Jump to content

sehlen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sehlen

  1. Καλησπέρα.υπαρχει δλδ περίπτωση σε ενδεχόμενη αναβάθμιση να υποστηρίζει όλες τις μπάντες του 4g?
  2. Καλησπέρα ειναι ενημερωμενη η συσκευή με το τελευταίο update .οταν βαζω να παιξει βιντεο από το YouTube στην smart tv που εχω το δειχνει κανονικά.οταν ομως βαζω να παιξω βίντεακι που εχω τραβηξει εγω με το κινητό διχνει οτι και καλα συνδέεται με την τηλεόραση αλλα δεν δειχνει κατι η τηλεόραση. Με samsung s3mini ππυ εχω παιζει κανονικα τα βιντεακια που εχω τραβηξει με το κινητο στην τηλεόραση.εχει τυχει σε κανεναν και το έφτιαξε η αν κανω κατι λάθος . Ευχαριστώ
  3. Παιδιά καλησπέρα.Εψαξα λίγο στην αναζήτηση και δεν βρηκα κατι για το safe mode Μπηκε η συσκευη μου σε safe mode και δεν ξερω πως μπορώ να το αλλάξω. Ευχαριστώ
  4. καλησπέρα και Χρόνια πολλά. Έχω την έκδοση 4 και θέλω να περάσω την 2,3 Μπαίνω σε στον οδηγό επιβίωσης για νέους χρήστες αλλα το link που έχει για να κατεβάσω το flashtool δεν είναι το πρόγραμμα αλλα το Update. μπορει κάποιος να με βοηθήσει να κατεβάσω το σωστο πρόγραμμα? Ευχαριστώ.
  5. καλησπερα σας Θελω να ρωτησω κατι Οταν είχα περασει την ics παρατηρησα οτι το κινητο απο το σπιτι στο μαγαζι και στο καφε που πιγαινα χωρις να κανω κατι συνδεοταν στο ρουτερ. Τωρα που εχω την 2.3.4. καθε φορα που θα παω σε ενα οποιοδηποτε μερος (απο τα οποιοα εχω τα ρουτερ με τους κωδικους αποθηκευμενους ) πρεπει να ανοιγω το κινητο να μπαινω μεσα στις ρυθμησεις για να μπορει να συνδεεται στο ρουτερ .Με ανοιχτο παντα τον wifi παιζει να κανω κατι και να συνδεεται παλι απο μονο του. Ευχαριστω.
  6. Καλησπερα. Παίζει μεσω usb(απο εκει που φορτιζει δλδ) να συνδέσουμε εξωτερικο δισκο στο κινητο και να το βλεπει σαν εξωτερικη μοναδα δισκου και να διαβαζει δεδομενα π.χ. φωτογραφιες και βιντεο? Ευχαριστώ.
  7. Καλησπερα.Εχει δοκιμάσει κανείς να παίξει ταινία 3D απο το κινητο σε 3D τηλεοραση και να το δειξει τρισδιαστατα? Ευχαριστω.
  8. Τελικα όπως εγραψα και πιο πανω με την 2.3.4 εκδοση που εχω οποτε συνδέω το κινητο μεσω hdmi στην τηλεωραση επιτοπου κοβεται το σημα του wifi.εκει που ειναι δλδ συνδεδεμενο χανει την συνδεση. Δεν μπορεσα να το καταλαβω.ανοιγω κλεινω το wifi τπτ. Με το που βγάλω το καλωδιο αμεσως βρησκει το ρουτερ και συνδεεται αμεσως. Χρειαζετε στην εκδοση που εχω να κανω καμια συγκεκριμένη ρυθμηση Η με την ice-cream εκδοση δουλευει κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Ευχαριστω.
  9. Ευχαριστω θα το δοκιμασω με τον MX Player
  10. Καλησπέρα σας. Εχτες πηρα το καλωδιο για να συνδεσω το κινητο με την τηλεωραση μεσω hdmi Αψογο πολυ ωραίο.Παρατήρησα όμως οτι χάνει το σήμα του wifi σαν να το απενεργοποιει χωρις να το κλεινει, η σαν να ελατώνει το σήμα του και να χάνει το σήμα του. Anyway θα το ελένξω και σήμερα να δω τι παιίζει. Ένα άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι.έβαλα να δω μια ταινία μεσω σελιδας βεβαια και εχω απο αποθηκευμένω αρχει που είχα στο κινητο και η αναλυση ηταν λιγο χάλι. Αν θελω να κατεβάσω μια ταινία και θελω να την δω μέσω κινητου θα πρεπει λογικα να την κανω καποια παραμετροποήση η σε οτι μορφη ειναι να κατεβάσω τον αναλογο "player" για να την παιξει και να την δω μεσω hdmi. Ευχαριστω.
  11. Καλησπέρα.Σκευτομαι το αγοράσω το hdmi καλωδιο για να συνδεσω το κινητο με την τηλεωραση για να παιζω βιντεάκια ειτε μέσω you-tube ειτε μεσω σελιδας ειτε αρχεια αποθηκευμένα στο κινητο. θα τα παιζει κανονικα στην τηλεωραση οπως τα παιζει στο κινητο.Πρεπει να προσεξω κατι στην αγορα του καλωδιου? Ευχαριστω.
  12. Καλησπέρα ψάχνω να βρω μία λύση για να μην κάνει σπασίματα όταν γράφω βίντεο στο κινητό. Έχω την ics 4.0.4 και αυτό που σκέφτηκα είναι να την κάνω root και μέσα από τον οδηγό του zxr να σβήσω τις εφαρμογές που δεν μου χρειάζονται μπας και ελαφρύνει λίγο το σύστημα μου και δουλέψει καλά στο βίντεο. Καλοδεχούμενη κάθε λύση. Ευχαριστώ.
  13. Παντως για 2 φορα που εβαλα την εκδοση με το παγωτο 4.1.B.0.431 συμβαινουν παλι τα ιδια μπορω να αντεξω το γεγονος να μην εχω "αγαπημενες επαφες" για γρηγορη κληση και να μπαινω καθε φορα στις επαφες και να πηγαινω απο εκει και να βρισκω τις επαφες Μου την δινει ομως το γεγονος να θελω να τραβηξω βιντεο και να κανει αυτα τα σπασιματα με σκοπο να μην το χρησημοποιω καθολου. Μου φενεται επειδη δεν βρισκω αλλον τροπο οτι θα δοκιμασω τον οδηγο του zxr για την 4 εκδοση μπας και στρωσει. Παιδεμα αλλα προκιμενου να γινει δουλεια θα το τολμησω.
  14. Επιτελους πισω στην παλια 2,3 εκδοση..Μπορω να πω οτι μου ελειψε. Να ευχαριστησω οσους εχουν εχουν ασχολιθει με το θεμα και βοηθησανε ολους εμας που ειμαστε αμπαλοι με το θεμα. Μια ερωτηση μονο θελω να κανω. Οταν ανοιξα το κινητο και μετα και εκανα backup τις επαφες και τον εκανα οποως ηταν πριν με τα προγραμματα και τις φωτογραφιες εχω παρατηρισει οτι μου βγαζει να κατεβασω την καινουργια εκδοση λογισμικου την 4.0.2.Α.0.62 και δεν ξερω πως θα το απενεργποιησω να μην φαινετε γιατι το βγαζει στη μπαρα ειδοποιησεων ευχαριστω.
  15. Καλησπέρα Επειδη δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την ics ξεκιναω να κανω εγκατασταση την προηγουμενη εκδοση 2,3 Ακολουθω τον οδηγο του zxr "3.5 Σενάριο 4: Έχω την έκδοση 4.0 περασμένη και θέλω να επιστρέψω στην 2.3 γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος" Εχω παρει bacjup τις επαφες θα παρει και την καρτα μνημης για να την κανω format. Τα προγραμματα δεν με ενδιαφερει να τα παρω bakup. Πρεπει να προσεξω κατι αλλο? Ευχαριστω.
  16. Καλησπερα και απο μενα. Εβαλα και εγω την καινουργια εκδωση ics στο κινητο αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος με πολλα πραγματα. Μπορω να περασω την προηγουμενη εκδοση που ειχα με τον ιδιο τροπο που περασα και την ics η θα πρεπει να κανω root και να επεμβω σε πραγματα και καταστασει που δεν γνωριζω. Ευχαριστω.
  17. καλησπερα σας και απο εμενα. Ειχα την υπομονη και τον χρονο να διαβασω μεχρι και τν 256 σελιδα. Απο κει και περα το αφησω για λιγο και μεγαλωσε αρκετα το forum Ηθελα να ρωτησω καποιοα πραγματακια. 1. με το hdmi καλωδιο που συνδεεται στην tv μπορω να δω ταινιες σε σχετικα καλη ποιοτητα? δηλαδη να το κανω το κινητο σαν media player? και αν παιζει κατι τετοιο θα πρεπει εγω τις ταινιες να τις κανω καποιο resize Ευχαριστω.
  18. Καλησπερα σας και απο μενα Μολις ειμαι και εγω ενας ευτιχισμενος κατοχος του Neo v Πως γινετε ομως καθε φορα που περνω καινουργιο τηλεφωνο να μπαινω στο forum και να βλεπω πανω απο 300 σελιδες. Anyway Θελω να ρωτησω 2 πραγματα 1)Μπορω να εγκαταστησω προγραμα mls destinator η tom tom η καποιο αλλο προγραμα gps για να το δουλεψω σαν gps χωρις ομως να χρησημοποιει wifi η να στελνει δεδομενα και να χρεωνομαι? 2)οταν εκανα εγκατασταση το skype παρατηρησα οτι ειτε ηταν ανοιχτη η συσκευη ειτε κλειδωμενη λειτουργουσε κανονικα πανω αριστερα (σε εξελιξη δλδ) Θα ηθελα να κανω κατι αντιστοιχο για να εχω ανοιχτο και το chat του facebook αλλα παραλληλα να μπορω να ανοιγω σελιδες χωρις να κλεινει η εφαρμογη του facebook και να δουλευει οπως το skype. Ευχαριστω.
  19. Θυμαμαι ειχα λυσαξει να παρει κινητο η κοπελα μου για να μηλαμε.Βεβαια εκεινη δεν ηθελε αλλα με το ζορι την επειδα να παμε να το αγορασει. Γυρισαμε σχεδον 8 καταστηματα του γερμανου για να το παρουμε γιατι μολις ειχε προτοβγει.Λιγο ακομα και θα καταστρεφοντουσαν οι κοποι που ειχα κανει για να την πεισω Τελικα βρηκαμε στο καταστημα κοντα στην διαγωνιο(θεσσαλονικη) που μολις τα ειχαν παραλαβει και τα εβγαζαν απο την κουτα. Αμεσως πηραμε το πρωτο κινητο και φυγαμε. Μεγαλh χαρα τοτε να το ανοιγεις (unboxing) και να το βαζεις σε λειτουργια. Και βεβαια μετα απο καιρο ειχαμε παρει και την διαφανη προσοψη που τοτε στο συγκεκριμενο μοντελο ηταν μπρος πισω και εβλεπες την πλακετα με τα πληκτρα και απο πισω την μπαταρια. Μεγαλες στιγμες. Επι δραχμων ακομα το ειχαμε παρει 80 χιλιαρικα.
  20. Καλησπερα σας.Θελω να ρωτησω κατι. Επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του joy ξερει κανεις να μου πει αν εχει κανει μεσω skype βιντεοκληση? ειτε να εβλεπε τον συνομηλητη του ειτε να εβλεπε και ο ενας και ο αλος? ευχαριστω.
  21. Τελικα μετα απο τον φλεβαρι που το πηρα το κινητο αντεξε μεχρι χτες στα χερια μου εσπασε η οθονη αφου ασκη8ηκε πανου στην γωνια πιεση τουλαχιστων 100 κιλων. στην ουσια ειναι το 4 νομιζω κινητο που αχρηστευω και ξαναγυρναω στο παλιο μου κινητο W700. Κατι ξερω που κα8ε φορα που περνω καινουργιο κινητο δεν αλαζω το avatar.αφου καποια ******* θα κανω και παλι θα γυρησω στο παλιο κινητο.που εχει αντεξει τοσο καιρο και δεν με εχει απογοητευσει ποτε. .αποχαιρετω το φορουμ για το lg gt505. μεχρι το επομενο κινητο οπως ελεγαν παλια και οι Α.Μ.Α.Ν (ασχετο) ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
  22. Καλησπερα οχι το λευκο εχει μαυρο handsfree Ερώτηση Που μπορω να βρω το σερβις της lg στην θεσσαλονικη γιατι ακουω για ενα στην περιοχη των αμπελοκυπων αλλα δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ για αυτο ευχαριστω
  23. Καλησπερα εχω το 4815 και δεν ξερω τι καλωδιο πρεπει να βαλω για να δω αν δουλευει το av in εχω τα κλασικα καλωδια (καρφακια) αλλα ειναι μεγαλα και δεν χωρανε Το εχει δοκιμασει καποιος εχει δουλεψει τι παιζει και που μπορω να αγορασω τετοιο καλωδιο Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...