου η εταιρεία. Να σας πω ότι εκτός από ένα ΝΟΚΙΑ 8210 που είχα για 1 μήνα μόνο (το χάρισα) και δεν άντεχα τα μενού-πληκτρα-μηνύματα του πάντα είχα SONY. (α...και μια εβδομάδα ένα D900 μιας φίλης μου σε διακοπές που της το πείραζα...!). Παρόλο ότι είμαι fun λόγω συνήθειας πιο πολύ των Sony και ειδικά της σειράς CyberShot (και η κουτσή Μαρία βγάζει φώτο εκεί που δεν περιμένεις...!) οφείλω να πω ότι περίμενα κάτι περισσότερο. Να πω επίσης ότι για κάποια στιγμή (όχι λόγω τιμής) στο κατάστημα της Cosmote αμφιταλαντεύτηκα να πάρω το Κ770 με τα 3.2ΜΡ που είναι πιο λεπτό και πιο στυλάτο ή να περιμένο το νέο C902 αλλά τελικά αποφάσισα το κ850. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το κορυφαίο κινητό της εταιρείας προ φωτογραφικής εποχής ήταν (και κρατάω πάντα ως δεύτερο ένα τέτοιο) το Τ65 (...ΘΕΟΣ) που κλειστό το έχω το άμοιρο 3-4μήνες και η μπαταρία του είναι γεμάτη. Όσο για την μετά Cybershot εποχή μάλλον το K750 με 3.2ΜΡ θα ήταν το τέλειο κινητό (σχεδόν...απόλυτος ποτέ δεν πρέπει να είσαι). Αυτά ελπίζω να μη σας κούρασα και κάποιους να βοήθησα. Οι αναφορές μου είναι καθαρά προσωπικές... O φάκελος podcasts είναι στάνταρ στο λογισμικό του τηλεφώνου και δε γίνεται να διαγραφεί(ή αν διαγραφεί,διαγράφεται εικονικά και μετά ξανα-εμφανίζεται).Το τηλέφωνο υποστηρίζει τα podcasts σα λειτουργία και αυτοί οι φάκελοι σε όλα τα μενού βοηθάνε ώστε να τα κρατάς τακτοποιημένα και να μη συγχέονται με άλλα στοιχεία του μενού.Δε γίνεται να διαγραφει ο φάκελος.Είναι σα να λες ότι θες να διαγράψεις το φάκελο που περικλείει τους ήχους,πράγμα αδύνατο! :) Επίσης,αν η επιφάνεια αφής δεν αποκρίνεται καλά και άμεσα δες μήπως έχεις παλαιότερο λογισμικό και αν έχεις το πιο πρόσφατο δες μήπως είναι ελαττωματική η συσκευή.Εγώ προσωπικά,8 μήνες τώρα και με αρκετές πτώσεις από ψηλά δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα! Στο μενού των Πολυμέσων(Media)η οργάνωση των φωτό γινεται βάσει μηνών και βάσει των tags.Κάτι που γίνεται και στις cyber-shot μηχανές και το Κ850 στηρίζεται στη φιλοσοφία τους.Φακέλους μπορείς να δημιουργήσεις μόνο στη Διαχείριση αρχείων,στο μενού Organiser. Όσον αφορά τον ήχο,κάτι κάνεις λάθος.Το Κ850 έχει πολύ ανώτερη ποιότητα ήχου σε σχέση με το Κ800(τόσο απ'το μεγάφωνο όσο και απ'τ'ακουστικά)είτε κατά τις κλήσεις είτε κατά την αναπαραγωγή μουσικής.Εμένα πάντως(ιδίως απ'το μεγάφωνο)βγάζει πολύ μπάσο και έχει βαθύ και καθαρό ήχο σε σχέση με το "τσιριχτό" Κ800 που είχα πιο πριν! Κάτι το εξαιρετικά διαφορετικό σε σχέση με το Κ800 δε θα δεις στις φωτό της ημέρας(εκτός από περισσότερη λεπτομέρεια-λογικό,λόγω υψηλότερης ανάλυσης!).Τη νύχτα όμως,και ιδίως στις φωτό με φλας θα διαπιστώσεις πόσο καθαρότερες ειναι οι φωτό με ρύθμιση του ISO στο 100 ή στο 200.. ;) Συμβουλή:για κοντινές φωτό(μέχρι 1 μέτρο)βάλε το ISO στο 100,όταν χρησιμοποιείς φλας. Για πιο μακρινές φωτό(άνω του 1 μέτρου)βάλε το ISO στο 200 όταν κάνεις χρήση φλας.Θα με θυμηθείς και θα διαπιστώσεις πόσο λιγότερο θόρυβο έχει σε σχέση με το Κ800..Ιδίως,με το ISO στα 100,οι κοντινές φωτό με φλας βγαίνουν απλά πεντακάθαρες!!Υπόψιν,έχει πιο ισχυρό και πιο μεγάλο φλας απ'το Κ800! Η ποιότητα κατασκευής(κρινοντας απ΄το δικό μου)είναι στα επίπεδα του Κ800.Το μικρότερο βάρος δε σημαίνει χαμηλότερης ποιότητας υλικά...Θα ποστάρω μια "κρυφή" φωτό του Κ850(με την έννοια ότι δεν κάνει να δημοσιεύεται και πολύ στα φανερά),που δείχνει όλο του το εσωτερικό και τα υλικά και θα το διαπιστώσεις ποσο καλή συναρμογή και κατασκευή έχει! :) Αυτό για τις κλήσεις που λες(ότι είναι απαράδεκτο που δεν έχει επιλογή στην οθόνη,όπως στο Κ800),συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω.Έτσι είναι η νέα πλατφόρμα της SE και μάλιστα διευκολύνει πολύ περισσότερο απ'αυτήν που βασίζεται το Κ800..Αυτό που λες δε στέκει..Δηλαδή,στο Τ65,στο Τ28,στο Τ68,σχεδόν σε όλα τα ΝΟΚΙΑ κλπ,είναι απαράδεκτο που το μενού κλήσεων ανοίγει με το ίδιο κουμπί με αυτό του Κ850;;; :confused: Στο ραδιόφωνο επίσης θα πω ότι αυτό που λες δε στέκει..Ποιας συσκευή το ραδιόφωνο παίζει χωρίς hands-free??Και αν υπάρχουν συσκευές και μου διαφευγουν θα είναι 1-2 με το ζόρι!! Αυτό με τα γράμματα δεν το κατάλαβα!Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το Τ9?? Τέλος,αν σ'ενδιαφέρει να έχεις όσο το δυνατόν πιο καλές φωτό καλά έκανες και πήρες το Κ850 έναντι του επερχομενου C902!To C902 έχει αοσθητήρα μικρότερων διαστάσεων(δηλαδή χειρότερες φωτό)και δεν έχει φλας ξένον.Το μόνα πλεονεκτήματα είναι η Αναγνώριση Προσώπων και το ότι το led που έχει,λειτουργεί και στην Best-Pic λειτουργία! Υ.Γ.:Φιλικά τα λέω όλα!Προς πληροφόρηση δική σου,επειδή μόλις το αγόρασες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Πάντως παιδιά, μετά από 8 μήνες συμβίωσης με το Κ850 (το πήρα μόλις βγήκε), δεν μπορώ να πω πως έμεινα ικανοποιημένος. Οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν πολύ καλοί. Το κινητό δεν παρουσίαζε το παραμικρό, όλα δούλευαν άψογα και ήμουν πολύ χαρούμενος. Μετά άρχισαν τα προβλήματα... Βασικά το ένα και μοναδικό υπερ-εκνευριστικό πρόβλημα, τα καταραμμένα πλήκτρα αφής. 5 μηνες το είχα και μια δούλευε μια όχι. Αλλες μέρες δούλευε άψογα και άλλες μέρες τίποτα. Αναβαθμίσεις, ερευνα στο internet, μονο το σερβις είχε μείνει αλλά δεν είχα χρόνο να το πάω. Μέχρι που μια μέρα σταμάτησε να ανάβει τελείως, το άφησα στο γραφείο μου, πήρα ένα P1i και έχω βρει την ησυχία μου. Το καλύτερο κινητό της ΣΕ. Επιτέλους μπορώ να πατάω τα εικονίδια στην οθόνη - πάντα ήθελα να πατήσω το ρημάδι μπλε δόντι! Δεν κολλάει. Βγάζει καλές φωτογραφίες - μαπα φωτο δλδ μπροστα στην Pentax μου αλλά για περιστασιακές φώτο καλά είναι. Αν θέλει κανείς το Κ850, σας το δίνω 180 ευρώ με την απόδειξή του κυριλέ να πάτε να σας το αντικαταστήσουν... :lol: Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Γεια σας παιδια.. Ενδιαφερομαι να αγορασω το Κ850. Θα ηθελα λοιπον την πολυτιμη βοηθεια σας, πριν αποφασισω. Oκ, διαβασα καποια πραγματακια γενικα, αλλα θα ηθελα να ρωτησω, κυριως τους πιο νεους κατοχους του Κ850, αυτους που το εχουν παρει πιο προσφατα (καθαρα για λογους πιθανων βελτιωσεων της συσκευης), εχουν καποιο οποιοδηποτε προβλημα με το κινητο? Εχει καποιο προβλημα ειτε με τα πληκτρα αφης (δυσκολιες, δυσλειτουργίες κλπ), ειτε με το λεγομενο brod που δεν μπορει να ανοιξει το κινητο?? Ειτε με κατι αλλο?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Παιδια χρειαζομαι επειγοντως τη βοηθεια σας: Τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει ενα πολυ σοβαρο προβλημα με το κινητο. Συγκεκριμενα, χανει τις αναπαντητες κλησεις που μου ερχονται. Πιο συγκεκριμενα, κανω μια δουλεια και ακουω το κινητο που χτυπαει αλλα δε μπορω να το σηκωσω. Μετα απο λιγο οταν παω να δω ποιος με πηρε και την αναπαντητη κληση βρισκω το κινητο με το μενου "Οι συντομευσεις μου" ανοιχτο(σαν να ειχα πατησει το πληκτρο διπλα απο το πληκτρο απαντησης) και δεν υπαρχει καμμια αναπαντητη κληση στη λιστα!Πολυ φοβαμαι οτι το ιδιο συμβαινει και με τα μηνυματα. Δε συμβαινει παντα αλλα τις τελευταιες 2 μερες το εχω παρατηρησει 4-5 φορες! Οπως καταλαβαινετε ειναι τρομερο προβλημα καθως δε μπορω να ειμαι με τιποτα σιγουρος ποιος με καλεσε. Γνωριζετε γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?Εχω την εκδοση R1EA037 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Καλησπερα σας.η8αλα να κανω καποιες ερωτησεις 1)πως μπορω να δω πια εκδοση εχει το κινιτο 2)η καλυτερη ειναι κ η τελευταια και το κανω μεσω internet την αναβαθμηση? 3)Το δεξι πληκτο αφης που ειναι οι επαφες μπορω να το αλλαξω και να βαλω αλλη συντομευση? 4)Οταν σε περνει καποιος τηλεφωνο και δεν 8ες να του το κλησεις αλλα να σταματισεις τον ηχο πατας το c ? ευχαριστω. Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Παιδιά,νιώθω συντετριμμένος...Πήγα να του αλλάξω housing,και έβγαλα κάτι ζελατινάκια και ένα σιδεράκι από το κουμπί της κάμερας,και τώρα ε κάνει τίποτα...Ξέρει κανείς πώς τα επανατοποθετώ? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Γεια σας παιδια.. Ενδιαφερομαι να αγορασω το Κ850. Θα ηθελα λοιπον την πολυτιμη βοηθεια σας, πριν αποφασισω. Oκ, διαβασα καποια πραγματακια γενικα, αλλα θα ηθελα να ρωτησω, κυριως τους πιο νεους κατοχους του Κ850, αυτους που το εχουν παρει πιο προσφατα (καθαρα για λογους πιθανων βελτιωσεων της συσκευης), εχουν καποιο οποιοδηποτε προβλημα με το κινητο? Εχει καποιο προβλημα ειτε με τα πληκτρα αφης (δυσκολιες, δυσλειτουργίες κλπ), ειτε με το λεγομενο brod που δεν μπορει να ανοιξει το κινητο?? Ειτε με κατι αλλο?? εγω το εχω κανα διμηνο και δεν εχω προβλημα περα απο το οτι τα κουμπια αφης σε δυσκολευουν στην γρηγορη πλοηγηση στο μενου Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Παιδιά,νιώθω συντετριμμένος...Πήγα να του αλλάξω housing,και έβγαλα κάτι ζελατινάκια και ένα σιδεράκι από το κουμπί της κάμερας,και τώρα ε κάνει τίποτα...Ξέρει κανείς πώς τα επανατοποθετώ? Aν μπορέσω θα ποστάρω 1-2 φωτό για το πώς να το κάνεις.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 να σαι καλά ρε kotsianis...απλά να θυμάσαι...βγήκε ένα σιδεράκι στρογγυλό με κάτι "δοντακια" γυρω γυρω,μια ζελατινίτσα,κι ακόμα ένα τετράγωνο σιδεράκι Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zazasnet Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Paides sas xreiazomai........ S.O.S Pira ena K850i apo ton filo mou kai einai VODAFONE LIVE...koinos gia ta skoupidia..... Mipos kserei kaneis na me voithisei na oste na vgalo to menu VODAFONE kai na to kano kanonika opos ola ta Sony Ericsson??? Giati den doulevei sosta to kinito epeidi exo WIND Karta.. An kserei kaneis an ginetai na allaksei kai na doulepsei alios as mou stili kapios... THANKS...... Kai i kamera den doulevei kala to vradu me flash... an kapios kserei as mou stili ena minima i na grapsei edo kati gia na to kano na doulepsei sosta giati allios tha prepei na to pouliso:(:(:( Kai pali EYXARISTO........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 kotsianis θα μπορέσεις τελικά??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Αγαπητέ φίλε...kotsianis7 καταρχήν ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο (θετικής προφανώς) αντι-κριτικής. Ομολογώ ότι το κινητό το έχω λίγα 24ώρα και δε μπορεί να συγκριθεί ως προς τη χρηστικότητα του με το προηγούμενο Κ800 που είχα ακριβώς ένα χρόνο. Ομολογώ επίσης ότι το "κολλημα" του καθενός και άρα και προσωπικά σε ορισμένα πράγματα-θέματα είναι καθαρά υποκειμενικό όπως πχ το θέμα του postcads ή άλλων. Να πω ότι η μπαταρία του βελτιώθηκε αισθητά (παρότι 3η φόρτιση) με την αφαίρεση του Η (GPRS δικτύου; ) και ότι η αναφορά μου για τις φωτογραφίες (μάλλον δεν το παρατήρησες στα γραφόμενα μου) αφορούσε αποκλειστικά την απεικόνισή τους επί της οθόνης του κινητού αφού είχα ΤΟΝΙΣΕΙ ότι ακόμα δεν τις είδα σε PC ή τυπωμένες (Kodak kiosk που έλεγα...). Βέβαια το να μπαίνεις σε μια διαδικασία ρυθμίσεων (ISO, κτλ) είναι ένα θέμα αλλά τεσπά ότι αγαπά κανείς. Αλλωστε δεν είναι και ψηφιακή μηχανή φωτογραφική αλλά κινητό. Αλήθεια θα μπορύσε να υπάρξει συγκριτικό με τις 5άρες Mpixels ψηφιακές φωτογραφικές όταν κυκλοφορούσαν στο εμπόριο ή όσων ακόμα έχουν μια τέτοια ως προς την ποιότητα του Κ850; Για το θέμα του ραδιοφώνου εντάξει συμφωνώ δεν είναι πολλά που δεν απαιτούν hands free αλλά υπάρχουν. Με ενοχλεί πάντα (όπως και στο Κ800) ότι η ένταση ήχου (σε ξυπνητήρι, Player, κτλ) πρέπει κάθε φορά που ανοίγεις το τηλέφωνο να το αυξάνεις γιατί ανοίγει πάντα με -3 πράσινες μπάρες σε ένταση από το τέλος. Γιατί να μην το ρυθμίζεις μια φορά και να το κρατά όσο εσύ θέλεις ανεξάρτητα από το κλείσιμο ή άνοιγμα του κινητού. Για το θέμα των κλήσεων ως επιλογή επί της οθόνης είναι θέμα συνήθειας προφανώς (K750, K800) και προσωπικής χρηστικότητας. Αντιπαθώ τα πολλά κουμπιά-ρυθμιστές και έπιμένω ότι τα αφής οταν δεν είναι καθαρά τα σημεία ΔΕΝ λειτουργούν άμεσα ενώ αν τα καθαρίσεις πιάνουν με ένα πέρασμα (ούτε κάν άγγιγμα!) Επαναλαμβάνω το θετικό με το πορτάκι που επιτέλους ΔΕΝ ανοίγει στις τσέπες μας. Τέλος να μην κουράζω εννοείται ότι τίποτα ΔΕΝ είναι τέλειο άρα και τα τηλέφωνα και οι κριτικές ή απόψεις μας. Απλά ανάφερα τα δικά μου βάσανα που λέει ο λόγος. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αυτό τηλέφωνο το πήρα με σκοπό (πάντα το έκανα δε ξέρω γιατί) να αντικαταστήσω δύο συσκευές (το Κ800 και μια Pentax 8.0) με κάτι ενδιάμεσο, αξιόπιστο και ποιοτικό δηλ. τηλέφωνο-ψηφιακή φωτογραφική γιατί πχ. σε μια εκδρομή δε μπορώ ή δε θέλω να τα κουβαλάω μαζί. Μπορώ να υποθέσω ότι μάλλον είμαι κοντά στο να πάρω θετική απόφαση (+music player που μπορείς να πεις ότι έχεις) ώστε αυτό το κινητό να τα κάνει ΟΛΑ με αρκετή ποιότητα και φυσικά κάποιες υποχωρήσεις. Αλλωστε μια φωτογραφία 10ΜΡ στο χαρτί τυπωμένη (15Χ15 εκατοστά) δύσκολα θα έχει διαφορά στο μάτι από αυτή της 5ΜΡ νομίζω... Ελπίζω να μη μου βγάλει προβλήματα όπως ακούω από άλλους, να κρατήσει κανέναδυο χρόνια και φυσικά να πουλήσω το Κ800 και την Pentax με όλα τους τα παρελκόμενα να βγάλω λίγη από τη ζημιά (οικονομική)...lol...lol... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 @MSP,και γω αυτά που έγραψα,τα έγραψα μόνο και μόνο για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις!Όπως π.χ. αυτό με το podcast,το οποίο κάποιος μπορεί να το ερμηνεύσει ως μειονέκτημα ενώ δεν είναι!Άλλο το αν κάποιους τους εκνευρίζει που υπάρχει ο φάκελος!(Μεταξύ μας,ούτε γω θέλω το φάκελο!).Όσον αφορά την ποιότητα των φωτο του,να σου πω ότι σε υπολογιστή θα παρατηρήσεις υψηλή για κινητό λεπτομέρεια,ιδίως σε φωτο πολύπλοκες,όπως τοπία,δέντρα κλπ!Επειδή προσωπικα εχω καταργήσει τις ψηφιακές στις εκδρομές και στα ταξίδια,όπως και στις νυχτερινές εξόδους μπορώ να πω ότι το τηλέφωνο σαν ποιότητα εικόνας με καλύπτει απόλυτα..Ουδέποτε είχα παράπονο,ούτε μέρα ούτε νύχτα..Αλλά πάντα τις επεξεργάζομαι τις φωτο με κάποιο πρόγραμμα(προτιμώ το Ashampoo Photo Commander 6),μόνο και μόνο επειδή θέλω να εχω πιο τονισμενα χρώματα!Όμως αυτό το κάνω πάντα,από την εποχή του S700!Και στις ψηφιακές μου ακόμη(όταν τις χρησιμοποιώ σπανίως)πάλι επεξεργάζομαι τις φωτό,οπότε δεν έχει να κάνει η επεξεργασία με το Κ850 αποκλειστικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 kotsianis,θα ποσταρεις φωτο τελικα??Σε παρακαλώ πολύ,καίγομαι... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Αγαπητέ φίλε...kotsianis7 καταρχήν ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο (θετικής προφανώς) αντι-κριτικής. Ομολογώ ότι το κινητό το έχω λίγα 24ώρα και δε μπορεί να συγκριθεί ως προς τη χρηστικότητα του με το προηγούμενο Κ800 που είχα ακριβώς ένα χρόνο. Ομολογώ επίσης ότι το "κολλημα" του καθενός και άρα και προσωπικά σε ορισμένα πράγματα-θέματα είναι καθαρά υποκειμενικό όπως πχ το θέμα του postcads ή άλλων. Να πω ότι η μπαταρία του βελτιώθηκε αισθητά (παρότι 3η φόρτιση) με την αφαίρεση του Η (GPRS δικτύου; ) και ότι η αναφορά μου για τις φωτογραφίες (μάλλον δεν το παρατήρησες στα γραφόμενα μου) αφορούσε αποκλειστικά την απεικόνισή τους επί της οθόνης του κινητού αφού είχα ΤΟΝΙΣΕΙ ότι ακόμα δεν τις είδα σε PC ή τυπωμένες (Kodak kiosk που έλεγα...). Βέβαια το να μπαίνεις σε μια διαδικασία ρυθμίσεων (ISO, κτλ) είναι ένα θέμα αλλά τεσπά ότι αγαπά κανείς. Αλλωστε δεν είναι και ψηφιακή μηχανή φωτογραφική αλλά κινητό. Αλήθεια θα μπορύσε να υπάρξει συγκριτικό με τις 5άρες Mpixels ψηφιακές φωτογραφικές όταν κυκλοφορούσαν στο εμπόριο ή όσων ακόμα έχουν μια τέτοια ως προς την ποιότητα του Κ850; Για το θέμα του ραδιοφώνου εντάξει συμφωνώ δεν είναι πολλά που δεν απαιτούν hands free αλλά υπάρχουν. Με ενοχλεί πάντα (όπως και στο Κ800) ότι η ένταση ήχου (σε ξυπνητήρι, Player, κτλ) πρέπει κάθε φορά που ανοίγεις το τηλέφωνο να το αυξάνεις γιατί ανοίγει πάντα με -3 πράσινες μπάρες σε ένταση από το τέλος. Γιατί να μην το ρυθμίζεις μια φορά και να το κρατά όσο εσύ θέλεις ανεξάρτητα από το κλείσιμο ή άνοιγμα του κινητού. Για το θέμα των κλήσεων ως επιλογή επί της οθόνης είναι θέμα συνήθειας προφανώς (K750, K800) και προσωπικής χρηστικότητας. Αντιπαθώ τα πολλά κουμπιά-ρυθμιστές και έπιμένω ότι τα αφής οταν δεν είναι καθαρά τα σημεία ΔΕΝ λειτουργούν άμεσα ενώ αν τα καθαρίσεις πιάνουν με ένα πέρασμα (ούτε κάν άγγιγμα!) Επαναλαμβάνω το θετικό με το πορτάκι που επιτέλους ΔΕΝ ανοίγει στις τσέπες μας. Τέλος να μην κουράζω εννοείται ότι τίποτα ΔΕΝ είναι τέλειο άρα και τα τηλέφωνα και οι κριτικές ή απόψεις μας. Απλά ανάφερα τα δικά μου βάσανα που λέει ο λόγος. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αυτό τηλέφωνο το πήρα με σκοπό (πάντα το έκανα δε ξέρω γιατί) να αντικαταστήσω δύο συσκευές (το Κ800 και μια Pentax 8.0) με κάτι ενδιάμεσο, αξιόπιστο και ποιοτικό δηλ. τηλέφωνο-ψηφιακή φωτογραφική γιατί πχ. σε μια εκδρομή δε μπορώ ή δε θέλω να τα κουβαλάω μαζί. Μπορώ να υποθέσω ότι μάλλον είμαι κοντά στο να πάρω θετική απόφαση (+music player που μπορείς να πεις ότι έχεις) ώστε αυτό το κινητό να τα κάνει ΟΛΑ με αρκετή ποιότητα και φυσικά κάποιες υποχωρήσεις. Αλλωστε μια φωτογραφία 10ΜΡ στο χαρτί τυπωμένη (15Χ15 εκατοστά) δύσκολα θα έχει διαφορά στο μάτι από αυτή της 5ΜΡ νομίζω... Ελπίζω να μη μου βγάλει προβλήματα όπως ακούω από άλλους, να κρατήσει κανέναδυο χρόνια και φυσικά να πουλήσω το Κ800 και την Pentax με όλα τους τα παρελκόμενα να βγάλω λίγη από τη ζημιά (οικονομική)...lol...lol... Απλως σου σημειωνω, να μην εχεις τοσο κολλημα με τα Mpx,γιατι δεν ειναι μονο αυτα, που κανονιζουν την ποιοτητα της φωτο.Παιζουν κι αλλα πραματα ρολο, οπως η ποιοτητα του φακου πχ. Διαβασε κανα κειμενο σχετικο και θα καταλαβεις. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eri_1 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Γεα σας παιδιά! Μια ερώτηση, ο ξάδερφός μου θέλει gps για το k850ι του, τι πρέπει να κάνει εκτός απο το να αγοράσει τον δέκτη hge-100? Πρέπει να κατεβάσει χάρτες? Αν ναι, απο που? Δουλεύει? Ευχαριστώ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Γεα σας παιδιά! Μια ερώτηση, ο ξάδερφός μου θέλει gps για το k850ι του, τι πρέπει να κάνει εκτός απο το να αγοράσει τον δέκτη hge-100? Πρέπει να κατεβάσει χάρτες? Αν ναι, απο που? Δουλεύει? Ευχαριστώ Το Amaze gps και το Nav4all είναι τα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zazasnet Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Βοηθεια γιατι θα σπασω το κινητο και ειναι κριμα:mad::mad: Παιδια βοηθεια.. Αν ξερει κανεις να με βοηθηση ας το κανει... Πηρα ενα κινητο SE Κ850ι και ειναι VODAFONELIVE μηπως ξερει κανεις αν γινεται βγαλωτο μενου VODAFONE και να βαλω το μενου απο το SE; Και ι καμερα δεν δουλευει καθολου καλα το βραδυ με το Flash την ημερα ειναι καλες οι φωτο ενω το βραδυ σχεδον τιποτα.... Αν καποιος ξερει ας μου γραψει εδω κατι που μπορει να με βοηθησει αλλιως ας στιλει ενα link να το κατεβασω εγω και να το περασω... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Θα πρέπει να το κάνεις debranding...Ψάξε στο google... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zazasnet Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Πως κανω debranding στο κινητο???? και αν το κανω αυτο θα γινει κανονικο SE??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Πως κανω debranding στο κινητο???? και αν το κανω αυτο θα γινει κανονικο SE??? και θα χασεις και την εγγυηση! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zazasnet Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 δεν με πειραζει αν χασω την εγγυηση. εμενα με νοιαζει να δουλεψει σωστα το κινητο μου και να ειμαι ευχαριστημενος. μηπως ομως γινεται να μου τα πειτε λιγο πιο απλα γιατι δεν ξερω τιποτα απο κινητα(ακομα). αν ειναι ευκολο γραψτε και τα βηματα τα οποια θα πρεπει να κανω ωστε να εχω ενα σωστο κινητο τηλεφωνο με ωραιες φωτογραφιες... βοηθηστεμαι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts