Jump to content

airborne

Members
  • Δημοσιεύσεις

    163
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by airborne

  1. Καλησπερα σε ολους, Ειμαι για μεταπτυχιακο στην Αγγλια, και σκεφτομαι να κανω συμβολαιο για περισσοτερα λεπτα και πιο φθηνα γενικα. Ειναι λιγο μπερδεμα τα πραγματα οσον αφορα τα προγραμματα. Η Τ-Mobile εχει καποια καλα αλλα μιλωντας με εκπροσωπο της μου ειπαν οτι τα ΜΒ του 3G ΔΕΝ μπορω να τα χρησιμοποιησω για Skype και παρεμφερεις εφαρμογες. Απιστευτο κι ομως αληθινο. Απο την αλλη υπαρχει η O2 η οποια ομως φαινεται πολυ ακριβη. Για την Orange δεν ξερω και πολλα. Προς το παρον εχω ενα καρτοκινητο Vodafone απο το οποιο γενικα ειμαι ευχαριστημενος, εχω διαπιστωσει ομως οτι χανει συχνα το 3G και μερικες φορες και το σημα. Φοβαμαι μηπως η Vodafone εχει τα ιδια "κουσουρια" οπως και στην Ελλαδα. Για οποιον γνωριζει, ποια εταιρεια θεωρειται οτι εχει το καλυτερο σημα εδω στην Αγγλια? Ευχαριστω.
  2. Παντως εμενα μετα το iOS4 update το Navigon δουλευει και παλι αψογα χωρις να χανει το σημα.
  3. Tι να πω ρε παιδια. Σημερα Λεωφορο Συγγρου και δεν επιανε καθολου σημα εδειχνε οτι βρισκομαι σε καποιο στενο σταματημενος. Εννοειται πως παντα το εχω σε βαση και εχει οπτικη επαφη με ουρανο. Το αστειο ειναι οτι οταν ανοιξα την εφαρμογη βρηκε αμεσως σημα και για κανα 5λεπτο δουλεψε αλλα καποια στιγμη αποφασισε να με κρεμασει και μαλιστα αδικαιολογητα σε λεωφορο. Εκανα και restart στο iphone. Τα ιδια. Επαναλαμβανω οτι τοσο καιρο που εχω την εφαρμογη δεν εοχε χασει το σημα ουτε μια φορα ουτε Ελλαδα ουτε στο εξωτερικο και ειχε τελειο σημα ακομα και σε στενα με ψηλα κτιρια. Απο το updatw και μετα χαλια μαυρα... Παρεπιπτωντως, εριξα μια ματια στο appstore και διαβαζοντας τις κριτικες ειδα οτι υπαρχουν αρκετοι χρηστες με το ιδιο ακριβως προβλημα απο τηβ εκδοση1.5.1. Κατι που σημαινει οτι δεν ειμαι σιγουρα ο μονος. Τωρα δυο πραγματα μενουν: να δουμε γιατι αυτο επηρρεαζει καποιες συσκευες και σημαντικοτερο, αν η Navigon θα το παρει χαμπαρει για να το διορθωσει επιτελους. Ομολογω πως απο την 1.5.1 δεν το ειχα χρειαστει πολλες φορες και ετσι δεν αντιληφθηκα το προβλημα αμεσως. Για τσεκαρετε το ρε παιδια οσοι το εχετε.
  4. To 3GS εχω. Ποια εκδοση εχετε ρε παιδια; Εως την 1.2 ολα καλα ηταν. Απο την 1.5 και μετα αρχισαν τα προβληματα. Καμμια ιδεα για το τι μπορει να παει στραβα; Εως την 1.2 ειχα κανει αμετρητες διαδρομες στην Αττικη χωρις να χασει το σημα ουτε μια φορα!
  5. Ρε παιδια οποιος εχει το navigon εχει παρατηρησει καποια αλλαγη μετα την τελευταια αναβαθμιση του προγραμματος; Απο την τελευταια αναβαθμιση και επειτα το Navigon εχει γινει εντελως αναξιοπιστο! Αργει να κλειδωσει δορυφορους, χανει συνεχως το σημα και με εχει κρεμασει επενηλλειμενως οταν εψαχνα να βρω πως θα παω στον προορισμο μου. Το iphone το εχω σε βαση στο παμπριζ. Η κατασταση ειναι δραματικη οταν δεν ειμαι σε μεγαλους δρομους οπως Αττικη Οδος, σε στενα δεν πιανει τιποτα. Με δειχνει συνεχεια σταματημενο. Αλλα ακομα και οταν μπαινω Αττικη Οδο δειχνει οτι βρισκομαι σε κατι δρομακια παραλληλα και μου δινει οδηγιες να στριψω ενω ειμαι στην Αττικη Οδο! Εντωμεταξυ εγω μπορει να εχω χασει την εξοδο που πρεπει να βγω! Το Navigon εχει προβληματα οσον αφορα τους χαρτες αλλα οπως εχω πει και σε προηγουμενο ποστ μου οσον αφορα το σημα ηταν αψογο! Ξαφνικα με το update απλα δε δουλευει! Ξερει κανεις καποιο workaround η πρεπει να περιμενουμε update? εχω αρχισει να μετανιωνω σοβαρα που πεταξα τοσα λεφτα σε αυτην την εφαρμογη...
  6. Ακριβως αυτο λεω κι εγω. Συμφωνω απολυτα. Το αν δεν βρισκει σωστα τους δρομους δεν ειναι θεμα του iphone αλλα του προγραμματος 100%. Για να ειμαι ειλικρινης εγω με το 3GS δεν εχω χασει ποτε το σημα. Το εχω σε βαση αλλα ειμαι ευχαριστημενος απο αυτη την αποψη. Για τον φιλο kkalog που ρωτησε για το τι γινεται αν πεσει κληση την ωρα που οδηγας, σε αυτο το θεμα το Navigon ειναι αψογο, δηλαδη μιλας, και αφου κλεισεις επανερχεται, σε δευτερολεπτα βρισκει το σημα και συνεχιζει την πλοηγηση. Εγω παλι σημερα διαπιστωσα το ποσο προβληματικο ειναι το Navigon. Επρεπε να παω Κυψελη σε μια οδο Απειρανθου. Ψαχνω λοιπον περιοχη Κυψελη και δε μου τη βρισκει. Ψαχνω Αθηνα και μου βρισκει καμμια 15αρια αποτελεσματα. ΚΑΠΟΙΑ απο ολες αυτες ειναι στην Κυψελη. Ειλικρινα δεν τη βρηκα θα επρεπε να ψαξω ενα ενα ολα τα αποτελεσματα κ τοσο χρονο δεν ειχα. Ξανα. Απαραδεκτο. Οποιος εχει αντιρρηση ας δοκιμασει να ψαξει την οδο που ειπα πιο πανω. Κανεις δεν ειπε κατι για την πλοηγηση. Το προβλημα εγκειται στο software και κυριως στους χαρτες και στην κατηγοριοποιηση των οδων στο κεντρο. Δεν ειναι δυνατον να θεωρει Αθηνα και να βαζει κατω απο αυτη την ταμπελα ολες τις περιοχες Δαφνη, Νεο Κοσμο, Ηλιουπολη, Κυψελη. Τρομερο προβημα. :mad:
  7. Γεια σου και παλι φιλε foxx, Oσο για το κριτηριο ειναι απλο: Δε μπορει να του βαζω Στουρναρα και μου βγαζει 30 αποτελεσματα με πρωτα αυτα της Ηλιουπολης και εγω να θελω να παω κεντρο και να ψαχνω την καθετο. Απλα πραγματα γιατι πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο? Τα αποτελεσματα θα επρεπε να ειναι ως εξης: Στουρναρη/Κεντρο Στουρναρη/Ηλιουπολη Στουρναρη/Δαφνη ΠΧ Ειναι απελπιστικα απλο απλα το συγκεκριμενο προγραμμα εχει βαλει σε ενα τσουβαλι ολες τις περιοχες με το γενικο τιτλο "Αθηνα" και αν δεν ξερεις την καθετη την πατησες ασχημα. Το ιδιο επαθα και με την Ηλια Ηλιου πριν μερες. Παλι το ιδιο, επρεπε να ξερω ταχυδρομικο εκει αλλιως... Οσο για τα αλλα που λες συμφωνω μαζι σου. Το Navigon μου αρεσει πολυ σαν interface, ειναι πολυ καθαρο και ευαναγνωστο και το οτι δεν εχει text to speech τελικα παρολο που το διαφημιζουν δε με ενοχλει. Αλλα να εχω συνεχως το αγχος οτι θα με παει αλλου και να μη μπορω να βαλω πχ ταδε οδος, περιοχη Νεος Κοσμος ΠΧ και να καθομαι να αναρωτιεμαι "ποια απο ολες τις οδους τις Αθηνας και τις καθετες ειναι τωρα αυτο που ψαχνω" αυτο πιστευω οτι ειναι απαραδεκτο. Την τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα εψαξα πριν στο google earth για να σιγουρευτω οτι ηταν σωστη η οδος. Ε και δεν ηταν τελικα. Μεχρι και το earth την βρηκε κατευθειαν. Γι'αυτο ειμαι τοσο απογοητευμενος νιωθω οτι δε μπορω να το εμπιστευτω καν για κεντρο. Δηλαδη αν παω επαρχεια τι θα γινει? Ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω ρε παιδια... :(
  8. Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι προς τι η επιθετικη σου απαντηση. Εχω καθε δικαιωμα να "γκρινιαζω" οπως λες. Αυτο που ζητησα απο τους κατοχους συμφορουμιτες ειναι αν γνωριζουν μηπως κανω καποιο λαθος δεν κατηγορησα δογματικα και χωρις αμφιβολια την εφαρμογη. Εφοσον αναφερεις οτι ειμαι επιπολαιος βρες μου μια λυση σε αυτην την περιπτωση: Πες οτι: 1)Μενω επαρχια κ δεν εχω ιδεα απο Αθηνα 2)Κλεινω συνεντευξη για μια θεση εργασιας στο Κεντρο της Αθηνας. 3)Ο εργοδοτης μου εχει πει οτι η διευθυνση ειναι Στουρναρη ** στο Κεντρο(αντε να μου εχει πει Εξαρχεια). 4) Δεν ξερω ουτε ΤΚ ΟΥΤΕ ΚΑΘΕΤΗ. ΠΩΣ θα βρω εγω τη ΣΩΣΤΗ ΟΔΟ αν το προγραμμα μου τις βγαζει ΟΛΕΣ σαν περιοχη ΑΘΗΝΑ και μπορω να δω μονο την ΚΑΘΕΤΟ που ΔΕΝ τη γνωριζω ποια ειναι? Απαντησε μου σε αυτο και μετα μπορεις να συνεχισεις να μου λες οτι η πλειοψηφια των χρηστων θεωρει τελεια "απο καθε αποψη" την εφαρμογη. Δεν μπορω να καταλαβω το ζηλο σου ειλικρινα. Εγω μιλησα με στοιχεια δεν ειπα "η εφαρμογη ειναι αισχος " ετσι ατεκμηριωτα. Καθισα και εγραψα ολοκληρη παραγραφο με το τι εκανα ακριβως μηπως και εκανα κατι λαθος. Το να μου λες οτι η πλειοψηφια των χρηστων θεωρει την εφαρμογη αψογη δε μου λεει απολυτως τιποτα και αλλωστε ουτε αυτο βλεπω να ισχυει. Ριξε μια ματια στα σχολια των χρηστων. peterv αλλοιμονο, δεν τολμω να συγκρινω την εφαρμογη με Destinator κλπ. Σαφως και εχεις δικιο σε αυτα που λες. Ομως εγω δε μιλαω για εξωπραγματικα πραγματα. Μιλαω για οτι πιο basic απαιτειται σε μια εφαρμογη πλοηγησης και αυτο ειναι αν μη τι αλλο να εχει σωστα κατηγοριοποιημενες τις οδους ανα ΠΕΡΙΟΧΕΣ ωστε να μην σε στελνει οπου να'ναι. Αυτο ειναι το προβλημα μου με το Navigon. Oσο για το ποσο, μην το συγκρινεις με navigator συσκευες, εκει πληρωνεις και το hardware. Εαν σκεφτω οτι το Destinator μου το πηρα 150 ευρω τοτε ναι ειναι ακριβο. Και να σου πω και ενα αλλο point μου και πες μου αν εχω αδικο: Εαν ηθελα μια μετρια εφαρμογη που δουλευει δε δουλευει τοτε γιατι να μην επαιρνα το CoPilot που εκανε 30+ευρω? Ποσο χειροτερη απο το Navigon θα ηταν αν ηθελα απλα να εχω και ενα "ετσι κι ετσι" gps προγραμμα στο iphone μου? Σκοπος μου δεν ειναι να γκρινιαξω. Το θεμα ειναι να βγαλουμε καποια ακρη μηπως και βρουμε καποιον καλυτερο τροπο για να βρισκουμε το δρομο μας με αυτο το προγραμμα. Αλλωστε και αλλοι φιλοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με μενα και αν δειτε και τα σχολια στο App Store θα δειτε οτι γινεται της κακομοιρας απο προβληματα τετοιου τυπου.
  9. Παιδια πραγματικα αυτη τη στιγμη ειμαι εξαλλος καθως πιστευω οτι εδωσα 75 ευρω σε μια εφαρμογη-απατη. Ελπιζω να κανω κατι εγω λαθος απο αγνοια μου διαφορετικα οι ανθρωποι ειναι για μηνυση! Απλα πραγματα και οποιος εχει το Navigon ας το δοκιμασει ή ας μου πει τι κανω λαθος, καθως θα χαρω να ειναι προβλημα απο μεριας μου: Βαζω λοιπον σημερα σαν προορισμο την ΟΔΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Πιστευω οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να μη τη γνωριζει τουλαχιστον οποιος εχει βρεθει ποτε στο κεντρο. Ε λοιπον η "καταπληκτικη" εφαρμογη με στελνει Κοντζια στην Ηλιουπολη!!! Συγκεκριμενα εβαλα Πολη: Αθηνα Οδος: Στουρναρη Εβγαλε 3 επιλογες καμμια απο τις οποιες δεν ηταν αυτη η σωστη. Η οδος λεγεται Στουρναρη ωστοσο λεω ας ψαξω και για Στουρναρα. Ψαχνω λοιπον: Αυτη τη φορα βγαζει ενα καρο αποτελεσματα που ουτε να μετρησω δεν καθησα με πρωτο αποτελεσμα στη Νεα Φιλαδελφεια!!! Δηλαδη ΕΛΕΟΣ! Πρεπει να ξερω μηπως και τον Τ.Κ. για να μου βρει μια διευθυνση σωστα? Η μηπως πρεπει να απομνημονευω και την καθετη? Οταν σου βγαζει αποτελεσματα για την οδο δε σου λεει περιοχη αλλα την καθετη! Πως ειναι δυνατον να κανεις δουλεια ετσι? Αντιστοιχα στο MLS βαζω ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ , μετα Αθηνα και αμεσως μου εβγαλε αποτελεσμα. Αν δεν κανω κατι λαθος (που το λεω ξανα ελπιζω να μην εχω μαθει ακομα να το χειριζομαι) προκειται για την πιο μουφα απατη εφαρμογη ever. Oχι μονο γιατι δεν κανει αυτο που λεει αλλα γιατι την χρυσοπληρωνεις κιολας. Ρε παιδια ειναι δυνατον? Βλεπω εδω και ευχαριστημενους χρηστες πως ειναι δυνατον να κανεις τοσο ευκολα λαθος στην εισαγωγη μιας διευθυνσης?
  10. Tελικα αγορασα το Navigon. Πρώτες εντυπώσεις : του έβαλα να με παει στην Ηλια Ηλιου και ούτε αυτό ήξερε που με πήγαινε. Έβρισκε μια Ηλία Ηλιου που δεν υπήρχε και όχι αυτή στη Βουλιαγμενης. Απαράδεκτο και είναι και κέντρο Αθηνας. Δευτερο του έβαλα να με παει σπιτι και ενώ είχα φθάσει μου έλεγε ότι έχω ακόμα 50 μέτρα (!!!) και τέλος: Που είναι το text to voice instructions? To αναφέρουν καθαρά ότι υπάρχει σαν feature αλλά δε μου είπε ούτε ένα δρόμο! Αν γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιείται αυτό ας μας ενημερώσει γιατί η εφαρμογή δεν έχει οδηγίες. Αν πάντως δεν το κάνει θα τους αναφέρω στην apple καθώς είναι απάτη να διαφημίσεις μια δυνατότητα που δεν υπάρχει. Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα να χειρίζεται το συγκεκριμένο app ας δώσει τα φώτα του.
  11. Ρε παιδιά σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το navigon για το iPhone αλλά μπορεί κάποιος χρήστης να μου εξηγήσει γιατί τα 9/10 σχόλια στο AppStore είναι απελπιστικά αρνητικά; Σε αντίθεση με το copilot που έχει λίγες αλλά πολύ Καλές κριτικές. Προβληματιζομαι αρκετά κυρίως για τις κακές κριτικές στο navigon. 75 eυρωπουλΑ είναι αυτά ...
  12. το ίδιο πράγμα αναρωτιέμαι κι εγώ. Έχει όντως πολύ καλή βαθμολογία, Καλές κριτικές και είναι και οικονομικό. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό ρε παιδιά;
  13. Ευχαριστω για τη διευκρινηση. Το προβλημα ειναι σαφες οτι δεν εχει προελθει απο κακη χρηση καθως δεν εχει σχεση με φθορα του bluetooth λογω δικης μου υπαιτιοτητας. Προτεινεις να επιμεινω για αμεση αντικατασταση εαν εχουν stock? Θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο εφοσον εχουν δικη σας εντολη για αμεση αντικατασταση να μου λενε οτι θα το κρατησουν 3 μερες στο service.
  14. Λοιπον νεα, Σημερα συνεδεσα ξανα στο bluetooth και τις 2 συσκευες μου. Τελικα εκει ειναι το προβλημα σιγουρα. Οταν εχω δευτερη συνδεδεμενη συσκευη τοτε αρκετες φορες γινεται αυτο το πραγμα που περιεγραψα στην αρχη. Και για του λογου το αληθες εβαλα καποιον να με παρει τηλεφωνο και ενω μιλουσαμε αρχισα να τον ακουω robotized, οποτε εκανα το εξης πειραμα: Τον παρακαλεσα να συνεχισει να μιλαει ενω εγω απενεργοποιησα το αλλο κινητο. Αμεσως μετα τον ακουγα πεντακαθαρα. Συνεχισαμε να μιλαμε και εντωμεταξυ ανοιξα ξανα το δευτερο κινητο. Οταν εκανα προσπαθεια να συνδεσω το 2ο κινητο στο bluetooth τοτε αμεσως αρχισε παλι το προβλημα. Συμπερασματα? Κανεις που να εχει συνδεσει το συγκεκριμενο bluetooth με 2 συσκευες?
  15. Ε ναι, ενταξει αυτο μου το ειπε η κοπελα για να μου εξηγησει πως εγιναν τα πραγματα. Παντως για να πω την αληθεια εδω και 3 μερες δε μου το εχει παρουσιασει. :blink: Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αν το κανει μονο οταν εχω 2 συσκευες συνδεδεμενες ταυτοχρονα(κατι που δεν ειχα τις τελευταιες μερες). Θα συνδεσω και τη δευτερη ξανα να δω...
  16. Παιδια το πηγα στο eshop. Εν μερει εχετε ολοι δικιο. Μου ειπαν οτι το bluetooth οντως δεν επιδιορθωνεται αλλα επισης μου ειπαν οτι θα το κρατησουν για 3-4 μερες στο σερβις. Ο,τι μπορουν για να μας ταλαιπωρουν δηλαδη, κλασικα. Τωρα το θεμα στην δικη μου περιπτωση ειναι οτι ο τεχνικος θα πρεπει να το συγχρονισει με μια συσκευη και να δεχθει/να κανει κλησεις μεχρι να εμφανιστει το προβλημα. Δε νομιζω οτι προκειται να το κανει οποτε ειτε το eshop θα κανει την αντικατασταση ή θα μου το επιστρεψουν λεγοντας μου οτι δεν εχει προβλημα. Εαν συμβει το δευτερο δεν θελω να σκεφτω τι προκειται να γινει. Οπως και να'χει το πραγμα θα το παω την επομενη βδομαδα γιατι δεν σκοπευω να μεινω χωρις bluetooth 5-6 μερες καθως μεσολαβουσε ΣΚ. Αυτο που με εκανε να νιωσω λιγο καλυτερα ειναι οτι μια φιλη μου εχει επισης ενα bluetooth της itech οχι το ιδιο μοντελο και μου ειπε οτι και σε αυτη ειχε το ιδιο συμπτωμα στην αρχη που το αγορασε και μετα δεν το ξανακανε. Σαν να ηθελε "στρωσιμο" :P Οποτε σκεφτομαι να το κρατησω για μια βδομαδα ακομα κ αν συνεχισει τους το παω...
  17. Περασε φιλε μου δυστυχως...Μετα τη μια βδομαδα το παρουσιασε... :(
  18. Καταλαβα. Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι θα προτιμουσα απο τα 2. Ελπιζω τα πραγματα να εχουν φτιαξει στο e-shop και να μη με τρεχουν οπως αλλες φορες που τους ειχα παει ενα usb stick και το κρατησαν για "ελεγχο" στο σερβις για μια ολοκληρη εβδομαδα(!!!). Λεω να τους το παω αυριο. Παιζει να μου το αντικαταστησουν αμεσως? Θα μεινω εκπληκτος!
  19. Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν το κανει παντα.Σε αυτην την περιπτωση τι κανω? Γι'αυτο ρωταω αν ειναι γενικα προβλημα του μοντελου ή του συγκεκριμενου κομματιου.
  20. Απο το eshop φιλε μου. Ελπιζω να εχουν βελτιωσει την πολιτικη τους στις επιστροφες...
  21. Πριν 2 εβδομαδες αντικατεστησα το bluetooth Sony Ericsson που ειχα με το Vibrator της i.Tech. Ενω ημουν γενικα πολυ ευχαριστημενος την τελευταια εβδομαδα εχει αρχισει να μου κανει "νερα" και ειπα να γραψω εδω για να μου πειτε αν το εχετε αν ειναι γενικο προβλημα του bluetooth, αν εχει το δικο μου προβλημα ή εαν φταιει κατι. Πολλες φορες εκει που μιλαω ακουω το συνομιλιτη μου και αυτος εμενα "ψηφιοποιημένο". Με λιγα λογια τον ακουω και με ακουει σαν "ρομποτ". Δεν ειναι θεμα σηματος στο κινητο γιατι εχω δοκιμασει οποτε συμβαινει αυτο να μεταφερω την κληση στο τηλεφωνο και εκει ακουω και με ακουνε μια χαρα. Επισης το ακουστικο ειναι σε αποσταση λιγοτερη του ενος μετρου απο τη συσκευη. Το χειροτερο ειναι οτι συμβαινει σε ανυποπτο χρονο. Κυριως οταν με παιρνουν πολλες φορες για καποια δευτερολεπτα ακουω τον αλλο robotized και μετα επανερχεται , αλλες φορες δεν επανερχεται ποτε. Θεμα μπαταριας επισης δεν ειναι γιατι μου το εχει κανει μολις που το ειχα βγαλει απο τη φορτιση. Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημσ? Μπορω να αποτρεψω αυτο απο το να γινεται? Να το γυρισω πισω για αντικατασταση? Τι παιζει με το service της iTech? Γνωριζω πως το ακουστικο εχει ισοβεια εγγυηση. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
  22. Τελικα αγορασα το i.Tech vibrate και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παρα πολυ καλη ποιοτητα ηχου, γρηγορο pairing και πολυ βολικο το οτι μπορει να συνδεθει σε 2 συσκευες ταυτοχρονα. 2 παραπονα εχω, το ενα οτι εχει λιγοτερο χρονο αναμονης απ'οτι εχω συνηθησει απο τα Ericsson και το πιο σημαντικο οτι δεν εχει δυνατοτητα mute! Αυτο ηταν κατι που δεν ειχα κοιταξει απο πριν γιατι το θεωρουσα αυτονοητο. Αλλα προς το παρον δεν εχω βρει πως γινεται. Αν καποιος γνωριζει ας μας πει πως μπορουμε να κανουμε mute το μικροφωνο του bluetooth.
  23. Καλημερα σε ολους, Πριν μερικες ημερες παρεδωσε το πνευμα το bluetooth μου το SE HBH-PV702. Θα παρω λοιπον καινουριο bluetooth και θελω τη γνωμη σας. Το χρησιμοποιω μονο για κλησεις και οχι για μουσικη κλπ. Θελω καλη ποιοτητα ηχου και πολυ καλη αυτονομια. Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα SonyEricsson αποκλειστικα για θεμα αυτονομιας. Ειμαι αναμεσα σε αυτα: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006222 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003595 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Sony-Ericsson-Bluetooth-Hbh-Pv740-Black-1214-7689.htm Το VH300 αυτη τη στιγμη μου φαινεται η πιο σωστη επιλογη. Θελω να εχει κλιπ με καλωδιο, εχει καλη αυτονομια και ειναι παμφθηνο! Ωστοσο δεν εχω ακουσει καποια γνωμη για αυτο. Στο iTech μου αρεσει η δυνατοτητα να το συνδεσεις με 2 συσκευες ταυτοχρονα ωστοσο εχει μικροτερο χρονο αναμονης και δε γνωριζω αν ειναι τοσο αξιοπιστο οσο το SE. Και ειναι και πιο ακριβο. Στο PV740 με χαλαει το οτι δεν εχει κλιπ, αλλα εχει το μεγαλυτερο χρονο αναμονης με μεγαλη διαφορα(800 ωρες!) και εχει επισης ενδειξη μπαταριας οποτε δε μενεις εξ απροοπτου. Ειναι βεβαια και το πιο ακριβο απο τα 3. Τι λετε ρε παιδια, να παω για το VH300 να τελειωνω? 30 ευρωπουλα ειναι μονο. Εχει κανεις εμπειρια με αυτο το ακουστικο? Ευχαριστω:)
  24. Ευχαριστω φιλε μου. Δυστυχως επειδη τα χρειαζομουν αρκετα συντομα τους πηρα τηλ 2(!) φορες στην τεχνικη υποστηριξη για να καταφερω να μου τα στειλουν ολα. Απαραδεκτοι.
×
×
  • Create New...