Jump to content

zazasnet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zazasnet

  • Ημ. Γέννησης 28/04/1985

zazasnet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια πιο προγραμμα ειναι καλο για ανατολικη ευρωπη??? αν ξερει κανεις ας στιλει και το link για να το κατεβασω... Ευχαριστω παιδες:):):):)
  2. Γεια σας παιδια.. Εχω το htc p3600 και εχω το destinator to 6 και θελω να βαλω χαρτες απο την ανατολικη ευρωπη.Γινεται?Αν ναι που μπορω να βρω?Θελω μονο ανατολικη ευρωπη τιποτα αλλο.. Τhanks:worry:
  3. και αυτο 10€ θελει για να κανεις το κινητο και οχι 8€. Ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω.. με τον κωδικο που σου δεινουν απο το ραy pal με αυτον κανεις λογιν στο προγραμμα???
  4. δηλαδη με αυτο θα φυγει το παλιο VODAFONE LIVE MENU??? Και θα επιστρεψει το καλο SONY ERICSSON MENU???
  5. Μηπως μπορεις να στηλεις το link??? Εγω εκανα απο το http://www.unlockteam.co.uk/?gclid=CM7O7r2L_JMCFQ-mQwodWSu4zA και δεν γραφει καπου για download the new client. Μηπως πληρωσα τσαμπα σε αυτην την σελιδα????
  6. αυτο το client απο που το κατεβαζεται??? εγω δεν μπορω να το βρω,μηπως μπορει να καποιος να μου στηλει τα link και το περασω.Εγω πληρωσα 3.99 λιρες. και μου δωσαν κατι κωδικους αλλα δεν ξερω πως να το κανω... Μηπως ξερει κανεις απο εσας??? Αν ναι στηλτε σας παρακαλω γιατι θα το πεταξω αυτο το κινητο..
  7. και τη κανουμε τωρα??? πως θα γινει να το κανουμε να δουλεψει σωστα???
  8. Δεν το ειδα αυτο.εγω μονο τις 3.99 λιρες πληρωσα δηλαδη αυτα που ζητουσε οχι αλλα. Eγω απο οτι καταλαβα ολο το κολπο γινεται με τον κωδικο που μας δωσαν. Εγω εκανα κατι κινισεις με τα βελακια το βελακια και το αστερακι οποως λεει αλλα τιποτα.... Ακουει κανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς για βοηθεια????????????????????????
  9. μαλλον τον ιδιο τροπο κανουμε... ευκολο πρεπει να ειναι αλλα εγω εδω και 3 μερες προσπαθω να το κανω και δεν εχω βγαλει ακρη.. Κανενας αλλος δεν το εχει κανει απο το davinci.com για να μας πει???
  10. Tελικα δεν ειμαι ο μονος που δεν το καταλαβε.. Αν γνωριζει καπιος ας μας βοηθειση...
  11. Σε αυτο το site http://www.wotanserver.com δεν εχει για Κ850ι. Μηπως εχει κανενα αλλο?? Εκανα στο http://www.davinci.com πληρωσα πηρα κατι κωδικους αλλα δεν ξερω πως γινεται να το κανω.. Αν γνωριζει καπιος ας μου στηλει να μου πει πως να το κανω.. Σας ευχαριστω...
  12. Φιλε μου πως μπορω να το κανω αυτο??? Σε παρακαλω στειλε μου ενα λινκ να το κανω.. Ευχαριστω πολυ....
  13. Παιδια γεια σας. Μηπως ξερει κανεις αν μπορω να βγαλω αυτο το παλιο VODAFONE LIVE απο Κ850ι? εχω κανει και στο davinci.com αλλα μου λεει να κανω κατι με το βελακι αριστερα και αστερακια αλλα δεν γινεται τιποτα.. Σας απαρακαλω αν καποιος γνωριζει ας στιλει link και οδηγιες χρησεως για να το κανω γιατι θα τρελλαθω...:rocket::rocket:
  14. Παιδια μπηκα στο http://www.unlockteam.co.uk/?gclid=CLKAhvWY9JMCFQoUQgodVkq5zA και εκανα οτι γραφει εδω να κανω για να ξεκλειδωσουν το κινητο(πληρωσα) και μετα μου εβγαλε αυτη την σελιδα και δεν μπορω να καταλαβω πως θα ξεκλειδωσω το κινητο.. Μηπως ξερει κανεις απο εσας να με βοηθησει??? Αν Ναι στηλτε ενα μηνυμα να το κανω γιατι θα σπασει το κεφαλι μου...
  15. Eυχαριστω παιδια!!!! Αν χρεαιστω παλι την βοηθεια σας θα σας το πω(αν δεν βγαλω ακρη μονος)
×
×
  • Create New...