Jump to content

Eri_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Eri_1

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 22

Φύλο

  • Φύλο
    Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Eri_1's Achievements

  1. Σ'ευχαριστώ!!! Αυτό ήταν! Αισθάνομαι πολύ χαζή που δεν το είδα καν...
  2. Καλησπέρα σας, μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται αυτόματη απόκρυψη/σίγαση των ειδοποιήσεων του ημερολογίου μετά από ένα χρονικό διάστημα; Για παράδειγμα, έχω μια υπενθύμιση για γεγονός στο ημερολόγιο, το κινητό είναι κλειδωμένο. Ανάβει η οθόνη και παίζει ο ήχος της ειδοποίησης, αλλά μέχρι να πάρω το κινητό στα χέρια μου και να την απενεργοποιήσω, δεν θα σταματήσει να βαράει. Αυτό είναι πρόβλημα εάν εκείνη τη στιγμή δεν μπορώ να πάρω το κινητό στα χέρια μου, γιατί είναι και ενοχλητικό και τρώει την μπαταρία. Ίσως είναι θέμα android αλλά σκέφτηκα μήπως το s24 έχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει. Ευχαριστώ
  3. Καλού κακού παρήγγειλα ένα μίνι ανεμιστηράκι κινητού για το καλοκαίρι! Μπορεί να είναι λίγο καγκούρικο ή να βγει μάπα αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ! Βέβαια μακάρι να έχει διορθωθεί μέχρι τότε Εννοείται ότι δεν πάιρνουμε κινητό τέτοιας αξίας για να βάλουμε ανεμιστηράκι, θα ήταν αστείο, απλώς εγώ προσωπικά δεν μπορώ καθόλου την αίσθηση του θερμού κινητού το καλοκαίρι, ειδικά όταν οδηγώ και έξω είναι καμίνι.
  4. Καλησπέρα, κι εγώ το έλαβα σήμερα. Μου αρέσει πολύ η οθόνη, μου θυμίζει το e-reader μου κατά κάποιο τρόπο, πολύ ξεκούραστη. Έχω ένα θεματάκι και είπα να το μοιραστώ μαζί σας, μήπως το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος. Με το που το άνοιξα αισθάνθηκα ότι θερμαίνεται γρήγορα και πιο εύκολα απ' ό,τι έχω συνηθίσει. Είναι στα πλαίσια της ανακατανομής θερμότητας, χρειάζεται να προσαρμοστεί η μπαταρία στη χρήση ή είναι κάποιο θέμα που χρειάζεται επιδιόρθωση; Ποια είναι η γνώμη σας;
  5. Γεια σας, έχω ένα κουπόνι -10% και ένα για -50€, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει
  6. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Ζήτηση
    • Καινούριο
    Ζητείται κουπόνι 20% για αγορά του S24 Ultra. Όποιος φίλος έχει και δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει, και μπορούσε να μου το στείλει θα του ήμουν εξαιρετικά ευγνώμων!

    1 €

  7. Βοήθεια!!! Πήγα να κάνω ενημέρωση για την καινούρια έκδοση λογισμικού. Μου έβγαλε πρόβλημα και το κινητό δεν ανοίγει! Τι συνέβη; Χάλασε οριστικά; Παρακαλώ βοηθήστε με!!!
  8. Ναι! Δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά καλού κακού ρώτα, μπορεί να έχει αλλάξει τίποτα.
  9. Μόλις σήμερα παρέλαβα δύο πολύ ωραία αρώματα που παρήγγειλα μέσω ίντερνετ. Ralph Lauren Rocks και μία αντρική Lanvin Oxygene.
  10. Γεια σου, όχι, δεν θα σου πει κανείς τίποτα αν γράψεις πάνω στο booklet. Το θέμα είναι ο χρόνος βέβαια. Εγώ προσωπικά σημείωνα τις απαντήσεις στο booklet, και μετά τις πέρασα, αλλά αν γενικά είσαι πολύ αργός καλύτερα να το αποφύγεις. Δεν ξέρω αν έχεις αρχίσει ή όχι φροντιστήριο, αλλά από βιβλία θα σου πω ότι εμένα προσωπικά με κατενθουσίασε η σειρά της supercourse pre-final και final. Δεν ξέρω αν συνεργάζονται μόνο με φροντιστήρια αλλά αν όχι, τότε με αυτά τα βιβλία είσαι καλυμμένος.
  11. Όλα τα βιβλία του Archibald Joseph Cronin. Αυτά που ξεχωρίζω: Το κάστρο, Τα κλειδιά της βασιλείας, Τα αστέρια κοιτάζουν χαμηλά, Τα άγουρα χρόνια... Υπέροχος...:rolleyes:
  12. Ευτυχώς που το πήρα φθηνά το κινητό, αλλιώς θα είχα νευριάσει παααααρα πολύ!!!:mad:
  13. Σ'ευχαριστώ πολύ! Τα αρχεία ευτυχώς τα είχα κάνει backup πριν λίγο καιρό! Απλά μου τη σπάει που έτσι στο ξεκάρφωτο πρέπει να ξαναεγκαθιστώ προγράμματα και να αγοράζω κάρτα μνήμης...Και γιατί; Έλα μου ντε!!!
  14. Ναι, ήταν μαζί με το κινητό. Δεν ξέρω τι να πω...Ευχαριστώ για τη βοήθεια, μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για να διορθώσω το πρόβλημα...
×
×
  • Create New...