Jump to content

sehlen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sehlen

  • Ημ. Γέννησης 21/05/1979

sehlen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα.υπαρχει δλδ περίπτωση σε ενδεχόμενη αναβάθμιση να υποστηρίζει όλες τις μπάντες του 4g?
  2. Καλησπέρα ειναι ενημερωμενη η συσκευή με το τελευταίο update .οταν βαζω να παιξει βιντεο από το YouTube στην smart tv που εχω το δειχνει κανονικά.οταν ομως βαζω να παιξω βίντεακι που εχω τραβηξει εγω με το κινητό διχνει οτι και καλα συνδέεται με την τηλεόραση αλλα δεν δειχνει κατι η τηλεόραση. Με samsung s3mini ππυ εχω παιζει κανονικα τα βιντεακια που εχω τραβηξει με το κινητο στην τηλεόραση.εχει τυχει σε κανεναν και το έφτιαξε η αν κανω κατι λάθος . Ευχαριστώ
  3. Παιδιά καλησπέρα.Εψαξα λίγο στην αναζήτηση και δεν βρηκα κατι για το safe mode Μπηκε η συσκευη μου σε safe mode και δεν ξερω πως μπορώ να το αλλάξω. Ευχαριστώ
  4. καλησπέρα και Χρόνια πολλά. Έχω την έκδοση 4 και θέλω να περάσω την 2,3 Μπαίνω σε στον οδηγό επιβίωσης για νέους χρήστες αλλα το link που έχει για να κατεβάσω το flashtool δεν είναι το πρόγραμμα αλλα το Update. μπορει κάποιος να με βοηθήσει να κατεβάσω το σωστο πρόγραμμα? Ευχαριστώ.
  5. καλησπερα σας Θελω να ρωτησω κατι Οταν είχα περασει την ics παρατηρησα οτι το κινητο απο το σπιτι στο μαγαζι και στο καφε που πιγαινα χωρις να κανω κατι συνδεοταν στο ρουτερ. Τωρα που εχω την 2.3.4. καθε φορα που θα παω σε ενα οποιοδηποτε μερος (απο τα οποιοα εχω τα ρουτερ με τους κωδικους αποθηκευμενους ) πρεπει να ανοιγω το κινητο να μπαινω μεσα στις ρυθμησεις για να μπορει να συνδεεται στο ρουτερ .Με ανοιχτο παντα τον wifi παιζει να κανω κατι και να συνδεεται παλι απο μονο του. Ευχαριστω.
  6. Καλησπερα. Παίζει μεσω usb(απο εκει που φορτιζει δλδ) να συνδέσουμε εξωτερικο δισκο στο κινητο και να το βλεπει σαν εξωτερικη μοναδα δισκου και να διαβαζει δεδομενα π.χ. φωτογραφιες και βιντεο? Ευχαριστώ.
  7. Καλησπερα.Εχει δοκιμάσει κανείς να παίξει ταινία 3D απο το κινητο σε 3D τηλεοραση και να το δειξει τρισδιαστατα? Ευχαριστω.
  8. Τελικα όπως εγραψα και πιο πανω με την 2.3.4 εκδοση που εχω οποτε συνδέω το κινητο μεσω hdmi στην τηλεωραση επιτοπου κοβεται το σημα του wifi.εκει που ειναι δλδ συνδεδεμενο χανει την συνδεση. Δεν μπορεσα να το καταλαβω.ανοιγω κλεινω το wifi τπτ. Με το που βγάλω το καλωδιο αμεσως βρησκει το ρουτερ και συνδεεται αμεσως. Χρειαζετε στην εκδοση που εχω να κανω καμια συγκεκριμένη ρυθμηση Η με την ice-cream εκδοση δουλευει κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Ευχαριστω.
  9. Ευχαριστω θα το δοκιμασω με τον MX Player
  10. Καλησπέρα σας. Εχτες πηρα το καλωδιο για να συνδεσω το κινητο με την τηλεωραση μεσω hdmi Αψογο πολυ ωραίο.Παρατήρησα όμως οτι χάνει το σήμα του wifi σαν να το απενεργοποιει χωρις να το κλεινει, η σαν να ελατώνει το σήμα του και να χάνει το σήμα του. Anyway θα το ελένξω και σήμερα να δω τι παιίζει. Ένα άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι.έβαλα να δω μια ταινία μεσω σελιδας βεβαια και εχω απο αποθηκευμένω αρχει που είχα στο κινητο και η αναλυση ηταν λιγο χάλι. Αν θελω να κατεβάσω μια ταινία και θελω να την δω μέσω κινητου θα πρεπει λογικα να την κανω καποια παραμετροποήση η σε οτι μορφη ειναι να κατεβάσω τον αναλογο "player" για να την παιξει και να την δω μεσω hdmi. Ευχαριστω.
  11. Καλησπέρα.Σκευτομαι το αγοράσω το hdmi καλωδιο για να συνδεσω το κινητο με την τηλεωραση για να παιζω βιντεάκια ειτε μέσω you-tube ειτε μεσω σελιδας ειτε αρχεια αποθηκευμένα στο κινητο. θα τα παιζει κανονικα στην τηλεωραση οπως τα παιζει στο κινητο.Πρεπει να προσεξω κατι στην αγορα του καλωδιου? Ευχαριστω.
  12. Καλησπέρα ψάχνω να βρω μία λύση για να μην κάνει σπασίματα όταν γράφω βίντεο στο κινητό. Έχω την ics 4.0.4 και αυτό που σκέφτηκα είναι να την κάνω root και μέσα από τον οδηγό του zxr να σβήσω τις εφαρμογές που δεν μου χρειάζονται μπας και ελαφρύνει λίγο το σύστημα μου και δουλέψει καλά στο βίντεο. Καλοδεχούμενη κάθε λύση. Ευχαριστώ.
  13. Παντως για 2 φορα που εβαλα την εκδοση με το παγωτο 4.1.B.0.431 συμβαινουν παλι τα ιδια μπορω να αντεξω το γεγονος να μην εχω "αγαπημενες επαφες" για γρηγορη κληση και να μπαινω καθε φορα στις επαφες και να πηγαινω απο εκει και να βρισκω τις επαφες Μου την δινει ομως το γεγονος να θελω να τραβηξω βιντεο και να κανει αυτα τα σπασιματα με σκοπο να μην το χρησημοποιω καθολου. Μου φενεται επειδη δεν βρισκω αλλον τροπο οτι θα δοκιμασω τον οδηγο του zxr για την 4 εκδοση μπας και στρωσει. Παιδεμα αλλα προκιμενου να γινει δουλεια θα το τολμησω.
×
×
  • Create New...